Recenzie hotelov - Podgora (42)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Podgorka recenzie

Podgorka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

46% cestovateľka

03.08.2015

Hneď ako sme vkročili do izby, sme sa zhrozili. Izba ako spred 30 rokov, kúpeľňa zapáchala, chýbala chladnička, sušič na prádlo, ale hlavne klimatizácia. Celý pobyt sme od horúčavy nevedeli spať. Jednoducho hrôza, izba ako väznica. Podgora je krásna, hotel je na dobrom mieste, len hotel potrebuje kompletnú rekonštrukciu. V horúčavách sa tam nedá vydržať. Na mieste majiteľa by som sa hanbila ho klientom ponúkať!

prečítať si celú recenziu
Hotel Podgorka recenzie

Podgorka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

42% Emil Košice

18.07.2015

Hotel postavený v roku 1962 a tak aj vyzerá. Je zarážajúce, že slovák slovákovi predá za drahý peniaz niečo takejto kategórie : celý HOTEL bez klimatízacie (ľudia kolabujú, lebo si nemajú, kde odpočinúť!!) Tento HOTEL nemá žiadnu HVIEZDU, aj napriek tomu, cestovky uvádzajú vo svojich reklamách 3hviezdy, ale pre istotu v katalógu ako SLNIEĆKA, čím Vás zavedú. NEDOPORUČUJEM !!!

prečítať si celú recenziu
Hotel Aurora recenzie

Aurora

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

73% Zdeno

31.10.2014

V tomto hoteli sme boli aj v roku 2011 a boli sme s ním veľmi spokojní. Miesto je malebné, hotel Aurora v Podgore leží na super mieste, rovno nad plážou, krajina je tu nádherná. Pláž, more, bazén sú udržiavané a čisté. 3-hviezdičkový štandard je úplne vyhovujúci, pomer ceny a služieb je veľmi dobrý. Výborná vec je výťah, ktorý premáva od hotelového bazéna až na promenádu, odkiaľ je to pár krokov na pláž. Človek nemusí šliapať cca 53 schodov, ktoré vedú z promenády k hotelovému bazénu. Stačí zaplatiť na recepcii zálohu 20 eur, dostanete magnetickú kartičku, na ktorú výťah funguje. Po skončení pobytu vám vrátia zálohu, ak vrátite túto kartičku. Našlo by sa pár maličkostí, ktoré by sa dali skritizovať, ale naozaj len maličkostí. Vadilo nám napr. že pri hotelovom bazéne sa platilo za slnečníky a za ležadlá.

prečítať si celú recenziu
Hotel Podgorka recenzie

Podgorka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

96% Anna K.

29.10.2014

V roku 2013 sme boli v hoteli Podgorka. Boli sme nadmieru spokojní, takže sme si to zopakovali aj v tomto roku. Ubytovanie, aj keď nepripomína v interiéri " Seychely", je fantastické. Mali sme predplatený výhľad "more". Kuchyňa najlepšia, čo sme počuli od hostí na pláži z okolitých hotelov. Izby, aj keď starší nábytok, čisté, denne upratané, dezinfikované hyg. zariadenia, prádlo menené, proste spokojnosť na jednotku s hviezdičkou. Personál ústretový. Okolie, voda, prostredie, spĺňalo naše požiadavky. Sme manželia stredného veku, ale odporúčame každej vekovej kategórii. Neoľutujete. :)

prečítať si celú recenziu
Hotel Mediteran recenzie

Hotel Mediteran

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

63% Panna Aquamarine

05.09.2014

Ako prvé sme dostali izbu č. 417. Po prekonaní asi tristo schodov k poslednému depandancu (boli sme unavení po náročnej ceste a prebdenej noci) som po príchode na izbu takmer omdlela - poloprázdna, na jednej strane chýbal nočný stolík, stolík so zrkadlom, s dvoma stoličkami po stranách tiež vyzerali žalostne, na balkóne nebol vôbec žiadny stôl, len dve plastové polámané stoličky a v kúpeľni chýbal záves. Na koberci boli fľaky, ako keby sa tam niekto vydávil. Z balkóna bol síce výhľad na more, ale ten mi za ten prasačí chliev nestál, takže sme išli na recepciu, doslova si vydupať inú izbu, keďže nám recepčný inú dať nechcel, vraj až večer o siedmej, keď príde vrchnosť. Nakoniec sme však použili správne presviedčacie prostriedky a dostali sme inú izbu ihneď. Izba číslo 315 s prístelkou bola o poznanie lepšia, aspoň nevyzerala, ako keby tam býval dobytok. Výhľad bol síce na nádvorie a parkovisko a len kúsok mora po pravej strane, ale vydržať sa to tam dalo. Animačné programy neboli k dispozícii žiadne a spoločenský život vyzerá v Podgore asi tak, že sa môžete prejsť po dlhej promenáde, ktorá je počas sezóny neustále plná ľudí, alebo si sadnúť na drink do niektorého z podnikov na promenáde, kde si môžete vypočuť živú hudbu.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aurora recenzie

Aurora

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

73% ivka

30.08.2014

Výhodou bolo, že hotel je hneď pri pláži. Je na peknej promenáde, kde je množstvo reštaurácií, obchodov. Izbu sme mali s výhľadom na more, čo bolo super. Strava bola perfektná, len my chýbala zelenina na raňajky a pitie na večeru, izby boli menšie, ale čisté. More je tu nádherne čisté.

prečítať si celú recenziu
Hotel Podgorka recenzie

Podgorka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

76% Blanka a Miro

20.08.2014

Hotel vhodny pre stredne narocneho klienta, nedostatok vidim v tom, ze wifi bolo iba za poplatok a len vo vestibule a na izbach nebola klimatizacia. Hotel je v centre, cize dlho do noci je pocut ruch z ulice. Je na brehu mora, plaz priamo pri hoteli.

prečítať si celú recenziu
Hotel Podgorka recenzie

Podgorka

Chorvátsko - Makarská riviéra - Podgora

83% Rebecca Sáriová

11.07.2014

Hotel je veľmi pekný a výborne varia. Izby boli čisté a upratovali každý deň. Dokonca jedna pani upratovačka bola Češka, takže sme sa s ňou aj zoznámili a bola veľmi milá a príjemná. Mali sme na izbe aj chladničku, ale nie všetky izby mali. Boli tam krásne vlny a všetci sme do vĺn skákali. Pláž bola čistá a krásna. Wifi bola za poplatok. Personál bol veľmi ústretový.

prečítať si celú recenziu