Recenzie hotelov - Podgora (42)

Najnovšie recenzie hotelov

Podgorka recenzie

Podgorka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

80% A. Bogdan

11.09.2017

Vstupná hala a jedáleň s klímou zmodernizovaná, personál ochotný, vybavenie izieb v norme, nie je to nový hotel, sanita ešte z doby socializmu, ale všetko max. udržiavané, denne vynesené smeti, upratané, špinavé prádlo a uteráky vymenené, toal. pap. doplnený...

prečítať si celú recenziu
Hotel Minerva recenzie

Medora Auri Family Beach Resort

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

91% Patricia

03.06.2016

Hotel sice navonok nevyzera najlepsie, obrovska stavba s niekolkymi poschodiami, ale na tu uzasnu stravu nikdy nezabudnem :), nie je nic lepsie ako sa po celom dni dobre najest, z pomerne velkeho vyberu jedal. Takisto sme si velmi uzili kryty bazen, ktory je sucastou hotela a terasa, z ktorej bol krasne vidiet zapad slnka. Nic nam nechybalo, personal hotela bol velmi mily a ochotny. Spokojnost.

prečítať si celú recenziu
Hotel Podgorka recenzie

Podgorka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

96% Anna

04.01.2016

Hotel hodnotíme najlepší na Podgore, za iný by sme nemenili. Ani po druhýkrát nás nesklamal. Mali sme výhľad na more, je to nádhera. Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie, cesta je zvládnuteľná, pokiaľ sa tešíte, že znovu sa vraciate na Makarskú do obľúbeného hotela.

prečítať si celú recenziu
Hotel Minerva recenzie

Medora Auri Family Beach Resort

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

73% Eva

14.10.2015

Začiatkom mesiaca septembra 2015 sme strávili dovolenku v hoteli Minerva v Podgore. Hotel sa nachádza v nádhernej lokalite, je tu krásna palmová promenáda. Nad celou Podgorou a nad hotelom Minerva sa majestátne vypína pohorie Biokovo, ktoré vytvára nádhernú scenériu. Hotel je síce starší, myslím, že v roku 2016 ho čaká rekonštrukcia. Strávili sme v tomto hoteli skutočne peknú dovolenku a radi budeme na ňu spomínať. Budem tento hotel doporučovať aj svojim známym.

prečítať si celú recenziu
Hotel Podgorka recenzie

Podgorka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

86% Petra

02.10.2015

Hotel je starší, vidieť to aj na zariadení. Je hneď pri pláži, čo bolo fajn. Izby boli čisté, upratovanie každý deň. Stava bola výborná, bohatý výber. Jediná chyba bola, že nie je klimatizovaná, kto nesedel pri okne, tak mal smolu. Mali sme polpenziu, všetko v poriadku, len keby pri večeri bol na stole džbán so studenou vodou.

prečítať si celú recenziu
Hotel Podgorka recenzie

Podgorka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

60% Zdenka

06.09.2015

Hotel je starší, veľmi chýba klimatizácia, v izbách je dusno, chýba aj chladnička. Najviac nám vadila živá a hlučná hudba každý večer do 24 hodiny priamo pod našimi oknami, ktoré sme museli mať celú noc dokorán otvorené. More je prekrásne čisté aj okolie pláže čisté a upravené.

prečítať si celú recenziu
Hotel Podgorka recenzie

Podgorka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

83% Katarína

23.08.2015

Hotel je útulný a čistý, nábytok bol starší (ale tak aj uvádzala CK), postele super, sprcha+ wc čisté, upratovačky príjemné - každý deň menili uteráky, čašníci slušný a ústretoví, personál na recepcii bol super a vždy ochotne poradili. Jedla bolo dostatok vždy, takže sa človek nemusel náhliť ani na raňajky či večeru, lebo stále sa strava dopĺňala (večer sa podávali fantastické koláčiky) a výber bol pestrý. Len k večeri neboli nápoje (ráno boli džúsy, šťavy, čaje, káva), ale kto mal záujem, tak si objednal u čašníkov. Nám sa v hoteli veľmi páčilo a boli sme spokojní.

prečítať si celú recenziu
Hotel Podgorka recenzie

Podgorka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

66% rodina z Košíc

05.08.2015

Veľmi dobre situovaný, uprostred zóny. Zariadený priemerne. Veľmi nám chýbala chladnička na chladenie nápojov. Služby hotela na veľmi dobrej úrovni, denne upratovanie, výmena uterákov. Negatívne vnímam ubytovanie až okolo druhej poobede, čo po 15 hodinách cestovania autobusom je dosť neskoro. Pricestovali sme o 9 hod, ráno). Hotel je vhodný pre každú vekovú kategóriu.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Podgora

Aurora recenzie 83%

Aurora

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

Kvalita izieb78%

Intenzita hluku v izbe8%

Čistota izieb8%

Personál83%

Pomer ceny a služieb6%

zobraziť recenzie
Medora Auri Family Beach Resort recenzie 82%

Medora Auri Family Beach Resort

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

Kvalita izieb30%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Mediteran recenzie 67%

Hotel Mediteran

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

Kvalita izieb51%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál65%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Podgorka recenzie 60%

Podgorka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

Kvalita izieb69%

Intenzita hluku v izbe8%

Čistota izieb9%

Personál83%

Pomer ceny a služieb6%

zobraziť recenzie