Najnovšie recenzie hotelov

Bluesun Alga recenzie

Bluesun Hotel Alga

Chorvátsko - Makarská riviéra - Tučepi

93% Nona

07.10.2019

Išli sme koncom septembra, ale ešte stále sa tu dalo kúpať v mori a dobre sa opáliť. Kamienková pláž bola priamo pred hotelom a okrem nemeckých dôchodcov už boli "letní turisti" preč. Bol to super oddych na pár dní. Dlhšie by sme sa asi začali nudiť, lebo v okolí nebolo moc kam ísť.

prečítať si celú recenziu
Adriatiq Labineca Hotel & Nebengebäude recenzie

Adriatiq Labineca Hotel & Nebengebäude

Chorvátsko - Makarská riviéra - Gradac

30% Zuzana Kuzmová

16.07.2019

Hotel nedávno odkúpil Francúz, čo patrične dávajú najavo i keď obyčajný Francúz by sa už pri vstupe otočil na päte. Naša hygiena by zavrela aj to ich parkovisko, v hoteli by ich vystrelo. Bazén vonkajší je starší ako Praha, zanedbaný, ošarpaný s 20 ležadlami na 500 izieb - vnútorný bazén má výhodu, že sa neutopíte, nie je v ňom voda. Vírivka je niekde v nejakom "bjuty" centre, k minigolfu sa musíte presekať ako k šípkovej Ruženke, lebo je v zabudnutej časti hotela. Vybavenie pre deti - jedna veľká nula. Aha šmýkačka v rohu. Minidisco alebo teda animácie sú pre Francúzov, kto nemá náramok, nemá nárok na nič. Nemáš náramok, tak sa len pozeraj! Izby - tak to je niečo. To máme fotky na pamiatku! Záchod sa splachuje ešte hore na šnúrku, čo by bolo možno v pohode, keby rúru zo záchoda nemali zamurovanú v stene, hihi... to musí človek vidieť. Vaňa so závesom starým špinavým s rybičkami. Izba je pre 2 osoby, ale oni vám ju dajú ako pre troch a ten tretí spí krížom cez izbu a keď chcete na balkón, tak preskakujete ten rozkladací gauč. Sila je, že každý večer ten ich bravo klub francúzsky trieska do cca 1 h, niekedy do 2 h, takže musíte mať zavreté okno alebo balkón, tichšie nedajú, deti majú na háku. Balkón sme si boli vyžiadať na recepcii upratať, foto je super vec, hlavne keď na balkóne zbadáte takú trojdňovú ponožku, rozbité kachličky, deravé stoličky. Strava je fajn - raňajky každý deň zaručene to isté bez zeleniny! Obed sa celkom dá. Večera tiež. Pláž je fajn, vstup do mora fajn. Šport - bicykle a skútre. Za nás - NIKDY VIAC! Starina, ošarpané, drahé. Doporučujeme hotel Sunce a Lukas.

prečítať si celú recenziu
Valamar Meteor Hotel recenzie

Valamar Meteor Hotel

Chorvátsko - Makarská riviéra - Makarska

63% J.V.

03.08.2018

CK deklarovala bezplatné hotelové parkovisko, čo nie je pravda, platí sa 5 EUR za deň.

prečítať si celú recenziu
Villa Luka recenzie

Villa Luka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Brela

50% Petr

02.08.2018

Klasický betonový dúm kde je vše slyšet. Pokoje mají již něco zasebou. Matrace tvrdé. V průměru strava slušná. Na úvod překvapili zvěřinou. Naopak další dny špatné. Personál líný a bez valného zájmu o hosty. Syn majitele a jeho žena. Dávejte si pozor. Navíc nás chtěl ošidit při závěrečném placení konzumovaných nápojů. Velká ostuda. Měli jsme konflikty i s jeho malým synem. Naopak pan majitel je třída. Bohužel, sám to nezachrání. Pláž je opravdu pěkná. Jen vás při návratu čeká šílený kopec ale to poznáte sami. Pokud pojedete svým autem na výlet nemusíte při zpáteční cestě zaparkovat. Vaše místa obsadí místní kamaradi pana syna.

prečítať si celú recenziu
Horizont recenzie

Horizont

Chorvátsko - Makarská riviéra - Baška Voda

100% Monika

25.07.2018

Napriek tomu, že sme si objednali a zaplatili izbu s výhľadom na krajinu, dostali sme výhľad na more. Trocha som mala obavy kvôli plážovému baru Borik, kde hráva hlasná hudba do druhej nad ránom, ale stačilo zatvoriť balkónové dvere a zapnúť klímu a nič nebolo počuť.

prečítať si celú recenziu
Labineca recenzie

Adriatiq Labineca Hotel & Nebengebäude

Chorvátsko - Makarská riviéra - Gradac

63% Marta

30.09.2017

Hotel /2 asi 5 poschodové budovy/ sa nachádza v Gradaci, čo je asi na polovici cesty medzi Splitom a Dubrovníkom, celkovo v tichšej časti. Prišli sme tam vlastnou dopravou doobeda, ubytovaní sme boli hneď. Najväčší problém je s parkovaním, je tam ale aj platené parkovisko. Na cestách okolo sú vyznačené čiary, ak máte šťastie a chytíte miesto, na recepcii Vám dajú kartičku, ktorú si dáte za okno /parkovanie zdarma/, inak Vás môžu odtiahnuť. O parkovaní nás však sami od seba na recepcii neinformovali, upozornil nás len odchádzajúci vodič. Hotel je štandard, na prízemí recepcia, my sme bývali a 1 poschodí, zvláštne bolo, že reštaurácia bola na -1, k bazénu sa išlo až na -2 a k moru ešte schodmi dolu.

prečítať si celú recenziu
Podgorka recenzie

Podgorka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

80% A. Bogdan

11.09.2017

Vstupná hala a jedáleň s klímou zmodernizovaná, personál ochotný, vybavenie izieb v norme, nie je to nový hotel, sanita ešte z doby socializmu, ale všetko max. udržiavané, denne vynesené smeti, upratané, špinavé prádlo a uteráky vymenené, toal. pap. doplnený...

prečítať si celú recenziu
Sensimar Adriatic Beach Resort recenzie

TUI BLUE Adriatic

Chorvátsko - Makarská riviéra - Živogošče

100% Eva Gaborová

08.10.2016

Lepšiu dovolenku sme nezažili a to sme toho pochodili za 20 rokov naozaj dosť. Bývali sme v hoteli na 4. poschodí, nádherný výhľad, ubytovanie krásne, čisté, strava perfektná, škoda, že nemáme viac žalúdkov a čo sa nám najviac páčilo, tak každá izba má výhľad na more, hotel sa nachádza priamo na pláži a super je to, že medzi hotelom a plážou nie je žiadne cesta, takže Vás neruší žiadne trúbenie a piskoty áut. Cesta je z opačnej strany hotela, teda celý pobyt nevidíte autá a necítite výfuky áut, len čisté priezračné more. Škoda, že nie je viac takých hotelov a neviem, prečo nie je v ponuke vo viacerých CK na Slovensku.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Makarská riviéra

Bluesun Resort Afrodita recenzie 90%

Bluesun Resort Afrodita

Chorvátsko - Makarská riviéra - Tučepi

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Lukas recenzie 85%

Hotel Lukas

Chorvátsko - Makarská riviéra - Gradac

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotelový komplex Sunce recenzie 84%

Hotelový komplex Sunce

Chorvátsko - Makarská riviéra - Gradac

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe90%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
TUI BLUE Adriatic recenzie 83%

TUI BLUE Adriatic

Chorvátsko - Makarská riviéra - Živogošče

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál98%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Aurora recenzie 83%

Aurora

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

Kvalita izieb78%

Intenzita hluku v izbe8%

Čistota izieb8%

Personál83%

Pomer ceny a služieb6%

zobraziť recenzie
Bluesun Hotel Alga recenzie 83%

Bluesun Hotel Alga

Chorvátsko - Makarská riviéra - Tučepi

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Medora Auri Family Beach Resort recenzie 82%

Medora Auri Family Beach Resort

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

+

Kvalita izieb30%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Bluesun Marina recenzie 82%

Bluesun Marina

Chorvátsko - Makarská riviéra - Brela

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Bluesun Berulia recenzie 80%

Bluesun Berulia

Chorvátsko - Makarská riviéra - Brela

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu