Turecko Turecko
Turecko, Side, Titreyngöl Turecko, Side, Titreyngöl

Kaya Side recenzie 

Kaya Side recenzie 

Turecko Turecko
Turecko, Side, Titreyngöl Turecko, Side, Titreyngöl
Teplota vzduchu: 30 °C
Teplota vody: 23 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 4 km
Dĺžka letu: 1:50 h
Od letiska: cca 1:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

02.11.2022 - 09.11.2022, 7 nocí, All inclusive Superior

od 658 €

LEN UBYTOVANIE

21.10.2022 - 28.10.2022, 7 nocí, All inclusive

od 383 €

Dostupné termíny

Odporúčanie 79 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 83 %
Izby 82 %
Strava 88 %
Personál 88 %
Jana, Liptovsky Mikulas
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 25.10.2013 Prečítané 442-krát
93 %
Velmi pekna dovolenka, vhodna aj pre rodiny s detmi. Odporucanie: zoberte si dobru naladu a uzite si to! Čítať celú recenziu
Anna
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 05.02.2013 Prečítané 1555-krát
83 %
Je to krásny areál s jedným hlavným, jedným bočným a jedným bazénom so šmýklavkami. Pláž je široká, asi 3 metra čistý piesok a potom kombinovaná so štrkom. Areál hotela je veľmi pekný a udržiavaný. Všade sa neustále niečo čistilo. Záchody pri pláži boli takisto pravidelne čistené. Bazény veľmi pekné a príjemne teplá voda - ale tomu zodpovedá aj množstvo chemikálií v ňom. Radšej sme chodili k moru. Určite si treba vziať šľapky, alebo nejakú obuv na pláž. Piesok je totiž veľmi horúci. A odporúčam aj nejaké prostriedky proti hmyzu. Čítať celú recenziu
M.V., Lučenec
Termín pobytu: Sep 2011 Recenzia pridaná 03.11.2011 Prečítané 5052-krát
87 %
V tomto hoteli som bola 2x a bola som maximálne spokojná. Nemám žiadne negatívne zážitky ani pripomienky. Čítať celú recenziu
Jano, Košice
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 03.07.2011 Prečítané 5073-krát
96 %
Jeden neskutočný sen kde sme si všetci oddýchli. Nevýhodou je že je to tak ďaleko a že to aj čosi stoji. Kvalita však zodpovedá peniazom ktoré sme zaplatili. Dovolenka nás stala 3000 eur 3 dospelé osoby a trojročný syn. Odporúčam navštíviť aj miestny bazár kde sa obchodovaním s tureckými obchodníkmi vyplavuje endorfín v krvi. Je to zážitok. Na tovar pozerajte podľa kvality prevedenia a tak oceníte jeho skutočnú cenu. Stane sa že tovar označený svetovou značkou je mnohokrát v horšom prevedení ako tradičná turecká domáca značka. Ja som si tak vybral peňaženku. Neľakajte sa keď Vás TUREK "vtlačí" do obchodu a začne Vám ukazovať a ponúkať tovar. Je to ich mentalita a takto oni obchodujú. Zvyčajne sa skutočná cena tovaru pohybuje na hranici 50% prvej ponuky ale stalo sa že z pôvodnej ceny 860 eur sme sa zjednali na konečných 200. Odporúčam najprv si po obchádzať stánky a "KAČ PARA" koľko čo stojí sa spýtať na viacerých miestach. Turci sa po obchode s Vami radi aj od fotia a urobia skoro čokoľvek. Oprášte si zabudnutú ruštinu to je podľa mňa svetový jazyk v Turecku. Čítať celú recenziu
Tibor H., Velky Meder
Termín pobytu: Jún 2009 Recenzia pridaná 12.09.2009 Prečítané 5179-krát
98 %
Odporucam vsetkym najrocnejsim, na 7 dni tam sa da vydychnut a najdete tam vsetko co potrebuje cela rodina. Zabava, lunapark mini disco aqapark atd. Čítať celú recenziu