Najnovšie recenzie hotelov

Valamar Koralj Romantic Hotel recenzie

Valamar Koralj Romantic Hotel

Chorvátsko - Krk - Krk

95% Viera

01.07.2018

V mesiaci júni 2018 sme strávili 8 pohodových dní v hoteli Valamar Koralj Romantic na ostrove Krk. Hotel sa nachádza v tichej zátoke v miernom svahu, obklopený je borovicovým lesíkom. Treba poznamenať, že všetky izby nemajú balkón, preto je dobré objednať si a zaplatiť izbu s balkónom buď s výhľadom na more, alebo do parku, oplatí sa to. Do historického mesta Krk sa dá dostať prechádzkou po betónovom chodníku asi za 20 minút kľudnej chôdze. Historické mesto Krk je prekrásne s typickými úzkymi kamennými uličkami, hradbami, pevnosťou, množstvom pamätihodností, kaviarničiek, reštaurácií a obchodíkov, kde si môžete zakúpiť rôzne suveníry a darčeky. Na konci mesta Krk sa nachádza aj veľký obchod s potravinami tzv. Konzum. Hotel je pekný, klimatizovaný, treba vyzdvihnúť čistotu a hygienu. V priestoroch hotela bolo stále cítiť príjemnú sviežu vôňu. Izby sú vkusne zariadené s dostatočným úložným priestorom v skriniach, v skriniach je vyhovujúci počet vešiakov. Na izbách je televízor, chladnička (minibar) a fén. Upratuje sa každý deň a keď chcete vymeniť uterák alebo osušku, stačí ich nechať položené na zemi v kúpeľni. Personál hotela, vrátane recepčných, bol veľmi milý a ústretový. Na recepcii je možnosť výmeny eur za kuny. Súčasťou hotela sú 3 bazény s výhľadom na more, s rôznou hĺbkou a vyhrievanou vodou. Voda v bazénoch má okolo 26 stupňov. Je tam tiež hydromasážny bazén - jacuzzi (voda v ňom má 32 stupňov). Hotel má vlastné wellness centrum. Ležadlá a slnečníky pri hotelovom bazéne sú zdarma. Hostia pri nástupe dostanú kartičku, za ktorú im vo wellness centre zapožičajú veľkú hotelovú osušku na ležadlo, ktorú pri odchode vrátia na recepcii. Pláže sú vybetónované aj štrkové. Neďaleko hotela sa nachádza aj nuda pláž a pláž pre hostí so psíkmi. Strava bola naozaj vynikajúca, pestrá, s dostatočným množstvom zeleniny a ovocia, rôznych príloh, grilovanej zeleniny, chorvátskych špecialít, vynikajúcich zákuskov, rôznych druhov tort, zmrzlín, ovocných šalátov, atď. - všetko formou bufetových stolov. Každý si určite našiel to, na čo mal chuť. Nemali sme žiadne pripomienky k ponuke stravy. Raňajkovať a večerať pri sviečkach sa dalo aj na hotelovej terase s úžasným výhľadom na more, čo je veľmi príjemné. Najviac klientov v hoteli bolo hlavne z Nemecka, Rakúska, Maďarska a menej hostí zo Slovenska a Česka. Celkový pobyt v hoteli Valamar Koralj Romantic ako aj služby hotela hodnotíme vysoko a boli sme maximálne spokojní.

prečítať si celú recenziu
Corinthia Villen recenzie

Corinthia Villen

Chorvátsko - Krk - Baška

83% Denisa

20.09.2017

Najväčší hotel na pláži. Vnútorný a vonkajší bazén. Pred hotelom pekná promenáda plná obchodov, stánkov a pod. Strava vynikajúca. Celková spokojnosť s ubytovaním, stravou a službami. Program pre deti aj dospelých, každý deň živá hudba. Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie.

prečítať si celú recenziu
Jadran Njivice recenzie

Jadran Njivice

Chorvátsko - Krk - Njivice

90% Karol

08.08.2017

Hotel vhodny pre rodiny s detmi deti, maju miestnost na hranie, recepcia klimatizovana, jedalen priamo v hoteli, ubytovanie prebehlo pomerne rychlo, hned po upratani izieb, v recepcii zmenaren, ale s manipulacnym poplatkom, lepsie je menit peniaze v stredisku.

prečítať si celú recenziu
Malin recenzie

Malin

Chorvátsko - Krk - Malinska

100% Ruženka

08.08.2017

Ubytovanie: Izba dostatočne veľká, priestranná, zariadená novým moderným nábytkom. Izba čistá. Uteráky pravidelne denne vymieňali. Súčasťou ubytovania boli aj modré hotelové uteráky na pláž a tiež aj plážová modrá plátenná taška. Izba je plne klimatizovaná, chladničku tvoril malý chladiaci minibar.

prečítať si celú recenziu
Hotel Jadran Njivice Resort recenzie

Jadran Njivice

Chorvátsko - Krk - Njivice

90% Dominika

25.08.2016

Celkovo hotel bol fajn. Milý personál, výborná strava a krásne prostredie. Nevýhodou je parkovanie - hotel nemá svoje parkovanie a musíte parkovať neďaleko hotela, ale nie je to strážené parkovisko a nie je ani nejako upravené. Nevýhodou bol aj delegát, ktorý nebol veľmi ochotný. Výhodou bolo, že na recepcii je zmenáreň s najlepším kurzom v meste.

prečítať si celú recenziu
Ville Corinthia recenzie

Corinthia Villen

Chorvátsko - Krk - Baška

93% Petra

23.07.2016

Hotel je situovaný v blízkosti pláže a promenády. K dispozícií i vnútorný a vonkajší bazén. Jedlo v hoteli nad naše očakávania. Ležadlá i parkovanie v areáli hotela za poplatok. Animácie počas dňa i v rámci večerného programu, využitie hlavne pre deti.

prečítať si celú recenziu
Hotel Zvonimir recenzie

Valamar Zvonimir Hotel

Chorvátsko - Krk - Baška

60% Mirka

21.07.2016

Hotel Zvonimir. Pozor sea side znamena izba na stranu mora nie vyhlad na more. Zial tento hotel hra hru so slovickami co priznal aj recepcny. Vraj maju koli tomu konflikty. Nase sea side znamena prizemie vyhlAd na stanok a betonovy mur. Radsej by som mala izbu na park side ale taku neponukaju. Strava nic moc aj ked sa tvaria ze super... Cistota hotela musim uznat velmi dobra. Okolie hlucne chodime taxikom na ine plaze. Do noci sa prekrikuju restauracie kazdy inou hudbou...blazninec. Naposledy...

prečítať si celú recenziu
Hotel Zvonimir recenzie

Valamar Zvonimir Hotel

Chorvátsko - Krk - Baška

90% H.E.D

19.10.2015

Hotel čistý, na okraji rušnej zóny, čo nám veľmi vyhovovalo, nerušil nás ruch ulice ani výpary z pouličných stánkov. Ústretový a milý personál. Nádherná kamenistá pláž kúsok od hotela s príjemným posedením v plážovom bare. Parkovisko hneď pred hotelom. Super.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Krk

Hotel Corinthia Baska Sunny Hotel by Valamar recenzie 92%

Kvalita izieb88%

Intenzita hluku v izbe96%

Čistota izieb88%

Personál72%

Pomer ceny a služieb92%

zobraziť recenzie
Corinthia Villen recenzie 91%

Corinthia Villen

Chorvátsko - Krk - Baška

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Drazica Resort - Hotel Drazica / Villa Lovorka / Dep. Tamaris recenzie 90%

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe93%

Čistota izieb86%

Personál93%

Pomer ceny a služieb93%

zobraziť recenzie
Jadran Njivice recenzie 90%

Jadran Njivice

Chorvátsko - Krk - Njivice

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Valamar Koralj Romantic Hotel recenzie 82%

Valamar Koralj Romantic Hotel

Chorvátsko - Krk - Krk

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Malin recenzie 80%

Malin

Chorvátsko - Krk - Malinska

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Valamar Zvonimir Hotel recenzie 73%

Valamar Zvonimir Hotel

Chorvátsko - Krk - Baška

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Valamar Atrium Baska Residence recenzie 70%

Valamar Atrium Baska Residence

Chorvátsko - Krk - Baška

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Blue Waves Resort recenzie 63%

Blue Waves Resort

Chorvátsko - Krk - Malinska

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu