Recenzie hotelov - Cengerköy (30)

Najnovšie recenzie hotelov

Raymar Hotels & Resort recenzie

Raymar Resort & Aqua

Turecko - Side - Cengerköy

+
83% Katarína

25.07.2019

Bola to moja prvá dovolenka v Turecku, oddýchla som si, dokonale sa tam o Vás postarajú, doporučujem kúpele v hoteli, cenu som vyjednala na 25 eur. Bolo to úžasné, určite odporúčam každému. Večerný program v amfíku na úrovni. Hotel super, akurát mi tam prekážali hluční Rusi.

prečítať si celú recenziu
Raymar Hotels & Resort recenzie

Raymar Resort & Aqua

Turecko - Side - Cengerköy

+
66% Miro

19.07.2019

Hotel v pohode, transfer cca 90 minút, o ubytovaní píšem v komentári "personál". Delegátka až druhý deň o 11:00, vraj ak bol problém, mal som volať?! Ak si platím cez CK dovolenku a je tam "akože" delegát, nechápem, ako môže zastrešovať viac hotelov. Ak by som nepoznal aspoň trochu cudzí jazyk, neviem, neviem...

prečítať si celú recenziu
Cenger Beach Resort & Spa recenzie

Cenger Beach Resort & Spa

Turecko - Side - Cengerköy

60% 666mahony

28.09.2017

Hotel je pekný a čistý, chýbala zapnutá klimatizácia v priestore recepcie - vstupnej hale. Priestor okolo hotela veľmi biedny, žiadna zeleň. Okolo bazéna malá trávnatá plocha. Výhľad na more zo žiadneho miesta z hotela. Výhľad prekrýva novopostavený hotel. A to má hotel 5 podlaží nad vstupnou halou a 2 pod vstupnou halou. Strava - polotovary (vypráž. rezne, nugety), mleté mäso. Výber slabý. Alko a nealko nápoje super, avšak Slovákom, Čechom, Poliakom nalievali do plast. pohárov. Rusom a Nemcom do skla. Káva vynikajúca. Dezerty boli super. Ovocie na túto krajinu chabé. Jablká a hrušky máme aj na Slovensku. Poniektorí z personálu otravní, dotieraví k ženám. More bolo úžasné, ležadlá veľakrát obsadené. Zostával pobyt pri bazéne. Bazén pekný, udržiavaný. Animátori super. Asi všetko.

prečítať si celú recenziu
Raymar Hotels & Resort recenzie

Raymar Resort & Aqua

Turecko - Side - Cengerköy

+
73% D B

26.08.2017

Hotel pekny a cisty. Upratovanie, uteraky a minibar denne doplnene. Dzusy v baroch, jedalni a minibare nekvalitne (sladke a bechutne), asi sirup a voda. Ovocne stavy len na objednavku za 2 € pohar. Zmrzlina zadarmo od 15:00 do 16:30.

prečítať si celú recenziu
Raymar Resort recenzie

Raymar Resort & Aqua

Turecko - Side - Cengerköy

+
96% Jana

23.09.2016

Menší hotelový rezort, všetko po ruke, na blízku. Jeden plavecký bazén, 2 detské, jeden s tromi toboganmi. Snack bar pri pláži - ten bol úplne parádny, dalo sa tam nielen napiť, ale aj dobre najesť napr. cez obed. Sprchy na pláži, detské ihrisko, tenisový kurt, amfiteáter. Nádherný, udržiavaný areál. Bola to skvelá dovolenka, určite odporúčam, hlavne rodinám s menšími deťmi kvôli tomu, že areál je plošne menší a všetko je po ruke. Ale určite ho ocenia aj iné vekové kategórie. Transfer z letiska 1:35.

prečítať si celú recenziu
Raymar Resort recenzie

Raymar Resort & Aqua

Turecko - Side - Cengerköy

+
100% Monika Ž.

06.09.2016

Výborná dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Raymar Resort recenzie

Raymar Resort & Aqua

Turecko - Side - Cengerköy

+
95% Martin L.

31.08.2016

Celkovy dojem je pozitivny, avsak stale Turecko trosku zaostava za inymi rezortmi.

prečítať si celú recenziu
Hotel Cenger Beach Resort recenzie

Cenger Beach Resort & Spa

Turecko - Side - Cengerköy

70% Janulik

09.08.2016

Hotel hodnotím pozitívne, pekný nový a izby boli pekne a vždy upratané. Transfer z letiska na hotel trval strašne dlho - 80 minút, nakoľko sme mali so sebou malé dieťa, tak to bolo únavne. Areál hotela v celku fajn, len naokolo je už postavený ďalší hotel a čo sa týka bazénov, sú silno chlórované. Pre deti tam je mini klub, ktorý má otváracie hodiny, nedá sa tam byt stále s deťmi a pri bazénoch je šmykľavka, ktorá je o ničom, nedá sa na nej vôbec šmýkať.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Cengerköy

Raymar Resort & Aqua recenzie 96%

Raymar Resort & Aqua

Turecko - Side - Cengerköy

+

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe11%

Čistota izieb11%

Personál91%

Pomer ceny a služieb11%

zobraziť recenzie
Cenger Beach Resort & Spa recenzie 94%

Cenger Beach Resort & Spa

Turecko - Side - Cengerköy

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb20%

Personál76%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
Master Family Club recenzie 86%

Master Family Club

Turecko - Side - Cengerköy

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pemar Beach Resort recenzie 76%

Pemar Beach Resort

Turecko - Side - Cengerköy

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál85%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Iron Ambassador Side Beach demnächst Fun & Sun Life Side recenzie 66%

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Throne Beach Resort recenzie 34%

Throne Beach Resort

Turecko - Side - Cengerköy

Kvalita izieb73%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie