Najnovšie recenzie hotelov

Villen Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

90% Slavka

25.11.2018

Hotel Corinthia je veľký, pozostávajúci z 3 krídel. Izby sú účelne zariadené, s televízorom aj klimatizáciou. Personál hotela denne dbal o čistotu izieb. Strava bola bohatá a veľmi chutná. Hotel má aj vnútorný bazén, co je veľmi výhodné v prípade nepriaznivého počasia.

prečítať si celú recenziu
Villen Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

93% Slávka

09.10.2018

Hotel Corinthia je vo veľmi dobrej lokalite, blízko pri pláži. Centrum mesta je tiež dostupné po krátkej prechádzke. Izba v hoteli je pomerne priestranná, len kúpeľňa by mohla byť väčšia. Izba bola každý deň uprataná. Strava - polpenzia bola výborná. Bohatý výber hlavných jedál i dezertov. Personál hotela bol milý a ústretový. V tomto hoteli som trávila dovolenku už tretíkrát a veľmi rada sa sem opäť vrátim.

prečítať si celú recenziu
Villen Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

90% juraj

20.09.2018

Hotel na urovni slovenskych 3 hviezd s ochotnym personalom. Pre rodiny s detmi alebo starsie osoby velmi odporucam hlavne kvoli kludu a 50 m vzdialenosti od mora. Napriek kapacite hoteloveho komplexu (takmer 900 ludi) nie je v dobrom pocasi poznat a vzdy je dost miesta pre kazdeho.

prečítať si celú recenziu
Valamar Koralj Romantic Hotel recenzie

Valamar Koralj Romantic Hotel

Chorvátsko - Krk - Krk

95% Viera

01.07.2018

V mesiaci júni 2018 sme strávili 8 pohodových dní v hoteli Valamar Koralj Romantic na ostrove Krk. Hotel sa nachádza v tichej zátoke v miernom svahu, obklopený je borovicovým lesíkom. Treba poznamenať, že všetky izby nemajú balkón, preto je dobré objednať si a zaplatiť izbu s balkónom buď s výhľadom na more, alebo do parku, oplatí sa to. Do historického mesta Krk sa dá dostať prechádzkou po betónovom chodníku asi za 20 minút kľudnej chôdze. Historické mesto Krk je prekrásne s typickými úzkymi kamennými uličkami, hradbami, pevnosťou, množstvom pamätihodností, kaviarničiek, reštaurácií a obchodíkov, kde si môžete zakúpiť rôzne suveníry a darčeky. Na konci mesta Krk sa nachádza aj veľký obchod s potravinami tzv. Konzum. Hotel je pekný, klimatizovaný, treba vyzdvihnúť čistotu a hygienu. V priestoroch hotela bolo stále cítiť príjemnú sviežu vôňu. Izby sú vkusne zariadené s dostatočným úložným priestorom v skriniach, v skriniach je vyhovujúci počet vešiakov. Na izbách je televízor, chladnička (minibar) a fén. Upratuje sa každý deň a keď chcete vymeniť uterák alebo osušku, stačí ich nechať položené na zemi v kúpeľni. Personál hotela, vrátane recepčných, bol veľmi milý a ústretový. Na recepcii je možnosť výmeny eur za kuny. Súčasťou hotela sú 3 bazény s výhľadom na more, s rôznou hĺbkou a vyhrievanou vodou. Voda v bazénoch má okolo 26 stupňov. Je tam tiež hydromasážny bazén - jacuzzi (voda v ňom má 32 stupňov). Hotel má vlastné wellness centrum. Ležadlá a slnečníky pri hotelovom bazéne sú zdarma. Hostia pri nástupe dostanú kartičku, za ktorú im vo wellness centre zapožičajú veľkú hotelovú osušku na ležadlo, ktorú pri odchode vrátia na recepcii. Pláže sú vybetónované aj štrkové. Neďaleko hotela sa nachádza aj nuda pláž a pláž pre hostí so psíkmi. Strava bola naozaj vynikajúca, pestrá, s dostatočným množstvom zeleniny a ovocia, rôznych príloh, grilovanej zeleniny, chorvátskych špecialít, vynikajúcich zákuskov, rôznych druhov tort, zmrzlín, ovocných šalátov, atď. - všetko formou bufetových stolov. Každý si určite našiel to, na čo mal chuť. Nemali sme žiadne pripomienky k ponuke stravy. Raňajkovať a večerať pri sviečkach sa dalo aj na hotelovej terase s úžasným výhľadom na more, čo je veľmi príjemné. Najviac klientov v hoteli bolo hlavne z Nemecka, Rakúska, Maďarska a menej hostí zo Slovenska a Česka. Celkový pobyt v hoteli Valamar Koralj Romantic ako aj služby hotela hodnotíme vysoko a boli sme maximálne spokojní.

prečítať si celú recenziu
Corinthia Villen recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

83% Denisa

20.09.2017

Najväčší hotel na pláži. Vnútorný a vonkajší bazén. Pred hotelom pekná promenáda plná obchodov, stánkov a pod. Strava vynikajúca. Celková spokojnosť s ubytovaním, stravou a službami. Program pre deti aj dospelých, každý deň živá hudba. Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie.

prečítať si celú recenziu
Jadran Njivice recenzie

Jadran Njivice

Chorvátsko - Krk - Njivice

90% Karol

08.08.2017

Hotel vhodny pre rodiny s detmi deti, maju miestnost na hranie, recepcia klimatizovana, jedalen priamo v hoteli, ubytovanie prebehlo pomerne rychlo, hned po upratani izieb, v recepcii zmenaren, ale s manipulacnym poplatkom, lepsie je menit peniaze v stredisku.

prečítať si celú recenziu
Malin recenzie

Malin

Chorvátsko - Krk - Malinska

100% Ruženka

08.08.2017

Ubytovanie: Izba dostatočne veľká, priestranná, zariadená novým moderným nábytkom. Izba čistá. Uteráky pravidelne denne vymieňali. Súčasťou ubytovania boli aj modré hotelové uteráky na pláž a tiež aj plážová modrá plátenná taška. Izba je plne klimatizovaná, chladničku tvoril malý chladiaci minibar.

prečítať si celú recenziu
Hotel Jadran Njivice Resort recenzie

Jadran Njivice

Chorvátsko - Krk - Njivice

90% Dominika

25.08.2016

Celkovo hotel bol fajn. Milý personál, výborná strava a krásne prostredie. Nevýhodou je parkovanie - hotel nemá svoje parkovanie a musíte parkovať neďaleko hotela, ale nie je to strážené parkovisko a nie je ani nejako upravené. Nevýhodou bol aj delegát, ktorý nebol veľmi ochotný. Výhodou bolo, že na recepcii je zmenáreň s najlepším kurzom v meste.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Krk

Hotel Corinthia Baska Sunny Hotel by Valamar recenzie 92%

Kvalita izieb88%

Intenzita hluku v izbe96%

Čistota izieb88%

Personál72%

Pomer ceny a služieb92%

zobraziť recenzie
Villen Corinthia recenzie 91%

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

Kvalita izieb98%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Drazica Resort - Hotel Drazica / Villa Lovorka / Dep. Tamaris recenzie 90%

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe93%

Čistota izieb86%

Personál93%

Pomer ceny a služieb93%

zobraziť recenzie
Jadran Njivice recenzie 90%

Jadran Njivice

Chorvátsko - Krk - Njivice

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Valamar Koralj Romantic Hotel recenzie 82%

Valamar Koralj Romantic Hotel

Chorvátsko - Krk - Krk

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Malin recenzie 80%

Malin

Chorvátsko - Krk - Malinska

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Valamar Zvonimir Hotel recenzie 73%

Valamar Zvonimir Hotel

Chorvátsko - Krk - Baška

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Valamar Atrium Baska Residence recenzie 70%

Valamar Atrium Baska Residence

Chorvátsko - Krk - Baška

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Blue Waves Resort recenzie 63%

Blue Waves Resort

Chorvátsko - Krk - Malinska

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu