Recenzie hotelov - Živogošče (11)

Najnovšie recenzie hotelov

Sensimar Adriatic Beach Resort recenzie

TUI BLUE Adriatic Beach

Chorvátsko - Makarská riviéra - Živogošče

100% Eva Gaborová

08.10.2016

Lepšiu dovolenku sme nezažili a to sme toho pochodili za 20 rokov naozaj dosť. Bývali sme v hoteli na 4. poschodí, nádherný výhľad, ubytovanie krásne, čisté, strava perfektná, škoda, že nemáme viac žalúdkov a čo sa nám najviac páčilo, tak každá izba má výhľad na more, hotel sa nachádza priamo na pláži a super je to, že medzi hotelom a plážou nie je žiadne cesta, takže Vás neruší žiadne trúbenie a piskoty áut. Cesta je z opačnej strany hotela, teda celý pobyt nevidíte autá a necítite výfuky áut, len čisté priezračné more. Škoda, že nie je viac takých hotelov a neviem, prečo nie je v ponuke vo viacerých CK na Slovensku.

prečítať si celú recenziu
Hotel Nimfa recenzie

TUI BLUE Adriatic Beach

Chorvátsko - Makarská riviéra - Živogošče

83% Tana

19.11.2014

Hotel v kludnej casti juz. Dalmacie, ale na skok do Igrane. Idealna dovolenka pre tych, ktori maju radi pohodu, aj pre rodiny s detmi. Rodinne izby su hned pri bazene a blizsie k plazi ako ostatne 2 a 3 lozkove, to je vyhoda. A vsetky izby maju balkon a vyhlad na more. V areali su animacne programy a sikovni animatori robia skvely program. Prevazuje tu francuzska klientela, comu zodpoveda aj kvalita sluzieb = su na vyssej urovni ako v inych 3*hoteloch v Chorvatsku. Strava fantasticka, priprava jedal aj priamo pred hostami, velky vyber jedal a velmi chutne pripravenych. Pri bazene napoje alko aj nealko, poobednajsie obcerstvenie = kolaciky. Vyborna poobednajsia kavicka! Na plaz sa napoje nesmu vynasat, to tam dost prisne kontroluju. Ale vobec to nevadi, kto chce, odskoci si k bazenu. Pre rodiny s detmi je velkou vyhodou det. ihrisko, ktore je hned pri plazi, takze sa da lezat tesne pri ihrisku, vidiet na deti a kludne sa aj vykupat v mori. Pre nas dovolenka v tomto hoteli splnila vsetky ocakavania a stretli sme tam rodiny aj z Ciech, ktore tam dokonca chodia kazdorocne. :) My sa k nim urcite aj v buducnosti tiez pridame.

prečítať si celú recenziu
Hotel Nimfa recenzie

TUI BLUE Adriatic Beach

Chorvátsko - Makarská riviéra - Živogošče

86% Peter

15.09.2014

Hotel je na veľmi peknom a kľudnom mieste priamo na pláži. Bazény s morskou vodou, málo ľudí na pláži. Strava bola veľmi chutná. Hotel čistý. Parkovanie pred hotelom bolo dosť preplnené, ale vždy som našiel jedno miesto. Izby sú tak akurát len balkón veľmi malý, preto sme trávili večery pri bazénoch, kde hrala kľudná živá hudba (jeden spevák+klávesy), ale snažil sa, bolo to príjemné. Pri bazénoch pivo, víno (biele, červené) - 4 druhy, tvrdý alkohol, automat na nealko. Nám stačilo! Veľmi pekné more aj pre malé deti. Náš 5-ročný krpec chválil všetko, hlavne more, lebo neboli vlny ako v Turecku, kde sa bál ísť aj do vody. More bolo v tomto období akurát. Hotel je vhodný pre ľudí, ktorí hľadajú kľud a nie jarmok. V hoteli boli hlavne Francúzi, Slováci, Česi, Poliaci. Nerád chodím na to isté miesto znova, ale sem by som sa vrátil, lebo sme si fakt oddýchli.

prečítať si celú recenziu
Hotel Nimfa recenzie

TUI BLUE Adriatic Beach

Chorvátsko - Makarská riviéra - Živogošče

83% Paľo

19.08.2014

Boli sme ubytovaní v depandance pod hlavnou budovou hotela, čo odporúčam, ako dobrú voľbu pre tých, ktorým prekáža množstvo schodov zo samotného hotela na pláž. Depandance sú bezprostredne pri hotelovom bazéne a veľmi blízko pláže. Plusy: priestranné 2 izby, luxusný výhľad na more, klimatizácia (ale len pre jednu z izieb! ), dobré jedlo, pláž s dostatkom miesta pre všetkých hostí, denné upratovanie a výmena uterákov, výmena posteľnej bielizne 2xtýždenne, nevyskytli sa prípady zmiznutých osobných vecí. Mínusy: wifi len za príplatok, stoly na stolný tenis v úbohom stave (najmä rakety - odporúčam priniesť vlastné + dostatok loptičiek), relat. málo miesta na parkovanie (potrebné priebežne hľadať lepšie a bližšie k hotelu), pre mňa je mínus aj dosť agresívny animačný program (málo chvíľ počas dňa, kedy je naozaj ticho, večerný program + hudba však striktne do 23:00), technicky stav izieb mierne opotrebovaný, ale ešte bez problémov prijateľný.

prečítať si celú recenziu
Hotel Nimfa recenzie

TUI BLUE Adriatic Beach

Chorvátsko - Makarská riviéra - Živogošče

80% Mirka

06.08.2014

Hotel celkovo OK, depandance, v ktorom sme boli ubytovaní, by si už zaslúžil obnovu (balkónové dvere, vstupné dvere, aspoň vymaľovať, balkóny spraviť, opraviť). Schody nám neprekážali, neboli sme ubytovaní až tak ďaleko od mora - v podstate uprostred - koľko schodov k moru (cestou dole), zhruba toľko schodov aj k jedálni a k parkovisku (cestou hore). Wi-fi za poplatok - asi kvôli množstvu klientov, možno by im zlyhával, neviem, ale v dnešnej dobe by mal byť už samozrejmosťou free.

prečítať si celú recenziu
Hotel Nimfa recenzie

TUI BLUE Adriatic Beach

Chorvátsko - Makarská riviéra - Živogošče

93% Jaroslav Baláž

30.07.2014

Hotel po čiastočnej rekonštrukcii, všetko bolo super - 1 hviezda za schody, 97 schodov od posledného výťahu na pláž. Pláž poloprázdna, aj okolo obeda. Krásne čisté more, super strava a aj animácie, aj keď väčšinou vo francúštine, len občas v angličtine (70% francúzskych klientov).

prečítať si celú recenziu
Hotel Nimfa recenzie

TUI BLUE Adriatic Beach

Chorvátsko - Makarská riviéra - Živogošče

70% Andrea

28.07.2014

Klady: Priemerne a vkusne vybavený hotel. Bohatá strava All inclusive. Upratovanie denne. Príjemný personál na recepcii a v jedálni. Počas celého dňa animácie pri bazéne. Negatíva: Príliš veľa schodov k moru. Wi-Fi za poplatok. Málo parkovacích miest.

prečítať si celú recenziu
Hotel Nimfa recenzie

TUI BLUE Adriatic Beach

Chorvátsko - Makarská riviéra - Živogošče

96% Barbora Kozmova

20.06.2014

Krásne čisté izby, výborná strava- každý si vyberie, milý personál, pláž veľká a čistá dá sa nájsť aj tiché miesto v tieni alebo ostať pri bazéne, kde sú super animácie, veľká spokojnosť. Výhľad na more a na západ slnka. Hotel je to vhodný aj pre deti aj pre starších ľudí. Umiestnený v tichom prostredí malej dedinky.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Živogošče

TUI BLUE Adriatic Beach recenzie 83%

TUI BLUE Adriatic Beach

Chorvátsko - Makarská riviéra - Živogošče

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál98%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie