93%
Hodnotenie
93%
Hodnotenie
 Chorvátsko, Krk, Baška  Chorvátsko, Krk, Baška

Villen Corinthia recenzie 

Villen Corinthia recenzie 

0:40 h
13 °C
13 °C
16 °C
cca 19:15 h
cca 19:15 h
733 €
733 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 100 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 100 %
Izby 100 %
Strava 100 %
Personál 92 %
93%
Celkové hodnotenie
2 recenzií
Slavka
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 25.11.2018 Prečítané 689-krát
90 %
Hotel Corinthia je veľký, pozostávajúci z 3 krídel. Izby sú účelne zariadené, s televízorom aj klimatizáciou. Personál hotela denne dbal o čistotu izieb. Strava bola bohatá a veľmi chutná. Hotel má aj vnútorný bazén, co je veľmi výhodné v prípade nepriaznivého počasia. čítať celú recenziu
Slávka
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 09.10.2018 Prečítané 569-krát
93 %
Hotel Corinthia je vo veľmi dobrej lokalite, blízko pri pláži. Centrum mesta je tiež dostupné po krátkej prechádzke. Izba v hoteli je pomerne priestranná, len kúpeľňa by mohla byť väčšia. Izba bola každý deň uprataná. Strava - polpenzia bola výborná. Bohatý výber hlavných jedál i dezertov. Personál hotela bol milý a ústretový. V tomto hoteli som trávila dovolenku už tretíkrát a veľmi rada sa sem opäť vrátim. čítať celú recenziu
juraj
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 20.09.2018 Prečítané 557-krát
90 %
Hotel na urovni slovenskych 3 hviezd s ochotnym personalom. Pre rodiny s detmi alebo starsie osoby velmi odporucam hlavne kvoli kludu a 50 m vzdialenosti od mora. Napriek kapacite hoteloveho komplexu (takmer 900 ludi) nie je v dobrom pocasi poznat a vzdy je dost miesta pre kazdeho. čítať celú recenziu
kristína
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 17.08.2018 Prečítané 580-krát
80 %
Hotel je rozdelený na 3 časti, obrovská jedáleň, na skok od mora. Bazény dostupné cez hotelovú časť alebo od ulice, ale musíte mať kartu od izby /alebo podliezť turniket/. Okolie veľmi pekné, živé, parkovisko platené cca 2 eurá na deň. Určite by sme sa ešte vrátili. čítať celú recenziu
Denisa
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 20.09.2017 Prečítané 520-krát
83 %
Najväčší hotel na pláži. Vnútorný a vonkajší bazén. Pred hotelom pekná promenáda plná obchodov, stánkov a pod. Strava vynikajúca. Celková spokojnosť s ubytovaním, stravou a službami. Program pre deti aj dospelých, každý deň živá hudba. Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 23.07.2016 Prečítané 442-krát
93 %
Hotel je situovaný v blízkosti pláže a promenády. K dispozícií i vnútorný a vonkajší bazén. Jedlo v hoteli nad naše očakávania. Ležadlá i parkovanie v areáli hotela za poplatok. Animácie počas dňa i v rámci večerného programu, využitie hlavne pre deti. čítať celú recenziu
Ivka
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 30.08.2014 Prečítané 1131-krát
90 %
Hotel starsi, ale izby ciste, mily personal, vyborna strava, blizko plaz, krasne prostredie. Moznost kupania sa vo vnutornom hotelovom bazene v pripade zleho pocasia. Animacne programy pre deti - vecer diskoteka, v blizkom bistre ziva hudba, karaoke, super atmosfera. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 21.08.2014 Prečítané 1275-krát
100 %
Krasna dovolenka, vyborny hotel vsade cistucko, splnil vsetky nase ocakavania, delegatka bola velmi mila, super strava na vyber z mnozstva vybornych jedal, krasne prostredie, animacne programy uzasne pre deti! Urcite sa tam este vratime :-), tento hotel vrelo odporucam! čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 23.07.2014 Prečítané 1078-krát
77 %
Celkom dobrý hotel, hoci kúpeľňu by už mohli obnoviť, ale dalo sa, strava bola najchutnejšia. Čo mi nevyhovovalo je množstvo ľudí, hlava na hlave, inak OK. Delegátka p. Balánková (??? možno som si nezapamätala dobre meno) sa veľmi dobre o nás starala, čo som zatiaľ nevidela ani v jednej CK a zaslúži si pochvalu! čítať celú recenziu
zuzana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 06.07.2014 Prečítané 1330-krát
97 %
Hotel bol veľmi dobre vybavený, všetko, čo sme potrebovali bolo k dispozícii. Výhodou bol aj vnútorný bazén, ktorý sme využili v jeden deň, keď pršalo. V hoteli boli aj animátori, ktorí pripravovali pre deti rôzne aktivity. V areáli boli detské ihriská, ktoré sa nám pri dvoch deťoch tiež celkom zišli. čítať celú recenziu
Stanka 501
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 24.04.2013 Prečítané 2793-krát
93 %
Hotel bol veľmi čistý, každý deň, každú chvíľu behali chyžné, ochota personálu v jedálni, na chodbách, vstup do bazéna zadarmo počas celého dňa. Hádam každý zamestnanec vedel po anglicky, žiaden problém s komunikáciou. Synček mal počas dovolenky narodeniny, na izbe po príchode z raňajok nás čakala pohľadnica s venovaním + darček. Veľká spokojnosť aj lokalitou - žiadne príšerky v mori (na smútok detí) chceli chytať krabov, ježkov - nič tam nebolo. Nič nám nechýbalo, na izbe klíma, čisté obliečky, výborná atmosféra v celom hotely. Každý večer vonku zábava, spievajúce skupiny a speváci, tanec pre hostí, program pre deti každé poobede. čítať celú recenziu