73%
Hodnotenie

Bellevue Hotel & Dependance & Villen recenzie 

  • Chorvátsko
  • Južná Dalmácia
  • Orebič
18 °C
teplota vzduchu
14 °C
teplota vody
0:40 h
dĺžka letu
cca 2:15 h
Od letiska
Odporúčanie 53 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 58 %
Izby 63 %
Strava 73 %
Personál 73 %
73%
Celkové hodnotenie
17 recenzií
Alena Ka.
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 26.07.2019 Prečítané 30-krát
90 %
Pani Dana P. od nás hneď na druhý deň vybrala peniaze za výlety, o ktoré sme mali záujem, bez toho aby KOMUKOĽVEK vydala nejaký doklad o prevzatí hotovosti - na vieru božiu. Najskôr nám garantovala, že keď pôjdeme s ňou a nie sami, nemôže sa stať, že sa pre nás lodník nevráti, pretože je zazmluvnený a stihneme obed o 12:30. Prvý výlet na Korčuľu s ňou nás nechala 55 minút na priamom slnku od 11:55 - 12:50 bez možnosti schovať sa do tieňa, pretože lodník, ktorého nám garantovala, si vzal voľno a naťahovala nás celý čas, že už len 5 minút, aj keď vedela, aká je situácia. Prišli sme 13:35 na hotel a len tak tak sme stihli niečo zjesť do 14:00. Následne namiesto ospravedlnenia a priznania chyby nám oznámila, že jej je jedno, koľko sme zaplatili za dovolenku, ale že vôbec buďme radi, že tam sme, pretože iní ľudia sa majú horšie. Ostali sme všetci zhrození z jej prístupu, veď sme si zaplatili dovolenku a nie kázania. Jej výlet do Dubrovníku bol druhé fiasko, kedy mikrobus, ktorý zabezpečila, nenašiel vraj parkovacie miesto, a tak sa všetci účastníci len odviezli tam a naspäť a prehliadka Dubrovníka sa neuskutočnila, ale peniaze sa samozrejme nikomu nevrátili, pretože cesta tam a späť bola absolvovaná. Opäť raz namiesto ospravedlnenia sme si vypočuli jej komunikačný nátlak, z ktorého sme mali pochopiť, čo vraj je v živote dôležité (keď sme jej oponovali, že sme si zaplatili služby CK G......., že ona tu nepodniká ako súkromná osoba, tak sa urazila a výsledkom bolo, že nám hodila po slovnom konflikte časť peňazí, že s nami ona odmieta ísť na ďalší výlet a že viac peňazí tu nemá, zvyšné peniaze nám donesie na druhý deň). Pani Dana P. - delegátka pre Orebič, nám potom podmienila v sobotu po prvom týždni prevzatie dokladu za prvý výlet podpisom, lebo inak nám ho neodovzdá, pričom výlet sa uskutočnil v pondelok, doklad bol zo štvrtka a odovzdávala nám ho v sobotu. Následne sme si výletovali sami, čo bolo super, pretože katamaran Krilo bol rýchlym dopravným prostriedkom do Dubrovníka, stihli sme pozrieť za 4 hodiny hradby aj staré mesto (výborný zážitok pre milovníkov Game of Thrones), na Korčuľu chodil pravidelný spoj z prístavu, ktorý bol 7 minút od hotela a bol presný - Lovor a Tamaris (cesta trvala 13 - 15 minút - 15 kuna). Ak máte auto, oplatí sa vidieť Ston a jeho historický múr, je to hodinka cesty po magistrále. Najhorším problémom tejto destinácie je delegátka Dana, pretože sa na ňu pravidelne zákazníci sťažujú (čo nám potvrdil hotelový personál, pretože sa chodia sťažovať už aj im - plus sme to sami videli počas dvoch týždňov, ako sa správala ku všetkým účastníkom), a tak ako aj my sme dostali od nej odpoveď, že nie s takými šaržami si už poradila a vraj má kontakty a nevymenia ju. Ak toto je marketingová stratégia spoločnosti G......., tak sme veľmi sklamaní, že to dospelo do takého štádia, kedy delegát Vám oznámi, že ona tu nie je pre Vás, ona má svoje veci, svoj business už 7 rokov v Orebiči a ako bonus predáva zákazníkom CK 1 l olivového oleja za 80 kuna a pravidelne si privyrába na Vašich zákazníkoch (našli sme ho za 50 - 60 kuna podľa vzdialenosti od centra). Nehovoriac o porušovaní zákona o používaní ERP č. 289/2008 Z.z., kedy sme videli ako prevzala hotovosť väčšiu ako 500 eur v kunách od klientov spoločnosti a nikto nedostal žiadne potvrdenie o prevzatí peňažných prostriedkov na mieste. Pričom všade Vám tam dajú ihneď doklad, ešte aj za toalety za 5 kuna. Ak budete ignorovať delegátku, užijete si krásny pobyt v Hoteli Belleuve a sami si zorganizujete lepšie a hlavne lacnejšie výlety kamkoľvek a kedykoľvek Vás napadne. :) čítať celú recenziu
Richard
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 03.09.2017 Prečítané 1295-krát
57 %
Ubytovanie: Slováci máju najhoršie izby na prízemí, recepcia nevedela s tým nič robiť a delegát má veľmi obmedzené právomoci, treba si dávať pozor na pojmy morská strana a vyhlaď na more, cestovná kancelária dáva skreslené informácie o ubytovaní a nič nevie zaručiť, nakoniec sme dostali najhoršiu izbu, zlaté arabské destinácie, kde za doláre sa diali zázraky, kde ste dostali veľký apartmán s výhľadom na more plné života ako z rozprávky. Strava: jedlo sa dalo, aj keď dokladanie jedla bolo slabšie, najprv mala prednosť hotelová reštaurácia a potom až tá vaša, úroveň stravovania bola v kategórii závodnej reštaurácie bez prestierania na plastových stoličkách, príbor, kto si zo stola uchmatol, tak mal. More ako v Chorvátsku, chladné, pre mňa nezaujímavé, bez života, preplnené akože pláže a hľadať tu svoju autom sa nám tentokrát nechcelo, naviac nám vadila ručníková kultúra 1 m od vás a hlučný Poliaci. Ležať 7 dní na ostrove sa nám nechcelo, tak sme pobehali po výletoch, výhodou je vlastné auto, kde nie ste odkázaní na predražené organizované výlety. čítať celú recenziu
Vladka Slobodová
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 30.07.2017 Prečítané 383-krát
80 %
Hotel bol celkovo v poriadku, dokonca na recepcii vedel jeden pán aj česky. Dalo sa dobre dohovoriť aj v angličtine. Výhodou bolo, že v hoteli je bazén, kde sa dá zrána aj zaplávať i bazén pre malé detičky. A stačí zbehnúť fakt zopár schodov a ste pri mori, na síce kamienkovej pláži, ale s výborným prístupom k moru. Ocenia to hlavne rodičia s malými detičkami. Nevýhoda - a na to upozorňujem - bolo to, že cesta trvala z Trnavy do Orebiču 17 hodín. Pricestovali sme na miesto okolo 10:15 hod a ubytovávali nás až po 14:00 hod. Nik nás na to neupozornil, a tak sme neboli na to pripravení, nechcelo sa nám z kufra vyhrabávať plavky či osušky. A to isté pri odchode - museli sme izby odovzdať už o 10:00 hod a odchádzali sme až o 17:00 hod. Jedinou výhodou ck je, že tam majú ÚŽASNÚ zástupkyňu, pani Danku P., ktorá sa snažila všetkým venovať, všetko - ak sa len troška dalo - vybaviť. Žena na správnom mieste, ktorá Slovákom veľmi spríjemňuje celý pobyt. čítať celú recenziu
Martin
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 06.11.2015 Prečítané 815-krát
80 %
V prvom rade by som chcel apelovať na ľudí, ktorí neboli s týmto hotelom spokojní, aby si pozreli, za akú cenu si ho objednali. Ak dám za ALL inclusive 280 €, tak asi nebudem očakávať služby 5-hviezdičkového hotela. Hotel poskytuje presne to, čo si zaplatíte. Boli sme ubytovaní v hotelovom depandence, kde bola klíma, chladnička, poschodová posteľ. Ubytovanie staršie, ale veľmi čisté, príjemné. Upratovali každý deň, ak ste potrebovali vymeniť prádlo, vymenili. Služby All inclusive v rámci ceny, ktorú sme zaplatili, nič nám nechýbalo, tí čo sa najviac sťažovali, boli dôchodcovia. Chcel by som vidieť, čo raňajkujú doma, predpokladám, že suchý rožtek s maslom, na obed kyslé krumple, ale tam mali neskutočné požiadavky. Všetkého bolo dosť, aj ovocia, zeleniny, mäsa, rýb, alko aj nealko nápojov. Prešli sme už pár hotel v rôznych krajinách a tento All inclusive spĺňal cenu, ktorú zaplatíte. Čo by som chcel vyzdvihnúť, bol kľud a pokoj na pláži, ktorá bola hneď pod hotelom, nikdy nebola preplnená. Kvôli tejto pláži a kľudu by som sa tu opäť vrátil. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 05.08.2015 Prečítané 460-krát
60 %
Ubytovanie v depandance je úplná katastrofa, staré plesnivé izby, sprchy ktoré nefungujú ako sprchy, ale ako tečúca voda, izba kde sme sa dvaja museli vyhýbať jeden druhému, staré smradľavé skrine, staré WC a celá kúpelňa. Prádlo za celý týždeň nevymenili ani raz, upratanie spočívalo vo vynesení smeti, nič lepšie neboli ani izby v hoteli ako sme sa dozvedeli od ľudí, ktorí tam boli ubytovaní. Staré socialistické zariadenie staré 40 rokov. Jedáleň bola na úrovni, taktiež bazén. Pláž bola kamenistá s postupným vstupom do mora, čo bolo O. K. čítať celú recenziu
Alena Katušová
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 24.08.2014 Prečítané 1681-krát
40 %
Nevyberte si ubytovanie v depandace - je to katastrofa, plesnivé, špinavé, nábytok súci na spálenie. V hoteli sú podmienky na ***, škoda, pretože príroda je nádherná, ako môžu cesovky posielať ľudí do takého zariadenie, videli vybavenie dapandece? Hotel je zariadený a vyhovuje popisu cestoviek. Odporúčam hotel Grand Orebič čítať celú recenziu
viera jasova
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 1614-krát
60 %
celkovo ubytovanie na trojku, mali sme all inclusive, nevedela sa chovat na ranajkach čašnička, vrieskala na plne hrdlo na manžela že si zobral rožok a nepokrajal ho, to bolo prvy den čo sme došli na ranajky, inač s jedlom sme boli maximalne spokojní akurat malo ovocia, tenisove kurty su spoplatnene, okolie krasne, ostrov Korčula dostupny taxikom, recepcia velmi mily ludia všetko vybavia o čo požiadate čítať celú recenziu
Viktória
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 03.08.2013 Prečítané 3734-krát
60 %
My sme boli ubytovaní v depandencoch, kt. sa nachádzali za hotelom asi 50metrov od hlavnej budovy. Izby boli priemerné, starý nábytok no pratali a uteráky, menili každý deň, v izbe bola klíma. Hlavná budova bola pekná s barom, jedálnou a terasou. Internet nie je k dispozícii len za poplatok. Pred hotelom sa nachádzajú 2 bazény. Jeden pre deti a druhý väčší, lehátka a slnečníky sú hneď pri bazéne. Pre detičky je tam detské ihrisko a animačná miestnosť, večer sa konajú detské diskotéky. Mesto sa nachádza asi 800 metrov od hotela, večer odporúčam prechádzku, majú tam obchodíky, zmrzlinárne či pekárne. čítať celú recenziu
Roman, Žilina
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 06.08.2012 Prečítané 1319-krát
55 %
Ja by som tam už druhý krát nešiel.Je to naozaj kus cesty a v porovnaní s našími predchádzajúcimi dovolenkami podobnej kategórie je to slabé. čítať celú recenziu
Zlata Z., Nové Mesto nad Váhom
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 15.09.2009 Prečítané 2593-krát
31 %
Dojem - zlý, nikomu neodporúčam. V Chorvátsku sú lepšie hotely s dobrými službami a hlavne - je to bližšie. Toľké kilometre a dovolenka nanič. čítať celú recenziu
Monika, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2009 Recenzia pridaná 09.08.2009 Prečítané 2844-krát
40 %
V žiadnom prípade hotel neodporúčam. Slovenské cestovné kancelárie si asi neuvedomujú, že slovenský zákazník sa za posledných 20 rokov zmenil, a rozhodne očakáva od dovolenky viac ako vidieť more. čítať celú recenziu