Covid-19 v Chorvátsku: Vstup a návrat voľný
73%
Hodnotenie
73%
Hodnotenie
Chorvátsko Chorvátsko
 Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Lokva Rogoznica  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Lokva Rogoznica

Bluesun Sagitta Holiday Village recenzie 

Bluesun Sagitta Holiday Village recenzie 

0:40 h
25 °C
25 °C
21 °C
cca 0:45 h
cca 0:45 h
312 €
312 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 72 %
Poloha 75 %
Šport a zábava 57 %
Izby 75 %
Strava 83 %
Personál 82 %
73%
Celkové hodnotenie
75 recenzií
Fábianová
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 08.09.2017 Prečítané 827-krát
87 %
Hotel je lokalizovaný priamo na krásnej a upravenej pláži s vynikajúcim jedlom, ústretovým personálom a komfortnými izbami. Apartmány sú orientované s výhľadom na pláž. Na hotelovej terase hrá 2-krát do týždňa živá hudba, pre deti je každovečerný animačný program. Zároveň sa rešpektuje nočný kľud. Stredisko odporúčam a určite sa do neho vrátim :-). čítať celú recenziu
Beáta
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 11.07.2017 Prečítané 473-krát
93 %
Boli sme v bungalove....Krasny, novy, priestranny, cistucky. Strava na jednotku! Obsluha a chyzne nadpriemerne prijemne! Jedine, co nam chybalo, bolo nieco pre deti, nejake ihrisko so smykackou alebo tak....Ale celkovo super dovolenka v tichom prostredi. A este, aby som nezabudla...Animatori zabavili aj deti, aj nas dospelych - odporucame! čítať celú recenziu
kellys9
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 08.07.2017 Prečítané 196-krát
87 %
Kto uprednostňuje kľud bez atrakcií rôzneho druhu pred rušnými letoviskami, tu ho nájde. Mohlo tu byť niečo aspoň malé pre deti. Výhrady mám iba k nepitnému europivu Holstein, ci tak nejak a k zeleninovému pultu. Voskové rajčiny bez chuti boli asi zo španielskej výrobnej skleníkovej fabriky, nie z chorvátskej záhrady. Tiež by som čakal hotové zeleninové šaláty. Ostatné jedlá boli super. čítať celú recenziu
Nespokojna
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 22.06.2017 Prečítané 712-krát
23 %
Neodporucam...velke sklamanie. Nie sme narocni, ale toto je fakt odvaha pytat za toto take peniaze. Stale plati pravdilo, ze Nemec je pan, Slovak...bohuzial. Cez slovensku cestovku uz nikdy viac!! Mam tu moznost porovmavat...pristup iny, dokonca aj pohare su ine pre Nemcov a ine pre nas... čítať celú recenziu
Renáta
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 09.09.2015 Prečítané 808-krát
83 %
Hotel Sagitta má už najlepšie roky za sebou, avšak pri vhodnej investičnej injekcii má určite šancu stať sa jedným z najvyhľadávanejších hotelov v tejto oblasti. To, čo mu chýba - starší nábytok na izbách, sem-tam poškodený je kompenzované perfektnou starostlivosťou. Vždy si v hoteli všímam, či sú umyté balkónové dvere - to nie je vždy ani v 4-hviezdičkovom hoteli - tu boli naozaj čisté, pani upratovačka denne utierala aj zárubne dverí, každodenná výmena uterákov, čisté kúpelne. Prekrásne prostredie, čistučké more a úžasný kľud a takmer rodinná atmosféra - naozaj veľmi milý prístup od recepčných cez čašníkov až po upratovačky dávajú predpoklady prežiť krásnu dovolenku bez stresov. čítať celú recenziu
Tomáš
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 23.07.2015 Prečítané 923-krát
97 %
Bola to super dovolenka, vhodné pre rodiny s deťmi. Pekný hotel, apartmány. Čistá pláž, dobrý prístup do mora aj pre malé deti. Strava výborná - chutná a stále čerstvá, každý deň iná. Pizza na večeru každý deň. Alko a nealko bez obmedzenia. Supeeeeeeer dovolenka. čítať celú recenziu
Will
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 17.01.2015 Prečítané 1887-krát
53 %
Žiadne poriadne ihrisko pre deti, žiadne atrakcie. Pláže nevhodné pre deti, celý komplex v poriadne strmom kopci, asi miliarda schodov. Mravce v bungalowe, interiér bungalowu ako v starom internáte. Personál hotela však mimoriadne ústretový, strava v pohode. Celkovo sme však boli veľmi nespokojní, pretože sme žiadali dovolenku vhodnú pre deti. Keďže nám cestovka odporučila toto, cítime sa podvedení, čo sme patrične dali najavo. Domáci personál nám chcel vyjsť v ústrety, keď zistili, ako sa veci majú a ponúkli nám lepšie ubytovanie za nezmenenú cenu. Už tam ale s deťmi ísť nechceme. čítať celú recenziu
Bohuslava
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 12.12.2013 Prečítané 2092-krát
67 %
Hotel je postavený v miernom svahu, obkolesený je krásnymi stromami a zeleňou. Celkom sa nám to miesto páčilo. Bola to pekná dovolenka za rozumné peniaze. Služby boli veľmi dobré. Personál sa správal príjemne, odvádzali dobrú prácu. Izba bola každý deň uprataná. Menili nám aj uteráky a posteľnú bielizeň. Jedlo bolo chutné, bohatý výber, bufetové stoly. Nápoje podávali od 7 do 23 hod. Hotel sa nachádza kúsok od pláže. Má vlastnú súkromnú kamenistú pláž. Blízko hotela je aj malý obchod. Ak chcete viac nakupovať alebo zájsť si za rušnejším životom do mesta, tak najbližšie mesto je vzdialené asi tak 7 kilometrov. Kúsok od hotela je autobusová zastávka. Premáva tu miestna doprava, vďaka ktorej sa dostanete priamo do mesta. V komplexe je jeden vonkajší bazén so sladkou vodou. Pozor, ležadlá sú síce zadarmo, ale sú v obmedzenom množstve, takže sa vám kedykoľvek môže stať, že si nebudete mať kam ľahnúť, jedine na zem. Toto by mal hotel rozhodne vyriešiť. Pre deti je tu zabezpečený program v podobe animácii. Animátori sú skúsení a snažili sa vytvoriť pestrý program. Animátori chystali zábavu nielen pre deti, ale aj dospelých. Škoda je len to, že animácie prebiehajú len v hlavnej sezóne. Dovolenka bola veľmi príjemná, splnila naše očakávania. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia