Recenzie hotelov - Cengerköy (30)

Najnovšie recenzie hotelov

Raymar Resort recenzie

Raymar Resort & Aqua

Turecko - Side - Cengerköy

+
93% Dominika

29.07.2016

Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. Sú tam 3 bazény (1 detský), 3 tobogany a mólo. Pre deti sú pripravené preliezačky, amfiteáter s každodenným večerným programom, tenisový kurt a plážový volejbal. Hotel poskytuje osušky, ležadlá a slnečník bez poplatku. Stava bola vynikajúca, hotel a izby boli čisté, krásne a moderné. Transfer trval cca 2 hod. Najbližšie nákupné možnosti 3km. Tento hotel a izbu s výhľadom na more odporúčame. :)

prečítať si celú recenziu
Raymar Resort recenzie

Raymar Resort & Aqua

Turecko - Side - Cengerköy

+
95% Dominika C.

18.07.2016

Vrelo odporúčame, ak bude možnosť, my sa vrátime určite :)

prečítať si celú recenziu
Hotel Cenger Beach Resort recenzie

Cenger Beach Resort & Spa

Turecko - Side - Cengerköy

94% Jozef N.

04.11.2015

Pre nas bola dovolenka dokonala, obavali sme sa pocasia, ale 30 stupnov bolo kazdy den a to sme boli v oktobri. Boli sme uz v Turecku 2x, takze sme vedeli do coho ideme. Cestovali sem aj pookoli miestnimy busmi a bez problemov. Odporucam, ale zamenit peniaze na turecke, inak vsade dostanete prirazku aspon 20%. Hotel aj plaz je presne ako na fotkach, na dobrej urovni. Mozme vytknut len 2 veci tejto dovolenke a to rozostavany hotel oproti Cenger rezortu a posunuty odlet lietadla z Turecka takmer o 10 hodin skor co nam velmi nevyhovovalo, pretoze sme uz muselli na letisko odchadzat o 3 hodine rano, Vraj ma na to prepravna spolocnost narok, Je to vsak neprijemne zistenie obzvlast den pred odchodom.

prečítať si celú recenziu
Hotel Cenger Beach Resort recenzie

Cenger Beach Resort & Spa

Turecko - Side - Cengerköy

70% Viera

01.07.2015

Dovolenka bola v celku vydarená, hotel čistý, izby vždy poriadené, ale nie vyriadené, ako by sa patrilo na 5* hotel. Strava, priestor okolo hotela bol dobrý, bazén perfektný a aj na pláži, ležadlá boli vždy dostupné. Animátori slabí, vstup do mora zlý, po 2-3 m prudký zraz dole do hĺbky 2m. Pred samotným hotelom rozostavaná stavba, o ktorej pri kúpe nebola ani zmienka, našťastie na nej nerobili. Hotel je priamo pri frekventovanej diaľnici.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pemar Beach recenzie

Pemar Beach Resort

Turecko - Side - Cengerköy

76% Milan

18.06.2015

Rezort je obsadený na 99% Rusmi, ale sú v pohode. Je tam všetko, čo potrebujete k dovolenke AI, myslím si, že až nadmieru. Strava dobrá, animácie celý deň niečo organizovali, bar na pláži s občerstvením aj stravou (hamburgery, bagety, koláče, zmrzlina, aj miešané drinky), po celom areáli nápojové stánky (samoobslužné), niekoľko bazénov, zdarma sauna, turecký kúpeľ, navyše za 25€ Vám urobia hammam. Pozor však na výber izby, radšej si priplaťte za izbu s výhľadom do parku (ako my), pretože polovica izieb je orientovaná do pevniny a rovno pred hotelom je diaľnica, takže sa nevyspíte, pretože ruch na diaľnici je obrovský.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pemar Beach recenzie

Pemar Beach Resort

Turecko - Side - Cengerköy

83% Veronika

08.06.2015

Sme cestovatelia prevazne "na vlastnu past" a vyberame si skor luxusnejsie hotelove siete, napriek tomu sme s hotelom boli spokojni a aj s poskytovanymi sluzbami. Navstivili sme Turecko last minute zo dna na den zaciatkom juna. Personal mal sice jazykovu barieru, co nam vsak bolo uplne jedno a pri vzhliadnuti dolaru pochopili vsetko, co sme potrebovali. Boli mili, ustretovi, mozno to bolo aj tym, ze hotel bol viac menej prazdny a personal na zaciatku sezony este oddychnuty. Nam vsak dovolenka splnila ocakavania a kedze sme za pobyt dali 420/os. viac sme od toho ani neocakavali.

prečítať si celú recenziu
Barbaross Pasha's Beach Club recenzie

Iron Ambassador Side Beach demnächst Fun & Sun Life Side

Turecko - Side - Cengerköy

66% Julo

28.02.2015

Hotel sa skladá z hlavnej budovy a pár viliek. My sme boli ubytovaní v hlavnej budove. Služby, pláž, areál aj strava boli absolútne vyhovujúce 4 hviezdičkám, tak ako sa patrí. Priestor v izbe už nie. Zdala sa mi byť trochu stiesnená. Pekná pláž, takže super, blízko hotela. Bola síce piesková, no pri vstupe boli oblé kamene. Nie všetci dovolenkári mali topánky, no my sme si ich radšej dali. Animácie boli super, animátori starostliví a zábavní, ešte by animácie mohli byť vo viacerých jazykoch alebo aspoň anglicky by sa patrilo, ruština nie je najlepšia voľba. Rusov tu bolo veľa, takže nám bolo jasné, prečo ruské animácie :-). Celkový dojem bol ale super, mali sme pohodlie, personál príjemný, dalo sa čokoľvek s nimi riešiť, povedia vám, kam sa oplatí ísť pozrieť. Všetko, čo potrebujete na pekné trávenie pri mori, dostanete v cene, žiadne vstávanie kvôli miestu nehrozí. Jedlo veľmi dobré, bohaté, stále počas dňa niečo podávali (šaláty, mäsko, grilovalo sa, ovocie, dezerty, hranolčeky i miestne dobroty...).

prečítať si celú recenziu
Raymar Resort recenzie

Raymar Resort & Aqua

Turecko - Side - Cengerköy

+
100% Štefan Tichý

10.12.2014

V auguste bolo strašne horúco. Ale inak maximálna spokojnosť.

prečítať si celú recenziu