Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Novi Resort & Spa recenzie

Hotel Novi Resort & Spa

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Novi Vinodolski

35% Sona

17.08.2018

Toto bola naša najhoršia a najdrahšia dovolenka v Chorvátsku!!! Izby špinavé, ani raz neupratali, pavučiny všade, žiaden príbor na izbe, kávovar bez filtrov, ani len čistiace na umývanie riadu tam neboli... vypadával bojler, takže párkrát aj bez teplej vody... Všetko je vo veľmi strmom kopci, to je normálna turistika, malý mal z bazéna dorezané nohy... Strava bola celkom fajn. Personál neochotný, prosiť o výmenu uterákov sme museli, neupratali celých 10 dní, ani len spoločnú chodbu nepozametali, no otras a teda hodnotím na 2 hviezdy, a teda keď si predstavím, čo sme za to zaplatili... je mi zle. V cestovke sme sa pýtali, aký je vstup do mora, tak nás presviedčal, že dlho plytká, tak dlho, dlho je 2 metre, možno aj meter a pol a hneď spád, že nevidíte dno... Povedal, že ubytovanie máme po 16hod a v deň odchodu máme ubytovanie do 14 hod a samozrejme, že v deň odchodu sme museli odísť o 09:00 hod a keď som sa na to pýtala delegáta, tak povedal, že deň príchodu sme mohli prísť skôr, vraj prečo nám to nepovedali a teda, že nám to skúsi vybaviť. Volala som s ním ráno, deň pred odchodom, do večera sa neozval, tak som mu poslala sms, že či nezabudol na nás, tak volal, že ráno o 08:00 hod nám dá vedieť a ani sa neozval do tohto momentu a to sme doma už druhý deň!!!!

prečítať si celú recenziu
Novi Spa Hotels & Resort recenzie

Novi Spa Hotels & Resort

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Novi Vinodolski

55% Michaela

19.07.2018

Tú jednu hviezdu dávam len za pekné prostredie, ináč katastrofa. Celú dovolenku musíte niečo riešiť. Apartmán špinavý, doslovne špinavý, ulepený, ucápaný, smradľavý, plesnivý. Po kontakte delegáta dohoda znela, že ho upracú. Utreli zrkadlá... riešilo sa ďalej... dva dni dovolenky stratené... upratali... balkón katastrofa, samé ho..o, stoličky takisto. Nemali snahu, aby to očistili. Apartmán je veľký, fajn, ale čistota nulová... Delegát sa radšej už neozval. Taniere, poháre, šálky: prvé dva dni ok, na ďalší fuuu, hľadala som v kope čisté... na štvrtý deň upratanie žiadne. Zobrali uteráky z celého apartmánu a nechali jednu osušku, malý uterák a pod nohy trom ľuďom!!!!!! Toaletný papier nehrozí, aby dali . Neumyli nič!!!! A telefón samozrejme nefungoval... prestala ísť teplá voda, nahlásili sme to na recepcii... spýtali sa nás, či svieti bojler! Ja som tu opravár? Ok, poďme ďalej... po nahlásení, že nebolo upratané, že chýba toaletný a uteráky sa tvárili, že čo by som chcela 4* a 5* hotel?????? Odpoveď bola, donesieme... kedy, nechám sa prekvapiť. Toto je piaty deň dovolenky... teším sa na ďalšie dni, na ďalšie prekvapenie. Čo je tu najkrajšie je: more , prostredie... ináč 2* by mali ešte moc !!!!!

prečítať si celú recenziu
Slaven recenzie

Slaven

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Selce

83% Bibiana

25.09.2017

Ubytovanie v pavilónoch zodpovedalo cene, upratovanie každý deň, výmena osušiek a uterákov na požiadanie, strava - polpenzia formou bufetových stolov bola vynikajúca, každý si mohol vybrať. Delegátka o ničom, videli sme ju raz, je to vlastne iba predavačka výletov.

prečítať si celú recenziu
Hotel Kačjak recenzie

Hotel Kačjak

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

60% Iva

24.08.2017

prečítať si celú recenziu
Novi Spa Hotels & Resort recenzie

Novi Spa Hotels & Resort

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Novi Vinodolski

56% silkad

10.08.2017

Dovolenku v tomto rezorte sme si užili i napriek otrasným službám, ktoré tento rezort ponúka. Nikdy by som ho však nedoporučila svojim známym a priateľom. Tento pobyt nebol najlacnejší a za tie peniaze sme chceli dostať aspoň štandard štyroch európskych hviezd, ktorými sa rezort pýši. Hotel samotný ich má dokonca päť, ale na túto úroveň by museli riadne zamakať na službách, čistote a personále. Jediné, čo sa dá vyzdvihnúť, je krásne prostredie, ktoré je v rezorte vybudované, zeleň, o ktorú sa pravidelne starajú. Budovy apartmánov zvonka i zvnútra sú už poznačené zubom času, takisto i bazénom by sa zišla lepšia údržba. Recepcia a výhľady z terás hotela sú naozaj úžasné! Celkovo tento rezort hodnotím na max. 2 hviezdičky a určite neodporúčam za túto cenu. Rozhodne majú čo zlepšovať! Boli sme 2 dospelí a dve deti (13, 10), mali sme rodinnú izbu v prízemí, bola síce veľká - t. j. priestranná obývačka spojená s kuchyňou a dve izby s manželskými posteľami. Každá z izieb mala vlastné sociálne zariadenie, čo bolo naozaj veľmi fajn. Avšak izby boli tmavé, aj cez deň bolo treba svietiť. Kuchyňa bola plne vybavená, bola tam aj rúra, čiže dala sa piecť pizza, zemiaky, koláč. My sme si nevarili, ale možnosť bola. Na izbe sme mali jeden funkčný ovládač na 3 klimatizačné jednotky, čiže sme si museli "požičiavať". Mali sme polpenziu, strava bola celkom fajn, raňajky klasika každý deň to isté, takže tí, čo striedali a nenaložili si v jeden deň všetko naraz na tanier, tým sa jedlo na raňajky nezunovalo. Večere už boli stereotypnejšie, málo kreatívne, pritom na večeru sa toho dá vymyslieť. Z mäsa sa striedalo teľacie s bravčovým, raz bolo kuracie. Pomerne často však boli ryby a morské plody v studenom bufete, takže dalo sa vybrať. Zelenina na večeru tiež málo pestrá, výber ovocia celkom fajn. Jediné pozitívum - CK uvádza, že polpenzia je bez nápojov, avšak nápoje sme mali v cene. Dokonca na večeru bola fľaša miestneho vínka na izbu. Negatívum - prvé tri dni sme mohli večerať v reštaurácii určenej pre hotelových hostí s príjemným výhľadom na more, po 3 dňoch nás však presunuli do reštaurácie akoby v podzemí hotela s výhľadom na steny budovy (no čo už). Ale v každom prípade - veľmi negatívne hodnotím počet zamestnancov, ktorí spratávali stoly. Úplne bežne sa nám na raňajkách stávalo, že sme 5 minút blúdili po reštaurácii a hľadali sprataný a prestretý stôl! Na večeru sme chodili hneď na 19. 00, takže to sme problém s čistým stolom väčšinou nemali. Príjemné je, že po veľkom rezorte Vám kufre (i Vás) odvezú na golfovom autíčku priamo do izby (a potom zase k autu). Čo nás neskutočne nahnevalo hneď po príchode - že hotelové parkovisko je spoplatnené sumou 10 EUR NA DEŇ! Čiže 10 dní = 100 eur. Za to sa môžeme 2 x naobedovať niekde v reštaurácii, preto sme parkovali na nestráženom parkovisku hore pred hotelom. Upratovanie - KATASTROFA! 3 dni po sebe nám zabúdali nechať na toalete toaletný papier a to sme boli v apartmáne 3 ženy! Vždy sme museli volať delegátovi. Na tretí raz som mu už povedala, že si skočíme kúpiť do Lidlu celý kartón toaletného papiera, keď s tým majú taký problém, aby sme nemuseli žobrať o kotúč papiera a vtedy nám priniesli naraz 4 kotúčiky! Upratovanie na chorvátsky spôsob zahŕňalo: 1. výmena uterákov na dennej báze, 2. umytie umývadla, 3. nepravidelné postieľanie postelí. That´s all! Za 10 dní nám nebolo ani raz povysávaná ani umytá podlaha (dcéra nastražila pascu, aby sme vedeli). Takisto nebola ani raz umytá ani jedna z toaliet. Písala som delegátovi, keď s tým majú taký problém, nech mi nechajú na izbe metlu a saponáty, upracem si to sama, aby sme nežili v bordeli. Ale nenechali nič, tak sme to nejako prežili. Najväčší gól bol, že som na 8. deň zistila, že deti majú v kúpeľni WC kefu položenú len tak na zemi. Pýtam sa ich, prečo ju dali na zem. Oni, že to už tak bolo, keď sme prišli. Hľadala som niekde na stene alebo na zemi nádobu na wc kefu, ale nič som nenašla. Tak som si hneď odchytila upratovaciu čatu a pýtala som sa ich, či je to v HR normálne, nechať špinavú WC kefu povaľovať sa po zemi. Odpoveď: nie je to normálne, volajte technickú službu. Tak sme to už ten 1,5 deň nejako prežili a nechali sme riešenie na tých, čo prídu po nás. Pláž je úzka, vybetónovaná, so schodíkmi do vody. Kúsok vpravo je pláž s dosť ostrými kameňmi, po pár metroch je už voda dosť hlboká, takže bez topánok do vody ani na krok! Ježkovia ani iné potvory neboli, voda bola pomerne teplá a samozrejme krásne priezračná (a to bol dôvod, prečo sme sa do Chorvátska po 8 rokoch opäť vrátili - jedine kvôli moru). Ležadlá a slnečníky sú pri bazénoch a aj na pláži zadarmo, ale treba prísť okolo 8:30 na pláž, aby sa Vám ušli. My sme mali našťastie slnečník svoj, takže nejaké tie voľné ležadlá bez slnečníka sa vždy dali nájsť. Bazénov je v rezort niekoľko, ale nechodili sme k bazénom, takže neviem hodnotiť. Ale keď sme šli okolo, zišla by sa im už aj nejaká tá rekonštrukcia. Na fotkách to vyzerá podstatne lepšie, ako to skutočnosti je. Inak - rezort je medzi Novim Vinodolskim a Selcami, takže nie je priamo v mestečku, ako som sa kdesi na portáloch pred dovolenkou dočítala. Takže buď pešo popri pláži cca pol hodinu, alebo cca 5 minút autom do mesta. Do Seliec sa popri pláži nedá dostať. Dovolenku sme si i napriek všetému užili, na izbe sme trávili minimum času, stále sme boli pri mori, bazény sme nevyužívali. Robili sme si večerné prechádzky pri pláži, prípadne autom do Crikvenice na promenádu. Práve toto je rezort typu, pri ktorom si poviem: jedenkrát a dosť. :-)

prečítať si celú recenziu
Slaven recenzie

Slaven

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Selce

83% Ľubomír a Mária

21.07.2017

Staršie pavilóny, izby slušné, veľký balkón, Wc, sprchový kút, denne upratané, uteráky a osušky menené 2 x v týždni, na požiadanie aj častejšie. Strava v hoteli Slaven /cca. 200m/, raňajky bufetové stoly - dosť jednotvárne, večere bufet - veľmi dobrý výber, nápoje k večeri. Pláže rôzne, aj štrkovo-pieskové 200-500m, čisté, upravené. Zábavný park pre deti v susedstve, detské ihrisko a tobogan na pláži. Centrum blízko, promenáda, častý kultúrny program.

prečítať si celú recenziu
Slaven recenzie

Slaven

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Selce

50% Myska

11.07.2017

Ked prsalo - nuda. Na izbach chyba chladnicka. Chybalo tam viac pre deti, ani ten tobogan tam nefungoval. Citala som, ze byva aj podmorsky svet, ani ten tam nebol. Len sa na plazi vyvalovat alebo sa ist po meste prejst. Oddych ziaden. Delegatka nic moc. Neboli sme spokojni.

prečítať si celú recenziu
Novi Spa Hotels & Resort recenzie

Novi Spa Hotels & Resort

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Novi Vinodolski

83% Dana

10.07.2017

Hotel bol chladný, ale okolie prekrásne. My sme bývali v apartmáne, ten bol veľký s dvoma kúpeľňami. Zo začiatku sme mali svalovicu v lýtkach z toľkých schodov všade naokolo. Boli sme ubytovaní neskoro popoludní, hoci sme prišli skoro ráno s malým dieťaťom autobusom. Tento čas sme strávili pri bazéne, naobedovať sme sa nemali kde. Mesto a obchody sú dosť ďaleko, keď nie ste autom. K moru by mohli vyasfaltovať prístup kvôli kočíkom.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Kvarnerský záliv

Kastel recenzie 93%

Kastel

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Slaven Hotel / Pavillons recenzie 90%

Slaven Hotel / Pavillons

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Selce

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mediteran Crikvenica recenzie 76%

Mediteran Crikvenica

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál70%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Novi Spa Hotels & Resort - The View Hotel recenzie 69%

Novi Spa Hotels & Resort - The View Hotel

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Novi Vinodolski

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Slaven recenzie 65%

Slaven

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Selce

Kvalita izieb73%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál91%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Ad Turres recenzie 65%

Ad Turres

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

Kvalita izieb47%

Intenzita hluku v izbe24%

Čistota izieb25%

Personál65%

Pomer ceny a služieb21%

zobraziť recenzie
Novi Spa Hotels & Resort recenzie 62%

Novi Spa Hotels & Resort

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Novi Vinodolski

Kvalita izieb81%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál66%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Kačjak recenzie 60%

Hotel Kačjak

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

Kvalita izieb0%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Turistický komplex Povile recenzie 54%

Turistický komplex Povile

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Novi Vinodolski

+

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb40%

Personál80%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu