Najnovšie recenzie hotelov

Malin recenzie

Malin

Chorvátsko - Krk - Malinska

100% Ruženka

08.08.2017

Ubytovanie: Izba dostatočne veľká, priestranná, zariadená novým moderným nábytkom. Izba čistá. Uteráky pravidelne denne vymieňali. Súčasťou ubytovania boli aj modré hotelové uteráky na pláž a tiež aj plážová modrá plátenná taška. Izba je plne klimatizovaná, chladničku tvoril malý chladiaci minibar.

prečítať si celú recenziu
Hotel Jadran Njivice Resort recenzie

Aminess Veya Hotel

Chorvátsko - Krk - Njivice

90% Dominika

25.08.2016

Celkovo hotel bol fajn. Milý personál, výborná strava a krásne prostredie. Nevýhodou je parkovanie - hotel nemá svoje parkovanie a musíte parkovať neďaleko hotela, ale nie je to strážené parkovisko a nie je ani nejako upravené. Nevýhodou bol aj delegát, ktorý nebol veľmi ochotný. Výhodou bolo, že na recepcii je zmenáreň s najlepším kurzom v meste.

prečítať si celú recenziu
Ville Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

93% Petra

23.07.2016

Hotel je situovaný v blízkosti pláže a promenády. K dispozícií i vnútorný a vonkajší bazén. Jedlo v hoteli nad naše očakávania. Ležadlá i parkovanie v areáli hotela za poplatok. Animácie počas dňa i v rámci večerného programu, využitie hlavne pre deti.

prečítať si celú recenziu
Hotel Zvonimir recenzie

Zvonimir Sunny Hotel by Valamar

Chorvátsko - Krk - Baška

60% Mirka

21.07.2016

Hotel Zvonimir. Pozor sea side znamena izba na stranu mora nie vyhlad na more. Zial tento hotel hra hru so slovickami co priznal aj recepcny. Vraj maju koli tomu konflikty. Nase sea side znamena prizemie vyhlAd na stanok a betonovy mur. Radsej by som mala izbu na park side ale taku neponukaju. Strava nic moc aj ked sa tvaria ze super... Cistota hotela musim uznat velmi dobra. Okolie hlucne chodime taxikom na ine plaze. Do noci sa prekrikuju restauracie kazdy inou hudbou...blazninec. Naposledy...

prečítať si celú recenziu
Hotel Zvonimir recenzie

Zvonimir Sunny Hotel by Valamar

Chorvátsko - Krk - Baška

90% H.E.D

19.10.2015

Hotel čistý, na okraji rušnej zóny, čo nám veľmi vyhovovalo, nerušil nás ruch ulice ani výpary z pouličných stánkov. Ústretový a milý personál. Nádherná kamenistá pláž kúsok od hotela s príjemným posedením v plážovom bare. Parkovisko hneď pred hotelom. Super.

prečítať si celú recenziu
Blue Waves Resort recenzie

Blue Waves Resort

Chorvátsko - Krk - Malinska

63% Iva

22.01.2015

V auguste 2014 sme vyrazili na dovolenku na ostrov Krk do oblasti kúsok od mesta Malinska. Lokalita bola ideálna - do mesta kúsok, ale pritom pokoj a nerušený pobyt. Hotel je postavený kúsok od pláže, prístup je dobre riešený. Pláž je typicky chorvátska, tí, čo sem chodievajú pravidelne ako my, tak ich štrková pláž neprekvapí, ale pre neznalca by to mohlo byť nemilé prekvapenie. V Chorvátsku to je tak na 90% (štrk. pláž). Pre citlivejších odporúčame obuv na pláž. More pekné, sem tam niečo vyplavilo. Služby na pláži asi také ako všade - poplatok za ležadlo, vodné športy. Príjemné pre nás bolo najmä správanie personálu. Aj napriek tomu, že cudzie jazyky neboli silnou stránkou zamestnancov, snažili sa komunikovať rukami, nohami a kto chce, ten sa s Chorvátmi určite dohodne, aspoň bola zábava. Animácie super, všade pohodová rodinná a zábavná atmosféra. S niektorými zamestnancami a hlavne s animátormi sme si hneď na druhý deň začali tykať. Hotel samotný a izba boli skromné, jednoduché, stroho zariadené, účelné, nič nové, ale vždy čisté. Strava chutná.

prečítať si celú recenziu
Ville Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

90% Ivka

30.08.2014

Hotel starsi, ale izby ciste, mily personal, vyborna strava, blizko plaz, krasne prostredie. Moznost kupania sa vo vnutornom hotelovom bazene v pripade zleho pocasia. Animacne programy pre deti - vecer diskoteka, v blizkom bistre ziva hudba, karaoke, super atmosfera.

prečítať si celú recenziu
Ville Corinthia recenzie

Villen Corinthia

Chorvátsko - Krk - Baška

100% Jana

21.08.2014

Krasna dovolenka, vyborny hotel vsade cistucko, splnil vsetky nase ocakavania, delegatka bola velmi mila, super strava na vyber z mnozstva vybornych jedal, krasne prostredie, animacne programy uzasne pre deti! Urcite sa tam este vratime :-), tento hotel vrelo odporucam!

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu