90%
Hodnotenie
90%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Belek, Bogazkent  Turecko, Belek, Bogazkent

Alva Donna Exclusive Hotel & Spa recenzie 

Alva Donna Exclusive Hotel & Spa recenzie 

1:50 h
19 °C
19 °C
20 °C
cca 0:45 h
cca 0:45 h
455 €
455 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 93 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 88 %
Izby 87 %
Strava 93 %
Personál 92 %
90%
Celkové hodnotenie
108 recenzií
Tina
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 07.09.2017 Prečítané 364-krát
47 %
98% ruskej klientely, anglicky sa dohovoríte, ale s problémami. Hotel má vymenený manažment, podľa hostí, ktorí tam opakovane boli šiestykrát, hotel sa veľmi zhoršil. Ráno 6:02 si ruskí klienti bezhlavo obsadzujú ležadlá. Hotel má dve časti: stará časť má 14 rokov, nová (pozor, k moru je to cca 700 m) má 3 roky. Izby v starej časti sú malé, nábytok starý, hotel pôsobí vybývaným a zanedbaným dojmom. Veľmi zlý dojem máme z centrálnej reštaurácie, ktorá potrebuje vyslovene dôkladne vyčistiť. Naoko je to všetko pompézne, ak sa nepozeráte na špinavé pracovné stoly pre čašníkov a zničené stoličky. Izby sú čistené tak, že vám chyžná povysáva izbu, balkón a kúpeľňu. :) Jedlo radím k tureckému podpriemeru: žiadne čerstvé plody mora, sladkosti sú polotovary, málo ovocia. All I v baroch neplatí. Máte striktne rozdelený alkohol. Bez doplatku sú iba domáce druhy a 5 druhov zahraničných značiek. Pláž je špinavá, more kalné a pláž kamienková. Ležadlá sú o pol 8mej obsadené, odkážu vás do plážových domčekov, ktoré sú zbytočne drahé. Obťažoval nás predajca služieb SPA, ktorého sme sa zbavili až objednaním masáže. čítať celú recenziu
katKA
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 26.09.2015 Prečítané 447-krát
90 %
Hotel s krásnou plážou, na ktorej sa v čase nášho pobytu vyliahli malé korytnačky, výborné služby, každý večer v programe účinkovali rôzni umelci a artisti, výborní animátori cez deň. Deti majú zabezpečený program celý deň. Vrele doporučujeme tento hotel. čítať celú recenziu
katKA
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 03.11.2014 Prečítané 1065-krát
93 %
Ubytovanie, služby na vysokej úrovni, krásna perfektne upravená záhrada, pre deti oddelený kútik so všetkým aj animáciami, pre dospelých športy aj večerný program super, pozvoľný vstup do mora, piesočnatá pláž s chránenými vajíčkami korytnačiek. Pri SPA bazén s minerálnou vodou. Len sa vrátiť do hotela čím skôr na ďalšiu dovolenku. čítať celú recenziu
Alexandra
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 27.07.2014 Prečítané 1096-krát
87 %
Hotel je veľmi luxusný, čistý a rozľahlý. Napriek tomu, aké množstvo ľudí ubytováva, nikde som nemala pocit preplnenosti. Musím vyzdvihnúť program, ktorý hotel hosťom pripravuje, či už ide o živé vystúpenia umelcov večer alebo súťaže v nafukovacích atrakciách počas dňa. Ak plánujete dovolenku vopred a nečakáte na last minute, pozrite si, akého umelca bude hosťovať hotel v danom termíne, my sme premeškali Innu a dosť nás to mrzelo. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 02.07.2014 Prečítané 1022-krát
80 %
Asi najluxusnejší 5hviezdičkový hotel, v akom sme v Turecku za posledných 6 rokov boli. Interiér hotela je okúzľujúci, krásne udržiavaný, voňavý. Je ideálny pre rodiny s deťmi nakoľko pre deti je tam mnoho aktivít. Ohradený areál cca 300m2 s vodičkou cca 30 cm a mnohými vodnými atrakciami, ihriskom, trampolínou, oddychovým kútikom s postieľkami, detskou reštauráciou. Strava štandardne skvelá, nonstop (jedna reštaurácia funguje od večera do 6, 00 hod ráno), nápoje nielen lokálne, ale aj originál destiláty, ráno fresh džús, zmrzlina nonstop. Balená voda, minibar dopĺňaný. Pláž piesková, pri vstupe do mora kamenistá, pre citlivejšie deti vhodné topánočky. Ležadiel je dostatok, nie je vhodné ich skoro ráno obsadzovať, je to aj v hotelových pravidlách, o ôsmej - deviatej ráno stále nájdete dostatok. Jediné, s čím sme neboli spokojní, bolo upratovanie izieb, pyžamá hádzali na sedačku a jedného dňa sme ich mali hodené na zemi a to sme pred odchodom z izby nechali upratané postele. Treba byť ostražitý pri bazénoch, nie sme si istý, či boli v 100% poriadku, po návrate domov mala dcérka žalúdočné ťažkosti. Animácie - animátori boli slabší, ale aj tak to bolo celé orientované na ruskú klientelu, keďže tvorili cca 95% hostí. Večerné programy boli majestátne, každý večer chodili vystupovať zahraničné súbory. Asi prvý hotel, v ktorom sme necítili tlak otravných hotelových fotografov. Wifi v celom hoteli aj na pláži, ale slabšia, tak max na chat alebo mail. V hotelovej aule lepší signál. Celkovo hodnotím ako fajn hotel, odporúčam. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Oct 2013 Recenzia pridaná 10.10.2013 Prečítané 1535-krát
97 %
Skvelý hotel, vysoký štandard služieb, príjemné prostredie,ochotný personál, každý si nájde to svoje. Celkovo pôsobí veľmi luxusne, zariadený je v klasickom štýle. Strava a nápoje sú dostupné počas celého dňa, animácie a večerné programy sú tiež na vysokej úrovni. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Oct 2013 Recenzia pridaná 10.10.2013 Prečítané 1254-krát
100 %
Hotelu sa nedá nič vytknúť, bola to tá najúžasnejšia dovolenka. Nádherný areál, pláž, prostredie, ochotný personál, všetky služby boli na veľmi vysokej úrovni. Hotel má vlastný amfiteáter kde vystupovali rôzny tanečníci, hudobníci a skupiny. Hotel je vhodný pre deti, pre mladých ale aj seniorov. Každý si príde na svoje. Okamžite by som sa tam vrátila. čítať celú recenziu
Inka
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 18.09.2013 Prečítané 1258-krát
100 %
Hotel bol prekrásny. Rozdelený na dve časti cez ulicu, spojený mostom. Novšia časť bola veľmi luxusná a tichá. Trvalo nám asi 3 dni než sme sa zorientovali a prišli na to, čo kde je. Veľa reštaurácii a možností dobre a kedykoľvek sa najesť. Nenosili sme žiadne náramky ako mali ostatní spolucestujúci. čítať celú recenziu
Antonia
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 14.08.2013 Prečítané 1272-krát
90 %
Skvelý rezort pre všetky vekove kategórie, vybavenie hotela luxusné, strava výborná, pre deti samostatná reštaurácia. Animacny program pestrý. Kazdy vecer skvely program, koncerty. Personal milý, príjemný, fantastická dovolenka, ktoru vrelo odporucam. čítať celú recenziu
Štefan Szabó
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 13.08.2013 Prečítané 1225-krát
87 %
Nádherný komplex, pláž, kvalitné služby a animácie, z ktorých treba podotknúť najmä živé vystúpenia (Morandi, Inna... ). Možnosť navštíviť každú a'la carte reštaurácia raz zadarmo bola príjemným spestreným. Izby boli čisté, upratané a dobre zariadené. Radi by sme tu zostali dlhšie. čítať celú recenziu
Tatiana Hrdlickova
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 04.02.2013 Prečítané 1603-krát
83 %
Celkovo sme boli veľmi spokojní. Hotelový areál je krásny, udržiavaný a hlavne bolo všade čisto. Klientela bola veľmi rôznorodá...nielen Rusi a takisto aj vekovo tam boli od mladých po starších. Hotel pôsobí už pri vstupe dosť pompézne - samý mramor, zlato a pod. čítať celú recenziu
janka, trnava
Termín pobytu: Aug 2010 Recenzia pridaná 05.01.2011 Prečítané 2952-krát
95 %
pačilo sa nám, aj našej 4 ročnej dcerke :) Ak sa da, tak len skorej chodit obsadit lehatka pri bazene, lebo po ranajkach uz boli vsetky poobsadzovane a nebolo viacej miest vedla seba uz volnych. čítať celú recenziu