Turecko Turecko
Turecko, Side, Kumkoy Turecko, Side, Kumkoy

Oleander Hotel recenzie 

Oleander Hotel recenzie 

Turecko Turecko
Turecko, Side, Kumkoy Turecko, Side, Kumkoy
Teplota vzduchu: 33 °C
Teplota vody: 27 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 5 km
Dĺžka letu: 1:50 h
Od letiska: cca 1:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 92 %
Poloha 92 %
Šport a zábava 85 %
Izby 87 %
Strava 92 %
Personál 93 %
Monika
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 15.08.2019 Prečítané 91-krát
87 %
Super hotel. Má len jednu nevýhodu, že je určený pre nemeckú klientelu. Čašníci čakajú všimné. Pláž je piesočnatá, vhodná pre malé deti a neplavcov. Strava výborná, veľa morských špecialít. Každý večer boli tematické večery na stravu. Veľký výber zákuskov. Varili stravu bezlepkovú aj bezlaktózovú. Hotel je prispôsobený vozičkárov a deťom - veľké plus. Transfer z letiska zhruba 1,5 hodiny. Centrum je vzdialené 3 min. Areál hotela perfektný, veľa zelene. Bazény, tobogan, pre detičky tak všetko, ako má byť. Hotel jedna perfektnosť. Čítať celú recenziu
Jana K.
Termín pobytu: Oct 2017 Recenzia pridaná 23.11.2017 Prečítané 3040-krát
100 %
Perfektna dovolenka. rozhodovali sme sa na zaklade recenzii, nelutujeme. Hotel pekny, cisty, naozaj nadherna zelen, kvety, dostatok tiena, lavicky. z hotelovej ponuky - posilovna, masaze, vnutorny bazen sme vyskusali bazen, voda 28 stupnov, vsade cisto a nikoho, kedze vsetci boli pri mori:) Plaz cista, upratana, dostatok lehatok, plazove uteraky za depozit (peniaze Vam pri vrateni uterakov vratia). V mori sa este stale dalo plavat, aj ked s pociatocnym odhodlanim, nakolko sme boli na dovolenke od 10 do 17 oktobra, kedy uz malo more len 26 stupnov. Ale tym, ze bolo plytke, s pozvolnym vstupom do mora, bola voda dlhy usek prehriatejsia. Vyborne pre deti, mohli ist dlho a voda po kolena, ale super aj pre dospelych, ktori sa bud boja plavat v hlbokom mori,alebo chcu more prehriatejsiea dlhsie plytke na clapkanie sa:). Okolo obeda vonkajsie teploty 31 stupnov, do desiatej hodiny rano a po 17 hod teploty okolo 25 stupnov, co bolo super na vylety a nakupovanie. 4 -5 hodin okolo obeda sa da v pohode opalovat, teplota bola v tieni 31 stupnov a doobeda a vecer sa dalo ist na vylet v idealnom teple. Klimu v izbe sme nezapli, nebolo treba. mali sme izbu, kde svietilo slnko poobede. v noci sme mali otvoreny balkon, nebali sme sa, ze by tam niekto /nieco vliezlo. Slusny, strazeny hotel. Obchody hned na skok od hotela: oblecenie, supermarket, optika, lekaren, sperky. dalo sa nakupit, co si clovek prial. Predavaci neboli otravni, ale ochotni boli. PERFEKTNA STRAVA. naozaj sme sa pocas dovolenky chceli aj dobre a syto najest, sme masozravci a ocakavanie sa splnilo. mily personal. davali sme sprepitne, ale personal bol velmi ustretovy od zaciatku, aj bez sprepitneho. po sprepitnom si napr pamatali, co pijete, automaticky to doniesli. Vyborne grilovane masa na veceru, perfektne wafle:) dostatok masa, ovocia, zeleniny, naozaj siroky vyber roznych kolacikov, po obede nanuky, na plazi pecenie placiek, poobedne jedlo a kolaciky ku kave, siroky vyber. rano sa dal kupit cerstvy dzus, ale ak ste nechceli platit, nemuseli ste, aj tak ste mali dostatok napojov. kava ok, tradicna neska, ak chcete, mozete si ju zobrat rano sami, pocas celeho dna aj z automatov, netreba ani casnika privolat. ale su ochotni, pridu sa spytat, a kavu sami donesu. pocas celeho dna napoje z automatov zdarma, voda, akozedzusy, kola, sprite. ked ste chceli nieco ine, barmani boli ochotni. Vylety: my sme skusili vodopady aj historicku cast Side, vsade autobusom, naozaj je to tak, ze sa postavite na zastavku, neriesite harmonogram autobusu a autobus ide okolo, sofer zakrici cielovu zastavku, aj na dverach to ma napisane, plus na dverach su nazvy hotelov a cast, kam zase autobus z cielovej zastavky ide a za euro si idete v pohodicke do ciela. autobusy ciste, rychle. neviem, ci maju harmonogram. ked sofer rano videl, ze na zastavke aj pri ceste je vela turistov, ktori maju zaujem sa odviezt, ale nezmestia sa, okamzite do vysielacky volal kolegom, nech posilnia spoje. co bolo super. v autobuse vam aj rozmenia dolare, alebo eura papierove za drobne a naopak. takisto nie je problem rozmenit drobne alebo papierove na recepcii. su mili, ochotni. V areali sa staraju aj o zopar maciek. su ciste, vychovane, zdrave. zakaz krmenia. kto ich naozaj nekrmi, toho si nevsimaju a neobtazuju. neskacu na stoly, ani stolicky. maju svoje misky a domceky. a su naozaj nadherne:) Vecerne programy super, aj ked v nemcine, pripadne nemcina aj anglictina, dalo sa pochopit, bolo to super:) program koncil okolo 22.30, potom ticho, co sme my ocenili. hluk zo vzdialenych hotelov trosku, zjavne ruska klientela:) ak ste zavreli okno, nepoculi ste nic:). V antickom side sme sli na vylet lodou za 5 e osoba, cca hodinu a pol to trvalo, lod plavala na jednu a druhu stranu side, uplne to stacilo, vylet bol pekny. v rezorte v oktobri velmi vela rakuskych dochodcov dovolenkarov, cechov a slovakov sme ani nestretli. rusi sem tam, v tomto hoteli v mensine. ale personal odhalil, ze nie sme nemci, samozrejme, medzi sebou sme sa rozpravali po slovensky, hned sa pytali odkial sme, ale nepocitovali sme negativne emocie smerom k nam, spravali sa k nam rovnako, ako k nemeckej klientele. na dovolenku sme ale sli cez rakusku CK a nevybrali sme si najlacnejsiu izbu, ale cenovy stred, hned s moznostou bocneho vyhladu na more, co sme aj dostali. Ticha pekna izba s balkonom. Izbu sme nereklamovali, ani nevymienali. tuto dovolenku by sme si v tomto rezorte pokojne zopakovali, inam by sme sli nie z nespokojnosti, ale len preto, ze chceme zazit aj nieco nove. Čítať celú recenziu
Evelina
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 02.10.2017 Prečítané 2208-krát
83 %
Hotel je od letiska je vzdialený asi 3/4 hodiny, boli sme ubytovaní hneď, hotel má skvelú polohu, pláž super, stravovanie dobré, hlavne obedy podávané v plážovom bare vynikajúce, nemusíte ísť do hlavnej reštaurácii, večera aj s grilovaním pri bazéne, hotel s nemeckou klientelou, jediné mínus je, že tento to hotel označuje hostí, segreguje ich /Slováci červené náramky a Nemci modré/ a dávajú nám horšie izby. Čítať celú recenziu
Richard
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 16.08.2017 Prečítané 803-krát
77 %
Hotel je od letiska cca 60km. Hotel je prerobený, hoci je označený ako 5*, podľa mňa nie je. Kto má alergiu na potraviny, má smolu, nikde žiadne označenie, čo v hoteloch 5* by mala byť samozrejmosť. Do Turecka chodím každý rok, ale tento hotel bol najslabší. Personál maximálne milý, upratané celkom dobre. V každom bloku jeden výťah, tak sme chodili po schodoch. Fitko dobré. Vnútorný bazén zatvorený cez leto. Strava dobrá, akurát veľmi málo rýb, čo som bol prekvapený. Čítať celú recenziu
Marta
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 25.07.2017 Prečítané 640-krát
93 %
Perfektný hotel pre rodiny s malými deťmi, páry a starších. Blízko čistunká pláž, pozvoľný vstup do mora, dostatok ležadiel pri bazénoch ako aj na pláži. Z letiska cca 1 hod. Hotel je v nádhernej vždy upravovanej záhrade, okolie čisté. Na izbe kanvica, čaje a káva, chladnička denne dopĺňaná: voda, minerálka, džúsy. V kúpeľni každý deň dopĺňaný šampón, sprcháč a kondicionér na vlasy. Niet čo vytknúť. Čítať celú recenziu
Partik
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 13.07.2015 Prečítané 1090-krát
90 %
Odporucam, hotel je skvely, sluzby su na vysokej urovni. Vsetko ciste, prekrasna zahrada, denne upratana izba. Vybavenie hotela na dobrej urovni. Jedine, co bolo mizerne, boli sluzby delegatky z ck, len odrapotala, kde sa da ist na vylet a tym praca pre nu skoncila. Čítať celú recenziu
Dana
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 02.10.2012 Prečítané 1483-krát
96 %
Hotel sa nachádza v stredisku Kumkoy. V okolí hotela je veľa obchodov, kde sa dajú nakúpiť pekné suveníry a príjemne sa poprechádzať. Tento hotel vrelo odporúčam každému, poskytuje špičkové služby a každý si v ňom odpočinie a zrelaxuje! Čítať celú recenziu