Najnovšie recenzie hotelov

Vitalhotel & Appartements Punta - Vitalhotel recenzie

Vitalhotel & Appartements Punta - Vitalhotel

Chorvátsko - ďalšie chorvátske ostrovy - ostrov Lošinj

100% jozef čahoj

19.07.2019

Hotel Punta Vitality sme si našli sami na internete. Poznáme ostrov Lošinj, máme adoptovaných delfínov už niekoľko rokov, je to miesto s úžasnou atmosférou a klímou. Pobyt v tomto hoteli splnil, či prekročil všetky naše očakávania. Stopercentný prístup personálu, perfektná strava, plážový servis, taška na pláž, osušky, župany, krištáľovo čistá voda v bazénoch, vírivkách, aj v mori, v bazénoch aj vírivkách vyhrievaná, parkovanie v cene, atď. Chodíme do Chorvátska už roky, ale tento hotel, vrátane polohy, služieb, pobyt v pomere ceny a služby je perfektný. Sprchy pri bazénoch či na pláži, ležadlá, slnečníky, dokonca stolíky, všetko v cene zájazdu, čo v Chorvátsku nie je bežným javom. Dovolenka na sto percent! Určite sa vrátime. Úžasné!

prečítať si celú recenziu
Hotel Ugljan recenzie

Hotel Ugljan

Chorvátsko - ďalšie chorvátske ostrovy - ostrov Ugljan

85% Peter

05.07.2017

prečítať si celú recenziu
Hotel Vespera recenzie

Family Hotel Vespera

Chorvátsko - ďalšie chorvátske ostrovy - ostrov Lošinj

93% Janka

05.08.2015

Hotel pôsobí luxusne, čisto. Problém s parkovaním pred hotelom. Strava vynikajúca. Výber mäsa, zeleniny, ovocia, sladkostí - každý si vyberie. Deti sú v tomto hoteli kráľmi. Keď dieťa niečo rozbije, vysype. hocičo - v reštaurácii sa čašník či kuchár usmeje. More - čistučké, teplé. Problém trochu zo vstupom do mora. Chodí sa po móle a po schodíkoch. Takže pre menšie deti to môže byť problém. Recepciu hotela hodnotím menej kladne. Slovákom, akoby nechceli rozumieť... zato Nemcom, Angličanom či Rusom ÁNO!

prečítať si celú recenziu
Hotel Vespera recenzie

Family Hotel Vespera

Chorvátsko - ďalšie chorvátske ostrovy - ostrov Lošinj

73% Ján Vacula

26.07.2015

Hotel vhodný pre rodiny s deťmi a pre ľudí, ktorí obľubujú turistiku popri mori a cykloturistiku. Výborné animačné a večerné programy. Vynikajúca úroveň stravovania, najlepšia z doterajších desiatich pobytov v Chorvatsku. Bezproblémové parkovanie zdarma. Pláž pred hotelom je kamenistá vhodná pre dobrých plavcov, vstup rebríky, zábradlia - ležadlá, sprchy a slnečníky zdarma. Pre deti je vhodnejšie kúpanie v zátoke Veli Žal cca 200m od hotela, kde je už všetko za poplatok alebo v bazénoch.

prečítať si celú recenziu
Hotel a apartmány Punta recenzie

Vitalhotel & Appartements Punta - Vitalhotel

Chorvátsko - ďalšie chorvátske ostrovy - ostrov Lošinj

63% Magda

03.02.2015

Hotel už na prvý pohľad pôsobí moderne, upútal nás, prvý dojem bol veľmi pozitívny. Mysleli sme si, že to bude menší rezort, ale v skutočnosti je väčší, než sa javil na fotkách na nete. Niektoré časti hotela boli staršie, ale väčšina bola pekná, prerobená, tak držíme palce, aby to úspešne dorobili. My sa sem radi vrátime a odporučíme hotel aj známym. Personál bol fajn, ubytovanie prebehlo bez nejakých problémov, ani izbu sme nemuseli meniť. Bol to dobrý štandard, upratané denne, slnka dostatok, uteráky čisté, posteľ ustlaná, nevyrušovali. More je príjemné, pláž od hotela nie ďaleko. Pláž by mohla byť veru aj lepšia, ak sem idete aj s deťmi, určite topánky. Je tu dosť skál, treba si dáva pozor, niektorí nemali obuv, ale je to dobrá rada :-). Služby chválihodné - fajn fitko, tenisové kurty, sauny, bazén vo vnútri a vonku, terasa super na ležanie a "chytanie bronzu", fajn reštaurácie, bary a drinky v nich v poriadku :-). Do mesta to je malá prechádzka, takže nám stačilo sa motať po okolí, výlety sme neriešili, my sme prišli len leňošiť a prechádzka na pláž a do mesta nám bohato stačila.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aurora recenzie

Aurora Hotel

Chorvátsko - ďalšie chorvátske ostrovy - ostrov Lošinj

63% Antónia

28.11.2013

Hotel leží v zátoke, všade je množstvo zelene. Hneď na prvý pohľad bolo vidieť, že budova je pomerne nová a udržiavaná a vo vnútri to bolo podobné. Personál sa snažil starať o celý areál. Čistý bol aj vonkajší bazén so slanou vodou. Za ležadlá a slnečníky sme nemuseli platiť. V celom areáli je dosť schodov a na pláž to je pár minút cesty, takže pre ľudí so zdravotnými problémami by sme tento hotel neodporúčali. Zapojili sme sa o vodného aerobicu. V hoteli sa dalo pripojiť na free wi-fi. Internetové pripojenie bolo v hale pri recepcii a na terase. Pláž bola štrková – tu už sa za slnečník a ležadlá platilo. Kamienky boli oblé, takže kľudne je táto pláž bezpečná aj pre deti. Bolo tu aj viacero možností športu aj fitko. My sme radi využili procedúry, ktoré ponúka hotelové wellness centrum. Prístup personálu by mohol byť aj vrúcnejší a niekedy boli trochu pomalí. Panie, čo upratovali izby boli milé a pracovali ako včeličky. V izbe sme s potom cítili skutočne príjemne, keď sme videli, že upratujú svedomito a pravidelne. Jedlo bolo priemerné, mrzelo nás, že bolo dosť jednoduché a obyčajné, my sme sa totižto tešili na nejaké miestne dobroty. Preto sme sa rozhodli vyskúšať reštaurácie v meste. Odporúčame reštauráciu v zátoke Mali Lošinj. Až v týchto reštauráciách sme ochutnali to prvé chorvátske jedlo, ktoré bolo skutočne výborné, najmä ryby.

prečítať si celú recenziu
Hotel Biševo recenzie

Hotel Biševo

Chorvátsko - ďalšie chorvátske ostrovy - ostrov Vis

76% Lucia

25.04.2013

Bolo tam velmi pekne. Pre tych co nie su velmi narocni, je to uplne super. Izba bola pekna a upratana a personal mily a mali sme pekny vyhlad. Myslim si, ze na peknu a romanticku dovolenku tam boli vhodne podmienky.Hotel ma len 2* takze neocakavajte nijaky luxus, iba prosta a krasna dovolenka, ktoru Vam nesprijemni hotel ale radost s ktorou tam prichadzate po celom roku.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Holiday Park Zelena Punta

Chorvátsko - ďalšie chorvátske ostrovy - ostrov Ugljan

90% Eva , Poprad

23.08.2011

Boli sme veľmi spokojní-o rok pôjdeme znova. Apartmány boli kompletne zrekonštruované,všetko čisté,nové. Umiestnené v píniovom lesíku - príjemný celodenný tieň,večer ticho, pokoj, do izieb počuť "šum mora".

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely ďalšie chorvátske ostrovy

Holiday Park Zelena Punta recenzie 90%

Holiday Park Zelena Punta

Chorvátsko - ďalšie chorvátske ostrovy - ostrov Ugljan

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Hotel Ugljan recenzie 85%

Hotel Ugljan

Chorvátsko - ďalšie chorvátske ostrovy - ostrov Ugljan

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Family Hotel Vespera recenzie 83%

Family Hotel Vespera

Chorvátsko - ďalšie chorvátske ostrovy - ostrov Lošinj

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Bozava Hotels - Maxim, Agava, Lavanda, Mirta recenzie 81%

Bozava Hotels - Maxim, Agava, Lavanda, Mirta

Chorvátsko - ďalšie chorvátske ostrovy - ostrov Dugi

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb80%

Personál80%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Biševo recenzie 76%

Hotel Biševo

Chorvátsko - ďalšie chorvátske ostrovy - ostrov Vis

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Aurora Hotel recenzie 63%

Aurora Hotel

Chorvátsko - ďalšie chorvátske ostrovy - ostrov Lošinj

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Vitalhotel & Appartements Punta - Vitalhotel recenzie 63%

Vitalhotel & Appartements Punta - Vitalhotel

Chorvátsko - ďalšie chorvátske ostrovy - ostrov Lošinj

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu