Turecko Turecko
Turecko, Belek, Bogazkent Turecko, Belek, Bogazkent

Aydinbey Famous Resort recenzie 

Aydinbey Famous Resort recenzie 

Turecko Turecko
Turecko, Belek, Bogazkent Turecko, Belek, Bogazkent
Teplota vzduchu: 33 °C
Teplota vody: 27 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 11 km
Nákupné možnosti: 11 km
Dĺžka letu: 1:50 h
Od letiska: cca 0:45 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 74 %
Poloha 75 %
Šport a zábava 72 %
Izby 82 %
Strava 83 %
Personál 88 %
Miroslav HOZA
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 22.07.2014 Prečítané 1041-krát
73 %
Hotel perfektný, skôr rodinný, pre starších, ale aj pre rodiny s deťmi, ubytovanie dobré, všetko je blízko, troška problém so službami a personálom. Transfer z letiska trocha dlhý - vzhľadom na vzdialenosť (zachádzalo sa do viacerých hotelov). Animácie a program perfektný, bazény výborné. Čítať celú recenziu
Dušan S.
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 08.02.2014 Prečítané 938-krát
63 %
Bola to celkom dobrá dovolenka, hotel má stále čo vylepšovať. Pláž bola fajn, radi sme trávili čas v areáli hotela i na pláži. Nikdy nebol problém s obsadzovaním ležadiel a slnečníkov. Hotel nebol preplnený hosťami, takže sa nám personál dostatočne venoval a nebol problém ani s nedostatkom plážového servisu, ani s nedostatkom jedla. So stravou sme boli spokojní, dobre sme sa najedli počas celej dovolenky. Výber bol fajn, kvalita dobrá. Všimli sme si len to, že nie všetky fotky, ktoré sme našli a mali znázorňovať hotel a okolie, sa zhodovali s realitou. Hotel bol pekný a aj okolie, i keď sme podľa fotografií čakali niečo iné. Chválime upratovacie služby. Skutočne super. Upratali pravidelne, uteráky boli stále čisté a nové. Posteľná bielizeň bola krásne čistá, ustlané na jednotku. Vďaka tomu sme sa tu cítili príjemne. Personál bol ochotný pomôcť nám, keď sme potrebovali, keď niečo nefungovalo, boli ochotní to hneď riešiť. More bolo niekedy znečistené, ale s tým miestni nič nezmôžu. Výhľad z izby bol pekný. Mali sme výhľad na more. Okolie je pekné, ale nie úplne čisté. V hoteli boli ubytované páry aj rodiny s deťmi. Bolo to tu pestré. Ubytovanie nie je silnou stránkou tohto hotela. Išlo im to dosť pomaly. Dajte si pozor, kam vás ubytujú a žiadajte to, za čo ste si zaplatili. Čítať celú recenziu
Mariana H., Martin
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 28.03.2013 Prečítané 1542-krát
100 %
Celkový dojem veľmi dobrý. Určite splnil očakávania. Určite aj pre rodiny s malými deťmi. Čítať celú recenziu
Helena, Bratislava
Termín pobytu: Aug 2010 Recenzia pridaná 07.10.2010 Prečítané 3107-krát
96 %
Klientela prevazne ruska a nemecka, ale spravali sa slusne. Vacsinou starsi ludia alebo mlade rodinky s detmi.V blizkosti hotela sa nachadza maly bazar, kde je lekaren a kde sa daju kupit rozne handry. Na okoli sa nic ine nenachadza, ale kto chce stravit kludnu dovolenku, hotel mu vsetko poskytne. Boli sme s malym dietatom (1 rok), preto urcite hotel mozem odporucit rodinam s malymi detmi Čítať celú recenziu
Ľubica, Považská Bystrica
Termín pobytu: Máj 2010 Recenzia pridaná 19.07.2010 Prečítané 5324-krát
100 %
Odporúčam pre rodiny s malými deťmi. Kúsok od hotela bol bazár s nákupnými možnosťami. V stredu sme navštívili trhy v blízkom okolí. Čítať celú recenziu
dada, zilina
Termín pobytu: Máj 2010 Recenzia pridaná 30.06.2010 Prečítané 3961-krát
100 %
bola to nasa prva dovolenka s detmi, ktore maju 2 r. 7 m. a uzili sme si to naramne vsetci styria...hotel ma aj detsky klub, ihrisko...detsky bazen so smykalkou, kazdy den zmrzlina na detskom ihrisku bola taky 14 dnovy ritual pre nase dievcata... vrelo odporucame pre rodiny s detmi. my sme boli cen nemecku cetovku, nakolko zijeme v zahranici Čítať celú recenziu
Martin B., Povina
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 03.09.2009 Prečítané 4095-krát
98 %
celkový dojem dobrý, určite by som aydinbey famous resort odporučil známemu a možno si pobyt niekedy aj zopakujem Čítať celú recenziu
Marianna, Bratislava
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 30.07.2009 Prečítané 4373-krát
95 %
Hotel je vhodný pre strávenie kľudnej a oddychovej dovolenky. V blízkosti nie sú diskotéky, iba nákupné stredisko, kde sa dá kupiť hocičo, od oblečenia, cez jedlo, lekáreň. Ak hľadáte kľud, more, piesok, dobré ubytovanie a stravu, vrelo odporúčam. Čítať celú recenziu
Dagmar R., Bratislava
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 27.07.2009 Prečítané 3068-krát
95 %
Celkový dojem bol veľmi dobrý, nemali sme žiadne výhrady. Hotel Aydinbey Famous je veľmi pekný a dobre udržiavaný, starajú sa aj o záhradu a pláž. Strava bola rôznorodá, každý si mohol vybrať podľa chuti. Čítať celú recenziu
Marta V., Šurany
Termín pobytu: Apr 2009 Recenzia pridaná 14.05.2009 Prečítané 5787-krát
95 %
Hotel Aydinbey Famous Resort je výborný pre strávenie kľudnej rodinnej dovolenky. Čítať celú recenziu