55%
Hodnotenie
55%
Hodnotenie
Chorvátsko Chorvátsko
 Chorvátsko, Makarská riviéra, Podgora  Chorvátsko, Makarská riviéra, Podgora

Podgorka recenzie 

Podgorka recenzie 

0:40 h
18 °C
18 °C
14 °C
cca 1:30 h
cca 1:30 h
703 €
703 €
cena hotela od
cena hotela od
Poloha 83 %
Šport a zábava 58 %
Izby 50 %
Strava 62 %
Personál 55 %
55%
Celkové hodnotenie
3 recenzií
A. Bogdan
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 11.09.2017 Prečítané 752-krát
80 %
Vstupná hala a jedáleň s klímou zmodernizovaná, personál ochotný, vybavenie izieb v norme, nie je to nový hotel, sanita ešte z doby socializmu, ale všetko max. udržiavané, denne vynesené smeti, upratané, špinavé prádlo a uteráky vymenené, toal. pap. doplnený... čítať celú recenziu
Anna
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 04.01.2016 Prečítané 871-krát
97 %
Hotel hodnotíme najlepší na Podgore, za iný by sme nemenili. Ani po druhýkrát nás nesklamal. Mali sme výhľad na more, je to nádhera. Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie, cesta je zvládnuteľná, pokiaľ sa tešíte, že znovu sa vraciate na Makarskú do obľúbeného hotela. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 02.10.2015 Prečítané 813-krát
87 %
Hotel je starší, vidieť to aj na zariadení. Je hneď pri pláži, čo bolo fajn. Izby boli čisté, upratovanie každý deň. Stava bola výborná, bohatý výber. Jediná chyba bola, že nie je klimatizovaná, kto nesedel pri okne, tak mal smolu. Mali sme polpenziu, všetko v poriadku, len keby pri večeri bol na stole džbán so studenou vodou. čítať celú recenziu
Zdenka
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 06.09.2015 Prečítané 531-krát
60 %
Hotel je starší, veľmi chýba klimatizácia, v izbách je dusno, chýba aj chladnička. Najviac nám vadila živá a hlučná hudba každý večer do 24 hodiny priamo pod našimi oknami, ktoré sme museli mať celú noc dokorán otvorené. More je prekrásne čisté aj okolie pláže čisté a upravené. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 23.08.2015 Prečítané 563-krát
83 %
Hotel je útulný a čistý, nábytok bol starší (ale tak aj uvádzala CK), postele super, sprcha+ wc čisté, upratovačky príjemné - každý deň menili uteráky, čašníci slušný a ústretoví, personál na recepcii bol super a vždy ochotne poradili. Jedla bolo dostatok vždy, takže sa človek nemusel náhliť ani na raňajky či večeru, lebo stále sa strava dopĺňala (večer sa podávali fantastické koláčiky) a výber bol pestrý. Len k večeri neboli nápoje (ráno boli džúsy, šťavy, čaje, káva), ale kto mal záujem, tak si objednal u čašníkov. Nám sa v hoteli veľmi páčilo a boli sme spokojní. čítať celú recenziu
rodina z Košíc
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 05.08.2015 Prečítané 768-krát
67 %
Veľmi dobre situovaný, uprostred zóny. Zariadený priemerne. Veľmi nám chýbala chladnička na chladenie nápojov. Služby hotela na veľmi dobrej úrovni, denne upratovanie, výmena uterákov. Negatívne vnímam ubytovanie až okolo druhej poobede, čo po 15 hodinách cestovania autobusom je dosť neskoro. Pricestovali sme o 9 hod, ráno). Hotel je vhodný pre každú vekovú kategóriu. čítať celú recenziu
cestovateľka
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 03.08.2015 Prečítané 604-krát
47 %
Hneď ako sme vkročili do izby, sme sa zhrozili. Izba ako spred 30 rokov, kúpeľňa zapáchala, chýbala chladnička, sušič na prádlo, ale hlavne klimatizácia. Celý pobyt sme od horúčavy nevedeli spať. Jednoducho hrôza, izba ako väznica. Podgora je krásna, hotel je na dobrom mieste, len hotel potrebuje kompletnú rekonštrukciu. V horúčavách sa tam nedá vydržať. Na mieste majiteľa by som sa hanbila ho klientom ponúkať! čítať celú recenziu
Emil Košice
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 18.07.2015 Prečítané 234-krát
43 %
Hotel postavený v roku 1962 a tak aj vyzerá. Je zarážajúce, že slovák slovákovi predá za drahý peniaz niečo takejto kategórie : celý HOTEL bez klimatízacie (ľudia kolabujú, lebo si nemajú, kde odpočinúť!!) Tento HOTEL nemá žiadnu HVIEZDU, aj napriek tomu, cestovky uvádzajú vo svojich reklamách 3hviezdy, ale pre istotu v katalógu ako SLNIEĆKA, čím Vás zavedú. NEDOPORUČUJEM !!! čítať celú recenziu
Anna K.
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 29.10.2014 Prečítané 2261-krát
97 %
V roku 2013 sme boli v hoteli Podgorka. Boli sme nadmieru spokojní, takže sme si to zopakovali aj v tomto roku. Ubytovanie, aj keď nepripomína v interiéri " Seychely", je fantastické. Mali sme predplatený výhľad "more". Kuchyňa najlepšia, čo sme počuli od hostí na pláži z okolitých hotelov. Izby, aj keď starší nábytok, čisté, denne upratané, dezinfikované hyg. zariadenia, prádlo menené, proste spokojnosť na jednotku s hviezdičkou. Personál ústretový. Okolie, voda, prostredie, spĺňalo naše požiadavky. Sme manželia stredného veku, ale odporúčame každej vekovej kategórii. Neoľutujete. :) čítať celú recenziu
Blanka a Miro
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 20.08.2014 Prečítané 1696-krát
77 %
Hotel vhodny pre stredne narocneho klienta, nedostatok vidim v tom, ze wifi bolo iba za poplatok a len vo vestibule a na izbach nebola klimatizacia. Hotel je v centre, cize dlho do noci je pocut ruch z ulice. Je na brehu mora, plaz priamo pri hoteli. čítať celú recenziu
Rebecca Sáriová
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 11.07.2014 Prečítané 1805-krát
83 %
Hotel je veľmi pekný a výborne varia. Izby boli čisté a upratovali každý deň. Dokonca jedna pani upratovačka bola Češka, takže sme sa s ňou aj zoznámili a bola veľmi milá a príjemná. Mali sme na izbe aj chladničku, ale nie všetky izby mali. Boli tam krásne vlny a všetci sme do vĺn skákali. Pláž bola čistá a krásna. Wifi bola za poplatok. Personál bol veľmi ústretový. čítať celú recenziu
Majka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 13.01.2014 Prečítané 2277-krát
67 %
Hotel sa nachádza v centre mesta Podgora, takže to nie je nejaké zastrčené miesto mimo civilizáciu, ale práve naopak. Je vybudovaný rovno na promenáde. Je tu stále živo. Na promenáde bolo hodne kaviarní, barov a obchodíkov. Z pláže sme dovideli na ostrov Brač, kde sa dá ísť loďou na výlet. My sme si radi spravili takýto výlet. Pláž bola kamenistá, ale celkom čistá. Boli sme len prekvapení, že to bol dosť úzky pás. Hneď pri hoteli bola spomínaná promenáda a za ňou pás pláže. Vstup do mora bol vhodný aj pre starších ľudí a deti. Bol pozvoľný. Ak ste citliví na chodidlá, radšej si pribaľte topánky na pláž a do vody. Za ležadlá a slnečníky na pláži sme platili každý deň. Letovisko je nádherné. Personál bol super, veľmi ochotní. Pracovali na jednotku, izba bola stále čistá, udržiavali aj spoločné priestory. Čo sa týka programu a vlastne aj stravy, toto miesto nie je vhodné pre deti. Nie je tu ani len detské ihrisko. Na terase sme si radi vychutnávali večer živú hudbu. Vodné športy sú za poplatok na pláži. More bolo krištáľovo čisté, krásne. Vďaka umiestneniu hotela je tu čo robiť cez deň aj v noci. Možno preto hotel veľmi nerieši zábavný program, keďže v okolí je tých možností dosť. Parkovanie bolo spoplatnené. Mínusom hotela bolo to, že nebol klimatizovaný. čítať celú recenziu
jana
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 14.09.2013 Prečítané 1709-krát
70 %
poloha hotela je na promenade, je to hotel, ktory je asi v povodnom stave, ale v podstate nenarocnym klientom postacuje, dost nepohodlne je parkovanie, na parkovisku daleko od hotela a samozrejme platene, personal na recepcii bol dost neochotni, no vyhlad na Biokovo super čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 25.08.2013 Prečítané 1741-krát
77 %
Starší hotel na prespanie úplne stačí. Jedlo bolo super, a keď aj moje deti boli spokojné, tak to je, čo povedať. Ja odporúčam!!!! Pláž bola hneď pred hotelom. Nesťažujem si. Izby upratovali každý deň. Personál tiež v pohode. Určite keď budem mať možnosť, tak sa tam vrátim!!!!!!!!!! čítať celú recenziu
Anna
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 06.08.2013 Prečítané 1941-krát
93 %
Hotel aj keď starší, ale o to útulnejší, odporúčame. S výhľadom na more, to bolo najlepšie, čo sme si mohli predplatiť. Hotel celkovo čistý, pravidelne upratané izby, personál veľmi milý, pláž krásna, hneď pred hotelom, celkovo vynikajúci dojem. Strava nadmieru postačujúca, chutná, proste super sme sa cítili. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 25.07.2013 Prečítané 2566-krát
67 %
strava sa opakovala, izba na oko pekna, ale strop v kupelke plesnivy, na izbe opadavala cerstva malovka, okna a dvere stare, osarpane, nabytok v pohode, izby upratane iba na oko, personal bol mily a privetivy, super bolo to, ze hotel sa nachadzal hned pri mori cez promenadu, okolie hotela carovne:) čítať celú recenziu
Martin
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 24.07.2013 Prečítané 1473-krát
67 %
Starý hotel, blízko pláže. CK ho ponúka ako 3 hv, hotel ale v skutočnosti je iba 2 hv. Izby sú celkom priestranné, čo nás zarazilo, bola pleseň v kúpeľni a ošarpané steny. Upratovanie každý deň. Strava, hlavne večere, vynikajúce!!! Raňajky sa stále opakovali, ale dalo sa vybrať. Celkom spokojnosť, až na tie izby! čítať celú recenziu
martina
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 21.07.2013 Prečítané 1480-krát
77 %
Boli sme tam prvykrat a sme spokojny na 100% . Aj nabuduci rok sa chystame vratit naspat do hotela. Doporucujem kazdemu, kto neni nauceny na luxus. Mame prekrasne spomienky. Urcite sa tam vratime naspat. Vsetci su tam mili a ochotni ludia, okolie je tam tiez krasne. čítať celú recenziu
dovolenka s deťmi
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 07.07.2013 Prečítané 2610-krát
67 %
Hotel je starý, zariadenie hotela taktiež. My sme nemali žiadny výhlad, ale nakoľko sme si kupovali pobyt na last minute za výhodnú cenu, nesťažovali sme si. Izba čistá, upratovačka bola Češka, veľmi príjemná pani, doložila nám vankuš pre syna, ktorý mal pobyt grátis. Izbu upratovala každý deň, uteráky menila každý deň, aj navyše kusy. Personál bol v pohode, čašníci milí. Na recepcii nam umožnili odložiť lieky do chladničky, nakoľko na izbu dajú chladničku za príplatok - 40 kn na deň, čo nam bolo zbytočné. K strave sa vyjadrím nižšie. čítať celú recenziu
matob, kosice
Termín pobytu: Jún 2007 Recenzia pridaná 25.06.2013 Prečítané 1003-krát
40 %
makarska je pekna bol som tam x krat ale uz chodime na slepo,stale najdem pekne ubytovnanie s vyhladom na more do 20 eur na osobu. tento hotel bol jeden z najhorisch aky som zazil v chorvatsku aj celkovo vo svete,naprik nizkej cene.ak xce niekto hotel v HR odporucam skor imperial vo vodiciach al. drazica krk čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia