Recenzie hotelov - Baška Voda (17)

Najnovšie recenzie hotelov

Horizont recenzie

Horizont

Chorvátsko - Makarská riviéra - Baška Voda

100% Monika

25.07.2018

Napriek tomu, že sme si objednali a zaplatili izbu s výhľadom na krajinu, dostali sme výhľad na more. Trocha som mala obavy kvôli plážovému baru Borik, kde hráva hlasná hudba do druhej nad ránom, ale stačilo zatvoriť balkónové dvere a zapnúť klímu a nič nebolo počuť.

prečítať si celú recenziu
Hotel Hrvatska recenzie

Hotel Hrvatska

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Baška Voda

45% Zita

06.09.2016

prečítať si celú recenziu
Villa Mediteraneo recenzie

Villa Mediteraneo

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Baška Voda

50% Peter S.

25.08.2016

Názov hotela Mediteraneo nie je nikde viditeľný, takže je to trocha mätúce pri príchode, je potrebné sa popýtať v uličke.

prečítať si celú recenziu
Hotel Horizont recenzie

Horizont

Chorvátsko - Makarská riviéra - Baška Voda

86% Biba

01.10.2015

Bola som trošku opatrná po prečítaní recenzií na hotel, nakoľko sa mi zdal dosť drahý, ale milo ma prekvapila kvalita hotela, veľmi nám chutila strava - škoda, že nepodávali i obedy, zato v okolí sme vyskúšali snáď všetky špeciality mora...dokonca aj na chodbách hotela išla klimatizácia...

prečítať si celú recenziu
Hotel Hrvatska recenzie

Hotel Hrvatska

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Baška Voda

20% Zdenka B.

11.09.2015

Stravovanie allinclusive?niečo otrasné!Aké zmluvy majú CK s týmto hotelom,klamú klientov,vezmú peniaze a viac sa nestarajú!Raňajky úbohé,bez zeleniny ,ovocia,chlieb- tomu hovoria chlieb? Večere sa opakovali, bez chuti ,šťavy dorábané. Káva- melta,kvalitnú si zaplať ! Nikdy viac hotel Hrvatska-nech sa láskavo naučia čo je obsahom allinc.

prečítať si celú recenziu
Hotel Horizont recenzie

Horizont

Chorvátsko - Makarská riviéra - Baška Voda

70% Hana

19.12.2013

Hotel pôsobí luxusne. Je obklopený hustým porastom, všade je zeleň, borovicové stromy. O celý hotel aj komplex sa svedomito starali. Všade bolo čisto. Hotel má svoje wellness a spa centrum. Odporúčame vyskúšať nejaké tie procedúry. Je tu aj vírivka a krytý bazén so sladkou vodou. Hotel má tri úrovne ubytovania, my sme si vybrali tú strednú, teda štandard. Mala balkón s výhľadom na park, dalo sa rezervovať aj výhľad na more. V areáli bola bazénová plocha, celkom pekná, pokojná. Od bazéna sa nedalo priamo dostať na pláž. Výhodou tohto hotela bolo zdarma wi-fi pripojenie, ktoré nebolo len na recepcii, ale aj na terase a v bare. Tak sme si predstavovali dobrú dovolenku – príjemné posedenie a oddychovanie na terase a v bare, a pritom mať dostupné vymoženosti ako doma. Pláž bola pekná, udržiavaná, tvorili ju jemné oblé kamienky. Od hotela vedie promenáda. Kedykoľvek sme si tak mohli zájsť za nákupmi, či do nejakej reštaurácie. Hotel poskytoval polpenziu a jedlo bolo dosť chutné a aj pomerne kvalitné, no my sme sa tešili, že vyskúšame aj pravé miestne jedlo. Hotel ponúkal skôr štandardnejšie jedlo, také, aby každému vyšli v ústrety. Personál bol milý a pracovitý. Sem tam sa nešiel niekto, kto nemal svoj deň, ale to je normálne, Nečakajte, že sa na vás bude niekto usmievať ako blázon celé dni. Pre deti to nie je ideálne miesto, hotel nemá animačný program.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Hrvatska

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Baška Voda

49% Andrea, Levice

23.07.2013

Baška Voda áno, bolo tam krásne, pekná večerná promenáda, vonku balkánska hudba, ale už nikdy nie hotel Hrvatska.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Hrvatska

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Baška Voda

74% Anna Pinjatičová, Jarná 3040/IV Poprad

14.12.2012

Neboli sme tu prvý krát, so službami sme boli opäť spokojní.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Baška Voda

Horizont recenzie 78%

Horizont

Chorvátsko - Makarská riviéra - Baška Voda

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Alem recenzie 63%

Hotel Alem

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Baška Voda

Kvalita izieb46%

Intenzita hluku v izbe53%

Čistota izieb53%

Personál66%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Villa Mediteraneo recenzie 50%

Villa Mediteraneo

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Baška Voda

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Hrvatska recenzie 47%

Hotel Hrvatska

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Baška Voda

Kvalita izieb54%

Intenzita hluku v izbe52%

Čistota izieb50%

Personál36%

Pomer ceny a služieb36%

zobraziť recenzie