Najnovšie recenzie hotelov

Velaris Tourist Resort recenzie

Bluesun Resort Velaris

Chorvátsko - Brač - Supetar

85% Ivet

17.09.2017

Určite by som sa sem ešte vrátila,odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Bluesun Bonaca recenzie

Bluesun Bonaca

Chorvátsko - Brač - Bol

96% Branislav Fundarek

16.10.2016

Hotel pozostaval zo samostatnych jednoposchodovych pavilonov v prirode okolo centralnej budovy s restauraciou a hotelovym vybavenim. Posobil pokojne, vyhlad vsetkych izieb bol smerom k moru ponad porast a budovy ineho hotelu, preslnene izby s klimatizaciou a lodziami oddelenymi od susednych s dostatocnym vyslednym sukromim. Restauracia s velkou krytou terasou, maly amfiteater s javiskom, pri nom vonkajsie bary. Velkolepy bazen s virivkami a masaznymi chrlicmi vody.

prečítať si celú recenziu
Sentido Kaktus recenzie

Waterman Supetrus Resort

Chorvátsko - Brač - Supetar

100% Monika

05.09.2015

V tomto hoteli sme prežili krásnych 13 dní. Prišli sme ráno o šiestej. Mali sme all inclusive, a teda sme mali začať obedom, ale - na naše prekvapenie - nám recepčná vyšla v ústrety a náramok sme dostali hneď o siedmej, a tak sme mohli aj raňajkovať. Izbu sme mali rodinnú - apartmán, veľmi pekný a priestranný. Denne uprataný, uteráky menili aj denne. Posteľnú bielizeň vždy po 4 dňoch. Pri hoteli je bazén, ten bol vždy preplnený, ani sme ho nevyužili, keďže sme prišli k moru. Strava úžasná, veľmi pestrá, bufetové stoly. Okrem pripravených jedál dvaja kuchári stále pripravovali čerstvé špeciality dňa. More bolo blízko, cez borovicový hájik. Akurát pláž je užšia, na aké som bola zvyknutá a bola okruhliaková, premiešaná so štrkom. Ale čistučká a krásna. Ležadlá, slnečníky a osušky pri bazéne boli zdarma, na pláži patria súkromníkovi a stoja po 25 eur za kus. Vcelku sme boli veľmi spokojní, na recepcii hovoria viacerými jazykmi a všetok personál je milý a ústretový. Takže naša opätovná návšteva je istá!

prečítať si celú recenziu
Hotel Bluesun  Elaphusa recenzie

Bluesun Grand Hotel Elaphusa

Chorvátsko - Brač - Bol

66% Patrik

29.12.2014

Hotel je kvalitný, služby na dobrej úrovni. Mali sme tam proste všetko cez super služby, prostredie, spoludovolenkárov, obsluhujúcich, všeobecne personál... Bol to náš druhý pobyt a stále si hotel drží svoju úroveň, radi sa sem vrátime opäť a odporúčame. Hotel pôsobí z vonkajšej strany ako radový hotel, akých je v Chorvátsku dosť na každom kroku, ale musím sa priznať, že interiér, služby a aj strava sú o level vyššie. Žiadne také, že veď sme to vydržali alebo je to len na prespanie. Omyl. Všetko je pekné a ubytujú vás do slušnej izby a nie do kutice pre inštalatéra, ako to tu mnohí návštevníci Chorvátska či Bulharska opisujú. Výhľad sme mali pekný, videli sme na záhradu a more. Všetko v izbe malo svoje miesto, nerušene upratali, no parádička. Mali sme radosť, keď sme videli tú starostlivosť. Pláž čistá s pekným morom, samozrejme, sme v Chorvátsku, takže samý štrk. My si už zo zvyku vždy pribalíme obuv. Jedlo bolo chutné, obsluhovali sme sa sami, výber bol bufetový a pestrý. Malé mínus pre mňa bolo internetové pripojenie, wifi nemalo dosah až na izbu. A aby som nezabudol, je to hotel, ktorý majú v radi aj rodiny s deťmi a je tu bohatý animačný program od rána do večera, takže je v hoteli stále živo :-P.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pavilion Vrilo A Vlačica recenzie

Bluesun Resort Velaris

Chorvátsko - Brač - Supetar

80% ruženka

27.07.2014

Ubytovanie : Izba je veľká a priestranná, klimatizácia, blízko mora, v neuveriteľne peknom parku s drevinami, pekné, veľké a priestranné ubytovanie pre dovolenkára. Izba poskytuje dostatok priestoru a komfortu. Na izbe je malá chladnička. Upratujú každý deň a tiež menia aj uteráky.

prečítať si celú recenziu
Hotel Amor recenzie

Bluesun Resort Velaris - Hotel Amor

Chorvátsko - Brač - Supetar

93% Gabika

09.07.2013

Menší hotel, krásne nové izby, klíma, chladnička, teraska, pri hoteli menší bazén, ale boli sme pri ňom max 8. Strava - polpenzia - rozmanitá. Prenajali sme si v meste skútre a šli sme na výlet na Bol. Jednoducho úžasná dovolenka. Vrelo odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pavilion Vrilo A Vlačica recenzie

Bluesun Resort Velaris

Chorvátsko - Brač - Supetar

100% jana polakova

16.04.2013

vsetko na vysokej urovni a odporucam kazdemu kto este nebol na braci v supetari, pre mna velmi na vysokej urovni a uz niekolko rokov cestuje stale na tento ostrov kamena a slnka. vsetko zodpoveda velkej kvalite a zobrazenie na foto v katalogu je realita!

prečítať si celú recenziu
Vila Pinus recenzie

Vila Pinus

Chorvátsko - Brač - Sumartin

+
38% Jana, Senica

21.09.2007

Sumartin je vhodny pre rodiny s malymi detmi a pre starsich dovolenkarov, plaze a more boli pekne, ubytovanie si treba dosledne vybrat, v pripade zaujmu o nejaku zabavu treba cestovat do vacsich miest ako je Supetar alebo Bol.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Brač

Waterman Supetrus Resort recenzie 100%

Waterman Supetrus Resort

Chorvátsko - Brač - Supetar

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Bluesun Bonaca recenzie 96%

Bluesun Bonaca

Chorvátsko - Brač - Bol

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Bluesun Resort Velaris - Hotel Amor recenzie 93%

Bluesun Resort Velaris - Hotel Amor

Chorvátsko - Brač - Supetar

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Bluesun Resort Velaris recenzie 88%

Bluesun Resort Velaris

Chorvátsko - Brač - Supetar

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Bluesun Grand Hotel Elaphusa recenzie 66%

Bluesun Grand Hotel Elaphusa

Chorvátsko - Brač - Bol

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Vila Pinus recenzie 38%

Vila Pinus

Chorvátsko - Brač - Sumartin

+

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb60%

Personál20%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu