72%
Hodnotenie
72%
Hodnotenie
Chorvátsko Chorvátsko
 Chorvátsko, Hvar, Jelsa  Chorvátsko, Hvar, Jelsa

Adriatiq Hotel Hvar recenzie 

Adriatiq Hotel Hvar recenzie 

0:40 h
18 °C
18 °C
14 °C
cca 1:15 h
cca 1:15 h
463 €
463 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 63 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 67 %
Izby 65 %
Strava 72 %
Personál 72 %
72%
Celkové hodnotenie
41 recenzií
jana
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 12.07.2018 Prečítané 261-krát
45 %
Izby boli slušné, upratané, zarazil ma iba igelitový záves na sprchovom kúte a balkón bol v dosť dezolátnom stave. Zábradlie na balkóne absolútne nevhodné pre malé deti /vylezú po ňom ako po rebríku/. Priplatili sme si za izbu s orientáciou na more, akurát sa bolo treba vykloniť z balkóna. Strava bola priemerná, prílohy v pohode, problém som mala s mäsom. Dobre vedeli urobiť akurát hovädzie mäso. Ostatné bolo buď suché a tvrdé, alebo na ňom bolo priveľa tuku. Ryby mi nechutili, lebo ich pripravovali tak, že boli úplne vysušené. Nebolo nič zvláštne, že mäso alebo ryby v rovnakej úprave sa opakovali 2x po sebe. Kalamáre boli dokonca 3x za sebou. Oceňujem veľký výber ovocia. Poobedňajší snack mal zvláštne pravidlá. Čašníčka vždy vyniesla v určitom časovom intervale jednu tácku koláčov a jednu misku nejakého sladkého pečiva, na čo vždy nabehla hromada ľudí a ak vám bolo trápne sa strkať s niekým o jedlo, tak ste tam radšej nešli. Káva v ponuke bol vlastne kávový nápoj, ktorý chutil podobne ako melta a čapoval sa z varných kanvíc. Ak ste chceli normálnu kávu, tak v bare za 11 kuna. Personál bol ochotný a milý. Pláže boli betónované na kameňoch. Vstup do mora väčšinou po rebríku. Piesková pláž bola malinká, akurát pre pár detí a štrková pláž v blízkosti hotela bola jedna asi tak pre dve rodiny. Ďalej boli pekné pláže, ale ak sa vám chce ísť 20 minút. Mestečko bolo veľmi pekné. Dalo sa posedieť v rôznych reštauráciách. Akurát, ak máte trochu živšie malé deti, tak ich musíte držať za ruku neustále, lebo cesta alebo chodník je bez zábradlia a z cesty rovno 2 metre zráz. čítať celú recenziu
Ľuba
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 20.10.2016 Prečítané 735-krát
100 %
Super hotel. Perfektná strava, čisté izby, denné upratovanie izieb, balkón, fitnes, bar, bazén, tenisové kurty, minigolf. Je to perfektné miesto na strávenie príjemnej rodinnej dovolenky. Boli sme tam už dvakrát a chystáme sa znovu, toto je to pravé miesto po mnohých pokusoch v Chorvátsku. Dostatok priestoru na posedenie a odloženie vecí, čo je super najmä v deň odchodu a príchodu. čítať celú recenziu
anonym
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 23.08.2016 Prečítané 180-krát
77 %
Ubytovanie povedali, že o 16:00, ale že väčšinou to stihnú aj o 14:00, a tak aj bolo. S hotelom sme boli spokojní. Luxus to síce nebol, ale stačilo nám to. Kúpeľne boli nové a pekné. Síce to bol troška socialistický hotel, ale bol pekne zrekonštruovaný. V hale príjemné posedenie a wifi skoro v celom areáli (niekde slabšia) a papier na wifi si bolo treba vypýtať na recepcii. Prostredie nádherné a pláže tiež. Je to skôr malebné, tiché mesto, takže nič pre mladých, ale pre rodiny s deťmi výborné. Strava dobrá, výber veľký, vždy ovocie, koláče, ryby, mäso, zemiaky, ryža, hranolky. Určite si priplaťte all inclusive. čítať celú recenziu
Tibor Legnar
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 24.07.2016 Prečítané 171-krát
73 %
Hotel je vhodny prakticky pre kazdeho, prijemne prostredie, ochotny personal, dostatocny vyber z jedal, pri ranajkach jednotvarnost, obedy a vecere chutne, all inclusive sluzby dostatocne, okolie hotela upravene, klimatizacia dostatocna, vytahy opotrebovane, nie nove typy. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 28.07.2015 Prečítané 694-krát
100 %
Hotel je čistučký, to isté prvý dojem z izby, záchody na chodbách voňavé, strava perfektná je slabé slovo, na ubytovanie sme čakali 4-5 hodín, ale bolo sa kde uchýliť na rozdiel od našich skúseností s apartmánmi. Príjemné mestečko. Pri hoteli sa dá zahrať tenis, stolný tenis, minigolf, požičovňa bicyklov, fitko zdarma, pri bazéne ležadlá zdarma, proste možností neskutočne veľa. Pláž doteraz v Chorvátsku najlepšia. Vadila mi len jedna vec, že sa nedodržiaval nočný kľud, živá hudba hrala asi 4x za pobyt do 23.30, čo bolo dosť dlho, pretože to bolo počuť do izieb a nedalo sa spať. Taktiež nočné skákanie do bazéna, ktoré rušilo, ale to robili len Slováci. Nič na tom nemení fakt, že o rok tam ideme znovu. čítať celú recenziu
Kájo.
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 03.09.2014 Prečítané 1718-krát
83 %
Dobrý dojem, strava dobrá, izby upratovali pravidelne. Vhodné pre každého. Poloha hotela vyhovovala, blízko centra, pláž takisto. Trochu by mohli urýchliť ubytovanie pri príjazde, čakalo sa cca 6-7 hod. Bazén by sa nemal v noci používať, resp. skoro ráno, kúpajúci budia ľudí. čítať celú recenziu
Marcela
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 19.09.2013 Prečítané 2485-krát
97 %
Izby boli jednoduché a útulné, každý deň upratané. Výhľad na more nesklamal, bol krásny. Hotel bol pekný a čistý, na recepcii boli ochotní pomôcť a poradiť. Reštaurácia bola výborná, pestrý výber jedál a jedlá super. Pláž bola super je v zátoke a je tam kľud. Prostredie veľmi pekné a čisté. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 18.08.2013 Prečítané 2105-krát
87 %
Izby boli čisté, každý deň upratané, jediným mínusom bola chladnička. :) Strava: výber bol viac ako dostačujúci, chutne pripravené jedlá, vybrali si všetci podla svojej chuti, každý deň iný druh ovocia, koláče boli svieže letné, mäso dobre pripravené. :) Najlepšia pláž, na akej som kedy bola. :) Vstup do mora bol skvelý, bez topánok čistý piesok, :) voda dlho - dlho nízka, ale dalo sa aj skvele plávať :). Na wifi sa dalo pripojiť za peniaze, ale FB išiel zadarmo. :) čítať celú recenziu
diana
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 25.07.2013 Prečítané 2325-krát
63 %
krásne prostredie, úžasné pláže, ale hotel nič moc radšej súkromie a strava striedma. Vstup do mora vhodný aj pre neplavcov a malé deti. Krásne voňavé stromy, oleandre a levanduľa. Prostredie veľmi pekné aj mestečko príjemné. Boli sme spokojný až na ten hotel. čítať celú recenziu
Dana, Žilina
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 06.03.2013 Prečítané 1090-krát
76 %
Rozhodne odporúčam, je to jednoduchší hotel, ale je tam božský pokoj. Len na izbe bolo veľmi teplo. čítať celú recenziu
zuzana , bratislava
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 05.08.2012 Prečítané 1718-krát
82 %
určite tam ešte pojdeme,mame radi tichšie miesta a toto nam vyhovovalo,život,ruch bol až pri prístave v mestečku. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia