Recenzie hotelov - Bogazkent (85)

Najnovšie recenzie hotelov

Crystal Family Resort recenzie

Crystal Family Resort

Turecko - Belek - Bogazkent

93% jana

04.11.2019

Nám sa veľmi páčilo, bola to kľudná a pohodová dovolenka, všetko bolo dobre zabezpečené, areál nie je najväčší, ale je tam všetko - tobogany, snack bar, nonstop bar, amfiteáter, preliezačky, detský bazén, plávací bazén, relax bazén, ležadlá pri bazénoch aj pri mori boli dostačujúce.

prečítať si celú recenziu
Sensitive Premium Resort & Spa recenzie

Sensitive Premium Resort & Spa

Turecko - Belek - Bogazkent

0% Vajkai Edit

31.10.2019

Päťhviezdičkový hotel si nemôže dovoliť, aby na recepcii ako privítací personál stál neochotný, arogantný, cynický človek. Išli sme štyri manželské páry, objednané sme mali štyri dvojlôžkové izby. Namiesto objednaných izieb sme dostali dve dvojlôžkové s manželskou posteľou a jednu tzv. rodinnú izbu /1 manželská posteľ a dve jednolôžkové postele, spoločná toaleta, sprcha/. Mačky chodia v jedálni. Animačný team super.

prečítať si celú recenziu
Sensitive Premium Resort & Spa recenzie

Sensitive Premium Resort & Spa

Turecko - Belek - Bogazkent

95% Marek

01.08.2019

Ahojte! Boli sme v tomto hoteli minulý rok. Hotel krásny, naozaj. Izby tiež udržiavané. Strava veľmi dobrá, vedel si vybrať každý. Boli tematické večere napr. talianska, čínska, turecká atď. Ale aj keď človek neobľuboval danú kuchyňu, tak si vybral aj z klasických jedál, ktoré robili. Samozrejme, všetko formou bufetu. Raňajky božie od praženice cez párky po toasty, ktoré si mohol každý spraviť podla vlastnej chuti... proste strava bola ozaj na úrovni 5*. Jediné, čo je nevýhodou, že to je malý rezort a zlá oblasť. Okolie tvoria domy a pláž je asi 300 metrov, ale zas keď niekto nie je moc fajnšmeker, tak chodil kazdých 15 minút autobus medzi hotelom a plážou, ktorá bola hotelová, takže tam nebol nikto iný len hostia. Na pláži bol tiež bufet aj bar. Takže dávam 8/10.

prečítať si celú recenziu
Mholiday Hotels Belek  recenzie

Mholiday Hotels Belek

Turecko - Belek - Bogazkent

70% Ferica

20.09.2018

Stary hotel, bez rekonstrukcie, ako pisu v cestovkach. Sklamanie je mozne rozpustit v alkohole, avsak po 3 dnoch dojde biele vino, po 4roch amareto, vecer nemaju matu na mojito, tak ani miesany drink neurobia... ak nie ste zastancami vodky, ostava pivo. Strava ako vsade inde, najma ryza, zemiaky malokedy, obrovskou prednostou je super more a plaz, blizko, ciste, upravene.

prečítať si celú recenziu
Kirman Belazur Resort & Spa recenzie

Kirman Belazur Resort & Spa

Turecko - Belek - Bogazkent

73% Ingrid

10.07.2018

V hoteli Kirman Belazur sme sa ako rodina cítili veľmi dobre, aj naše pubertiačky tam vydržali a nenudili sa, čistý, voňavý, obedy vonku aj v hlavnej jedálni, stále hudba, večer program, náš tretí hotel v Turkie a asi najlepší, hoci predtým sme vždy kupovali oveľa drahšie.

prečítať si celú recenziu
Kirman Belazur Resort & Spa recenzie

Kirman Belazur Resort & Spa

Turecko - Belek - Bogazkent

83% Tomáš

26.12.2017

Hotel má krásne rodinné izby, sú spojené chodbou, z ktorej sa vchádza do kúpeľne. Pri vstupe Vás čakajú papuče. Každá izba má chladničku, každý deň doplnenú, takisto je v každej televízia. Strava je pestrá veľa zeleniny, syrov, rýb a cestovín. Nápoje všetkého druhu či alko alebo nealko. Výborné masáže, odporúčam asi naj, akú som kedy dostal, takisto wellness. Bazény udržiavané a rozsiahle. Aquapark za hotelom otvorený v určitých hodinách. Pri mori dostatok ležadiel, bar s nápojmi a ovocím. Pri bazénoch bar aj reštaurácia, WC, sprchy. Pláž je piesková, ale vstup do mora kamienkový. Hlavne pre plavcov, voda dosť hlboká kúsok od brehu.

prečítať si celú recenziu
Siam Elegance Hotels & Spa recenzie

Siam Elegance Hotels & Spa

Turecko - Belek - Bogazkent

+
95% Tomáš

10.10.2017

Hotel sa nam pacil, je vidiet ze nie je najnovsi ale vsade bolo absolutne cisto. Personal bol velmi mily a ochotny. Izba bola trochu tmavsia, ale to bolo skor tym, ze hotel je postaveny na azijsky styl. Portfolio jedla velmi siroke a zaroven aj chutne. Co sa tyka lehatok, tak to sme nemali ziadny problem si nieco najst aj napriek tomu ze hotel bol plny - 1400 ludi. Pri tomto cisle sa asi viaceri zastavite, no napriek tomu to v realite vobec nevyzeralo preplnene.

prečítať si celú recenziu
Kirman Belazur Resort & Spa recenzie

Kirman Belazur Resort & Spa

Turecko - Belek - Bogazkent

100% Ingrid V.

08.10.2017

Super dovolenka, hotel je pekný, nový. Izby kraaassne :) Chodili nám upratovať každý deň a aj cely hotel upratovali stále, vždy bolo vsade čisto. Strava bola dobrá, veľký vyber (mäso, grilované ryby, morské plody, šaláty, syry, špagety, hamburgre, hotdogy....asi vsetko na čo si pomyslite). V baroch robili miešané drinky, obsluha bola vždy milá a ochotná :) Ak Turecko, tak už len sem.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Bogazkent

Aydinbey Famous Resort recenzie 97%

Aydinbey Famous Resort

Turecko - Belek - Bogazkent

+

Kvalita izieb98%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál90%

Pomer ceny a služieb78%

zobraziť recenzie
Crystal Paraiso Verde Resort & Spa recenzie 96%

Crystal Paraiso Verde Resort & Spa

Turecko - Belek - Bogazkent

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe66%

Čistota izieb66%

Personál93%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Alva Donna Exclusive Hotel & Spa recenzie 94%

Alva Donna Exclusive Hotel & Spa

Turecko - Belek - Bogazkent

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe6%

Čistota izieb8%

Personál95%

Pomer ceny a služieb8%

zobraziť recenzie
Crystal Family Resort recenzie 93%

Crystal Family Resort

Turecko - Belek - Bogazkent

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Kirman Belazur Resort & Spa recenzie 90%

Kirman Belazur Resort & Spa

Turecko - Belek - Bogazkent

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb22%

Personál90%

Pomer ceny a služieb25%

zobraziť recenzie
Belek Beach Resort recenzie 89%

Belek Beach Resort

Turecko - Belek - Bogazkent

+

Kvalita izieb95%

Intenzita hluku v izbe6%

Čistota izieb7%

Personál100%

Pomer ceny a služieb6%

zobraziť recenzie
Mholiday Hotels Belek  recenzie 86%

Mholiday Hotels Belek

Turecko - Belek - Bogazkent

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
FUN & SUN Life Belek recenzie 83%

FUN & SUN Life Belek

Turecko - Belek - Bogazkent

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Siam Elegance Hotels & Spa recenzie 81%

Siam Elegance Hotels & Spa

Turecko - Belek - Bogazkent

+

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe4%

Čistota izieb5%

Personál87%

Pomer ceny a služieb5%

zobraziť recenzie