Recenzie hotelov - Titreyngöl (107)

Najnovšie recenzie hotelov

LRS Port River Hotel & Spa recenzie

LRS Port River Hotel & Spa

Turecko - Side - Titreyngöl

+
60% Martina

17.09.2019

Prvý dojem z hotela bol dobrý. Personál na recepcii nás privítal, kufre boli vynesené do našej izby. Veľkosť izby bola akurát pre 2 osoby. Izby boli denne upratané - spokojnosť. Personál (okrem pracovníkov na recepcii) rozprával iba rusky, prípadne trochu nemecky. Angličtina bola veľmi chabá. Pozor - v hoteli je veľmi veľa Rusov! Čo sa týka stravy - stále sa opakovali tie isté jedlá - prevažne mäsité. Vzhľadom k tomu, že preferujem zdravé stravovanie a mám celiakiu - nemala som veľký výber. Počas pobytu som bola hospitalizovaná v nemocnici na 2 dni kvôli nejakej infekcii (mala som tráviace ťažkosti).

prečítať si celú recenziu
LRS Port River Hotel & Spa recenzie

LRS Port River Hotel & Spa

Turecko - Side - Titreyngöl

+
56% Marek

14.08.2019

Hotel nezodpoveda 5 a pol hviezdickam, ale takym trom. Velke sklamanie zo stravy - najma pre deti - zvazte dany hotel, ak chcete ist do Turecka s rodinou a mensimi detmi. V okoli hotela nie je absolutne nic, aspon je tam klud. Neochotny personal - obmedzovanie pri AI.

prečítať si celú recenziu
LRS Port River Hotel & Spa recenzie

LRS Port River Hotel & Spa

Turecko - Side - Titreyngöl

+
36% Klaudia

08.08.2019

Neodporúčam v žiadnom prípade tento hotel! Viem to porovnať z hľadiska toho, že už som na dovolenke v Turecku bola 6. rok a vždy sme boli spokojní nad naše očakávania, až kým nenavštívili hotel Port River 5*, s takým hotelom a ochotou personálu som sa ešte v Turecku nestretla. Zhrniem to - je to jedná veľká KATASTROFA! Bola to dovolenka plná nervov a hrôzy. Keď nás ubytovali a vošli sme do izby, tak sme mali len 2 osušky a to sme boli 3 osoby na izbe. Nebolo doplnené ani len mydlo na ruky, sprchový gél a šampón, čo je vo výbave každej izby. Až na upozornenie upratovačky nám to doplnila po 3 dňoch. Kartu od izby sme dostali iba jednu a to sme boli traja. Z ventilátora v kúpelní nám kvapkala voda priamo nad záchodom. Pleseň v kúpelní okolo sprchovacej steny a kachličiek. Jedlo otrasné a slabé, za 12 dní som toho mala dosť, jesť stále to isté na raňajky, obedy a večere. Najhoršia strava za celé tie dovolenky v Turecku. V jedálni je počet stolov a stoličiek na takú veľkú kapacitu ľudí veľmi malý. Čo ma najviac nahnevalo, bola buzerácia personálu a šéfa hotela, pri bare vám dali len 2 nápoje na osobu, tak ak ste sedeli cca 8 ľudí pri stole, mohli ste mu darmo vysvetľovať, že tie nápoje beriete aj pre ostatných ľudí, museli si to prísť všetci odstáť do radu. To obmedzovanie v počte bolo aj pri nanukoch, tie chodili každý deň, ale tiež vám dal iba jeden na osobu, viac nie a môžete vysvetľovať, že chcete pre deti 2, smola, viac vám nedá a nebavia sa viac s vami. A že vraj "All inclusive" - obmedzený v počte. V katalógu sa uvádza, že Lobby bar je otvorený 24 h. V skutočnosti je otvorený od 10:00 do 23:30, a tak môžete ísť spať :D, lebo na hoteli žiadna zábava, žiadna diskotéka a ani len hudba. Čo sa týka animátorov, program večera slabý /nudný/. Klimatizácia v celom hoteli vypnutá okrem izieb, tú si regulujete sami, ale inak v hoteli sauna :D. Celkové prostredie rezortu je úzke a všade je veľa ľudí "hlava na hlave". Neboli sme len my nespokojní, ale aj ostatní hostia hotela sa sťažovali a hádali s personálom. Tak ak si nechcete pokaziť dovolenku, naozaj neodporúčam.

prečítať si celú recenziu
PALOMA Finesse Side recenzie

PALOMA Finesse Side

Turecko - Side - Titreyngöl

90% Diana S.

06.08.2019

Hotelový komplex sa nám veľmi páčil, jedlo bolo výborné aj personál... Jediná chybička bola čistota... Izbu neupratovali podľa našich predstáv, nemenili posteľné prádlo a taktiež v areáli mohli byť troška čistejšie chodníky... Inak bolo veľmi dobre.

prečítať si celú recenziu
Diamond Premium Hotel & Spa recenzie

Diamond Premium Hotel & Spa

Turecko - Side - Titreyngöl

+
100% Olga

03.08.2019

Hotel je vhodný pre každú generáciu, ubytovaní sme boli ihneď, prišli sme o polnoci, cesta z letiska asi 1,5 hod. Je to krásny hotel na úrovni, čistý, nie je čo vytknúť. Strava úžasná, každý si musí vybrať, či ovocie zelenina šaláty, zákusky, mäso výborné mäkkučké... Bazény krásne, pláž takisto veľká. Na pláži je bar, jedáleň. Ležadlá zdarma, jedine more nie je vhodné pre malé deti, nakoľko je od začiatku hlboká voda. Cesta na pláž trvá 5 min, takisto pekne upravená. Dovolenka jak má byť.

prečítať si celú recenziu
Diamond Premium Hotel & Spa recenzie

Diamond Premium Hotel & Spa

Turecko - Side - Titreyngöl

+
80% Peter

15.07.2019

Hotel vo velmi dobrej forme, asi nie je najnovsi a obcas sa najdu kozmeticke nedostatky, co je vsak pri tureckych sparovackach a malovkach asi bezne. :) Nebol ziadny zasadny problem a urcite by som ho odporucal hlavne kvoli super velkemu bazenu a dobrej atmosfere pri nom. Pre deti super animacie, vecerne disko, jedine, co mi chybalo, bola diskoteka po programe po 22:30. Bol som v Turecku druhy x, prvy x som bol v Hotel Sense Deluxe - v ktorom nebol ziadny Slovak a asi by vyhral o pol percentualneho boda. :) Super dovolenka.

prečítať si celú recenziu
LRS Port River Hotel & Spa recenzie

LRS Port River Hotel & Spa

Turecko - Side - Titreyngöl

+
66% Jana

14.07.2019

Cestovali sme s 2 detmi (3 r. 5 r.), na hotel sme prisli okolo 5tej rano. Transfer z letiska trval cca 1,5 hod - 2 hod. Ubytovali nas hned, ale dostali sme izbu s 3mi postelami, tak som musela ist na recepciu poziadat o pristelku. Cakali sme tak 10 - 15 min. Na izbe strasne teplo, klima velmi slaba - celu dobu sme mali nastavene na 16 stupnov, ale vobec to nebolo citit. Vyhlad bol na rolu, kde nic nebolo. Chceli sme vymenit, ale hotel bol plny. Skusali sme sa pytat o 2 dni a potom sme to uz neriesili. Deti nam cez obed spavali, tak aspon sa neozyvala hudba animacii, ktore zneli pri bazenoch. Areal hotela pekny, maly bazen pre deti, bazen so smykackami a toboganmi, bazen na rozne aktivity. Obchodne centrum v blizkosti hotela skoro ziadne, moznost ist do Side ci Manavgatu, ale treba si zistit, kedy tam je bazar ci trhy. Inak sa tam neoplati ist. V hoteli par obchodikov a fotograf k dispozicii. Hotel vhodny pre rodiny s detmi.

prečítať si celú recenziu
Diamond Premium Hotel & Spa recenzie

Diamond Premium Hotel & Spa

Turecko - Side - Titreyngöl

+
95% Helka

08.07.2019

Izba super, hotel je pomerne nový. V hoteli je veľa hostí, takže výťahy sú pomerne preťažené. V blízkosti je cesta, na ktorej si motorkári občas skúšajú svoje sily. Jedla je veľa a dá sa vybrať. K moru je cestička lemovaná kvetmi, dá sa v pohode zvládnuť. Cez deň sme boli na pláži a navečer pri bazéne a dali sa nájsť ležadlá aj na pláži, aj pri bazéne. Boli sme spokojní.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Titreyngöl

Armas Saray Regency recenzie 94%

Armas Saray Regency

Turecko - Side - Titreyngöl

+

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb20%

Personál90%

Pomer ceny a služieb21%

zobraziť recenzie
TUI BLUE Side Family Resort recenzie 93%

TUI BLUE Side Family Resort

Turecko - Side - Titreyngöl

+

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe68%

Čistota izieb76%

Personál100%

Pomer ceny a služieb72%

zobraziť recenzie
Paloma Paradise Beach recenzie 92%

Paloma Paradise Beach

Turecko - Side - Titreyngöl

Kvalita izieb85%

Intenzita hluku v izbe37%

Čistota izieb45%

Personál95%

Pomer ceny a služieb47%

zobraziť recenzie
Diamond Premium Hotel & Spa recenzie 90%

Diamond Premium Hotel & Spa

Turecko - Side - Titreyngöl

+

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál89%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
PALOMA Finesse Side recenzie 90%

PALOMA Finesse Side

Turecko - Side - Titreyngöl

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Water Side Resort & Spa recenzie 89%

Water Side Resort & Spa

Turecko - Side - Titreyngöl

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe15%

Čistota izieb25%

Personál100%

Pomer ceny a služieb25%

zobraziť recenzie
Aska Grand Prestige Hotel & SPA recenzie 84%

Aska Grand Prestige Hotel & SPA

Turecko - Side - Titreyngöl

+

Kvalita izieb78%

Intenzita hluku v izbe13%

Čistota izieb16%

Personál80%

Pomer ceny a služieb13%

zobraziť recenzie
Nashira Resort Hotel & AQUA - SPA recenzie 60%

Nashira Resort Hotel & AQUA - SPA

Turecko - Side - Titreyngöl

+

Kvalita izieb66%

Intenzita hluku v izbe14%

Čistota izieb14%

Personál58%

Pomer ceny a služieb13%

zobraziť recenzie
Seven Seas Hotel Blue recenzie 60%

Seven Seas Hotel Blue

Turecko - Side - Titreyngöl

+

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie