Najnovšie recenzie hotelov

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort - Hotel & App. recenzie

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort - Hotel & App.

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Novi Vinodolski

63% Kristína

18.09.2019

Hotelový komplex bol obrovský a pekný na prvý pohľad. Ale akonáhle sa človek na niečo konkrétne zameral, tak nachádzal nedostatky. Fotky z CK opisovali maximálny luxus, ktorý je až pre Chorvátsko neprirodzený a samozrejme realita bola taká typická chorvátska. Je to príjemný komplex, veľký s obrovským množstvom využitia, ale zastaralý a schátralý. Potreboval by kompletnú renováciu a služby na maximum a vtedy by to bol špičkový hotel široko ďaleko v celom Chorvátsku. Vstup do hotela je zatarasený rampou, takže ak idete busom, ten vás nechá pri hlavnej ceste a dole na recepciu si to odkráčate a veru je to celkom ďaleká cesta. Čo sa týka parkovania áut v areáli, ak jedine za nehorázne peniaze a aj to na vyhradenom parkovisku, určite nie rovno pri svojom apartmáne, jedine ak idete nejak mimo CK a dohodnete sa v hoteli za nejaký bakšiš. Služby na recepcii nič moc. Možno sme len nemali šťastie, ale komunikácia taká lámavá, keď chcete izbu hneď, tak príplatok (klasika :D) a keď potrebujete vozík, ktorý by vám mal odviezť batožinu, tak žiaden nie je k dispozícii. Takže až na zvýšený hlas a vyhrážky bossom reaguje personál. Areál hotela je na kopci, ako takmer každý takýto veľký hotelový komplex v Chorvátsku, takže ak dostanete apartmán úplne hore ako my, budete mať na konci pobytu celkom slušnú kondičku. Pomedzi apartmány sú schodíky, cez ktoré sa viete dostať k jednotlivým bazénom alebo do hotela, či na pláž. Pre rodiny s deťmi je aj cesta po okraji, ale je to trochu obtiažne chodiť naokolo každý deň... niekoľko krát za deň. A čo sa týka služieb, tak v hoteli neviem posúdiť, v ponuke boli nejaké masáže, fitko, kaviarne, pri bazénoch pizzeria či bar. Dokonca bar v bazéne bol celkom obľúbený. A súčasťou bolo aj nákupné centrum, ktoré ponúkalo požičovňu auta, obchodík s oblečením, ktorý akurát prerábali a jeden obchodík so suvenírmi a všetkým možným na prežitie (čiže voda, nejaké potraviny, drogéria a tak) s veľmi príjemnou obsluhou (asi najpríjemnejšou v celom komplexe). Animácie pre deti boli pri detskom bazéne a aj večer nejaká diskotéka, ale tých sme sa nezúčastňovali, keďže boli určené pre vyššie vekové kategórie. Ale využili sme detské ihrisko, ktoré bolo v celkom zachovalom stave. :) Čo sa týka platenia, sú dve možnosti, buď hneď všetko cash za poskytnutú službu, alebo na kartu (číslo izby alebo také niečo) a platíte všetko spolu v deň odchodu.

prečítať si celú recenziu
Hotel Selce recenzie

Hotel Selce

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Selce

90% Regína O.

09.09.2019

Izba čistá, personál ústretový, strava - dalo sa vybrať (chorvátska klasika). Hotel orientovaný kúsok od pláží, ktoré sú aj pieskové aj kamenné. Keďže boli prázdniny, detí bolo viac než vody...☺Ale inak super!

prečítať si celú recenziu
Ad Turres recenzie

Ad Turres

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

96% Júlia

03.09.2019

Boli sme 2 dospelí + 2 deti (10, 5) na 7 nocí. Ubytovali nás ešte pred check in. Novozrekonštruované, vkusne, moderne zariadené izby, priestory reštaurácie, bazénu. Upratali nám + vymenili uteráky 2 x za pobyt, úplne to stačilo, spoločné priestory upratovali každý deň. Personál a čašníci ochotní. Asi 10 min. kľudnou chôdzou k pláži, trochu do kopca, náročnejšie pre ľudí, ktorí majú ťažkosti s chôdzou alebo pre kočiar.

prečítať si celú recenziu
Slaven recenzie

Slaven

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Selce

33% Jana

26.08.2019

Ubytovanie v pavilónoch hotela Slaven bolo veľmi zlé, strava ešte horšia, v jedálni klíma nastavená na zmrznutie, v izbách špina a veľmi horúco. Ubytovaní sme boli o 14 hodine, žiadne animačné programy pre deti ani dospelých, televízor bol len v spoločenskej miestnosti, iné vybavenie nebolo. Ubytovanie je určené pre nenáročného človeka, ktorému nevadí špina, hmyz, a zje čokoľvek. Ubytovanie bolo cca 200 m od krásnej pláže.

prečítať si celú recenziu
Slaven recenzie

Slaven

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Selce

43% Martina

22.08.2019

Pavilóny hotela sú ďalej od hotela, nie 100 metrov, ako bolo avizované cestovkou. Ubytovanie je vhodné naozaj pre veľmi, veľmi skromných ľudí, upratanie znamená len prezliecť obliečky. Bez chladničky a klimatizácie - je to nepredstaviteľné. Ubytovaní sme boli až o 14tej, prišli sme však ráno o 8-mej.

prečítať si celú recenziu
Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort - Hotel recenzie

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort - Hotel

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Novi Vinodolski

33% Sima

05.08.2019

Hotel, nato ze ma 5 hviezdiciek, vobec nezodpoveda kvalite. Hotel je zanedbany. Kachlicky obite a spinave, nabytok v izbach tiez. Personal hodnotim tiez velmi zle. Po prichode ani odchode nam nepomohli s batozinou a kedze sme boli zajazdom s autobusom, parkovisko bolo dalej a do areala hotela autobus nepustili, tak kufre sme si museli od parkoviska tahat sami po kopcoch a naspat tiez. Na ubytovanie sme cakali 8 hodin, nikto si nas ani nevsimal. Vsetko je od hotela daleko a my, co sme prisli busom, sme do centra museli 3 km peso. Jedinym pozitivom bolo more. Strava dobra ale bez napojov. Ine nic. Kvalita nezodpoveda cene.

prečítať si celú recenziu
Ad Turres recenzie

Ad Turres

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

100% Nikol

02.08.2019

Neodporúčame dovolenku cez tuto cestovnú kanceláriu. Jedna veľká katastrofa, namiesto hotela sú pavilóny, jediné, čo je pekné, je izba s klímou. Jedlo v reštaurácií - idú skôr na kvantitu ako na kvalitu, bez chuti, milión ľudí v reštaurácií, do ktorej musíte prejsť niekoľko metrov poprípade km podľa toho, v ktorom pavilóne ste ubytovaní. More ďaleko od pavilónov, zle kúpanie. Celkovo je to tu veľmi zlé a za tie peniaze sa to ale že absolútne neoplatí a neodporúčam Vám ísť cez tuto cestovnú kanceláriu, pretože je to klamstvo za klamstvom.

prečítať si celú recenziu
Ad Turres recenzie

Ad Turres

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

100% Vrablova, Milova

16.07.2019

Izby novoprerobené, strava úžasná, personál taktiež. More pekne čisté. Jediné, čo môže odradiť ľudí od tejto destinácie, je kopec. Pre starších ľudí dosť problém.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Kvarnerský záliv

Kastel recenzie 93%

Kastel

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel & Pavillons Slaven recenzie 90%

Hotel & Pavillons Slaven

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Selce

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Selce recenzie 90%

Hotel Selce

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Selce

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mediteran Crikvenica recenzie 76%

Mediteran Crikvenica

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál70%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort - Hotel recenzie 69%

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort - Hotel

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Novi Vinodolski

Kvalita izieb75%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál50%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Slaven recenzie 65%

Slaven

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Selce

Kvalita izieb65%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál85%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort - Hotel & App. recenzie 62%

Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort - Hotel & App.

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Novi Vinodolski

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál65%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Kačjak recenzie 60%

Hotel Kačjak

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

Kvalita izieb0%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Ad Turres recenzie 59%

Ad Turres

Chorvátsko - Kvarnerský záliv - Crikvenica

Kvalita izieb55%

Intenzita hluku v izbe21%

Čistota izieb22%

Personál66%

Pomer ceny a služieb18%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu