77%
Hodnotenie

Armas Saray Regency recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Side
  • Titreyngöl
9 °C
teplota vzduchu
8 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 1:15 h
Od letiska
Odporúčanie 65 %
Poloha 75 %
Šport a zábava 67 %
Izby 73 %
Strava 80 %
Personál 77 %
77%
Celkové hodnotenie
593 recenzií
Jozef Červeňan
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 27.09.2017 Prečítané 346-krát
73 %
Hotel výborný, stravovanie super, služby tiež. Ale samotný hotel na 5 hviezdičiek nemá. Čo nám vadilo najviac, boli stále otvorené dvere na WC v prízemí vo vstupnej hale, hneď vedľa recepcie a baru. Denné stravovanie bolo dobre rozložené a výber jedál super. Stravovanie kazili rusky hovoriaci, boli hluční, drzí, po sebe nechávali na stoloch neporiadok ako v maštali. Pristihli sme niektorých prstami skúšať chuť rôznych jedál, pričom všade boli tanieriky, príbory či lyžičky. Neskutočné. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 06.08.2017 Prečítané 401-krát
93 %
Do Saraya sa vraciame pravidelne. Sluzby su jedny z najlepsich, ake sme v Turecku zazili. Hotel splna standard 4+ hviezdiciek europskych hotelov. Mame skusenost aj z Alanye, kde nam ruski hostia strpcovali zivot svojim hlucnym prejavom 24/7. V Saray je klientela vacsinou nemecka, turecko-nemecka a mala cast su Rusi alebo Cechoslovaci. Hotel ma dve budovy - Main budovu a Garden budovu. My sme byvali aj tam, aj tam. Garden (odlahlejsia asi o 3 min pesi mensou promenadou od hlavnej budovy) je tichsia a nepocut hluk z nocnych programov. Personal oboch zmien je velmi ustretovy a priatelsky. Ak budete byvat v GARDEN casti, pri prichode vam batozinu vezmu sami. Vysvetlia ako funguje klima, co vsetko a kde v izbe mate. Na kazdej izbe je mala chladnicka, kazdodenne doplnana o vodu. Izby sa upratuju kazdy den, kazdy druhy den (ak nepoziadate o dennu vymenu) vymienaju uteraky. Jedlo je famozne. Ranajky boli pre nas jednou basnou - wafle, typicke toasty s tureckym syrom, vela ovocia, rozne dzemy, sunky a salamy typicke pre Turecko, ale aj prisposobene europskej klientele. Obedy a vecere skvele. Hotel ma k dispozicii dva velke bazeny (jeden pri hlavnej budove, jeden pri Garden), pri oboch su bary a male obcerstvenie. Hotel ma tri brany, ktore su strazene sluzbou 24/7, ale bocna sa na noc zatvara. Bocnou branou sa hostia mozu dostat na promenadu, kde su rozne obchodiky. V noci idealne na prechadzku. Jedina nevyhoda obchodikov je, ze nie su take malebne, ako zvyknu v Turecku obchodiky byt. Je to taky polobazar, ale clovek si tam svoje najde. Do Saraya sa vraciame kazdorocne. Je to pre nas idealna dovolenka. Najdu sa tu aj ti, ktori maju deti (maly bazen s toboganmi a animacne programy), aj ti bezdetni, ktori chcu mat svoj pokoj. čítať celú recenziu
Viera
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 15.07.2016 Prečítané 616-krát
77 %
Hotel nespĺňa 5 hviezdičiek, je to priemerná 4. Jedlo dobré, máte z čoho vyberať, ale v jedálni pre viac ako 1000 hostí je málo personálu, nestíha upratovať stoly, musíte si sami prestrieť, doniesť príbory, majú to dosť personálne poddimenzované. Dá sa najesť aj na pláži, ktorá je asi 200m od hotela, tam je pizza, robená pred vami, hamburgery, šaláty, ovocie, bar s alko a nealko, a platený bar s fresh ovocnými nápojmi(3€) a alko miešanými nápojmi (6€), ktoré určite ochutnajte, stoja za to! Večerný program je fajn, pri hoteli je promenáda s obchodmi, dá sa jazdiť s deťmi na elektro motorkách za 3€ na pol hodinu alebo 5€ na hodinu. Pláž je pekná, ale nie je vhodná pre malé deti, je tam málo plytká, hneď je zráz do hlbokej vody, a my sme mali celý týždeň dosť prudké vlny, takže plávanie len pre zdatných plavcov. Hotel má dva veľké bazény, 1 detský bazénik a malý bazén s toboganom. čítať celú recenziu
Alexandra
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 12.07.2016 Prečítané 515-krát
93 %
K hotelu, sluzbam, strave, cistote, personalu nemam absolutne ziadnu pripomienku, vsetko bolo 100%. My sme boli ubytovani vo vedlajsej budove Garden, kt nam doporucili v cestovke a mali naozaj pravdu, izby su ovela vacsie a modernejsie. Vsetky sluzby vyuzivate ako hostia ubytovani v hlavnej budove. Po prichode na hotel, ku kt sa vratim neskor, nas umiestnili do hlavnej budovy s tvrdenim, ze to je lepsie a ze momentalne je Garden plny a ak chceme, mozeme sa rano prestahovat. Nocna sluzba bola dost neprijemna a arogantna, asi trpela nedostatkom spanku, ale rano sa tam nachadzal manazer, kt bez problemov nam dal kartu od novej izby v budove Garden, ze si mame pozriet a rozhodnut sa. To sme este nezazili. :) Hotel je cisty, vsetko funguje ako ma, skvele animacie, ustretovy personal, vyborna kuchyna, cista plaz a atd atd. nebolo na co sa stazovat... az na TRANSFER. Do autobusu nas poslali bez delegata, s tureckym soferom, kt vedel len po turecky. Pred vyjazdom nam len delegatka oznamila, v akom poradi budeme vystupovat. Uz od prveho hotelu to bolo cele zle. Cesta trvala 3 hodiny, z povodnej citujem "hodinky". Sofer jednoducho nepoznal cestu na jeden hotel. Pani s malym dietatom chcel nechat uprostred noci, ze ma ist len dole kopcom. Samozrejme tam ten hotel nebol. Volali sme delegatke, pretoze sofer bludil neznamymi ulickami a pytal sa na cestu. Po 3 hodinach spominany hotel nasiel a mohli sme pokracovat do Saray. Druhy den nam len delegatka oznamila, ze ho prepustia. Transfer teda pre nas trval 3 hodiny a prvy den sme uplne stratili. Posledny den sme odchadzali sice vecer a bohuzial, tentokrat sme mali sice ineho sofera, ale tento pre zmenu nepoznal cestu k ziadnemu hotelu. Delegatka bola nova a Side nepoznala. Cize cesta opat trvala cez dve hodiny, pricom na zaciatku isiel dokonca s otvorenym kufrom a ked sme sa stazovali, delegatka, povedala, ze co sa cudujeme, ze sme v Turecku. Sofer bol drzy a po jednej pani, kt to uz nemohla vydrzat len krical Shut Up! Delegatka opat len ticho. Nakoniec ho navigoval jeden pan od nas. Skoda toho transferu a snad cestovka uzavrie kontrakt s inymi tureckymi sofermi, nakolko to zbytocne kazi dobre meno. Co sa tyka letiska, treba sa vyzbrojit pevnymi nervami, nakolko kontroly su dlhsie, ale urcite potrebne po poslednych udalostiach. Stredisko je urcite bezpecne. Od plaze je hotel vzdialeny cca 200 m, ale da sa prejst popri promenade s obchodikmi. Celkovo su tam dva velke bazeny + dva detske. Jeden pri hlavnej budove kde su aj vsetky animacie a mensi, tichsi pri Garden. Pre deti ihrisko, miniklub a minidisco. Kazdy vecer tematicky zamerany. Jednoznacne najlepsi Turecky vecer. Wifi za poplatok 9 eur/tyzden. Rychly a dostupny i na plazi. čítať celú recenziu
Minot
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 25.12.2015 Prečítané 319-krát
83 %
Hotel zariadený moderne, doporučil by som ho však skôr pre mladých. Bary fungujú cca do 24:00 a ruch bolo počuť až na izbách. Transfer z letiska Antalya necelú hodinu a pol v klimatizovanom autobuse sa dal zvládnuť. Ubytovanie po príchode v nočných hodinách na hotel do 15 minút. Večerné animácie na hotelovom amfiteáteri boli pestré určené pre deti ako aj pre dospelých. Vedľa hotela bazén (aj detský) s ležadlami zdarma. Hotel má niekoľko barov otvorených priebežne počas dňa. čítať celú recenziu
Marcel C.
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 24.09.2015 Prečítané 366-krát
93 %
Moj celkovy dojem bol skvely. Toto bola moja prva dovolenka v turecku a urcite odporucam tento hotel :) nie je to sice neviem aky luxus ale za tieto peniaze je to super ... Nevyhodou mozno je ze od letiska je to kus cesty ale tak to je nevyhoda vsetkych hotelov v side. Velmi sa nam pacil program, kazdy vecer sa snazili nieco nove vymysliet .. Niekedy velmi dobre inokedy slabsie ale snaha sa ceni :). Ocenujem aj uteraky a lehatka na plaz zadarmo :) čítať celú recenziu
Pavol Bačík
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 22.09.2015 Prečítané 432-krát
90 %
Vynikajúci, veľký hotel nachádzajúci sa cca 5-7 km od centra Side. Ubytovanie vo vedľajšej budove v priestranných izbách s veľkou kúpeľňou a wc. Vybavenie izby: individuálne programovateľná klimatizácia, TV so SAT (bez SK programov), sušič na vlasy. Balkón miniatúrny, ale využívali sme ho len na sušenie osobných vecí. Upratovanie izieb a výmena uterákov každý deň. Strava: all inclusive na veľmi dobrej úrovni, široký výber jedál počas celého dňa. Každý si príde na svoje. Polievky, šaláty, ovocie, jogurty, rybie špeciality, rôzne mäso, veľmi dobré prílohy a pečivo. Polnočné občerstvenie - polievka, pečivo, špagety a šaláty. Ako bonus - dvakrát za pobyt večera v a la carte reštaurácii, štýlové posedenie, ale jedlo nič extra. Ale príjemné posedenie je spestrenie. Pre rodiny s deťmi: bohatý animačný program, mini disco pre deti každý deň, tobogany, rôzne súťaže. Animačný program pre dospelých tiež na vysokej úrovni, animátori nás bavili počas dňa aj počas večerov. Prístup k moru po cca 800m. prechádzke širokou promenádou. Na pláži all inclusive bar s nápojmi aj jedlom, v pohode sa dá naobedovať priamo na pláži. Dostupnosť do Side: priamo pred hotelom stoja dolmuše, premávajú každých 10 minút, cesta stojí 1€/os. a cesta trvá cca 15minút. Dolmuše zastavia priamo na vstupe do historického centra mesta. Samotné mesto má veľmi veľa antických pamiatok, krásnu architektúru, veľkú promenádu s tureckým bazárom a obchodíkmi, pekný prístav s reštauráciami. Ceny jedál sú prijateľné, v pohode si môžete dovoliť posedieť večer na terase v prístave priamo pri mori. Odporúčam Easyrider bar cca. 200m od Apolónovho chrámu. Klientmi hotela sú z 80% turisti zo západu - Nemci, Švédi, Taliani, Švajčiari. Personál je mimoriadne priateľský. Internet v loby na recepcii zdarma, dosť slušné pripojenie. Hotel môžem všetkým len a len odporučiť. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 17.09.2015 Prečítané 266-krát
70 %
Hotel pekný, aj keď na ňom vidieť, že tam už pár rokov stojí, ale služby boli na jednotku. Pláž pekná čista vzdialenosť hotel - pláž bola akurát. Upratovanie izieb každý deň. Nevyhovovala nám izba, chceli sme lepší výhľad nebol problém a hneď sme mali výhľad na more. Jedlo chutné celkom a veľký výber. čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 30.07.2015 Prečítané 974-krát
79 %
I napriek dlhšiemu presunu z letiska 60 min. to stálo za to. Ubytovali nás hneď po príchode do peknej izby s výhľadom na ulicu, bola tichá, čiže v pohode. Prostredie veľmi dobré, príroda, okolie, more čisté zodpovedá vzdialenosti, ktorú uvádzali v ponuke. Hotel vhodný pre rodiny s deťmi. Strava výborná, dalo sa vyberať, dokonca aj all care. Pre 13 ročného potomka trochu nuda. čítať celú recenziu
Karin
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 09.07.2015 Prečítané 1145-krát
87 %
Hotel hodnotím veľmi pozitívne. Všade čisto, areál hotela bol každý deň uprataný. Hotel je zložený z dvoch budov. Hlavná budova je situovaná priamo pri hlavnom bazéne a druhá budova je v záhrade. Veľmi záleží od izby akú dostanete. Pretože ak Vám pridelia izbu v hlavnej budove orientovanú k bazénu nebudete mať ani minútu pokoj. Celodenný hluk a rev detí, hlasná hudba z reštaurácie a večerné animácie - najmä ak je večer na tému Live music. My sme bývali v druhej budove a mali sme bohovský kľud. Hotel má štyri bazény. Jeden malinký pre detičky, jeden s toboganmi, jeden hlavný a jeden za hlavnou budovou - relaxačný. Klienti - Nemci, Poliaci, Česi a Slováci všetkých vekových skupín. Pripravte sa na to, že je tam veľa detí a nezaškodilo by, ak by v hlavnej reštaurácii vyčlenili nejakú časť bez detí. Lebo keď Vám pri každom jedle reve do ucha nejaké dieťa, nie je to ono. Hotel sa nachádza asi 250 m od pláže, ale taká prechádzka po toľkých dobrotách padne vhod. :-) Areál hotela je udržiavaný a všade sú krásne kríky a palmy. Hneď za hotelom sa nachádza niečo ako trhovisko s rozličným tovarom. Len tak na okraj, ak neviete nemecky, oprášte si nejaké tie vety. Málokto Vám tu porozumie anglicky, dokonca ani na recepcii. Veľmi slabá angličtina. Inak všetko super. čítať celú recenziu
Dajanek
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 27.06.2015 Prečítané 972-krát
83 %
Hotel ma 2 casti jeden 5*(velke izby) a druhy 4*(mini izby). Je dobre si zistit, v ktorom mate byt ubytovani. More super, len velky skok - male deti cca. do 3r. si tam more moc neužiju. Jedlo exkluzivne. Viac vhodne pre ludi a rodiny, co hladaju kludnu dovolenku. My sme boli velmi spokojni... čítať celú recenziu
Juraj
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 02.05.2014 Prečítané 4403-krát
70 %
Za danú cenu sa dá očakávať viac - aj keď v niektorých veciach bol veľmi na úrovni, tak v iných výrazne zaostával, čo by sa pri 5* (podľa nich dokonca 5 a pol ) nemalo stávať. Prostredie a vybavenosť dobrá, ale celkový dojem aj tak nič moc a to sa nepovažujem za náročného. čítať celú recenziu
Dominika Šottníková
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 07.09.2013 Prečítané 2531-krát
100 %
Hotel splnal vsetky nase tajne priania, na co ste si spomenuli, to ste mali, dostali, vybavili. Odporucame aj rodinam s malickymi detmi, ziadna chybicka sa nenasla. Personal uzasny, ustretovy, vzdelany. Izba nadherna s vyhladom na more a na hlavny bazen. Odporucam, na 100 percent budete spokojniiiii. čítať celú recenziu
Vuera F., Rajecké Teplice
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 26.08.2013 Prečítané 1040-krát
96 %
Krásna dovolenka. Boli sme veľmi milo prekvapení, krásna krajina, úžasné pamiatky, milí ľudia, služby na vynikajúcej úrovni. Úplná spokojnosť. Určite treba ísť do centra Side pozrieť rímske vykopávky a tiež doporučujeme v Manavgate pozrieť prenádhernú štvorminaretovú mešitu. čítať celú recenziu
Jojko
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 09.08.2013 Prečítané 3065-krát
83 %
Hotel vhodný i pre malé detičky majú tam detský tobogan a niečo ako škôlku. Krásne prostredie, trošku ďalej na pláž, ale to mi vôbec nevadilo, strava vynikajúca gurmáni si prídu na svoje v reštaurácii po objednaní deň dopredu mexická, talianska a rybacia. čítať celú recenziu
Aďa
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 30.07.2013 Prečítané 2852-krát
90 %
Veľmi pekný a udržiavaný hotelový komplex. Hygiena hotela na výbornej úrovni. Strava výborná a veľmi pestrá, každý si prišiel na svoje. V hoteli každý večer veľmi dobré programy (animácie). Personál veľmi príjemný. S personálom sa dorozumiete hlavne nemecky a rusky. čítať celú recenziu
Martin
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 29.07.2013 Prečítané 2284-krát
83 %
Pozor, hotel prijíma objednávky aj keď už má plno, je možné že vás ubytujú vo vedľajšom hoteli, nám sa to nestalo, ale našim spolucestujúcim áno. Ak pricestujete do hotela ráno, rátajte s tým, že vás ubytujú až o 14:00 hod. Hotel je vedľa jazera, takže pozor na komáre. Strava super, ubytovanie ok, hygiena na úrovni. Hotel môžem odporučiť. čítať celú recenziu
Denisa, Trnava
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 21.07.2012 Prečítané 3613-krát
96 %
Celkovy dojem z tohto hotela je viac ako pozitivny, vynikajuca strava, moderne zariadenie, slusne sluzby, krasne more, prijatelna vzdialenost od Side a Manavgatu, od letiska to je len 1.5 hod.Hotel sa vsak nenachadza v klasickom centre, takze okrem hotelovych diskotek tam vela toho nie je, ale animacne programy to mozu vykompenzovat(striedalo sa vystupenie domacich animatorov a najatymi profesionalmi, ktori boli uzasni).Urcite vrelo odporucam čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Apr 2012 Recenzia pridaná 27.05.2012 Prečítané 4595-krát
93 %
Keby nám bolo vyšlo počasie, bola by to jedna úžasná dovolenka. K hotelu naozaj nemám žiadne pripomienky. Každý večer (hoci mimo hlavnej sezóny) sme mali pekný animačný program, čo sa určite o mnohých hoteloch povedať nedá. Hlavne tá strava super. Išli sme cez rakúsku cestovku a odlietali z Viedne a podarilo sa nám vystihnúť výbornú cenu (to bol vlastne dôvod, prečo sme išli s rakúskou cestovkou). Samozrejme, treba ovládať nejaký jazyk (frčí hlavne NJ a RJ). Absolvovali sme krásny výlet do Demre, Myra, Kekova a potom sme si robili aj neorganizované vlastné menšie výletíky - napr. malý vodopád v Manavgate, Side, cesta loďou k ústiu rieky Manavgat do mora... Celkom pekné malé výlety. Určite tento hotel odporúčam!!!! čítať celú recenziu