92%
Hodnotenie
92%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Evrenseki  Turecko, Side, Evrenseki

Commodore Elite Suites & Spa - Erwachsenenhotel ab 18 Jahren recenzie 

Commodore Elite Suites & Spa - Erwachsenenhotel ab 18 Jahren recenzie 

1:50 h
31 °C
31 °C
26 °C
cca 1:00 h
cca 1:00 h
257 €
257 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 94 %
Poloha 90 %
Šport a zábava 82 %
Izby 92 %
Strava 93 %
Personál 95 %
92%
Celkové hodnotenie
371 recenzií
jana
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 24.09.2019 Prečítané 74-krát
83 %
Cesta do hotela z letiska trvá cca hodinu. Pricestovali sme z Košíc pred polnocou, ubytovali nás hneď, v nočnom bare sme dostali jedlo, napiť, nočný drink. Hotel je čistý, izby moderne, ale pritom funkčne zariadené, čisto udržiavané, s veľmi príjemným personálom, vynikajúcim jedlom. Keďže sme boli v tomto hoteli aj pred 6 rokmi, zdá sa nám, že služby boli na vyššej úrovni ako predtým. Jedlo v plážovej reštaurácii chutné, dobre skombinované, dalo sa najesť aj tam, ak ste nechceli ísť počas obeda do hotela. Jediné, čo nám prekážalo, bolo premnoženie rybičiek v plytkých vodách mora, ktoré nás hrýzli bolestivo a krvavo do lýtok. Bolo to veľmi nepríjemné. Počet ležadiel pri bazéne aj pri mori dostatočný, stále sme si našli miesto podľa nášho gusta. Vynikajúca dovolenka vhodná pre stredne náročných až náročných dovolenkárov. Určite sa oplatí zažiť. čítať celú recenziu
Peter B.
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 16.08.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Na turecké pomery špičkový hotel. Kľud a čistota v celom areáli. Veľký výber jedla a nápojov a dobrý servis personálu. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 14.08.2019 Prečítané 56-krát
93 %
Tento hotel je vhodný pre všetkých od 18+. Transfer z letiska trval asi hodinu. Na hotel sme prišli cca okolo 11 hod. Ubytovaní sme boli až od 14:00 hod. a to je jediné mínus. Areál krásny čistý, udržiavaný. Izby čisté, denne upratané. Bar v izbe denne dopĺňaný nealkom a pivom. Strava rozmanitá a bohatá. Personál milý a ústretový. Možnosti nákupov kúsok od hotela. čítať celú recenziu
Tonka Leštáková
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 09.08.2019 Prečítané 90-krát
93 %
Hotel je určený pre dospelých, je to neskutočný kľud, pohoda, žiadne rady v jedálni, milý personál. Všade čisto. K moru je to blízko, pláž čistá, o ležadlá nie je núdza a obsluha ešte aj tam. Večerné prechádzky po krásnej promenáde a nákupy iba pár metrovú od hotela. čítať celú recenziu
Zuzana P.
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 06.09.2017 Prečítané 775-krát
100 %
Strava veľmi rozmanitá, chuťovo skvelá, izba super, všade a vždy čisto, perfektné denné aktivity a večerný program, vždy usmiaty a milý personál, proste perfektná dovolenka čítať celú recenziu
Eva U.
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 19.07.2017 Prečítané 687-krát
95 %
Hotel na vysokej úrovni, kľud, relax čítať celú recenziu
Richard
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 16.07.2016 Prečítané 886-krát
83 %
Výborný hotel s excelentnou stravou! Naozaj kuchyňa je Top! Večere: kačice, morky, ryby, kuracie mäso, jahňacie mäso, teľacie mäso. Každý si nájde niečo chutné! Veľmi dobrý relax, kľudný, čistý hotel, pláž čistá, vždy doplnené chladničky na pláži s nápojmi. Hotel je od 18 rokov, takže maximálny kľud. Nákupné možnosti 5 min od hotela. Klientela prevažne Nemci. čítať celú recenziu
Marcela
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 22.06.2016 Prečítané 330-krát
87 %
Hotel je príjemný, elegantný, ničoho nie je nadbytok, ale ani ničoho a nikdy nedostatok. Manažment sa správa pragmaticky a veľmi rozumne. Boli sme tam minulý rok a v piatok cestujeme opäť, to je znakom toho, že sme boli veľmi spokojní a odporúčam ho všetkým. čítať celú recenziu
Lia Veselá
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 03.10.2015 Prečítané 745-krát
90 %
Hotel bol prístupný iba od 18 rokov, čo sa prejavilo vo všetkých smeroch. Žiadne plastové poháre, špinavé jedálne, pobehovanie detí, žiadni alkoholom potužení pubertiaci - ani dospelí. Kvalitné večerné programy, pozornosť personálu, skutočná dovolenka - odpočinková. Jediným pre mňa malým nedostatkom bolo, že areál je osadený v priestore s malou zeleňou. K areálu sa prechádzalo cez parčík s pešou zónou, odkiaľ boli vstupy na pláž vyznačených jednotlivými rezortmi. V tejto zóne bol veľmi pekný plážový bar s možnosťou konzumovanie obeda, chladiaci box s ovocím a zákuskami od 10. 00-18. 00. Pri ležadlách na pláži umiestnená chladnička s nealko nápojmi, obsluha k ležadlami s občerstvením. Dovolenka na vysokej úrovni. čítať celú recenziu
Ivan
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 04.03.2015 Prečítané 2061-krát
90 %
Najlepší hotel, v ktorom sme boli. Boli sme asi 5-krát v Turecku a toto bol zatiaľ najlepší hotel, v ktorom sme boli. Už máme zaplatenú dovolenku aj na tento rok v tomto hoteli. Prvýkrát ideme do toho istého hotela. Strava bola prispôsobená európskej chuti a bola veľmi chutná. čítať celú recenziu
Rado
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 27.01.2015 Prečítané 1551-krát
80 %
Hotelu sa nedá nič vytknúť. Vysoká úroveň všetkých služieb, milá a úslužná obsluha. Pretože hotel je určený len pre osoby nad 18 rokov nájdete v hoteli kľud a pohodu bez kriku a plaču detí pri stravovaní a na pláži. Veľký výber stravy. Ja som náročný a navyše i problematický stravník, ale nemal som vôbec žiadny problém s výberom. Možnosť samostatných výletov do okolia alebo na organizované výlety so sprievodcom. čítať celú recenziu
Igor
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 19.09.2014 Prečítané 1501-krát
87 %
Ubytko - super, personál - super, strava, pláž, voda - super! Naozaj to bola dobrá dovolenka, a preto sa aj ja osobne vrátim a viem už teraz, že nie len raz. :-) S kľudným svedomím odporúčam a garantujem výbornú dovolenku. Počasie sme mali aj septembri - 33 cez deň a v noci 25. CHOĎTE! čítať celú recenziu
Zdenka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 11.09.2014 Prečítané 1316-krát
100 %
Kto má predstavu o romantickej dovolenke, určite odporúčame. Relax bez detí s najväčšou pozornosťou venovanou dospelým nie deťom. Hotel je tichý - žiadny krik, buchot a vrieskanie. Skutočný relax a pohoda. Takýto typ dovolenky je na nezaplatenie. Určite sa tam ešte vrátime. čítať celú recenziu
Jarmila
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 03.07.2014 Prečítané 2191-krát
100 %
Tento hotel je proste úžasný, nemá chybu hodnotila by som ho na 6*, všetko krásne, na pláži rozdávali citrónové limonády, mokré uteráčiky, príjemný a ochotný personál, izba každý deň uprataná, strava rozmanitá bez chyby, určite sa tam vrátime, ďakujeme cestovnej kancelárii. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 17.08.2013 Prečítané 2493-krát
83 %
Naozaj vynikajuci hotel s kvalitnymi sluzbami, ochotny personal, vyborne jedlo, izby krasne, vzdy ciste, hotelova plaz tiez pekne udrziavana s plnym servisom. Kedze ide o hotel len pre dospelych je tam naozaj klud, vecer rozne programy, krasny cisty bazen dokonca s barom na vode. čítať celú recenziu
Evka
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 05.08.2013 Prečítané 2873-krát
97 %
Celkovo hotel hodnotím ako vynikajúci, na úrovni. Izba bola krásna. Vonku boli tri chladiace boxy s vodou, minerálkou a limonádou. Pri bazéne rozdávali ladovu kávu, minerálku, rozne limonády, koktejly aj ovocie. Ešte aj v bazénoch bol ,,pohyblivý bar,, s limonádou a alkoholom. Bazén bol horný - menší a pod ním bol velký bazén. Bol čistučký a krásny. Miesto pri pláži a pri bazéne sa dalo nájsť aj o 14tej popoludní. Jediné čo by som vytkla tomuto hotelu sú animácie. Každý druhý deň je tam živá hudba a ostatné dni sú pozvane tanečne skupiny a pod. Žiadne scénky ani nič podobné. Ale to je tým, že tam nie sú deti. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia