Recenzie hotelov - Paguera (17)

Najnovšie recenzie hotelov

 recenzie

Beverly Playa

Španielsko - Malorka - Paguera

89% Erika, Zeliezovce

04.08.2013

My sme boli veľmi spokojní s hotelom. Odporúčam. Jediné, čo sa nám nepáčilo, bol delegát pre CK.

prečítať si celú recenziu
Hotel Beverly Playa recenzie

Beverly Playa

Španielsko - Malorka - Paguera

40% Pepa

30.07.2013

Hotel je hrozne starý, čo je vidieť a hlavne cítiť! Recepcia stará, nábytok starý, roztrhaný, rozheganý, cítili sme sa ako na nejakej ubytovni. Steny plesnivé, okná špinavé a v staršej časti hotela je na stenách tatranský profil, čo je otras! Spoločenskú miestnosť sme radšej obchádzali, nie to si tam ešte nedajbože sadnúť. Jedine čo je v hotely pekné, sú prerobené izby, čiže bez príplatku za novú izbu, tam radšej ani nechoďte. skratke : tento hotel by sme neodporučili ani najväčšiemu nepriateľovi.

prečítať si celú recenziu
Hotel Beverly Playa recenzie

Beverly Playa

Španielsko - Malorka - Paguera

76% Simona

17.07.2013

Celkovo dovolenku hodnotím výborne. Hotel priamo na pláži, jeden z najväčších v okolí. Rozdelený na dve časti, jedna staršia 3* a tá druhá zrekonštruovaná má 4*, tieto izby boli za príplatok. Ak si potrpíte na výhľad na more, tiež je príplatok alebo môžete mať šťastie ako my, že sme takú izbu dostali. Nevýhoda hotela bolo WiFi pripojenie, ktoré bolo za príplatok, pričom je to už všade samozrejmosť využívať zadarmo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Beverly Playa recenzie

Beverly Playa

Španielsko - Malorka - Paguera

86% Nika

15.07.2013

Je potrebné priplatiť si lepšiu izbu. Polovica hotela je totiž zrkonštruovaná a má krásne, moderne zariadené izby s balkónom s výhľadom na more a druhá polovica hotela má staré izby. Hotel má 3 bazény a 1 vírivku. Strava bola super až na výber mäsa ktoé mne nechutilo. Pláž pri hoteli čistá, udržiavaná s pozvoľným vstupom do mora. Zadarmo možnosť hrať tenis a minigolf.

prečítať si celú recenziu
Aparthotel Madrigal recenzie

HSM Madrigal

Španielsko - Malorka - Paguera

76% janka

26.05.2013

Hotel je prijemny cisty a tichy s mensou kapacitou a komornejsou atmosferou, strava bola vyborna restauracia velmi cista na ranajky napr.aj brut okrem ineho citit vplyv angl.a nem.hosti bazeny fajn dosttok lozok pre vsetkych plaz asi 300 m pekna ale dost obsadena plytsie tiche more male mestecko blizko hl.mesta jednoducha doprava vokol krasna priroda

prečítať si celú recenziu
 recenzie

HSM Madrigal

Španielsko - Malorka - Paguera

90% Mária M., Špačince

06.04.2013

Celkový dojem veľmi dobrý, hotel doporučujem.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

HSM Madrigal

Španielsko - Malorka - Paguera

90% zelmira, jablonica

25.09.2012

Nakoľko sme už dosť precestovali, môžem povedať, že je to príjemný hotel.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

HSM Madrigal

Španielsko - Malorka - Paguera

96% Mária M., Levice

16.08.2012

Nakoľko recenzie sú rôzne čakali sme všeličo. Skutočnosť však bola nad očakávania. Na hotel sme prišli o 1hod. v noci, personál nás čakal pripravení so studenou večerou, nápojmi, ovocím, zmrzlinou. Ide skutočne o hotel, kde sa budete cítiť ako doma... ochotní personál od recepcie, kuchyne, upratovačiek, záhradníkov, všade čisto, ochota. Jedlo výborné, pitie alko- nealko, drinky podľa Vašej chuti a koľko vládzete. Zákusky vynikajúce počas celého dňa, zmrzlina koľko len chcete, ovocie vždy čerstvé. Vynikajúca úprava rýb, šalátov. Osušky k bazénu za kauciu. Pekné tenisové kurty zdarma. Premýšľali sme komu sa tu nemôže páčiť...boli však aj takí... naši krajania, ktorí zrejme od dobroty nevedia čo so sebou. Ak potom napíšu recenziu človek čaká všeličo. Realita aspoň u nás = na výbornú. Určite sa sem chceme vrátiť.

prečítať si celú recenziu