Najnovšie recenzie hotelov

Resnik recenzie

Resnik

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Kastel Stari

+
86% Marta

02.10.2017

Starší, ale udržiavaný, na recepcii milý personál, pri príchode v skorých ranných hodinách sa nás hneď ujala milá pani, ubytovanie sme dostali ale až poobede, na recepcii zadarmo wifi, veľká jedáleň, krásna príroda, pre malé deti veľmi málo atrakcií, pláž nádherná a more teplučké a čisté.

prečítať si celú recenziu
Labineca recenzie

Adriatiq Hotel Labineca

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Gradac

63% Marta

30.09.2017

Hotel /2 asi 5 poschodové budovy/ sa nachádza v Gradaci, čo je asi na polovici cesty medzi Splitom a Dubrovníkom, celkovo v tichšej časti. Prišli sme tam vlastnou dopravou doobeda, ubytovaní sme boli hneď. Najväčší problém je s parkovaním, je tam ale aj platené parkovisko. Na cestách okolo sú vyznačené čiary, ak máte šťastie a chytíte miesto, na recepcii Vám dajú kartičku, ktorú si dáte za okno /parkovanie zdarma/, inak Vás môžu odtiahnuť. O parkovaní nás však sami od seba na recepcii neinformovali, upozornil nás len odchádzajúci vodič. Hotel je štandard, na prízemí recepcia, my sme bývali a 1 poschodí, zvláštne bolo, že reštaurácia bola na -1, k bazénu sa išlo až na -2 a k moru ešte schodmi dolu.

prečítať si celú recenziu
Holiday Village Sagitta recenzie

Holiday Village Sagitta

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Lokva Rogoznica

86% Fábianová

08.09.2017

Hotel je lokalizovaný priamo na krásnej a upravenej pláži s vynikajúcim jedlom, ústretovým personálom a komfortnými izbami. Apartmány sú orientované s výhľadom na pláž. Na hotelovej terase hrá 2-krát do týždňa živá hudba, pre deti je každovečerný animačný program. Zároveň sa rešpektuje nočný kľud. Stredisko odporúčam a určite sa do neho vrátim :-).

prečítať si celú recenziu
Brzet recenzie

Brzet

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Omiš

50% Katarína

29.08.2017

Hotel sú vlastne 3 pavilóny blízko seba, medzi nimi je recepcia a jedáleň. Všetky izby sú orientované na more, majú balkón, ale my sme mali rovno pred balkónom veľký strom, čiže more sme nevideli, ale mali sme tieň po celý deň. Super vec je blízkosť hotela od pláže. Len prejdete cez cestu a ste na pláži. Boli sme s malými deťmi a keď som niečo potrebovala, odbehla som z pláže na izbu a späť. Pri hoteli je parkovisko zadarmo. Dosť miesta pre autá. V areáli hotela vysoké stromy poskytujúce tieň, kríky, ale aj suchá nepokosená tráva. Na propagačnom obrázku hotela sú dve ženy na ležadlách na zelenej trávičke, ale tú som tam vôbec nevidela, možno v meste Omiš v parku. Všade sucho.

prečítať si celú recenziu
Holiday Village Sagitta recenzie

Holiday Village Sagitta

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Lokva Rogoznica

93% Beáta

11.07.2017

Boli sme v bungalove....Krasny, novy, priestranny, cistucky. Strava na jednotku! Obsluha a chyzne nadpriemerne prijemne! Jedine, co nam chybalo, bolo nieco pre deti, nejake ihrisko so smykackou alebo tak....Ale celkovo super dovolenka v tichom prostredi. A este, aby som nezabudla...Animatori zabavili aj deti, aj nas dospelych - odporucame!

prečítať si celú recenziu
Holiday Village Sagitta recenzie

Holiday Village Sagitta

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Lokva Rogoznica

86% kellys9

08.07.2017

Kto uprednostňuje kľud bez atrakcií rôzneho druhu pred rušnými letoviskami, tu ho nájde. Mohlo tu byť niečo aspoň malé pre deti. Výhrady mám iba k nepitnému europivu Holstein, ci tak nejak a k zeleninovému pultu. Voskové rajčiny bez chuti boli asi zo španielskej výrobnej skleníkovej fabriky, nie z chorvátskej záhrady. Tiež by som čakal hotové zeleninové šaláty. Ostatné jedlá boli super.

prečítať si celú recenziu
Holiday Village Sagitta recenzie

Holiday Village Sagitta

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Lokva Rogoznica

23% Nespokojna

22.06.2017

Neodporucam...velke sklamanie. Nie sme narocni, ale toto je fakt odvaha pytat za toto take peniaze. Stale plati pravdilo, ze Nemec je pan, Slovak...bohuzial. Cez slovensku cestovku uz nikdy viac!! Mam tu moznost porovmavat...pristup iny, dokonca aj pohare su ine pre Nemcov a ine pre nas...

prečítať si celú recenziu
Hotel Rivijera recenzie

Hotel Rivijera

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Makarska

45% jana

29.10.2016

Odporúčam zvoliť si iný hotel v tejto destinácii.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Stredná Dalmácia

Apartmány Paula recenzie 91%

Apartmány Paula

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Makarska

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál90%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Resnik recenzie 85%

Resnik

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Kastel Stari

+

Kvalita izieb75%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb25%

Personál90%

Pomer ceny a služieb25%

zobraziť recenzie
Hotel Lukas recenzie 85%

Hotel Lukas

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Gradac

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotelový komplex Sunce recenzie 84%

Hotelový komplex Sunce

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Gradac

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe90%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Apartmány Aga - Neven recenzie 83%

Apartmány Aga - Neven

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Omiš

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Bluesun Marina recenzie 82%

Bluesun Marina

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Brela

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
SENTIDO Bluesun Berulia recenzie 80%

SENTIDO Bluesun Berulia

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Brela

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pavilóny Medena recenzie 79%

Pavilóny Medena

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Trogir

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb40%

Personál90%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Bluesun Soline recenzie 78%

Bluesun Soline

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Brela

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu