Recenzie hotelov - Baška (20)

Najnovšie recenzie hotelov

Villen Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

90% Slavka

25.11.2018

Hotel Corinthia je veľký, pozostávajúci z 3 krídel. Izby sú účelne zariadené, s televízorom aj klimatizáciou. Personál hotela denne dbal o čistotu izieb. Strava bola bohatá a veľmi chutná. Hotel má aj vnútorný bazén, co je veľmi výhodné v prípade nepriaznivého počasia.

prečítať si celú recenziu
Villen Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

93% Slávka

09.10.2018

Hotel Corinthia je vo veľmi dobrej lokalite, blízko pri pláži. Centrum mesta je tiež dostupné po krátkej prechádzke. Izba v hoteli je pomerne priestranná, len kúpeľňa by mohla byť väčšia. Izba bola každý deň uprataná. Strava - polpenzia bola výborná. Bohatý výber hlavných jedál i dezertov. Personál hotela bol milý a ústretový. V tomto hoteli som trávila dovolenku už tretíkrát a veľmi rada sa sem opäť vrátim.

prečítať si celú recenziu
Villen Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

90% juraj

20.09.2018

Hotel na urovni slovenskych 3 hviezd s ochotnym personalom. Pre rodiny s detmi alebo starsie osoby velmi odporucam hlavne kvoli kludu a 50 m vzdialenosti od mora. Napriek kapacite hoteloveho komplexu (takmer 900 ludi) nie je v dobrom pocasi poznat a vzdy je dost miesta pre kazdeho.

prečítať si celú recenziu
Villen Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

80% kristína

17.08.2018

Hotel je rozdelený na 3 časti, obrovská jedáleň, na skok od mora. Bazény dostupné cez hotelovú časť alebo od ulice, ale musíte mať kartu od izby /alebo podliezť turniket/. Okolie veľmi pekné, živé, parkovisko platené cca 2 eurá na deň. Určite by sme sa ešte vrátili.

prečítať si celú recenziu
Corinthia Villen recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

83% Denisa

20.09.2017

Najväčší hotel na pláži. Vnútorný a vonkajší bazén. Pred hotelom pekná promenáda plná obchodov, stánkov a pod. Strava vynikajúca. Celková spokojnosť s ubytovaním, stravou a službami. Program pre deti aj dospelých, každý deň živá hudba. Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie.

prečítať si celú recenziu
Ville Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

93% Petra

23.07.2016

Hotel je situovaný v blízkosti pláže a promenády. K dispozícií i vnútorný a vonkajší bazén. Jedlo v hoteli nad naše očakávania. Ležadlá i parkovanie v areáli hotela za poplatok. Animácie počas dňa i v rámci večerného programu, využitie hlavne pre deti.

prečítať si celú recenziu
Hotel Zvonimir recenzie

Valamar Zvonimir Hotel

Chorvátsko - Krk - Baška

+
60% Mirka

21.07.2016

Hotel Zvonimir. Pozor sea side znamena izba na stranu mora nie vyhlad na more. Zial tento hotel hra hru so slovickami co priznal aj recepcny. Vraj maju koli tomu konflikty. Nase sea side znamena prizemie vyhlAd na stanok a betonovy mur. Radsej by som mala izbu na park side ale taku neponukaju. Strava nic moc aj ked sa tvaria ze super... Cistota hotela musim uznat velmi dobra. Okolie hlucne chodime taxikom na ine plaze. Do noci sa prekrikuju restauracie kazdy inou hudbou...blazninec. Naposledy...

prečítať si celú recenziu
Hotel Zvonimir recenzie

Valamar Zvonimir Hotel

Chorvátsko - Krk - Baška

+
90% H.E.D

19.10.2015

Hotel čistý, na okraji rušnej zóny, čo nám veľmi vyhovovalo, nerušil nás ruch ulice ani výpary z pouličných stánkov. Ústretový a milý personál. Nádherná kamenistá pláž kúsok od hotela s príjemným posedením v plážovom bare. Parkovisko hneď pred hotelom. Super.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Baška

Hotel Corinthia Baska Sunny Hotel by Valamar recenzie 92%

Kvalita izieb88%

Intenzita hluku v izbe96%

Čistota izieb88%

Personál72%

Pomer ceny a služieb92%

zobraziť recenzie
Villen Corinthia recenzie 91%

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

Kvalita izieb98%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Valamar Zvonimir Hotel recenzie 73%

Valamar Zvonimir Hotel

Chorvátsko - Krk - Baška

+

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Valamar Atrium Baska Residence recenzie 70%

Valamar Atrium Baska Residence

Chorvátsko - Krk - Baška

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie