Najnovšie recenzie hotelov

Penzión Dalmacija recenzie

Penzión Dalmacija

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Duče

60% Gakri

15.09.2018

Ubytovanie zrekonstruovane - cista kupelna. Problem s wifi pristupom - dopracovat sa k heslu bola riadna makacka. Lokalita super - piesocnate plaze s pozvolnym pristupom do mora - pesia prechadzka po plazi z Duce az do Omisu. Strava polpenzia - horsia ako v skolskej jedalni - Slovak/Cech je clovek druhej kategorie a taku stravu dostane a taky je aj pristup personalu k nemu.

prečítať si celú recenziu
Depandance Jadran recenzie

Depandance Jadran

Chorvátsko - Istria - Umag-Katoro

85% Rudolf

30.08.2018

Vyborna strava, krasne prostredie, dobre pocasie, ubytovanie je skromne, nie pre narocnych, dost podrazeli ceny v Chorvatsku.

prečítať si celú recenziu
Maslinica Hotels & Resorts - Hotel Mimosa-Lido Palace recenzie

Maslinica Hotels & Resorts - Hotel Mimosa-Lido Palace

Chorvátsko - Istria - Rabac

100% Miriam

28.08.2018

Dobry den! Chceli by sme sa touto cestou podakovat CK za krasnu dovolenku a za to, ze ma uzasnu delegatku s ludskym pristupom v Rabacu, v hoteli Mimosa. Delegatka, pani Vierka, nam ochotne a laskavo pomohla vyriesit problem. Vsetci sa tesime a dcerka najviac, ze ma svoju stratenu kabelku s mobilom. Srdecna vdaka! Dovolenka bola super, starali sa o nas. Mali sme sa ako v bavlnke. Doporucujeme a urcite sa sem niekedy vratime. Radi znova vyuzijeme sluzby tejto cestovky. Nech sa Vam dari! S pozdravom Miriam, Mario, Misko, Nelka.

prečítať si celú recenziu
Polynesia recenzie

Apartments Polynesia Plava Laguna

Chorvátsko - Istria - Umag

20% Jana

23.08.2018

Mali sme 8-dnovy pobyt, upratali nam apartman 1 x, aj to sme upratovacky zavolali, ked boli vo vedlajsom apartmane. Vymena uteraku na nohy po sprchovani bol problem, vraj nemali. Dalsieho upratania pocas pobytu sme sa nedockali, aj napriek trom urgenciam na recepcii. Takze personal neochotny. Apartmany stare, ziadna rekonstrukcia.

prečítať si celú recenziu
Hotel Novi Resort & Spa recenzie

Hotel Novi Resort & Spa

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Novi Vinodolski

35% Sona

17.08.2018

Toto bola naša najhoršia a najdrahšia dovolenka v Chorvátsku!!! Izby špinavé, ani raz neupratali, pavučiny všade, žiaden príbor na izbe, kávovar bez filtrov, ani len čistiace na umývanie riadu tam neboli... vypadával bojler, takže párkrát aj bez teplej vody... Všetko je vo veľmi strmom kopci, to je normálna turistika, malý mal z bazéna dorezané nohy... Strava bola celkom fajn. Personál neochotný, prosiť o výmenu uterákov sme museli, neupratali celých 10 dní, ani len spoločnú chodbu nepozametali, no otras a teda hodnotím na 2 hviezdy, a teda keď si predstavím, čo sme za to zaplatili... je mi zle. V cestovke sme sa pýtali, aký je vstup do mora, tak nás presviedčal, že dlho plytká, tak dlho, dlho je 2 metre, možno aj meter a pol a hneď spád, že nevidíte dno... Povedal, že ubytovanie máme po 16hod a v deň odchodu máme ubytovanie do 14 hod a samozrejme, že v deň odchodu sme museli odísť o 09:00 hod a keď som sa na to pýtala delegáta, tak povedal, že deň príchodu sme mohli prísť skôr, vraj prečo nám to nepovedali a teda, že nám to skúsi vybaviť. Volala som s ním ráno, deň pred odchodom, do večera sa neozval, tak som mu poslala sms, že či nezabudol na nás, tak volal, že ráno o 08:00 hod nám dá vedieť a ani sa neozval do tohto momentu a to sme doma už druhý deň!!!!

prečítať si celú recenziu
Villa Luka recenzie

Villa Luka

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Brela

50% Petr

02.08.2018

Klasický betonový dúm kde je vše slyšet. Pokoje mají již něco zasebou. Matrace tvrdé. V průměru strava slušná. Na úvod překvapili zvěřinou. Naopak další dny špatné. Personál líný a bez valného zájmu o hosty. Syn majitele a jeho žena. Dávejte si pozor. Navíc nás chtěl ošidit při závěrečném placení konzumovaných nápojů. Velká ostuda. Měli jsme konflikty i s jeho malým synem. Naopak pan majitel je třída. Bohužel, sám to nezachrání. Pláž je opravdu pěkná. Jen vás při návratu čeká šílený kopec ale to poznáte sami. Pokud pojedete svým autem na výlet nemusíte při zpáteční cestě zaparkovat. Vaše místa obsadí místní kamaradi pana syna.

prečítať si celú recenziu
Novi Spa Hotels & Resort recenzie

Novi Spa Hotels & Resort

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Novi Vinodolski

55% Michaela

19.07.2018

Tú jednu hviezdu dávam len za pekné prostredie, ináč katastrofa. Celú dovolenku musíte niečo riešiť. Apartmán špinavý, doslovne špinavý, ulepený, ucápaný, smradľavý, plesnivý. Po kontakte delegáta dohoda znela, že ho upracú. Utreli zrkadlá... riešilo sa ďalej... dva dni dovolenky stratené... upratali... balkón katastrofa, samé ho..o, stoličky takisto. Nemali snahu, aby to očistili. Apartmán je veľký, fajn, ale čistota nulová... Delegát sa radšej už neozval. Taniere, poháre, šálky: prvé dva dni ok, na ďalší fuuu, hľadala som v kope čisté... na štvrtý deň upratanie žiadne. Zobrali uteráky z celého apartmánu a nechali jednu osušku, malý uterák a pod nohy trom ľuďom!!!!!! Toaletný papier nehrozí, aby dali . Neumyli nič!!!! A telefón samozrejme nefungoval... prestala ísť teplá voda, nahlásili sme to na recepcii... spýtali sa nás, či svieti bojler! Ja som tu opravár? Ok, poďme ďalej... po nahlásení, že nebolo upratané, že chýba toaletný a uteráky sa tvárili, že čo by som chcela 4* a 5* hotel?????? Odpoveď bola, donesieme... kedy, nechám sa prekvapiť. Toto je piaty deň dovolenky... teším sa na ďalšie dni, na ďalšie prekvapenie. Čo je tu najkrajšie je: more , prostredie... ináč 2* by mali ešte moc !!!!!

prečítať si celú recenziu
Mara recenzie

Mara

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Makarska

0% Radoslav M.

15.07.2018

Neodporucame tento hotel Vila Mara Makarska, personal je neochotny, satelitna televizia, ktoru slubovali, vobec nie je, izbu sme prebrali neupratanu, postielne obliecky spinave, co sa tyka jedla, cista katastrofa, cafe, malinovky si musis zaplatit, podavaju k veceri a ranajkam cistu vodu, cakali sme od tejto dovolenky ovela viac podla inych recenzii, ale opak bol pravdou.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Chorvátsko

Quercus recenzie 100%

Quercus

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Drvenik

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Apartmány Jelena recenzie 100%

Apartmány Jelena

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Biograd na Moru

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Waterman Supetrus Resort recenzie 100%

Waterman Supetrus Resort

Chorvátsko - Brač - Supetar

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Aminess Grand Azur recenzie 100%

Aminess Grand Azur

Chorvátsko - Dalmácia - Orebič

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Remisens Premium Heritage Hotel Imperial recenzie 100%

Remisens Premium Heritage Hotel Imperial

Chorvátsko - Istria - Opatija

Kvalita izieb0%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Zaton Holiday Resort recenzie 100%

Zaton Holiday Resort

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Zaton

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe12%

Čistota izieb12%

Personál95%

Pomer ceny a služieb12%

zobraziť recenzie
Maslinica Hotels & Resorts - Hotel Hedera recenzie 98%

Maslinica Hotels & Resorts - Hotel Hedera

Chorvátsko - Istria - Rabac

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Bluesun Bonaca recenzie 96%

Bluesun Bonaca

Chorvátsko - Brač - Bol

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Resort Villas Rubin - Hotel / Apartments recenzie 96%

Resort Villas Rubin - Hotel / Apartments

Chorvátsko - Istria - Rovinj

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál80%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu