90%
Hodnotenie
90%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Evrenseki  Turecko, Side, Evrenseki

Sentido Trendy Verbena Beach recenzie 

Sentido Trendy Verbena Beach recenzie 

1:50 h
26 °C
26 °C
20 °C
cca 1:00 h
cca 1:00 h
374 €
374 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 91 %
Poloha 90 %
Šport a zábava 80 %
Izby 90 %
Strava 90 %
Personál 93 %
90%
Celkové hodnotenie
287 recenzií
Maroš
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 15.03.2020 Prečítané 0-krát
100 %
IZBY: pekné, veľké, čisté izby, oddelená sprcha s wc a umývadlom, dvere na tieto sociálne zariadenia boli trošku priesvitné. Postele boli štýlové, modré. Prístelka pre 2 deti bola formou poschodovej postele. K dispozícii sme mali župany a papuče. Na izbe bol set na prípravu kávy a čaju. K dispozícii bola wi-fi v celom areáli aj na izbe. PERSONÁL: bol milý, ochotný, pekne oblečený, usmievavý. Keď sme dojedli, tak v sekunde sme mali špinavý riad odprataný. STRAVA: rozmanitá, každý si prišiel na svoje. Bary boli na každom rohu, boli tam drene, ľadové čaje atď. Poobede bola otvorená aj cukráreň. Raz sme mohli ísť aj do á la carte reštaurácie. PLÁŽ: pekná. Keď sme išli na pláž, tak sme vyšli z hotela a boli sme na pláži. Nemám na pláž čo vytknúť. ZÁBAVA: amfiteáter zle spravený, nevideli sme na program, ale vynahradila nám to penová párty, ktorá bola cez deň. Neďaleko boli obchody a nákupná pasáž bola aj v hoteli. Pri obchodíkoch boli elektrické trojkolky, ktoré boli na požičanie. Na hodinu to stálo 10 Eur. PRE DETI: dva tobogany, animátori, strava. OSTATNÉ: 4 vonkajšie bazény, 1 vnútorný, pekná záhrada. Bola to naša najlepšia dovolenka. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 12.08.2019 Prečítané 329-krát
100 %
Hotel je prekrásny. Čistý, veľmi vkusne zariadený, ponuka v katalógu CK H........ zodpovedá realite vo všetkých smeroch. Transfer z letiska trval hodinu, delegáti boli ústretoví a milí. Ubytovali nás okamžite, nakoľko sme prišli pred večerom. Areál je riešený veľmi dobre, všade je to blízko, bazény, bary, reštaurácie, tobogany, zorientovali sme sa behom chvíle. Na pláži dostatok ležadiel aj slnečníkov, čo sa mi nepáčilo, bolo to, že sme sa museli prispôsobiť trendu hostí a obsadiť si skoro ráno ležadlo pri bazéne, inak nebola šanca a na pláži bolo pre menšie deti neskutočne teplo. Hotel je veľmi dobre situovaný, 5 minút pešo sa nachádzajú prvé bazáry, každý si nájde, čo potrebuje a dokáže zjednať relatívne dobré ceny. V okolí je veľa hotelov, už len prechádzka večerným mestom je zážitok. Priamo v hoteli sa nachádza pár obchodíkov (ceny rovnaké ako v meste), kaderníctvo, pedikúra, manikúra, lekár je prítomný od rána do večera a na zavolanie aj v noci. V hoteli sa denne konajú rôzne podujatia, vystúpenia, samozrejme pre deti mini disco (slovenskí animátori boli špička), v mini klube bolo o deti perfektne postarané a my dospelí sme si mohli na chvíľu nerušene oddýchnuť na ležadle. :) čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 27.07.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Boli sme maximálne spokojní. Hotel menší, ale nakoľko máme malé deti, vyhovoval. Všade bolo blízko (reštaurácia, bary, bazény, more). Voda v bazénoch čistá, more krásne, menšie vlny. Piesok jemný. Izby, hotel čistý, uprataný. Veľmi veľa Slovákov, takže nebol problém nadviazať rozhovor v rodnom jazyku. Musím poďakovať a vyzdvihnúť animátorov Maxa a Lenku našej ck, ktorí sa deťom venovali nie na 100, ale 200% aj v rámci svojho voľna. Boli vždy usmiati, kamarátski. Naozaj klobúk dole pred nimi. Neboli sme prvýkrát v hoteloch, kde boli slovenskí animátori, ale títo dvaja fakt nemali chybu. Takže ešte raz veľké ĎAKUJEM. Okolo hotela bolo veľa obchodov, kde sa dalo nakúpiť rôzne suveníry, oblečenie, obuv, kozmetiku, zlato, striebro... len treba zjednávať. Veľmi radi sa sem v budúcnosti vrátime. čítať celú recenziu
Iva
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 16.07.2019 Prečítané 651-krát
97 %
Hotel príjemný, vhodný pre všetky vekové kategórie, možno pre chtivých bujarej zábavy nudný, ale večerné programy zaujímavé, dá sa aj zatancovať. Vybavenie a zábava pre deti dobré. Fungujúci detský Mini-club. Transfer z letiska cca pol hodiny. Ubytovaní po príchode do 30 minút. čítať celú recenziu
Erii
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 05.07.2019 Prečítané 784-krát
100 %
Hotel je nádherný, čistý, veľký, služby sú na vysokej úrovni. Panuje tu rodinná atmosféra,nemala som pocit, že je to komplex, pritom je to podľa mňa veľký hotel. Personál je usmievavý a vždy sa snažia vyhovieť vám. Čašníci a pracovníci sú milí a profesionálni. Čistota hotela je vysoká, každý deň uprataná izba, vymenené prádlo a uteráky. V hoteli spa centrum, rôzne hry, posedenia, záhrada, fitko a rôzne ďalšie. Čo sa týka jedla, je famózne, každý deň niečo nové a pritom aj stálice ako napr. hranolky, ryža, zemiaky, ryby. Kto sa nehrá na dôležitého sedláka, tak sa napapá do popuku. Je na výber niekoľko reštaurácií, dokonca aj na pláži. Bary sú tiež dobre vybavené, majú aj importovaný alkohol. Večer sa konajú podujatia a rôzne sútaže, karaoke, bingo, volejbal. Večer pri bare Shisha / vodná fajka, ktorú treba určite vyskúšať, takú v Európe nezažijete. Majiteľ je veľmi slušný, milý a krásny pán, ktorého sme si hneď obľúbili a každý večer navštívili. Veľmi odporúčam, super zážitok! Pláž krásna, veľká, čistá, ležadlá v cene. Celkovo Side nádherné pláže a v meste zažijete parádne nákupy a prechádzky. Cestovná kancelária super. Veľmi ochotní mladí ľudia. Vysvetlia, pomôžu, poradia, veľmi dobré služby. Ďakujem za túto dovolenku, určite sa do Turecka vrátime, je to naša srdcovka. Dokonca určite aj do tohto hotela. ODPORÚČAM všetkými desiatimi! čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 26.06.2019 Prečítané 904-krát
100 %
Boli sme v Turecku niekolkokrat, vzdy super, ale tato dovolenka bola naj. Hotel zodpoveda popisu, je krasny, nie velky, ale to je super, lebo vsade je blizko, k bazenu, moru, animaciam. Vsade cisto, stale nieco upratovali. Izba velka, kazdy den upratovali, doplnali minibar, vymienali uteraky. Personal mily, nevtieravy. Strava super, casnici nas stale obsluhovali. V juni je v Turecku fajn pocasie, nie total hic, ale teplucko, aj more super, postupne sa islo do neho. Na skok od hotela nakupne moznosti, vela obchodov. Boli sme aj v Side, kusok od hotela je zastavka dolmus/bus/ na osobu za 1€. Za 15 minut ste v Side. Musim vyzdvihnut CK, starali sa o nas ukazkovo. V každom hoteli delegatka vystupila s klientom a pomohla s ubytovanim. Sme narocni klienti, ale co sa tyka tohto hotela, naozaj mu nemam co vytknut, patri mu pravom 5* a my Slovaci sa mame co ucit od Turkov. čítať celú recenziu
Bianka
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 23.06.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Super hotel. Super personál - ochotný, milý. Izby vždy čisté. Jedlo, pitie super. Určite sa vrátime. Top hotel! čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 02.01.2019 Prečítané 2106-krát
70 %
Hotel dobrý, čistý, veľa Slovákov, v Turecku som však bola aj v lepšom / luxusnejšom hoteli. Odporúčam ísť cez rakúsku cestovku, tie majú nakontrahované lepšie izby (a pre mňa aj lepšie odletové časy, žiadne nočné lety). Výborné bolo to, že alko / nealko bolo vrámci AI aj to importované. Pozitívne hodnotím aj to, že areál nie je obrovský a človek sa veľa nenachodí. čítať celú recenziu
Erika
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 09.10.2018 Prečítané 1938-krát
80 %
Hotel bol krásny, čistý, personál milý, až na recepcii neochota, nedali nám izbu, akú sme si v cestovke priplatili a trikrát sme sa sťahovali. Čo sa týka stravy, tak tá bola zatiaľ top zo všetkých doteraz navštívených hotelov v Side. Alko, nealko všetko import nápoje, veľa barov, všetko tu bolo do detailu premyslené, nikde nebolo treba chodiť ďaleko. Pláž bola veľmi blízko hotela, bola vcelku čistá, vstup do mora pozvoľný, more nebolo ešte v júni také vyhriate. V hoteli bolo v tom čase veľa dôchodcov, detí pomenej, takže bol veľký kľud. Jediné veľké mínus hotela bol kultúrny program a animátori. Veľmi, veľmi slabí, po večeroch nuda. Hotel je vhodný pre staršiu klientelu, areál hotela bol krásny, všade bary a sedenia, transfer z letiska trval hodinu, veľké bazáry neďaleko hotela. čítať celú recenziu
Július
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 21.09.2018 Prečítané 1404-krát
90 %
Tento hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, transfer cca. 1 hodina, ubytovanie až po 14 hod. Hotel zodpovedá ponuke v katalógu CK, nakoľko je to pomerne novší hotel, je tam čisto, izby a ich vybavenie je v perfektom stave, areál tak akurát a veľmi dobre udržiavaný. Prevláda nemecká klientela, ale v čase nášho pobytu pribúdali aj dovolenkári z ruských krajín. Nebol žiadny neporiadok ani cez deň a ani vo večerných hodinách, trošku nám vadila turistika s novonarodenými bábätkami, ktoré niekedy dali o sebe poriadne vedieť. Je to asi módny trend chodiť s mesačnými deťmi k moru. Hotel je dobre situovaný, všade okolo množstvo nákupných možností, blízkosť historického mesta Side. Bazény sme nevyužívali (len v deň odchodu), prístup do mora, teplota vody v mori boli úplne super. Strava bola v poriadku, dostatok všetkého a žiadny problém v jedálni, žiadne rady, dostatok voľného miesta. čítať celú recenziu
DCD
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 17.09.2018 Prečítané 1264-krát
77 %
Transfer z letiska trval necelú hodinu. Ubytovanie bolo po 14:00 hod. Areál a pláž zodpovedali ponuke. V okolí sa nachádzali obchodné možnosti. Najmenej sme boli spokojní s výletom, delegátkou Nikoletou a správaním obchodníkov v zlatníctve Cadaro, kde sme boli nútení sa zastaviť. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 28.08.2018 Prečítané 1008-krát
90 %
Dobrý hotel, služby TOP, personál vždy usmievavý a ochotný. Dobrý hotel, všetky priestory sú pekne zariadené a izby sú skvelo riešené. Všetko je blízko - jedáleň, bary, bazény. Všade je čisto a poriadok. Hotel má krásny bar v záhrade na streche. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 27.08.2018 Prečítané 998-krát
97 %
Bola to perfektná dovolenka. Všade čisto, jedlo výborné, personál vždy usmiaty a milý. Denne dopĺňaný bar na izbe, každý deň čistá posteľná bielizeň. More, bazény čisté a teplé. Transfer z letiska asi hodinu a ubytovaní ihneď po príchode. Tento hotel určite odporúčam. čítať celú recenziu
Rišo
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 26.08.2018 Prečítané 2773-krát
70 %
Po všetkých recenziách sme sa rozhodli pre tento hotel, čo bola chyba! Chcel by som poprosiť ľudí, aby nepísali nadhodnotené recenzie. Hotel je už pomerne vyžitý, aj keď vedenie aj personál je fajn. Strava na úrovni 3-4 hviezdičkového hotela! Jedlo počas večere neochutené bez soli, v plážovej reštaurácii opakujúce sa každé tri dni. Tie dva nešťastne navrhnuté malé tobogany fungovali max 3,5 hodiny denne, animácie na veľmi nízkej úrovni, nezohratý team, proste celé zle! Slovenskí animátori boli zlatí, ale nestačili, pretože ostatným sa ani žiť nechcelo. Z veľkého očakávania, čo sme išli na istotu, bolo nakoniec veľké sklamanie. čítať celú recenziu
Maťa
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 24.08.2018 Prečítané 984-krát
100 %
Výborný pomer cena a kvalita, nie je čo vytknúť, vhodný pre všetky vekové kategórie, vždy všetko k dispozícií, logistika funguje výborne, manažéri sa starajú, určite sú hotely na ešte vyššej úrovni, ale tomuto nechýba absolútne nič. Budúci rok tam pôjdeme v inom zložení /3 generácie/. Tešíme sa! čítať celú recenziu
Lasky
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 27.07.2018 Prečítané 1508-krát
100 %
Boli sme v Turecku už deviatykrát, takže máme s čím porovnávať. Hotel Trendy Verbena Beach je proste super. Strava, pláž, ubytovanie, služby niečo úžasné. Bolo nás jedenásť a bolo o nás perfektne postarané. Odporúčam ho úplne všetkým. Pravdepodobne sa tam vrátime. čítať celú recenziu
Lívia
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 23.07.2018 Prečítané 1462-krát
83 %
Novší hotel, stredne veľký, dobre dispozične riešený celý areál. Čisté bazény, izby útulné a pekne zariadené. Strava výborná s bohatým výberom, personál milý. Čistota na izbách, v hoteli ako aj areáli hotela. Krásna zeleň (napr. banánovníky, palmy, cykasy, čínske ruže). Hotel by som určite odporučila mojím známym. Nemám čo vytknúť, fakt všetko bolo v poriadku. čítať celú recenziu
Anina
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 07.07.2018 Prečítané 1382-krát
93 %
Hotel vhodny ako pre pary, tak aj pre rodiny s detmi. Transfer z letiska 1 h 15 min uplne pohodlne. Ubytovani sme boli ihned. Cistota vsade ci v izbach, v restauraciach, pri bazenoch, na plazi na vysokej urovni. Areal priamo na plazi, more ciste, vstup do mora vhodny aj pre najmensie deti. Plaz piesocnata. Detska zahrada, dostatok animacii. Personal vynikajuci, strava super, drinky perfektne. čítať celú recenziu
Amália Kozolková
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 01.10.2017 Prečítané 3353-krát
83 %
Tak tento hotel je vynikajúci! Super izby aj s ich vybavením, veľmi čistučko na izbách v celom hoteli. Vynikajúca strava. A pláž krásna s pozvoľným vstupom, dostatočne veľká s jemným pieskom, dostatok ležadiel v ktoromkoľvek čase. Ihneď po príchode Vás ubytujú, veľmi úslužný a milý personál, jedného zamračeného človeka z personálu sme nestretli. Vynikajúca je aj cukráreň kúsok od jedálne, denne perfektné zákusky a kávička. A využívali sme denne aj fitnescentrum, majú tam výborné stroje, denne sme cvičili. čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 17.07.2017 Prečítané 4445-krát
90 %
Hotel splnil naše očakávania, veľmi dobrý hotel, služby TOP, personál vždy usmievavý a ochotný, strava vynikajúca. Boli sme už 7xkrát v Turecku, tento hotel ponúkol najlepšiu stravu, ale aj služby. V celom hoteli bolo veľmi čisto. Snáď jedna chybička, vyberali sme hotel, kde nie je veľa turistov z Ruska, ale počas nášho pobytu ich tam dosť pribúdalo. Troška sa obávame, aby hotel nestratil dobré meno, ktoré má. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia