Najnovšie recenzie hotelov

Adriatiq Hotel Hvar recenzie

Adriatiq Hotel Hvar

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Jelsa

45% jana

12.07.2018

Izby boli slušné, upratané, zarazil ma iba igelitový záves na sprchovom kúte a balkón bol v dosť dezolátnom stave. Zábradlie na balkóne absolútne nevhodné pre malé deti /vylezú po ňom ako po rebríku/. Priplatili sme si za izbu s orientáciou na more, akurát sa bolo treba vykloniť z balkóna. Strava bola priemerná, prílohy v pohode, problém som mala s mäsom. Dobre vedeli urobiť akurát hovädzie mäso. Ostatné bolo buď suché a tvrdé, alebo na ňom bolo priveľa tuku. Ryby mi nechutili, lebo ich pripravovali tak, že boli úplne vysušené. Nebolo nič zvláštne, že mäso alebo ryby v rovnakej úprave sa opakovali 2x po sebe. Kalamáre boli dokonca 3x za sebou. Oceňujem veľký výber ovocia. Poobedňajší snack mal zvláštne pravidlá. Čašníčka vždy vyniesla v určitom časovom intervale jednu tácku koláčov a jednu misku nejakého sladkého pečiva, na čo vždy nabehla hromada ľudí a ak vám bolo trápne sa strkať s niekým o jedlo, tak ste tam radšej nešli. Káva v ponuke bol vlastne kávový nápoj, ktorý chutil podobne ako melta a čapoval sa z varných kanvíc. Ak ste chceli normálnu kávu, tak v bare za 11 kuna. Personál bol ochotný a milý. Pláže boli betónované na kameňoch. Vstup do mora väčšinou po rebríku. Piesková pláž bola malinká, akurát pre pár detí a štrková pláž v blízkosti hotela bola jedna asi tak pre dve rodiny. Ďalej boli pekné pláže, ale ak sa vám chce ísť 20 minút. Mestečko bolo veľmi pekné. Dalo sa posedieť v rôznych reštauráciách. Akurát, ak máte trochu živšie malé deti, tak ich musíte držať za ruku neustále, lebo cesta alebo chodník je bez zábradlia a z cesty rovno 2 metre zráz.

prečítať si celú recenziu
Podgorka recenzie

Podgorka

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Podgora

80% A. Bogdan

11.09.2017

Vstupná hala a jedáleň s klímou zmodernizovaná, personál ochotný, vybavenie izieb v norme, nie je to nový hotel, sanita ešte z doby socializmu, ale všetko max. udržiavané, denne vynesené smeti, upratané, špinavé prádlo a uteráky vymenené, toal. pap. doplnený...

prečítať si celú recenziu
Komodor recenzie

Komodor

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovnik

+
20% Karin

15.07.2017

PROSÍM POZORNE SI TOTO PREčÍTAJTE! Tento hotel sa zasekol v čase 70. rokov. Je to hnusná ospalá diera, ktorá vás odpudí svojim zjavom, neochotou personálu, čakaním na izbu, keď prídete, otrasnou - podotýkam fakt otrasnou stravou, vybavením, hygienou a výzorom izieb. Už prvé klamstvo je, že tento hotel sa nenachádza v Orebiči, ale v Kučišti, čo je 5km od Orebiča! Neviem na akom základe má tento hotel dve hviezdičky. Veľa ľudí by ho dalo zavrieť ako urážku ich osobnosti. Je to škandál, aby v tomto storočí fungoval takýto hotel. Po prvom dni sa tu idete zblázniť - ak už nie z vyššie uvedených vecí, tak určite z poľských turistov, ktorí sú tu rozdrapení, hluční, uprednostňovaní. Prosím a varujem všetkých, aby mali k sebe úctu a vyhli sa tejto ruine. Ľutovali sme každého nového hosťa, ktorý prišiel a takto mu bola skazená dovolenka. CK by si mala veľmi dobre zvážiť, či aj naďalej bude mať v ponuke túto búdu, pretože si s tým iba kazí meno. Žiadna možnosť večernej zábavy, žiadna zmrzlina, proste nič... Prosím neulakomte sa na lacný peniaz, lebo vám spadne sánka.

prečítať si celú recenziu
Adriatiq Hotel Hvar recenzie

Adriatiq Hotel Hvar

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Jelsa

100% Ľuba

20.10.2016

Super hotel. Perfektná strava, čisté izby, denné upratovanie izieb, balkón, fitnes, bar, bazén, tenisové kurty, minigolf. Je to perfektné miesto na strávenie príjemnej rodinnej dovolenky. Boli sme tam už dvakrát a chystáme sa znovu, toto je to pravé miesto po mnohých pokusoch v Chorvátsku. Dostatok priestoru na posedenie a odloženie vecí, čo je super najmä v deň odchodu a príchodu.

prečítať si celú recenziu
Sensimar Adriatic Beach Resort recenzie

Sensimar Adriatic Beach Resort

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Živogošče

100% Eva Gaborová

08.10.2016

Lepšiu dovolenku sme nezažili a to sme toho pochodili za 20 rokov naozaj dosť. Bývali sme v hoteli na 4. poschodí, nádherný výhľad, ubytovanie krásne, čisté, strava perfektná, škoda, že nemáme viac žalúdkov a čo sa nám najviac páčilo, tak každá izba má výhľad na more, hotel sa nachádza priamo na pláži a super je to, že medzi hotelom a plážou nie je žiadne cesta, takže Vás neruší žiadne trúbenie a piskoty áut. Cesta je z opačnej strany hotela, teda celý pobyt nevidíte autá a necítite výfuky áut, len čisté priezračné more. Škoda, že nie je viac takých hotelov a neviem, prečo nie je v ponuke vo viacerých CK na Slovensku.

prečítať si celú recenziu
Hotel Hvar recenzie

Adriatiq Hotel Hvar

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Jelsa

76% anonym

23.08.2016

Ubytovanie povedali, že o 16:00, ale že väčšinou to stihnú aj o 14:00, a tak aj bolo. S hotelom sme boli spokojní. Luxus to síce nebol, ale stačilo nám to. Kúpeľne boli nové a pekné. Síce to bol troška socialistický hotel, ale bol pekne zrekonštruovaný. V hale príjemné posedenie a wifi skoro v celom areáli (niekde slabšia) a papier na wifi si bolo treba vypýtať na recepcii. Prostredie nádherné a pláže tiež. Je to skôr malebné, tiché mesto, takže nič pre mladých, ale pre rodiny s deťmi výborné. Strava dobrá, výber veľký, vždy ovocie, koláče, ryby, mäso, zemiaky, ryža, hranolky. Určite si priplaťte all inclusive.

prečítať si celú recenziu
Hotel Hvar recenzie

Adriatiq Hotel Hvar

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Jelsa

73% Tibor Legnar

24.07.2016

Hotel je vhodny prakticky pre kazdeho, prijemne prostredie, ochotny personal, dostatocny vyber z jedal, pri ranajkach jednotvarnost, obedy a vecere chutne, all inclusive sluzby dostatocne, okolie hotela upravene, klimatizacia dostatocna, vytahy opotrebovane, nie nove typy.

prečítať si celú recenziu
Hotel Minerva recenzie

Medora Auri Family Beach Resort

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Podgora

91% Patricia

03.06.2016

Hotel sice navonok nevyzera najlepsie, obrovska stavba s niekolkymi poschodiami, ale na tu uzasnu stravu nikdy nezabudnem :), nie je nic lepsie ako sa po celom dni dobre najest, z pomerne velkeho vyberu jedal. Takisto sme si velmi uzili kryty bazen, ktory je sucastou hotela a terasa, z ktorej bol krasne vidiet zapad slnka. Nic nam nechybalo, personal hotela bol velmi mily a ochotny. Spokojnost.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Južná Dalmácia

Quercus recenzie 100%

Quercus

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Drvenik

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Bluesun Resort Afrodita recenzie 90%

Bluesun Resort Afrodita

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Tučepi

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sensimar Adriatic Beach Resort recenzie 83%

Sensimar Adriatic Beach Resort

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Živogošče

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál98%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Aurora recenzie 83%

Aurora

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Podgora

Kvalita izieb78%

Intenzita hluku v izbe8%

Čistota izieb8%

Personál83%

Pomer ceny a služieb6%

zobraziť recenzie
Bluesun Alga recenzie 83%

Bluesun Alga

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Tučepi

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál70%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Medora Auri Family Beach Resort recenzie 82%

Medora Auri Family Beach Resort

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Podgora

Kvalita izieb30%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pavilón Dalmacija recenzie 81%

Pavilón Dalmacija

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Zaostrog

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Adriatiq Hotel Hvar recenzie 80%

Adriatiq Hotel Hvar

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Jelsa

Kvalita izieb83%

Intenzita hluku v izbe18%

Čistota izieb12%

Personál87%

Pomer ceny a služieb10%

zobraziť recenzie
smartline Bluesun Neptun recenzie 80%

smartline Bluesun Neptun

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Tučepi

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu