72%
Hodnotenie
72%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Cengerköy  Turecko, Side, Cengerköy

Raymar Resort & Aqua recenzie 

Raymar Resort & Aqua recenzie 

1:50 h
26 °C
26 °C
20 °C
cca 1:45 h
cca 1:45 h
485 €
485 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 56 %
Poloha 62 %
Šport a zábava 67 %
Izby 75 %
Strava 73 %
Personál 73 %
72%
Celkové hodnotenie
234 recenzií
Katarína
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 25.07.2019 Prečítané 29-krát
83 %
Bola to moja prvá dovolenka v Turecku, oddýchla som si, dokonale sa tam o Vás postarajú, doporučujem kúpele v hoteli, cenu som vyjednala na 25 eur. Bolo to úžasné, určite odporúčam každému. Večerný program v amfíku na úrovni. Hotel super, akurát mi tam prekážali hluční Rusi. čítať celú recenziu
Miro
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 19.07.2019 Prečítané 130-krát
67 %
Hotel v pohode, transfer cca 90 minút, o ubytovaní píšem v komentári "personál". Delegátka až druhý deň o 11:00, vraj ak bol problém, mal som volať?! Ak si platím cez CK dovolenku a je tam "akože" delegát, nechápem, ako môže zastrešovať viac hotelov. Ak by som nepoznal aspoň trochu cudzí jazyk, neviem, neviem... čítať celú recenziu
D B
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 26.08.2017 Prečítané 1063-krát
73 %
Hotel pekny a cisty. Upratovanie, uteraky a minibar denne doplnene. Dzusy v baroch, jedalni a minibare nekvalitne (sladke a bechutne), asi sirup a voda. Ovocne stavy len na objednavku za 2 € pohar. Zmrzlina zadarmo od 15:00 do 16:30. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 23.09.2016 Prečítané 1428-krát
97 %
Menší hotelový rezort, všetko po ruke, na blízku. Jeden plavecký bazén, 2 detské, jeden s tromi toboganmi. Snack bar pri pláži - ten bol úplne parádny, dalo sa tam nielen napiť, ale aj dobre najesť napr. cez obed. Sprchy na pláži, detské ihrisko, tenisový kurt, amfiteáter. Nádherný, udržiavaný areál. Bola to skvelá dovolenka, určite odporúčam, hlavne rodinám s menšími deťmi kvôli tomu, že areál je plošne menší a všetko je po ruke. Ale určite ho ocenia aj iné vekové kategórie. Transfer z letiska 1:35. čítať celú recenziu
Monika Ž.
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 06.09.2016 Prečítané 243-krát
100 %
Výborná dovolenka. čítať celú recenziu
Martin L.
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 31.08.2016 Prečítané 241-krát
95 %
Celkovy dojem je pozitivny, avsak stale Turecko trosku zaostava za inymi rezortmi. čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 29.07.2016 Prečítané 966-krát
93 %
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. Sú tam 3 bazény (1 detský), 3 tobogany a mólo. Pre deti sú pripravené preliezačky, amfiteáter s každodenným večerným programom, tenisový kurt a plážový volejbal. Hotel poskytuje osušky, ležadlá a slnečník bez poplatku. Stava bola vynikajúca, hotel a izby boli čisté, krásne a moderné. Transfer trval cca 2 hod. Najbližšie nákupné možnosti 3km. Tento hotel a izbu s výhľadom na more odporúčame. :) čítať celú recenziu
Dominika C.
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 18.07.2016 Prečítané 441-krát
95 %
Vrelo odporúčame, ak bude možnosť, my sa vrátime určite :) čítať celú recenziu
Štefan Tichý
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 10.12.2014 Prečítané 1230-krát
100 %
V auguste bolo strašne horúco. Ale inak maximálna spokojnosť. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia