Recenzie hotelov - Lokva Rogoznica (8)

Najnovšie recenzie hotelov

Holiday Village Sagitta recenzie

Bluesun Sagitta Holiday Village

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Lokva Rogoznica

86% Fábianová

08.09.2017

Hotel je lokalizovaný priamo na krásnej a upravenej pláži s vynikajúcim jedlom, ústretovým personálom a komfortnými izbami. Apartmány sú orientované s výhľadom na pláž. Na hotelovej terase hrá 2-krát do týždňa živá hudba, pre deti je každovečerný animačný program. Zároveň sa rešpektuje nočný kľud. Stredisko odporúčam a určite sa do neho vrátim :-).

prečítať si celú recenziu
Holiday Village Sagitta recenzie

Bluesun Sagitta Holiday Village

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Lokva Rogoznica

93% Beáta

11.07.2017

Boli sme v bungalove....Krasny, novy, priestranny, cistucky. Strava na jednotku! Obsluha a chyzne nadpriemerne prijemne! Jedine, co nam chybalo, bolo nieco pre deti, nejake ihrisko so smykackou alebo tak....Ale celkovo super dovolenka v tichom prostredi. A este, aby som nezabudla...Animatori zabavili aj deti, aj nas dospelych - odporucame!

prečítať si celú recenziu
Holiday Village Sagitta recenzie

Bluesun Sagitta Holiday Village

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Lokva Rogoznica

86% kellys9

08.07.2017

Kto uprednostňuje kľud bez atrakcií rôzneho druhu pred rušnými letoviskami, tu ho nájde. Mohlo tu byť niečo aspoň malé pre deti. Výhrady mám iba k nepitnému europivu Holstein, ci tak nejak a k zeleninovému pultu. Voskové rajčiny bez chuti boli asi zo španielskej výrobnej skleníkovej fabriky, nie z chorvátskej záhrady. Tiež by som čakal hotové zeleninové šaláty. Ostatné jedlá boli super.

prečítať si celú recenziu
Holiday Village Sagitta recenzie

Bluesun Sagitta Holiday Village

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Lokva Rogoznica

23% Nespokojna

22.06.2017

Neodporucam...velke sklamanie. Nie sme narocni, ale toto je fakt odvaha pytat za toto take peniaze. Stale plati pravdilo, ze Nemec je pan, Slovak...bohuzial. Cez slovensku cestovku uz nikdy viac!! Mam tu moznost porovmavat...pristup iny, dokonca aj pohare su ine pre Nemcov a ine pre nas...

prečítať si celú recenziu
Holiday Village Sagitta recenzie

Bluesun Sagitta Holiday Village

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Lokva Rogoznica

83% Renáta

09.09.2015

Hotel Sagitta má už najlepšie roky za sebou, avšak pri vhodnej investičnej injekcii má určite šancu stať sa jedným z najvyhľadávanejších hotelov v tejto oblasti. To, čo mu chýba - starší nábytok na izbách, sem-tam poškodený je kompenzované perfektnou starostlivosťou. Vždy si v hoteli všímam, či sú umyté balkónové dvere - to nie je vždy ani v 4-hviezdičkovom hoteli - tu boli naozaj čisté, pani upratovačka denne utierala aj zárubne dverí, každodenná výmena uterákov, čisté kúpelne. Prekrásne prostredie, čistučké more a úžasný kľud a takmer rodinná atmosféra - naozaj veľmi milý prístup od recepčných cez čašníkov až po upratovačky dávajú predpoklady prežiť krásnu dovolenku bez stresov.

prečítať si celú recenziu
Holiday Village Sagitta recenzie

Bluesun Sagitta Holiday Village

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Lokva Rogoznica

96% Tomáš

23.07.2015

Bola to super dovolenka, vhodné pre rodiny s deťmi. Pekný hotel, apartmány. Čistá pláž, dobrý prístup do mora aj pre malé deti. Strava výborná - chutná a stále čerstvá, každý deň iná. Pizza na večeru každý deň. Alko a nealko bez obmedzenia. Supeeeeeeer dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Holiday Village Sagitta recenzie

Bluesun Sagitta Holiday Village

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Lokva Rogoznica

53% Will

17.01.2015

Žiadne poriadne ihrisko pre deti, žiadne atrakcie. Pláže nevhodné pre deti, celý komplex v poriadne strmom kopci, asi miliarda schodov. Mravce v bungalowe, interiér bungalowu ako v starom internáte. Personál hotela však mimoriadne ústretový, strava v pohode. Celkovo sme však boli veľmi nespokojní, pretože sme žiadali dovolenku vhodnú pre deti. Keďže nám cestovka odporučila toto, cítime sa podvedení, čo sme patrične dali najavo. Domáci personál nám chcel vyjsť v ústrety, keď zistili, ako sa veci majú a ponúkli nám lepšie ubytovanie za nezmenenú cenu. Už tam ale s deťmi ísť nechceme.

prečítať si celú recenziu
Holiday Village Sagitta recenzie

Bluesun Sagitta Holiday Village

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Lokva Rogoznica

66% Bohuslava

12.12.2013

Hotel je postavený v miernom svahu, obkolesený je krásnymi stromami a zeleňou. Celkom sa nám to miesto páčilo. Bola to pekná dovolenka za rozumné peniaze. Služby boli veľmi dobré. Personál sa správal príjemne, odvádzali dobrú prácu. Izba bola každý deň uprataná. Menili nám aj uteráky a posteľnú bielizeň. Jedlo bolo chutné, bohatý výber, bufetové stoly. Nápoje podávali od 7 do 23 hod. Hotel sa nachádza kúsok od pláže. Má vlastnú súkromnú kamenistú pláž. Blízko hotela je aj malý obchod. Ak chcete viac nakupovať alebo zájsť si za rušnejším životom do mesta, tak najbližšie mesto je vzdialené asi tak 7 kilometrov. Kúsok od hotela je autobusová zastávka. Premáva tu miestna doprava, vďaka ktorej sa dostanete priamo do mesta. V komplexe je jeden vonkajší bazén so sladkou vodou. Pozor, ležadlá sú síce zadarmo, ale sú v obmedzenom množstve, takže sa vám kedykoľvek môže stať, že si nebudete mať kam ľahnúť, jedine na zem. Toto by mal hotel rozhodne vyriešiť. Pre deti je tu zabezpečený program v podobe animácii. Animátori sú skúsení a snažili sa vytvoriť pestrý program. Animátori chystali zábavu nielen pre deti, ale aj dospelých. Škoda je len to, že animácie prebiehajú len v hlavnej sezóne. Dovolenka bola veľmi príjemná, splnila naše očakávania.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Lokva Rogoznica

Bluesun Sagitta Holiday Village recenzie 75%

Bluesun Sagitta Holiday Village

Chorvátsko - Stredná Dalmácia - Lokva Rogoznica

Kvalita izieb75%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál92%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie