Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Komodor recenzie

Komodor

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

36% Ingrid Maňkošová

18.12.2014

odporučujem nekupovať all inclusive. za tú cenu sú aj oveľa krajšie a lepšie miesta. Pre mladých tam nič nie je. Pre rodiny s deťmi ktoré si nemôžu dovoliť nič lepšie je to celkom fajn.Strava bola celkom v pohode. Nie vždy úplne najlepší výbeer ale vždy sa dalo nájsť niečo fajné.

prečítať si celú recenziu
Hotel a Depandance Bellevue recenzie

Bellevue Hotel & Dependance & Villen

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Orebič

40% Alena Katušová

24.08.2014

Nevyberte si ubytovanie v depandace - je to katastrofa, plesnivé, špinavé, nábytok súci na spálenie. V hoteli sú podmienky na ***, škoda, pretože príroda je nádherná, ako môžu cesovky posielať ľudí do takého zariadenie, videli vybavenie dapandece? Hotel je zariadený a vyhovuje popisu cestoviek. Odporúčam hotel Grand Orebič

prečítať si celú recenziu
Hotel a Depandance Bellevue recenzie

Bellevue Hotel & Dependance & Villen

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Orebič

60% viera jasova

30.07.2014

celkovo ubytovanie na trojku, mali sme all inclusive, nevedela sa chovat na ranajkach čašnička, vrieskala na plne hrdlo na manžela že si zobral rožok a nepokrajal ho, to bolo prvy den čo sme došli na ranajky, inač s jedlom sme boli maximalne spokojní akurat malo ovocia, tenisove kurty su spoplatnene, okolie krasne, ostrov Korčula dostupny taxikom, recepcia velmi mily ludia všetko vybavia o čo požiadate

prečítať si celú recenziu
Hotel Kompas recenzie

Kompas

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Lapad - Babin Kuk

76% Ján

30.12.2013

Hotel má výhodnú polohu, je to len pár minút do historického centra Dubrovníka, ktoré sa určite oplatí vidieť a taktiež pláž je ľahko a rýchlo dostupná. Autobusom je to do mesta cca 10 minút. Blízko hotela sa nachádzajú aj nejaké reštaurácie a bary. Hneď od začiatku pred vycestovaním sme si boli vedomí toho, že si nevyberáme najvyššiu cenovú skupinu, čo sa týka ubytovania ani služieb. Boli sme ale milo prekvapení. Personál bol milý, snaživý. Wi-fi pripojenie je zdarma. Na terase bol bazén so slanou vodou. Ležadlá aj slnečníky boli zdarma. Radi sme tu trávili čas. Niekedy tu hrala príjemná hudba a bar pri bazénovej ploche bol super. Podávali tu chutné jedlá, dezerty a zmrzlinu. Areál aj pláž boli čisté a viac než vhodné na vylihovanie a absolútne leňošenie. My sme veľmi po športe netúžili, ale všimli sme si, že pri hoteli sú viaceré tenisové kurty, turisti sem chodili tráviť veľa času. Jedlo sa podávalo formou švédskych stolov, každý si mohol vybrať, čo chcel. Miesto sa nám zdalo byť vhodné pre všetky vekové kategórie, no rodiny s deťmi by museli oželieť to, že hotel nemá animačný tím ani priestory pre deti. Pláž bola čistá, vstup do mora mierny. Ak by sme mali zhrnúť túto dovolenku, tak musíme uznať, že dopadla nad naše očakávania. Strávili sme tu pekný čas. Určite sa sem ešte vrátime.

prečítať si celú recenziu
Hotel Valamar Dubrovnik President recenzie

Valamar Collection Dubrovnik President

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Lapad - Babin Kuk

+
66% Marián

24.12.2013

Hotel bo čistý udržiavaný, aj celý areál bol upravovaný. Strava bola veľmi chutná – polpenzia formou bufetových stolov. Zamestnanci boli priateľskí a ústretoví. Pláž bola dosť malá na počet hostí. Nachádza sa hneď pod hotelom, je to typ štrkovo – kamenistej pláže. Za plážové príslušenstvo sme platili. Všade vládla pokojná, príjemná atmosféra. Vzdialenosť od letiska je veľmi výhodná. Strešné terasy boli pokryté zeleňou, poskytovali fantastický výhľad na okolie. Niektoré časti hotela pôsobili chladne. Do centra mesta Dubrovníka sa dá dosť ľahko autobusovou dopravou. Internetové pripojenie je možné len na recepcii a je spoplatnené. Vďaka samotnej architektúre hotela je odtiaľto skutočne pekný výhľad. Izba bola priestranná a klimatizovaná. Kúpeľňa bola maličká. Na izbe nechýba televízor, minibar a bolo tu aj pripojenie na wi.fi, čo sme považovali za veľké plus. Hotel má aj wellness centrum a fitnes. Jeden bazén má aj vo vnútri vrámci centra. Na personál nemám, čo povedať, proste si plnili svoje povinnosti, tak ako mali. Upratovanie izieb bolo celkom dobré, ale niekedy by mohli izbu upratať do absolútneho detailu vrátane prachu. Čisté uteráky nám vymieňali takmer každý deň.

prečítať si celú recenziu
Hotel Valamar Dubrovnik President recenzie

Valamar Collection Dubrovnik President

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Lapad - Babin Kuk

+
70% Šárka

17.12.2013

Hotel bol veľký, priestranný s príjemnými službami a priateľským personálom. Hotel má veľkú terasu, z ktorej je super výhľad na okolie. Do mesta je to dosť ďaleko, pešo by ste tam asi ťažko šli. Dá sa využiť miestna autobusová doprava alebo auto. Hotel je vďaka miernej izolácii vhodný pre trávenie pokojnej dovolenky plnej relaxu. Izba s kúpeľnou boli pekné, nové, asi tu prebehla rekonštrukcia, všetko bolo vkusne zariadené. Pravidelne upratovali. Všade bolo čisto, nielen v našej izbe, ale v celom hoteli a aj areál bol udržiavaní. Zjavne zamestnanci pristupujú k práci tak, ako sa má. Pristupovali k nám úctivo a boli veľmi milí. Odporúčame vyskúšať procedúry v hotelovom wellness centre. Na terase je bazén so sladkou vodou, kde je vyhradená aj časť pre deti. Tie nemajú samostatný bazén. Vždy tu bolo dosť slnečníkov aj ležadiel. Neplatilo sa za ne. Na pláži boli však už za poplatok. Pláž je kamenistá. More celkom čisté. Pre deti by sme tiež tento hotel doporučili. Hotel zabezpečuje program pre ne, animátori sa starajú o to, aby sa deti celý deň nenudili. Je tu aj miniclub. S parkovaním sme nemali žiadne problémy. Zabezpečené bolo aj športové aktivity. Je tu aj fitnes centrum. Strávili sme tu skutočne peknú dovolenku.

prečítať si celú recenziu
Hotel Valamar Club Dubrovnik recenzie

Valamar Club Dubrovnik

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Lapad - Babin Kuk

70% Dušan

19.11.2013

Veľmi dobrá dovolenka za rozumnú cenu – tak by sme charakterizovali náš pobyt v tejto lokalite a v tomto hoteli. Aj v meste boli ceny prijateľné. Všade bola krásna príroda, množstvo zelene. Ani chvíľku sme sa tu nenudili. Hotel bol preplnený, bolo tu veľa rodín s deťmi. Hotel im zabezpečil bohatý program. Animátori sa deťom venovali celý deň a vkladali do svojej práce veľa úsilia a zápalu. Pre deti je tu aj vyčlenený samostatný bazén. Ďalej tu je pre ne minidisco, miniclub a minikino. Deťom podávali zmrzlinu zdarma a ponúkali špeciálne nápoje. Jednoducho povedané. Toto miesto je raj pre deti. Mierny vstup do mora je vhodný aj pre tých najmenších. Nečakajte pokojnú tichú dovolenku. To tu rozhodne nenájdete. Rezort je prepchaný aktivitami a živým programom. Večerný program trval dosť dlho. Aj možnosti športu sú tu dosť pestré – plážový volejbal, aerobic, jóga... Hotel bol pekný, personál sa správal na vysokej úrovni. Snažili sa nám pomôcť a čo najrýchlejšie odstránili prípadné problémy. V jedálni bol veľký zhon, ale nie je sa čomu čudovať pri toľkých hosťoch. Anglicky sa snažili hovoriť a pomôcť, aj keď neboli až tak jazykovo zdatní. Všade dodržiavali hygienu – izby pravidelne upratané, jedáleň čistá, voda v bazéne priezračná. Pláž je štrková a za ležadlá a slnečníky sa platilo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Dubrovnik Palace recenzie

Dubrovnik Palace

Chorvátsko - Južná Dalmácia - Dubrovník

76% Roman

16.11.2013

Lokalita je veľmi výhodná. Každých 15 minút premáva miesta autobusová doprava, ktorá vás zavezie priamo do centra mesta. Autobusová zastávka je hneď pri hoteli. Ako plus hotela sme videli parkovanie. Majú dosť voľných miest a je zdarma. Trochu nás sklamala pláž, keďže sú v tejto lokalite kamenisté pláže, tak tu väčšinu pláže vybetónovali, čo nám prišlo trochu škoda. Kazilo to atmosféru. Bolo to len účelné – pre ležadlá. Ležadlá a slnečníky na pláži sú zadarmo. Pláž sa nachádza hneď pri hoteli. Hotel bol všade čistý – spoločné priestory aj naša izba. Pre malé deti sa nám to nezdal byť až tak vhodný hotel. Nemali ani animácie, i keď bol tu detský bazén. Strava – štandard, podávala sa formou švédskych stolov. Odporúčame výlet loďou na ostrov Korčula. Je to veľmi pekný komplex s možnosťami mnohých športy – potápanie, šnorchlovanie, tenis, štvorkolky atď. Pripravte sa len na to, že si za tieto aktivity buďte musieť na mieste zaplatiť. Z izby sme mali pekný výhľad na more. Bola celkom pekne zariadená, len by to chcelo ešte trochu doladiť, aby pôsobila pohodlnejšie. Upratovali nám pravidelne, posteľné prádlo aj uteráky boli čisté. Bola tu televízia, telefón, mini bar, trezor a aj wi-fi pripojenie.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu