92%
Hodnotenie
92%
Hodnotenie
Chorvátsko Chorvátsko
 Chorvátsko, Makarská riviéra, Živogošče  Chorvátsko, Makarská riviéra, Živogošče

TUI BLUE Adriatic Beach recenzie 

TUI BLUE Adriatic Beach recenzie 

0:40 h
27 °C
27 °C
21 °C
cca 1:45 h
cca 1:45 h
1325 €
1325 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 100 %
Poloha 100 %
Šport a zábava 83 %
Izby 83 %
Strava 100 %
Personál 100 %
92%
Celkové hodnotenie
1 recenzií
Eva Gaborová
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 08.10.2016 Prečítané 681-krát
100 %
Lepšiu dovolenku sme nezažili a to sme toho pochodili za 20 rokov naozaj dosť. Bývali sme v hoteli na 4. poschodí, nádherný výhľad, ubytovanie krásne, čisté, strava perfektná, škoda, že nemáme viac žalúdkov a čo sa nám najviac páčilo, tak každá izba má výhľad na more, hotel sa nachádza priamo na pláži a super je to, že medzi hotelom a plážou nie je žiadne cesta, takže Vás neruší žiadne trúbenie a piskoty áut. Cesta je z opačnej strany hotela, teda celý pobyt nevidíte autá a necítite výfuky áut, len čisté priezračné more. Škoda, že nie je viac takých hotelov a neviem, prečo nie je v ponuke vo viacerých CK na Slovensku. čítať celú recenziu
Tana
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 19.11.2014 Prečítané 1003-krát
83 %
Hotel v kludnej casti juz. Dalmacie, ale na skok do Igrane. Idealna dovolenka pre tych, ktori maju radi pohodu, aj pre rodiny s detmi. Rodinne izby su hned pri bazene a blizsie k plazi ako ostatne 2 a 3 lozkove, to je vyhoda. A vsetky izby maju balkon a vyhlad na more. V areali su animacne programy a sikovni animatori robia skvely program. Prevazuje tu francuzska klientela, comu zodpoveda aj kvalita sluzieb = su na vyssej urovni ako v inych 3*hoteloch v Chorvatsku. Strava fantasticka, priprava jedal aj priamo pred hostami, velky vyber jedal a velmi chutne pripravenych. Pri bazene napoje alko aj nealko, poobednajsie obcerstvenie = kolaciky. Vyborna poobednajsia kavicka! Na plaz sa napoje nesmu vynasat, to tam dost prisne kontroluju. Ale vobec to nevadi, kto chce, odskoci si k bazenu. Pre rodiny s detmi je velkou vyhodou det. ihrisko, ktore je hned pri plazi, takze sa da lezat tesne pri ihrisku, vidiet na deti a kludne sa aj vykupat v mori. Pre nas dovolenka v tomto hoteli splnila vsetky ocakavania a stretli sme tam rodiny aj z Ciech, ktore tam dokonca chodia kazdorocne. :) My sa k nim urcite aj v buducnosti tiez pridame. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 15.09.2014 Prečítané 895-krát
87 %
Hotel je na veľmi peknom a kľudnom mieste priamo na pláži. Bazény s morskou vodou, málo ľudí na pláži. Strava bola veľmi chutná. Hotel čistý. Parkovanie pred hotelom bolo dosť preplnené, ale vždy som našiel jedno miesto. Izby sú tak akurát len balkón veľmi malý, preto sme trávili večery pri bazénoch, kde hrala kľudná živá hudba (jeden spevák+klávesy), ale snažil sa, bolo to príjemné. Pri bazénoch pivo, víno (biele, červené) - 4 druhy, tvrdý alkohol, automat na nealko. Nám stačilo! Veľmi pekné more aj pre malé deti. Náš 5-ročný krpec chválil všetko, hlavne more, lebo neboli vlny ako v Turecku, kde sa bál ísť aj do vody. More bolo v tomto období akurát. Hotel je vhodný pre ľudí, ktorí hľadajú kľud a nie jarmok. V hoteli boli hlavne Francúzi, Slováci, Česi, Poliaci. Nerád chodím na to isté miesto znova, ale sem by som sa vrátil, lebo sme si fakt oddýchli. čítať celú recenziu
Paľo
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 19.08.2014 Prečítané 1122-krát
83 %
Boli sme ubytovaní v depandance pod hlavnou budovou hotela, čo odporúčam, ako dobrú voľbu pre tých, ktorým prekáža množstvo schodov zo samotného hotela na pláž. Depandance sú bezprostredne pri hotelovom bazéne a veľmi blízko pláže. Plusy: priestranné 2 izby, luxusný výhľad na more, klimatizácia (ale len pre jednu z izieb! ), dobré jedlo, pláž s dostatkom miesta pre všetkých hostí, denné upratovanie a výmena uterákov, výmena posteľnej bielizne 2xtýždenne, nevyskytli sa prípady zmiznutých osobných vecí. Mínusy: wifi len za príplatok, stoly na stolný tenis v úbohom stave (najmä rakety - odporúčam priniesť vlastné + dostatok loptičiek), relat. málo miesta na parkovanie (potrebné priebežne hľadať lepšie a bližšie k hotelu), pre mňa je mínus aj dosť agresívny animačný program (málo chvíľ počas dňa, kedy je naozaj ticho, večerný program + hudba však striktne do 23:00), technicky stav izieb mierne opotrebovaný, ale ešte bez problémov prijateľný. čítať celú recenziu
Mirka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 06.08.2014 Prečítané 876-krát
80 %
Hotel celkovo OK, depandance, v ktorom sme boli ubytovaní, by si už zaslúžil obnovu (balkónové dvere, vstupné dvere, aspoň vymaľovať, balkóny spraviť, opraviť). Schody nám neprekážali, neboli sme ubytovaní až tak ďaleko od mora - v podstate uprostred - koľko schodov k moru (cestou dole), zhruba toľko schodov aj k jedálni a k parkovisku (cestou hore). Wi-fi za poplatok - asi kvôli množstvu klientov, možno by im zlyhával, neviem, ale v dnešnej dobe by mal byť už samozrejmosťou free. čítať celú recenziu
Jaroslav Baláž
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 852-krát
93 %
Hotel po čiastočnej rekonštrukcii, všetko bolo super - 1 hviezda za schody, 97 schodov od posledného výťahu na pláž. Pláž poloprázdna, aj okolo obeda. Krásne čisté more, super strava a aj animácie, aj keď väčšinou vo francúštine, len občas v angličtine (70% francúzskych klientov). čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 28.07.2014 Prečítané 855-krát
70 %
Klady: Priemerne a vkusne vybavený hotel. Bohatá strava All inclusive. Upratovanie denne. Príjemný personál na recepcii a v jedálni. Počas celého dňa animácie pri bazéne. Negatíva: Príliš veľa schodov k moru. Wi-Fi za poplatok. Málo parkovacích miest. čítať celú recenziu
Barbora Kozmova
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 20.06.2014 Prečítané 1379-krát
97 %
Krásne čisté izby, výborná strava- každý si vyberie, milý personál, pláž veľká a čistá dá sa nájsť aj tiché miesto v tieni alebo ostať pri bazéne, kde sú super animácie, veľká spokojnosť. Výhľad na more a na západ slnka. Hotel je to vhodný aj pre deti aj pre starších ľudí. Umiestnený v tichom prostredí malej dedinky. čítať celú recenziu
Viktor
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 12.07.2013 Prečítané 2526-krát
90 %
Je to starší dobre situovaný hotel, kvalitné stravovanie, krásna pláž, super animácie, bazén so slanou vodou a malý bazénik pre deti. Všetky izby orientované na more, krásny výhľad. Tiché okolie, blízko je malá dedinka a prístav. Odporúčam aj pre rodiny s deťmi, majú pekné ihrisko. čítať celú recenziu
Ingrid
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 06.02.2013 Prečítané 2746-krát
83 %
Ubytovaní sme boli v menšej vedľajšej budove a to nám aj celkom vyhovovalo. Izbu sme mali vždy pekne upratanú. Areál hotela je dosť veľký, ale veľmi sme sa zorientovali my aj naše deti. Počas našej dovolenky tu boli ubytovaní najmä nemecké rodiny a iba zopár ruských. Škoda, že je hotel tak trochu od ruky. Kto ale hľadá kľud, je tu správne. Hotel je priamo na pláži. Nechodili sme tam tak často, lebo naše deti milujú šantenie v bazénoch. čítať celú recenziu
Matej
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 05.02.2013 Prečítané 2243-krát
70 %
Hotel je pekne zasadený do zelene. V areáli je dosť veľa schodov medzi jednotlivými depandansami. Hotel je už dosť starý, má možno 70 rokov, miestami tak aj vyzerá, inde je to fajn. Naozaj záleží, kde človek dostane izbu. Čistota je fajn, ale určite by človek privítal aj o niečo viac. Pre dvoch je to fajn, neviem si predstaviť, že by som sa mal teperiť s kuframi a malými deťmi niekam vysoko po schodoch...to asi radšej niekam inam. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia