67%
Hodnotenie
67%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Cengerköy  Turecko, Side, Cengerköy

Pemar Beach Resort recenzie 

Pemar Beach Resort recenzie 

1:50 h
21 °C
21 °C
17 °C
cca 1:45 h
cca 1:45 h
560 €
560 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 67 %
Poloha 70 %
Šport a zábava 70 %
Izby 53 %
Strava 63 %
Personál 62 %
67%
Celkové hodnotenie
6 recenzií
Milan
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 18.06.2015 Prečítané 777-krát
77 %
Rezort je obsadený na 99% Rusmi, ale sú v pohode. Je tam všetko, čo potrebujete k dovolenke AI, myslím si, že až nadmieru. Strava dobrá, animácie celý deň niečo organizovali, bar na pláži s občerstvením aj stravou (hamburgery, bagety, koláče, zmrzlina, aj miešané drinky), po celom areáli nápojové stánky (samoobslužné), niekoľko bazénov, zdarma sauna, turecký kúpeľ, navyše za 25€ Vám urobia hammam. Pozor však na výber izby, radšej si priplaťte za izbu s výhľadom do parku (ako my), pretože polovica izieb je orientovaná do pevniny a rovno pred hotelom je diaľnica, takže sa nevyspíte, pretože ruch na diaľnici je obrovský. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 08.06.2015 Prečítané 762-krát
83 %
Sme cestovatelia prevazne "na vlastnu past" a vyberame si skor luxusnejsie hotelove siete, napriek tomu sme s hotelom boli spokojni a aj s poskytovanymi sluzbami. Navstivili sme Turecko last minute zo dna na den zaciatkom juna. Personal mal sice jazykovu barieru, co nam vsak bolo uplne jedno a pri vzhliadnuti dolaru pochopili vsetko, co sme potrebovali. Boli mili, ustretovi, mozno to bolo aj tym, ze hotel bol viac menej prazdny a personal na zaciatku sezony este oddychnuty. Nam vsak dovolenka splnila ocakavania a kedze sme za pobyt dali 420/os. viac sme od toho ani neocakavali. čítať celú recenziu
Bronya
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 22.10.2014 Prečítané 1144-krát
53 %
Moje hodnotenie v skratke. HOTEL: 2 hodinový transfer z letiska, ubytovaní sme boli ihneď, orientovaný hlavne pre ruskú klientelu, čo by mi, samozrejme, ani nevadilo, ale 98% personálu vie jedine rusky, anglicky a nemecky vedeli snáď len traja ľudia z celého hotela a vzhľadom k tomu, že je to veľký rezort s vysokým obsadením zamestnancov, je to príliš málo. Krásny areál hotela, nádherne bazény, veľa atrakcií pre deti, ale špinavé izby. Vzhľadom k tomu, že moja recenzia je hlavne negatívna, dovolím si tvrdiť, že nie som náročný klient. Dovolenka nás vyšla 600€ na osobu a za tieto peniaze takmer v končiacej sezóne by sme našli určite lepšie hotely, nakoľko pracujem v cestovnej agentúre, viem, že toto tvrdenie je pravdivé a tu by som ešte rada spomenula, aká nespoľahlivá je CK. Pôvodne sme si vybrali iný hotel, od klientov viem, že ten bol úplne skvelý, no na druhý deň ráno po zajednaní zájazdu ma kontaktovala zamestnankyňa CK (aspoň tá bola milá a ochotná), že nastala chyba a do hotela, ktorý som si vybrala, nepôjdeme. PEMAR nám poskytli len ako náhradu. Sklamala nás aj delegátka v hoteli. Neochotná a v deň odchodu sme si museli sami zistiť, o koľkej po nás príde autobus. Takže s CK zlá skúsenosť. čítať celú recenziu
martina boroňová
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 26.08.2014 Prečítané 813-krát
80 %
Hotel je vhodny pre rodiny s malymi detmi. Ubytovali nas s problemom recovej bariery. Areal na vysokej urovni, vela okrasnej zelene, strava vynikajuca, vela ovocia, izby ciste. Jediny problem je spoplatnenie vymeny plaz. uterakov 1ks/2eura, more ciste, velke vlny, kamenista plaz, obsluha barov a jedalni na slusnej urovni, klientela 99% Rusi, vela sportoveho vyuzitia. čítať celú recenziu
Miro
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 12.08.2014 Prečítané 669-krát
77 %
Pekný hotelový rezort, veľmi veľa možnosti aktivít, športu, zábavy. Trošku nevhodná pláž (kamenistá) pre deti, po pár metroch hlboká voda. Strava v pohode. Rusky orientovaný hotel - 95% Rusov, nevidím v tom problém. Personál len po rusky, málo anglicky. Platí sa väčšinou dolárom, samozrejme, euro nie je problém, len kurz voči cenám doláru je horší. V cestovke sme si priplatili za lepšiu izbu a veľmi sme boli spokojní s obrovskou izbou s obrovským balkónom, vkusne zariadenú s výhľadom na more. Počuli sme aj malých ECO izbách bez balkónu a tam neboli klienti vôbec spokojní. My sme mali nie veľkú, ale obrovskú izbu. Celkovo hodnotím pozitívne, trošku by som ubral z hviezdičiek na takých 4+, ale rezort a možnosti sú skvelé aj na 5+. Takže celkovo, ak by neboli na pláži kamene, ani nie je čo vytknúť. čítať celú recenziu
Marianna
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 09.07.2014 Prečítané 720-krát
77 %
Hotel leží cca 2 hodiny od letiska, priamo na pláži v krásnej záhrade. Myslím, že každá veková kategória si tam nájde kopec zábavy, ale prevládali rodiny s deťmi. More bolo fakt nádherné, absolútne čisté, ale s trošku horším prístupom, lebo kamienky dosť pichali. Je lepšie si priniesť gumovú obuv z domu, lebo tam ju predávajú zbytočne predraženú. Pláž bola štrková, takže na stavanie hradov zabudnite. V areáli bol aquapark (tobogany) a tiež kolotoče (tie išli večer a boli grátis). Ležadlá pri bazéne aj na pláži mali matrace a boli grátis. Veľmi oceňujem čistou areálu, z nej by si mali brať príklad viaceré slovenské rekreačné strediská. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 20.08.2013 Prečítané 1014-krát
87 %
Starší hotel v krásnej veľkej záhrade s množstvom aktivít pre deti aj dospelých. Kolotoče, mini klub, animačné programy v priebehu celého dňa, všetko v rámci all inclusive. Výborná strava, ovocie, pizza, z mäsa väčšinou kuracina, všetko dopĺňali. Pláž kamienková, vhodná obuv do vody, veľké mólo, dostatok lehátok, výborný plážový bar - podávala sa strava po celý deň. Bazén pri hoteli a druhý s tobogánmi super, lehátok tiež dosť, našli sme voľné aj poobede. Izby - zariadenie staršie, bez koberca, prístelka bola len rozťahovacie lehátko s matracom dosť nepohodlné a ubytovali nás na prízemí s výhľadom na stenu náprotivnej budovy a to sme mali mať izbu s výhľadom na park a záhradu, ale neriešili sme to, pretože na izbe predsa dovolenku netrávime. Inak čisto, upratané každý deň. Celkovo super dovolenka, odporúčam každému. čítať celú recenziu
Miroslav Súkeník
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 07.08.2013 Prečítané 1013-krát
73 %
MINUS - transport letisko - hotel - cca 1, 5 - 2hodiny, vstup do mora - kamenistá pláž - po 2 - 5m sa stráca dno mora (nie je pozvoľný vstup do mora), plný hotel opitých Rusov. V hoteli sa nedorozumiete po anglicky, jedine nemecky. PLUS Strava je *****, prístup personálu, zábavný park v areáli čítať celú recenziu
Janka K.
Termín pobytu: Sep 2011 Recenzia pridaná 17.05.2013 Prečítané 1108-krát
63 %
Hotel v pohode,v okolí hotela sa stavalo - hluk, prach, špinavé more a časom aj studené - počas prác presmerovali riečku Manavgat, čo výrazne ochladilo ináč teplučké more. Vstup do vody kamenistý, lehátka v dostatočnom počte, plavčíci neochotní. Perfektný plážový bar otvorený do neskorého večera s možnosťou obedov. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 16.05.2013 Prečítané 942-krát
93 %
hotel veľmi pekný, plážový bar super, každý večer živá hudba, strava výborná, personál milý, prístup do mora po kamienkoch, voda hneď dosť hlboká, ale čistá. Izba čistá, udržiavaná. Každý večer animačné programy, prevažná časť hostí z Ruska, ale neboli hluční. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 15.04.2013 Prečítané 1045-krát
83 %
hotel krásny, strava výborná a to som už v Turecku na dovolenke bola, velky beach bar, kopec atrakcii hlavne pre deti ale aj dospeli si prídu na svoje, ani s lehatkami nebol problem , proste super - urcite by som sa tam vratila, rodiny s detmi neobanuju :-) čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia