Najnovšie recenzie hotelov

Arkada recenzie

Arkada Sunny Hotel by Valamar

Chorvátsko - Hvar - Stari Grad

70% Zuzana U.

06.08.2019

Hotel je veľmi zastaralý, ale izby čisté, personál milý. Strava ok. Prostredie naaadherneee, more čisté, kvôli nemu sme prišli.

prečítať si celú recenziu
Adriatiq Hotel Hvar recenzie

Adriatiq Hotel Hvar

Chorvátsko - Hvar - Jelsa

45% jana

12.07.2018

Izby boli slušné, upratané, zarazil ma iba igelitový záves na sprchovom kúte a balkón bol v dosť dezolátnom stave. Zábradlie na balkóne absolútne nevhodné pre malé deti /vylezú po ňom ako po rebríku/. Priplatili sme si za izbu s orientáciou na more, akurát sa bolo treba vykloniť z balkóna. Strava bola priemerná, prílohy v pohode, problém som mala s mäsom. Dobre vedeli urobiť akurát hovädzie mäso. Ostatné bolo buď suché a tvrdé, alebo na ňom bolo priveľa tuku. Ryby mi nechutili, lebo ich pripravovali tak, že boli úplne vysušené. Nebolo nič zvláštne, že mäso alebo ryby v rovnakej úprave sa opakovali 2x po sebe. Kalamáre boli dokonca 3x za sebou. Oceňujem veľký výber ovocia. Poobedňajší snack mal zvláštne pravidlá. Čašníčka vždy vyniesla v určitom časovom intervale jednu tácku koláčov a jednu misku nejakého sladkého pečiva, na čo vždy nabehla hromada ľudí a ak vám bolo trápne sa strkať s niekým o jedlo, tak ste tam radšej nešli. Káva v ponuke bol vlastne kávový nápoj, ktorý chutil podobne ako melta a čapoval sa z varných kanvíc. Ak ste chceli normálnu kávu, tak v bare za 11 kuna. Personál bol ochotný a milý. Pláže boli betónované na kameňoch. Vstup do mora väčšinou po rebríku. Piesková pláž bola malinká, akurát pre pár detí a štrková pláž v blízkosti hotela bola jedna asi tak pre dve rodiny. Ďalej boli pekné pláže, ale ak sa vám chce ísť 20 minút. Mestečko bolo veľmi pekné. Dalo sa posedieť v rôznych reštauráciách. Akurát, ak máte trochu živšie malé deti, tak ich musíte držať za ruku neustále, lebo cesta alebo chodník je bez zábradlia a z cesty rovno 2 metre zráz.

prečítať si celú recenziu
Adriatiq Hotel Hvar recenzie

Adriatiq Hotel Hvar

Chorvátsko - Hvar - Jelsa

100% Ľuba

20.10.2016

Super hotel. Perfektná strava, čisté izby, denné upratovanie izieb, balkón, fitnes, bar, bazén, tenisové kurty, minigolf. Je to perfektné miesto na strávenie príjemnej rodinnej dovolenky. Boli sme tam už dvakrát a chystáme sa znovu, toto je to pravé miesto po mnohých pokusoch v Chorvátsku. Dostatok priestoru na posedenie a odloženie vecí, čo je super najmä v deň odchodu a príchodu.

prečítať si celú recenziu
Hotel Hvar recenzie

Adriatiq Hotel Hvar

Chorvátsko - Hvar - Jelsa

76% anonym

23.08.2016

Ubytovanie povedali, že o 16:00, ale že väčšinou to stihnú aj o 14:00, a tak aj bolo. S hotelom sme boli spokojní. Luxus to síce nebol, ale stačilo nám to. Kúpeľne boli nové a pekné. Síce to bol troška socialistický hotel, ale bol pekne zrekonštruovaný. V hale príjemné posedenie a wifi skoro v celom areáli (niekde slabšia) a papier na wifi si bolo treba vypýtať na recepcii. Prostredie nádherné a pláže tiež. Je to skôr malebné, tiché mesto, takže nič pre mladých, ale pre rodiny s deťmi výborné. Strava dobrá, výber veľký, vždy ovocie, koláče, ryby, mäso, zemiaky, ryža, hranolky. Určite si priplaťte all inclusive.

prečítať si celú recenziu
Hotel Hvar recenzie

Adriatiq Hotel Hvar

Chorvátsko - Hvar - Jelsa

73% Tibor Legnar

24.07.2016

Hotel je vhodny prakticky pre kazdeho, prijemne prostredie, ochotny personal, dostatocny vyber z jedal, pri ranajkach jednotvarnost, obedy a vecere chutne, all inclusive sluzby dostatocne, okolie hotela upravene, klimatizacia dostatocna, vytahy opotrebovane, nie nove typy.

prečítať si celú recenziu
Hotel Hvar recenzie

Adriatiq Hotel Hvar

Chorvátsko - Hvar - Jelsa

100% Zuzana

28.07.2015

Hotel je čistučký, to isté prvý dojem z izby, záchody na chodbách voňavé, strava perfektná je slabé slovo, na ubytovanie sme čakali 4-5 hodín, ale bolo sa kde uchýliť na rozdiel od našich skúseností s apartmánmi. Príjemné mestečko. Pri hoteli sa dá zahrať tenis, stolný tenis, minigolf, požičovňa bicyklov, fitko zdarma, pri bazéne ležadlá zdarma, proste možností neskutočne veľa. Pláž doteraz v Chorvátsku najlepšia. Vadila mi len jedna vec, že sa nedodržiaval nočný kľud, živá hudba hrala asi 4x za pobyt do 23.30, čo bolo dosť dlho, pretože to bolo počuť do izieb a nedalo sa spať. Taktiež nočné skákanie do bazéna, ktoré rušilo, ale to robili len Slováci. Nič na tom nemení fakt, že o rok tam ideme znovu.

prečítať si celú recenziu
Hotel Hvar recenzie

Adriatiq Hotel Hvar

Chorvátsko - Hvar - Jelsa

83% Kájo.

03.09.2014

Dobrý dojem, strava dobrá, izby upratovali pravidelne. Vhodné pre každého. Poloha hotela vyhovovala, blízko centra, pláž takisto. Trochu by mohli urýchliť ubytovanie pri príjazde, čakalo sa cca 6-7 hod. Bazén by sa nemal v noci používať, resp. skoro ráno, kúpajúci budia ľudí.

prečítať si celú recenziu
Hotel Fontana recenzie

Adriatiq Resort Fontana - Appartements 4 Sterne

Chorvátsko - Hvar - Jelsa

56% Oliver

12.01.2014

Prostredie, v ktorom sa nachádzal hotel bolo veľmi príjemné a pôsobilo relaxačne. Ostrov Hvar je krásny. Plocha s bazénom bola udržiavaná personálom. Pôsobila pomerne čisto. Voda v bazéne bola čistá a príjemná. Dalo sa tu ležať na ležadlách a vychutnávať atmosféru. My sme si tu radi vychutnávali pohľad na more a prostredie borovicového lesíka. Pri bazéne bol aj bar, kde sa dalo osviežiť. Bazén je trochu malý, ale keď tu bolo príliš veľa ľudí, tak sme šli na pláž. Pláž nebola ďaleko, pár minút pešo. Tvorili ju okrúhle kamene, neboli nebezpečné a ani ostré. Jedlo sa podávalo formou bufetu. Kvalitou to bol len priemer. Chutné, no výber bol veľmi chabý. Najväčším mínusom tohto hotela bolo to, že v cene jedla (pobytu) neboli zahrnuté nápoje. Boli sme viac nez šokovaní, že v dnešnom storočí si niekto dovolí zarábať na vode. Pripravte sa teda na poriadny výdavok navyše. Hotel pri príchode vyzeral dosť dobre, ale keď sme sa prizreli bližšie, hneď sme zistili, že hotel je už starší. Interiér aj exteriér je zariadený starým nábytkom. Izba bola dosť fajn, čistotu tiež dodržiavali, ale bola už staršia (nábytok starý, kúpeľňa skromná). Hotel sa nachádza cca 300 metrov od centra mesta Jelsa. Odporúčame vychádzky. V meste bolo rušno, je tu čo robiť aj celý deň (obchody, reštaurácie, kaviarne).

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Hvar

Adriatiq Hotel Hvar recenzie 80%

Adriatiq Hotel Hvar

Chorvátsko - Hvar - Jelsa

Kvalita izieb83%

Intenzita hluku v izbe18%

Čistota izieb12%

Personál87%

Pomer ceny a služieb10%

zobraziť recenzie
Arkada Sunny Hotel by Valamar recenzie 70%

Arkada Sunny Hotel by Valamar

Chorvátsko - Hvar - Stari Grad

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Adriatiq Resort Fontana - Appartements 4 Sterne recenzie 56%

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Lavanda Sunny Hotel by Valamar recenzie 56%

Lavanda Sunny Hotel by Valamar

Chorvátsko - Hvar - Stari Grad

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu