83%
Hodnotenie
83%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Belek, Bogazkent  Turecko, Belek, Bogazkent

Kirman Belazur Resort & Spa recenzie 

Kirman Belazur Resort & Spa recenzie 

1:50 h
23 °C
23 °C
16 °C
cca 0:45 h
cca 0:45 h
506 €
506 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 81 %
Poloha 72 %
Šport a zábava 77 %
Izby 88 %
Strava 83 %
Personál 82 %
83%
Celkové hodnotenie
403 recenzií
Ingrid
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 10.07.2018 Prečítané 1547-krát
73 %
V hoteli Kirman Belazur sme sa ako rodina cítili veľmi dobre, aj naše pubertiačky tam vydržali a nenudili sa, čistý, voňavý, obedy vonku aj v hlavnej jedálni, stále hudba, večer program, náš tretí hotel v Turkie a asi najlepší, hoci predtým sme vždy kupovali oveľa drahšie. čítať celú recenziu
Tomáš
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 26.12.2017 Prečítané 1755-krát
83 %
Hotel má krásne rodinné izby, sú spojené chodbou, z ktorej sa vchádza do kúpeľne. Pri vstupe Vás čakajú papuče. Každá izba má chladničku, každý deň doplnenú, takisto je v každej televízia. Strava je pestrá veľa zeleniny, syrov, rýb a cestovín. Nápoje všetkého druhu či alko alebo nealko. Výborné masáže, odporúčam asi naj, akú som kedy dostal, takisto wellness. Bazény udržiavané a rozsiahle. Aquapark za hotelom otvorený v určitých hodinách. Pri mori dostatok ležadiel, bar s nápojmi a ovocím. Pri bazénoch bar aj reštaurácia, WC, sprchy. Pláž je piesková, ale vstup do mora kamienkový. Hlavne pre plavcov, voda dosť hlboká kúsok od brehu. čítať celú recenziu
Ingrid V.
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 08.10.2017 Prečítané 1224-krát
100 %
Super dovolenka, hotel je pekný, nový. Izby kraaassne :) Chodili nám upratovať každý deň a aj cely hotel upratovali stále, vždy bolo vsade čisto. Strava bola dobrá, veľký vyber (mäso, grilované ryby, morské plody, šaláty, syry, špagety, hamburgre, hotdogy....asi vsetko na čo si pomyslite). V baroch robili miešané drinky, obsluha bola vždy milá a ochotná :) Ak Turecko, tak už len sem. čítať celú recenziu
Jana F.
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 02.08.2017 Prečítané 419-krát
70 %
Čo sa týka delegáta , boli sme radi že sme ho nepotrebovali , inač sme nútený volať na Slovensko . To bola malá kritika . Dovolenka bola inač super. čítať celú recenziu
Alena V.
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 04.08.2016 Prečítané 495-krát
85 %
Krásny, nový hotel, ideálny pre rodiny s deťmi. čítať celú recenziu
Vlasta
Termín pobytu: Máj 2015 Recenzia pridaná 02.09.2015 Prečítané 599-krát
100 %
Hotel je novopostaveny. Krasny, luxusny. Obrovske izby s velkou kupelnou. Kazdy den upratane a doplnana kozmetika. Chladnicka tiez kazdy den doplnena. Jedlo od vymyslu sveta. Na kazdom kroku moznost obcerstvit sa a tiez aj neskoro v noci. Boli sme v maji a pocasie bolo vynikajuce okolo 30-35 stupnov. V hoteli vacsinou Nemci a hlavne nebola sezona, tak sme mali vsade miesto, kde sme si zaziadali. Mame chut sa stale tam vratit, aj ked len na 5 dni, ktore sme naplno vyuzili. Na 5 dnovy kratky oddych to bolo perfektne zorganizovane. čítať celú recenziu
Lucia, wien
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 25.09.2013 Prečítané 774-krát
95 %
Celkový dojem mame taký, že by sme sa do tohoto hotela urcite este niekedy vratili lebo je fakt užasny a každý si tu pride na svoje..Jednoducho mozeme len odporučat čítať celú recenziu
Iveta, Bratislava
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 22.06.2013 Prečítané 1771-krát
96 %
Jedine negativum bolo mozno okolie hotela, tym ze Bogazkent je nova oblast, kde sa stavia mnozstvo novych hotelov, tak treba ratat s tym, ze prechadzky mimo hotela nebudu pekne. Inak blizko hotela je mnozstvo ich bazarov, kde sa da dobre nakupit, ak vie clovek zjednavat. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia