Covid-19 v Chorvátsku: Vstup a návrat voľný
68%
Hodnotenie
68%
Hodnotenie
Chorvátsko Chorvátsko
 Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Makarska  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Makarska

Hotel Rivijera recenzie 

Hotel Rivijera recenzie 

0:40 h
28 °C
28 °C
23 °C
122 €
122 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 54 %
Celkový dojem 68 %
Pláž a more 80 %
Izby 62 %
Strava 76 %
Personál 66 %
68%
Celkové hodnotenie
10 recenzií
jana
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 29.10.2016 Prečítané 402-krát
45 %
Odporúčam zvoliť si iný hotel v tejto destinácii. čítať celú recenziu
Dagmar K.
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 15.08.2016 Prečítané 252-krát
90 %
Mali sme dobre pocasie a dovolenku sme si naplno uzili . čítať celú recenziu
Miroslava, Čadca
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 24.09.2012 Prečítané 1254-krát
93 %
Vrelo odporúčam :-) Dojmy z dovolenky boli veľmi pozitívne. Radi sa tam vrátime. čítať celú recenziu
Alexandra
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 30.08.2011 Prečítané 3583-krát
85 %
Boli sme príjemne prekvapení z príjemnej atmosféry, z pohostinných ľudí, stravy nehovoriac. Každý večer sa máte kam ísť pozrieť Makarska je živé mesto. Cestovky ponúkajú zaujímavé výlety, skúsili sme loďou na Hvar a Brač. pre inf. internet je v hoteli zadarmo pokiaľ máte vlastný notebook alebo mobil, sprchy na pláži sú za poplatok, na pláži pred hotelom môžete skúriť Bungee jumping, parasaillinng, skútre, ... cennosti do trezora pre istotu, môžte pozerať aj TV chytajú české kanály, na izbe nie je TV ani Wi-fi, odporúčam mladým ľuďom čítať celú recenziu
Zita
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 28.03.2011 Prečítané 3156-krát
75 %
dobra, celkom lacna dovolenka. Boli sme celkom spokojny, akurat sme si priplacali za zrekonstruovanu izbu ,no jedine co rekonstrukcia zahrnala bola tapeta na nabytku čítať celú recenziu
Gabika
Termín pobytu: Júl 2008 Recenzia pridaná 16.08.2009 Prečítané 2789-krát
55 %
Makarska super, hotel ako z cias nasich babiciek... Vykradli nas tam, pani na recepcii to vobec nezaujimalo, jej reakcia bola, ze s tym nemoze nic spravit. Takze vam radim vsetky cennosti do trezoru. čítať celú recenziu
Diana S., Bratislava
Termín pobytu: Jún 2009 Recenzia pridaná 28.07.2009 Prečítané 2180-krát
73 %
Trocha sme sa obávali, ako to bude s ubytovaním, ale sme veľmi spokojní. Za tú cenu bolo super. Troška celkový dojem kazil kopček k nášmu depandansu, keďže sme ho mali úplne hore, ale dalo sa to v pohode prežiť. Aspoň sme sa trocha pohýbali po toľkom jedle. :-) Nemám čo vytknúť. čítať celú recenziu
Martin, Hlohovec
Termín pobytu: Jún 2009 Recenzia pridaná 26.07.2009 Prečítané 3415-krát
56 %
Celkový dojem bol dobrý okolitá príroda a výlety zachránili to, že hotel bol v takom stave, akom bol. V konečnom dosledku sme boli spokojní. Cestovka nás síce upozornila, že kvalita ubytovania nie je najlepšia, ale aj tak sme boli dosť prekvapení. Takže nabudúce Makarska určite, ale hotel vymeníme. čítať celú recenziu
Janas, košice
Termín pobytu: Jún 2007 Recenzia pridaná 10.02.2008 Prečítané 1511-krát
58 %
Celkový dojem - hotel splnil moje očakávania, nakoľko mal len 2 hviezdičky, neočakávala som veľký luxus. Cena by mohla byť nižšia. čítať celú recenziu
Monika, Štúrovo
Termín pobytu: Jún 2007 Recenzia pridaná 02.09.2007 Prečítané 1923-krát
49 %
Celkový dojem je veľmi zlý. Nikomu to neodporúčam, lebo za tie peniaze, čo som zaplatila do Chorvátska, by sme mohli ísť do niektorej inej krajiny, kde sú služby na vyššej úrovni. Ani to letovisko nie je také vyspelé, je to dosť zaostalé miesto. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia