Recenzie hotelov - Playa de Muro (12)

Najnovšie recenzie hotelov

JS Alcudi Mar recenzie

JS Alcudi Mar

Španielsko - Malorka - Playa de Muro

100% Daniela

09.10.2018

Hotel vhodný pre rodiny. Strava len polpenzia, ubytovanie po 14tej, ale recepcia nonstop. Bazény vonku + animácie a koncerty na pódiu, vnútorný bazén, sauna, wellness, bicykle aj profi výbava. Najlepšie je objednávať výlety na recepcii cez Nofrills. Transfer 1 h 25 min - 1 h 40 min (podľa dopravy) spojovým autobusom A32 z letiska za 9€. Zastávka "Las Gaviotas" pred hotelom. Do prístavu Alcudia 20 min linkou 352 interval 15 min cena 1,50€, tá istá linka do historického centra Alcudia, prístavu Pollenca, kde je prestup na Formentor.

prečítať si celú recenziu
Roc Continental Park recenzie

Roc Continental Park

Španielsko - Malorka - Playa de Muro

80% Natalia S.

13.08.2017

Stredisko pri krasnej plazi a narodnom parku Albufera. Vsetko vybudovane, takze povodnu Malorku tam nenajdete. Hotel za prijemnu cenu, zodpovedal 3*. Spolocne priestory upravene, klimatizovane, dostatok miesta. Bazen sme nevyuzivali, ale lezadiel tam bolo primerane. Vedla bazena bocny vychod na cestu k plazi. Izby s balkonmi mensie, ciste, nove matrace, dostatok ulozneho priestoru, fen sme mali z domu, wifi za poplatok 1 eur/den. Travili sme tam minimum casu. Hostia vacsinou Nemci, zopar Francuzov, Cechov. Personal ochotny, animacie niekolkokrat denne. Hotel prijemny, pokojny, s nocnym kludom po 24:00.

prečítať si celú recenziu
Hotel Roc Continental Park recenzie

Roc Continental Park

Španielsko - Malorka - Playa de Muro

90% Viera B.

26.07.2016

Dovolenku sme si jednoducho užili a Malorku určite este navštívime.

prečítať si celú recenziu
Hotel Rei del Mediterrani recenzie

BG Rei del Mediterrani Palace - Erwachsenenhotel ab 16 Jahren

Španielsko - Malorka - Playa de Muro

100% Mirka

24.06.2016

Hotel odporúčam všetkými desiatimi. :-) Nádherná pláž, najkrajšia na ostrove!! More malo tyrkysovú farbu ako na fotkách. Hotel zodpovedá 4*+. Milý personál, animátori robili zábavu celý deň, úžasné jedlo!! Top all inclusive. Hotel má veľký bazén a poskytuje veľa športových aktivít.

prečítať si celú recenziu
Viva Bahia recenzie

ZAFIRO Bahia

Španielsko - Malorka - Playa de Muro

+
66% Boris

28.04.2015

Tohto ročnú dovolenku na Malorke sme si fakt užili, vybrali sme si hotel Viva Bahía v krásnom prostredí, medzi palmami a zeleňou, v centre diania, pláž hneď pri hoteli, krásna atmosféra, špičkové kúpanie!!! Viacero bazénov, dospelý si zaplávajú, oddýchnu, aj deti majú časť len a len pre seba, keďže je kúpacia časť fakt veľká, tak nikdy nebol problém ani s ležadlami, dosť priestoru pre všetkých, ležadlá samozrejme bezplatne, v prípade zhoršenia počasia nie je problém, kúpanie v krytom bazéne, pre decká zábava, no super. My sme boli nadšení už z areálu, ale musím napísať, že aj pláž je pekná a fakt super. Určite dobre hodnotím aj programy, ktoré robili snaživí animátori, určite pre rodiny s deťmi dobré miesto a nielen pre nich. No pozitív bolo veľmi veľa, možno trošku negatívne bolo to, že centrum mesta je ďaleko, treba ísť taxíkom či busom. My sme nakoniec ani nešli. Inak tu nájdete všetko ako v každom dobrom hoteli - vodné športy, fitko, zábavu, vírivku, a la carte reštaurácie, wifi pripojenie,...

prečítať si celú recenziu
Hotel Playa Esperanza recenzie

Playa Esperanza Hotel

Španielsko - Malorka - Playa de Muro

63% Rasťo

28.04.2015

Ohodnotil som to na štyri, ale pre mňa je to tak 3-4. Na toľko hviezdičiek už mám fakt aj nároky. Strava bola chutná, ale len v podobe polpenzie, čo sa mi zdalo byť málo a ja osobne si radšej doprajem plnohodnotný obed, než prejedanie na večer. V pestrosti sú na tom dobre, fakt super, pestré, chutné. Najkrajšia na dovolenke bola pláž. Prístup veľmi dobre riešený, prešli sme cez peknú hotelovú záhradu a už sme boli na pláži. Piesok čistý, more veľmi príjemné na kúpanie, vstup do vody aj pre deti, vhodný skutočne pre všetkých, mne skôr prekážal dosť vysoký poplatok za plážový servis, 10 E je predsa len trochu dosť, keď si to prepočítate na počet dní. My sme si ani každý deň to ležadlo nezaplatili. Našťastie, pláž je dobre udržiavaná, takže osuška na piesok a nie je problém :-). Izba inak pekná, aj svetla tam bolo dosť, kúpeľňa v dobrom stave, mali sme si kam aj odložiť veci, spokojnosť v tomto smere. Mali sme aj malý balkónik. Trochu ma nahnevalo platené pripojenie na wifi, predsa len...je to už dnes samozrejmosť a toho, kto musel pracovať aj počas dovolenky, fakt ľutujem. Takže sem radšej vezmite deti, ale na pracovnú cestu to nie je.

prečítať si celú recenziu
Hotel Roc Continental Park recenzie

Roc Continental Park

Španielsko - Malorka - Playa de Muro

90% Marta Mičunkova

09.12.2014

Dobrá lokalita na relax aj zábavu

prečítať si celú recenziu
Hotel Roc Continental Park recenzie

Roc Continental Park

Španielsko - Malorka - Playa de Muro

70% Rasťo

12.09.2014

Roc Continental Park je jeden z mála *** hotelov v stredisku, kde drvivá väčšina sú 4 a viac hviezdičkové a je vhodný skôr pre stredne náročnú klientelu. Preprava z letiska trvá cca 60 minút. Jeho hlavnou výhodou je lokalita keďže sa nachádza len 5 minút pešej chôdze od verejnej pláže. K areálu patrí 1 tenisový kurt (za poplatok), bazén, ping pongové stoly, biliard. Nevýhodou je absencia vybavenia izby, ktoré sme doteraz považovali na dovolenke za štandard.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Playa de Muro

JS Alcudi Mar recenzie 100%

JS Alcudi Mar

Španielsko - Malorka - Playa de Muro

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
BG Rei del Mediterrani Palace - Erwachsenenhotel ab 16 Jahren recenzie 100%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Roc Continental Park recenzie 83%

Roc Continental Park

Španielsko - Malorka - Playa de Muro

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe25%

Čistota izieb20%

Personál95%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
Garden Holiday Village recenzie 70%

Garden Holiday Village

Španielsko - Malorka - Playa de Muro

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Iberostar Albufera Park recenzie 70%

Iberostar Albufera Park

Španielsko - Malorka - Playa de Muro

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Iberostar Albufera Playa recenzie 68%

Iberostar Albufera Playa

Španielsko - Malorka - Playa de Muro

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
ZAFIRO Bahia recenzie 66%

ZAFIRO Bahia

Španielsko - Malorka - Playa de Muro

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Playa Esperanza Hotel recenzie 63%

Playa Esperanza Hotel

Španielsko - Malorka - Playa de Muro

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie