Turecko Turecko
Turecko, Side, Cengerköy Turecko, Side, Cengerköy

Cenger Beach Resort & Spa recenzie 

Cenger Beach Resort & Spa recenzie 

Turecko Turecko
Turecko, Side, Cengerköy Turecko, Side, Cengerköy
Teplota vzduchu: 30 °C
Teplota vody: 23 °C
Pláž: 150 m
Centrum: 15 km
Nákupné možnosti: 0 m
Dĺžka letu: 1:50 h
Od letiska: cca 1:45 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 41 %
Poloha 50 %
Šport a zábava 53 %
Izby 68 %
Strava 67 %
Personál 68 %
666mahony
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 28.09.2017 Prečítané 2558-krát
60 %
Hotel je pekný a čistý, chýbala zapnutá klimatizácia v priestore recepcie - vstupnej hale. Priestor okolo hotela veľmi biedny, žiadna zeleň. Okolo bazéna malá trávnatá plocha. Výhľad na more zo žiadneho miesta z hotela. Výhľad prekrýva novopostavený hotel. A to má hotel 5 podlaží nad vstupnou halou a 2 pod vstupnou halou. Strava - polotovary (vypráž. rezne, nugety), mleté mäso. Výber slabý. Alko a nealko nápoje super, avšak Slovákom, Čechom, Poliakom nalievali do plast. pohárov. Rusom a Nemcom do skla. Káva vynikajúca. Dezerty boli super. Ovocie na túto krajinu chabé. Jablká a hrušky máme aj na Slovensku. Poniektorí z personálu otravní, dotieraví k ženám. More bolo úžasné, ležadlá veľakrát obsadené. Zostával pobyt pri bazéne. Bazén pekný, udržiavaný. Animátori super. Asi všetko. Čítať celú recenziu
Janulik
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 09.08.2016 Prečítané 1777-krát
70 %
Hotel hodnotím pozitívne, pekný nový a izby boli pekne a vždy upratané. Transfer z letiska na hotel trval strašne dlho - 80 minút, nakoľko sme mali so sebou malé dieťa, tak to bolo únavne. Areál hotela v celku fajn, len naokolo je už postavený ďalší hotel a čo sa týka bazénov, sú silno chlórované. Pre deti tam je mini klub, ktorý má otváracie hodiny, nedá sa tam byt stále s deťmi a pri bazénoch je šmykľavka, ktorá je o ničom, nedá sa na nej vôbec šmýkať. Čítať celú recenziu
Jozef N.
Termín pobytu: Oct 2015 Recenzia pridaná 04.11.2015 Prečítané 1032-krát
95 %
Pre nas bola dovolenka dokonala, obavali sme sa pocasia, ale 30 stupnov bolo kazdy den a to sme boli v oktobri. Boli sme uz v Turecku 2x, takze sme vedeli do coho ideme. Cestovali sem aj pookoli miestnimy busmi a bez problemov. Odporucam, ale zamenit peniaze na turecke, inak vsade dostanete prirazku aspon 20%. Hotel aj plaz je presne ako na fotkach, na dobrej urovni. Mozme vytknut len 2 veci tejto dovolenke a to rozostavany hotel oproti Cenger rezortu a posunuty odlet lietadla z Turecka takmer o 10 hodin skor co nam velmi nevyhovovalo, pretoze sme uz muselli na letisko odchadzat o 3 hodine rano, Vraj ma na to prepravna spolocnost narok, Je to vsak neprijemne zistenie obzvlast den pred odchodom. Čítať celú recenziu
Viera
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 01.07.2015 Prečítané 1069-krát
70 %
Dovolenka bola v celku vydarená, hotel čistý, izby vždy poriadené, ale nie vyriadené, ako by sa patrilo na 5* hotel. Strava, priestor okolo hotela bol dobrý, bazén perfektný a aj na pláži, ležadlá boli vždy dostupné. Animátori slabí, vstup do mora zlý, po 2-3 m prudký zraz dole do hĺbky 2m. Pred samotným hotelom rozostavaná stavba, o ktorej pri kúpe nebola ani zmienka, našťastie na nej nerobili. Hotel je priamo pri frekventovanej diaľnici. Čítať celú recenziu
Kika
Termín pobytu: Apr 2013 Recenzia pridaná 03.02.2014 Prečítané 2750-krát
63 %
Hotel bol fajn, krajina je veľmi pekná, o areál sa starali zamestnanci veľmi dobre. Celkovo dovolenka dopadla skutočne dobre. Dôležité bolo, že sme si oddýchli. Služby boli v pohode. Zamestnanci boli príjemní, s ich prácou sme boli spokojní, dalo sa na nich obrátiť. Niektorí nezvládali komunikáciu v angličtine, čo nám niekedy komplikovalo situáciu, ale rukami nohami sme to zvládli. Pláž bola piesočnato - kamenistá. Bola celkom čistá. Voda v mori – fajn, príjemná. Rezort je nový. Dá sa vyraziť na výlety do Side alebo Alanye. Strava bola veľmi chutná. Mali sme toho veľa na výber. Stále tu boli k dispozícii čerstvé šaláty a veľa druhov. Veľmi dobre sme sa najedli. Nápoje boli miestne, trochu iné, než sme zvyknutí, ale bolo to v poriadku. Vo večerných hodinách začalo pribúdať odpadkov, ale to by sme nepripisovali chybe tohto miesta, ale nevychovaným ľuďom. Pri hoteli je pomerne rušná cesta a steny nie sú až tak hrubé, takže sme počuli viac, než sme chceli. Hotel by mal zapracovať na animáciách, bolo ich málo a ich kvalita slabšia. Fitness nebolo také, ako sme videli na fotkách. Nie je v ňom ani len klimatizácia. Čítať celú recenziu