89%
Hodnotenie
89%
Hodnotenie
Chorvátsko Chorvátsko
 Chorvátsko, Makarská riviéra, Podgora  Chorvátsko, Makarská riviéra, Podgora

Hotel Mediteran recenzie 

Hotel Mediteran recenzie 

0:40 h
23 °C
23 °C
17 °C
148 €
148 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 100 %
Poloha 92 %
Šport a zábava 81 %
Izby 91 %
Strava 92 %
Personál 92 %
89%
Celkové hodnotenie
42 recenzií
Panna Aquamarine
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 05.09.2014 Prečítané 994-krát
63 %
Ako prvé sme dostali izbu č. 417. Po prekonaní asi tristo schodov k poslednému depandancu (boli sme unavení po náročnej ceste a prebdenej noci) som po príchode na izbu takmer omdlela - poloprázdna, na jednej strane chýbal nočný stolík, stolík so zrkadlom, s dvoma stoličkami po stranách tiež vyzerali žalostne, na balkóne nebol vôbec žiadny stôl, len dve plastové polámané stoličky a v kúpeľni chýbal záves. Na koberci boli fľaky, ako keby sa tam niekto vydávil. Z balkóna bol síce výhľad na more, ale ten mi za ten prasačí chliev nestál, takže sme išli na recepciu, doslova si vydupať inú izbu, keďže nám recepčný inú dať nechcel, vraj až večer o siedmej, keď príde vrchnosť. Nakoniec sme však použili správne presviedčacie prostriedky a dostali sme inú izbu ihneď. Izba číslo 315 s prístelkou bola o poznanie lepšia, aspoň nevyzerala, ako keby tam býval dobytok. Výhľad bol síce na nádvorie a parkovisko a len kúsok mora po pravej strane, ale vydržať sa to tam dalo. Animačné programy neboli k dispozícii žiadne a spoločenský život vyzerá v Podgore asi tak, že sa môžete prejsť po dlhej promenáde, ktorá je počas sezóny neustále plná ľudí, alebo si sadnúť na drink do niektorého z podnikov na promenáde, kde si môžete vypočuť živú hudbu. čítať celú recenziu
Ivon
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 15.09.2013 Prečítané 3350-krát
93 %
Dovolenku som si vyberala hlavne podľa ceny a podľa lokality. Hotel Mediteran ma dá sa povedať nezaujal hneď na prvý pohľad, a tak som sa bála, čo ma bude naživo čakať. Čítala som tu aj rôzne recenzie a tie moje obavy ešte zhoršili. Našťastie, keď som prišla do hotela, bola som milo prekvapená. Hotel bol na pohľad pekný a udržiavaný. Príjemný usmievavý personál, ktorý sa snažil porozumieť a pomôcť človeku ako mohol. Priestory vybavené starším, ale čistým a zachovalým nábytkom, všade veľa miesta pre návštevníkov. Depandency boli tiež zachovalé a izbičky menšie, skromnejšie zariadené starším, ale tiež čistým nábytkom. Taká internátna izba by som povedala. V podstate, ak je pekné počasie, nemá zmysel sa zdržovať zbytočne na izbe, stačí sa tam prísť vyspať. Kúpelňa spojená so záchodom bola čistá a upratovačky riadili každý deň + výmena uterákov + vysypanie košov. Hotel je vzdialený približne 50 metrov od mora (záleží aj od toho, v ktorom depandance ste ubytovaní) a z každého kúta hotela je krásny výhľad na more. Raňajky a večere boli fantastické, človek si mal vždy z čoho vybrať. Jediné, čo mi trošku prvé dni chýbalo bola TV a WIFI, avšak po pár dňoch človek aj zabudne, že nám také veci treba k šťastiu. Celkovo by som hodnotila celý môj pobyt v tomto nádhernom prostredí a hoteli na 99% spokojnosti. Takže, keď čítate tie negatívne recenzie, nemusíte sa báť, idete len do lacnejšieho hotela. :-) čítať celú recenziu
kempes977
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 13.09.2013 Prečítané 1650-krát
70 %
Vybavenie izieb zazilo prezidenta Tita, upratovanie kazdy den, do stvrteho komplexu treba vyslapat 146 schodov, ranajky kazdy den rovnake, vecere perfektne. Okolie hotela v pohode. Internet plateny - 10 hod./ 100 kun. Moje celkove hodnotenie je priemerne. Podgora je krasna, ale do Mediteranu uz isto nepojdem. čítať celú recenziu
Miroslav
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 13.08.2013 Prečítané 1596-krát
93 %
Izby su jednoduche, ucelovo zariadene, kazdy den upratovacky umyli, vymenili uteraky, boli mile dalo sa porozpravat, personal hotelu na urovni, mili, usmiati, ochotni ako to ma byt. Ranajky a vecere boli vynikajuce velky vyber, vzdy sa mi vsetko uslo, aj na duplu chodil. Bol som tam 2x po sebe. čítať celú recenziu
Peter Kouka
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 12.08.2013 Prečítané 1883-krát
40 %
Celkovo, hotel nema nic spolocne s 3*, takto po EU vyzeraju 1* hotely. Nie som narocny, ale za taku cenu, co si pytaju, sa clovek ubytuje lepsie v apartmanoch. Hotel vobec neriesi vase pohodlie (oddych, spanok), bar je doslova pod oknam, a hudba hlasna jak na koncerte, kazdy den to iste. Aj ked o polnoci DJ prestal hrat, nasli sa ludia podgurazeni, ktori nahradili hudbu hlukom, spevom, neviem preco, ale stale to robili nasi ceskí bratia, nic proti nim, ale ostatne bary boli otvorene v meste, asi sa im tam nechcelo. Celkovo izby od c. 201 - 248 su priamo nad barom, tam sa urcite nevyspite, aj ked zatvorite okna vydrzite na izbe max hodinu, neni tam klima, a na izbe sa uvarite. Jedalen mate v hlavnej budove, jedna vyhoda tam je, ze vas usadia na miesto a na tom mieste zotrvate az do konca pobytu, nevyhoda na tom je, ze zase neviete, koho k vam usadia.:( Celkovo hotel velmi slaby, odporucam tym, ktori sa tam chystaju zdrzat sa len od polnoci do 7rana. :) čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 19.07.2013 Prečítané 2063-krát
40 %
Na základe vopred prečítaných recenzií sme nemali žiadne veľké očakávania, no to čo sme tam zažili nás napriek tomu veľmi nepríjemne zaskočilo. Hotelové depandance kde sme boli ubytovaní sú otrasné. Zničený starý nábytok, fľaky v skrini, rozpadávajúce sa skrinky, dvere ošúchané, plesnivé. Omietka opadáva. Niektorí sa do izby musia doslova štverať cca 130 schodov...ozaj hrozné. Do skrine sme sa celú dovolenku radšej nevybalili, jediné šťastie že sme mali krásne počasie a v izbe sa zdržiavali čo najmenej. Boli sme doslova znechutení. Strava OK, aj keď výber na raňajky úbohý, stále to isté. Večera lepšia, avšak aj celkom chutnú stravu pokazí dojem z personálu, najmä jeden starší pán otrasné správanie. Úroveň hrozná, doslova dozor, horšie ako v školskej jedálni. Pre človeka, ktorý si ide na dovolenku oddýchnuť, až ponižujúci prístup personálu. Podgora je krásne miesto, nádherné more, všetko sa nám veľmi páčilo, ale tento "hotel" určite neodporúčam. Každá seriózna CK by mala ubytovania takejto úrovne stiahnuť z ponuky. Vo svojom vlastnom záujme... čítať celú recenziu
Mima
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 18.07.2013 Prečítané 1298-krát
70 %
Hotel bol fajn, zodpovedal 3***, velka izba, balkon a vzdy upratane. Plaz blizko, malo ludi, ciste more aj plaze. Nepacilo sa nam, ze veceru daval kuchar! Boli rady ako v skolskej jedalni. Inak strava velmi dobra, maso, zakusky aj zmrzlina. Len ranajky stale rovnake. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia