Recenzie hotelov - Baška (20)

Najnovšie recenzie hotelov

Ville Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

90% Ivka

30.08.2014

Hotel starsi, ale izby ciste, mily personal, vyborna strava, blizko plaz, krasne prostredie. Moznost kupania sa vo vnutornom hotelovom bazene v pripade zleho pocasia. Animacne programy pre deti - vecer diskoteka, v blizkom bistre ziva hudba, karaoke, super atmosfera.

prečítať si celú recenziu
Ville Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

100% Jana

21.08.2014

Krasna dovolenka, vyborny hotel vsade cistucko, splnil vsetky nase ocakavania, delegatka bola velmi mila, super strava na vyber z mnozstva vybornych jedal, krasne prostredie, animacne programy uzasne pre deti! Urcite sa tam este vratime :-), tento hotel vrelo odporucam!

prečítať si celú recenziu
Ville Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

76% Eva

23.07.2014

Celkom dobrý hotel, hoci kúpeľňu by už mohli obnoviť, ale dalo sa, strava bola najchutnejšia. Čo mi nevyhovovalo je množstvo ľudí, hlava na hlave, inak OK. Delegátka p. Balánková (??? možno som si nezapamätala dobre meno) sa veľmi dobre o nás starala, čo som zatiaľ nevidela ani v jednej CK a zaslúži si pochvalu!

prečítať si celú recenziu
Ville Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

96% zuzana

06.07.2014

Hotel bol veľmi dobre vybavený, všetko, čo sme potrebovali bolo k dispozícii. Výhodou bol aj vnútorný bazén, ktorý sme využili v jeden deň, keď pršalo. V hoteli boli aj animátori, ktorí pripravovali pre deti rôzne aktivity. V areáli boli detské ihriská, ktoré sa nám pri dvoch deťoch tiež celkom zišli.

prečítať si celú recenziu
Hotel Zvonimir recenzie

Zvonimir Sunny Hotel by Valamar

Chorvátsko - Krk - Baška

70% Viktor

31.12.2013

Strávili sme dovolenku v krásnej oblasti v hoteli Zvonimír, ktorý je situovaný blízko pláže. Animátori sa postarali o zábavu. Program mali aj deti aj dospelí. Animácie boli vo viacerých jazykoch, čo bolo vo výborné. Stále tu bolo čo robiť. Nikdy sme sa nenudili. Žiaden pokoj a ticho nečakajte, je to hodne živé miesto. Odporúčam ho pre rodiny s deťmi. Boli tu viaceré bazény – jeden vnútorný a dva vonkajšie. Jeden z nich bol určený pre deti. K hotelu patrí aj wellness centrum. Pláž je typicky chorvátska, teda viacmenej štrková, nie je to úplne jemná pláž. Bohužiaľ, cena pobytu nezahŕňa ležadlá na pláži. Ceny za ne sa nám zdali byť trochu vysoké. Tieto pláže sú dosť preplnené. Hotel bol udržiavaný a čistý, ale nepodarilo sa im zakryť fakt, že by potreboval rekonštrukciu. Ak nebudete mať prehnané nároky na toto miesto, strávite peknú dovolenku v príjemnom prostredí. Izba bola priestranná, miesta bolo dosť, výhľad bol pekný. Mali sme aj balkón, kde sa dalo príjemne posedieť. Odporúčame výlet loďou na ostrov Rab. Môžete si kúpiť výlet priamo v agentúre, ale lacnejšie to vychádza, keď si zaplatíte priamo u posádky lode. Ceny mimo rezort sa nám zdali byť dosť vysoké. Hotel má aj krytý bazén, ktorý patrí k wellness centru, ale ten sa narozdiel od iných wellness služieb mohol využívať zdarma. Hneď pri hoteli je promenáda. S parkovaním bol trochu problém, majú málo parkovacích miest.

prečítať si celú recenziu
Hotel Atrium Residence Baška recenzie

Valamar Atrium Baska Residence

Chorvátsko - Krk - Baška

70% Mariana

04.12.2013

Tento hotel je veľký komplex, ktorý má v areáli viacero bazénov. Má aj vnútorný krytý bazén. Hotel myslel aj na deti, pre tie je tu detský bazén. Hotel sme si vybrali podľa katalógu pre jeho bohaté poskytované služby – okrem spomínaných tu ďalej bola vírivka, fitness centrum a wellness centrum. Rozhodne hotel odporúčame rodinám s deťmi. Animačný program je kvalitný a bohatý. Hotel sa nachádza blízko pláže. Veľmi sa nám páčila architektúra hotela s otvoreným nádvorím. Personál bol milý, spríjemňovali nám pobyt a vďaka ním bola úroveň služieb dosť vysoká. Jedlo bolo podávané formou švédskych stolov, bolo chutné. Na recepcii nám ochotne poradili, čo by sme si mali v okolí pozrieť a aké výlety si vybrať. Hotel nie je príliš veľký, takže sme boli spokojní, že máme kľud a netlačí sa tu hlava na hlave. Hotel nemal večerný program, čo bola veľká škoda. Izba bola veľmi pekná s výhľadom na more, balkón bol veľký. Celá izba bola veľká a priestranná. Pravidelne ju upratovali. Radi sme si zašli do neďalekých reštaurácií a obchodíkov.

prečítať si celú recenziu
Ville Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

93% Stanka 501

24.04.2013

Hotel bol veľmi čistý, každý deň, každú chvíľu behali chyžné, ochota personálu v jedálni, na chodbách, vstup do bazéna zadarmo počas celého dňa. Hádam každý zamestnanec vedel po anglicky, žiaden problém s komunikáciou. Synček mal počas dovolenky narodeniny, na izbe po príchode z raňajok nás čakala pohľadnica s venovaním + darček. Veľká spokojnosť aj lokalitou - žiadne príšerky v mori (na smútok detí) chceli chytať krabov, ježkov - nič tam nebolo. Nič nám nechýbalo, na izbe klíma, čisté obliečky, výborná atmosféra v celom hotely. Každý večer vonku zábava, spievajúce skupiny a speváci, tanec pre hostí, program pre deti každé poobede.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Corinthia Baska Sunny Hotel by Valamar

Chorvátsko - Krk - Baška

83% Dáša, Lučenec

24.07.2012

Baska sa nam pacila, je tam moznost aj turistiky po okolitych kopcoch, turisticke trasy su vyznacene, odporucame vystup na Mesacnu planinu, cesta ku nej vedie od kostola sv Ivana. Tiez sme boli v mestecku Punat, je tam velky pristav, a velmi pekne je aj mestecko Krk, je to najvacsie mesto na ostrove, predavaju tam vybornu zmrzlinu :).

prečítať si celú recenziu