Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Vila Mara recenzie

Hotel Vila Mara

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Makarska

55% Martina

03.08.2019

Izba super s klimatizáciou, akurát že za upratovanie považujú len vynesenie smeti a jedna výmena uterákov, ale úžasný výhľad. Strava: raňajky formou švédskych stolov, každý deň to isté, možnosť výberu nápojov (káva, horúca čokoláda, čaj alebo voda), večeru si každý vyberie podľa lístku, ktorý dostane pri večeri, kde si zaškrtne na nasledujúci deň stravu, väčšinou to bolo mäso a ryby. Poloha - na celkom strmom kopci, nie na miernom, ako píšu, ale celkom vyhovujúca v kľudnej časti Makarskej, v blízkosti sú potraviny. Obsluha: nie veľmi ochotná, neodzdravia, neusmejú sa.

prečítať si celú recenziu
Adriatiq Labineca Hotel & Nebengebäude recenzie

Adriatiq Labineca Hotel & Nebengebäude

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Gradac

30% Zuzana Kuzmová

16.07.2019

Hotel nedávno odkúpil Francúz, čo patrične dávajú najavo i keď obyčajný Francúz by sa už pri vstupe otočil na päte. Naša hygiena by zavrela aj to ich parkovisko, v hoteli by ich vystrelo. Bazén vonkajší je starší ako Praha, zanedbaný, ošarpaný s 20 ležadlami na 500 izieb - vnútorný bazén má výhodu, že sa neutopíte, nie je v ňom voda. Vírivka je niekde v nejakom "bjuty" centre, k minigolfu sa musíte presekať ako k šípkovej Ruženke, lebo je v zabudnutej časti hotela. Vybavenie pre deti - jedna veľká nula. Aha šmýkačka v rohu. Minidisco alebo teda animácie sú pre Francúzov, kto nemá náramok, nemá nárok na nič. Nemáš náramok, tak sa len pozeraj! Izby - tak to je niečo. To máme fotky na pamiatku! Záchod sa splachuje ešte hore na šnúrku, čo by bolo možno v pohode, keby rúru zo záchoda nemali zamurovanú v stene, hihi... to musí človek vidieť. Vaňa so závesom starým špinavým s rybičkami. Izba je pre 2 osoby, ale oni vám ju dajú ako pre troch a ten tretí spí krížom cez izbu a keď chcete na balkón, tak preskakujete ten rozkladací gauč. Sila je, že každý večer ten ich bravo klub francúzsky trieska do cca 1 h, niekedy do 2 h, takže musíte mať zavreté okno alebo balkón, tichšie nedajú, deti majú na háku. Balkón sme si boli vyžiadať na recepcii upratať, foto je super vec, hlavne keď na balkóne zbadáte takú trojdňovú ponožku, rozbité kachličky, deravé stoličky. Strava je fajn - raňajky každý deň zaručene to isté bez zeleniny! Obed sa celkom dá. Večera tiež. Pláž je fajn, vstup do mora fajn. Šport - bicykle a skútre. Za nás - NIKDY VIAC! Starina, ošarpané, drahé. Doporučujeme hotel Sunce a Lukas.

prečítať si celú recenziu
Penzión Dalmacija recenzie

Penzión Dalmacija

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Duče

60% Gakri

15.09.2018

Ubytovanie zrekonstruovane - cista kupelna. Problem s wifi pristupom - dopracovat sa k heslu bola riadna makacka. Lokalita super - piesocnate plaze s pozvolnym pristupom do mora - pesia prechadzka po plazi z Duce az do Omisu. Strava polpenzia - horsia ako v skolskej jedalni - Slovak/Cech je clovek druhej kategorie a taku stravu dostane a taky je aj pristup personalu k nemu.

prečítať si celú recenziu
Villa Luka recenzie

Villa Luka

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Brela

50% Petr

02.08.2018

Klasický betonový dúm kde je vše slyšet. Pokoje mají již něco zasebou. Matrace tvrdé. V průměru strava slušná. Na úvod překvapili zvěřinou. Naopak další dny špatné. Personál líný a bez valného zájmu o hosty. Syn majitele a jeho žena. Dávejte si pozor. Navíc nás chtěl ošidit při závěrečném placení konzumovaných nápojů. Velká ostuda. Měli jsme konflikty i s jeho malým synem. Naopak pan majitel je třída. Bohužel, sám to nezachrání. Pláž je opravdu pěkná. Jen vás při návratu čeká šílený kopec ale to poznáte sami. Pokud pojedete svým autem na výlet nemusíte při zpáteční cestě zaparkovat. Vaše místa obsadí místní kamaradi pana syna.

prečítať si celú recenziu
Mara recenzie

Mara

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Makarska

0% Radoslav M.

15.07.2018

Neodporucame tento hotel Vila Mara Makarska, personal je neochotny, satelitna televizia, ktoru slubovali, vobec nie je, izbu sme prebrali neupratanu, postielne obliecky spinave, co sa tyka jedla, cista katastrofa, cafe, malinovky si musis zaplatit, podavaju k veceri a ranajkam cistu vodu, cakali sme od tejto dovolenky ovela viac podla inych recenzii, ale opak bol pravdou.

prečítať si celú recenziu
Villa Dalmacija recenzie

Villa Dalmacija

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Makarska

65% Danka

05.07.2018

Villa vyzerá fajn. Štúdia tiež môžu byť. Len by sa im zišlo viac ich udržiavať. Vybavenie kuchynky veľmi slabé. Pozor na ponuku štúdia s lodžiu. Je to miestnosť s dvoma okenicami. Radšej si priplaťte za balkón. Personál resp. majiteľ nebol moc ochotný skôr ofučaný a arogantný. Ako by sme ho otravovali.

prečítať si celú recenziu
Resnik recenzie

Resnik

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Kastel Stari

+
86% Marta

02.10.2017

Starší, ale udržiavaný, na recepcii milý personál, pri príchode v skorých ranných hodinách sa nás hneď ujala milá pani, ubytovanie sme dostali ale až poobede, na recepcii zadarmo wifi, veľká jedáleň, krásna príroda, pre malé deti veľmi málo atrakcií, pláž nádherná a more teplučké a čisté.

prečítať si celú recenziu
Labineca recenzie

Adriatiq Labineca Hotel & Nebengebäude

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Gradac

63% Marta

30.09.2017

Hotel /2 asi 5 poschodové budovy/ sa nachádza v Gradaci, čo je asi na polovici cesty medzi Splitom a Dubrovníkom, celkovo v tichšej časti. Prišli sme tam vlastnou dopravou doobeda, ubytovaní sme boli hneď. Najväčší problém je s parkovaním, je tam ale aj platené parkovisko. Na cestách okolo sú vyznačené čiary, ak máte šťastie a chytíte miesto, na recepcii Vám dajú kartičku, ktorú si dáte za okno /parkovanie zdarma/, inak Vás môžu odtiahnuť. O parkovaní nás však sami od seba na recepcii neinformovali, upozornil nás len odchádzajúci vodič. Hotel je štandard, na prízemí recepcia, my sme bývali a 1 poschodí, zvláštne bolo, že reštaurácia bola na -1, k bazénu sa išlo až na -2 a k moru ešte schodmi dolu.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Stredná Dalmácia

Apartmány Paula recenzie 91%

Apartmány Paula

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Makarska

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál90%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Resnik recenzie 85%

Resnik

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Kastel Stari

+

Kvalita izieb75%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb25%

Personál90%

Pomer ceny a služieb25%

zobraziť recenzie
Hotel Lukas recenzie 85%

Hotel Lukas

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Gradac

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotelový komplex Sunce recenzie 84%

Hotelový komplex Sunce

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Gradac

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe90%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Apartmány Aga - Neven recenzie 83%

Apartmány Aga - Neven

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Omiš

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Bluesun Marina recenzie 82%

Bluesun Marina

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Brela

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
SENTIDO Bluesun Berulia recenzie 80%

SENTIDO Bluesun Berulia

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Brela

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pavilóny Medena recenzie 79%

Pavilóny Medena

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Trogir

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb40%

Personál90%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Bluesun Soline recenzie 78%

Bluesun Soline

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Brela

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu