78%
Hodnotenie
78%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Belek, Bogazkent  Turecko, Belek, Bogazkent

Siam Elegance Hotels & Spa recenzie 

Siam Elegance Hotels & Spa recenzie 

1:50 h
23 °C
23 °C
16 °C
cca 0:45 h
cca 0:45 h
444 €
444 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 67 %
Poloha 72 %
Šport a zábava 70 %
Izby 78 %
Strava 77 %
Personál 78 %
78%
Celkové hodnotenie
276 recenzií
Tomáš
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 10.10.2017 Prečítané 472-krát
95 %
Hotel sa nam pacil, je vidiet ze nie je najnovsi ale vsade bolo absolutne cisto. Personal bol velmi mily a ochotny. Izba bola trochu tmavsia, ale to bolo skor tym, ze hotel je postaveny na azijsky styl. Portfolio jedla velmi siroke a zaroven aj chutne. Co sa tyka lehatok, tak to sme nemali ziadny problem si nieco najst aj napriek tomu ze hotel bol plny - 1400 ludi. Pri tomto cisle sa asi viaceri zastavite, no napriek tomu to v realite vobec nevyzeralo preplnene. čítať celú recenziu
Vladimir R.
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 27.09.2016 Prečítané 189-krát
95 %
Tento hotel bol jeden z najlepších kde sme zatiaľ boli. čítať celú recenziu
lenka
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 28.09.2015 Prečítané 284-krát
93 %
Krásny hotel v ázijskom štýle, transfér do hodiny, izbu sme mali hneď, priplatili sme si výhľad na more, areál v pohode, veľký, animácie boli úžasné, starali sa celý deň, hotel vhodný pre každého, do centra je to trošku ďalej, ale hneď pri hoteli možnosti nákupov. čítať celú recenziu
MKU
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 29.07.2015 Prečítané 570-krát
70 %
Hotel má niečo za sebou, veľa ľudí, nestíhajú robiť poriadok, všade sa fajčí - pri bazénoch pláž, keď fúka, všetko máte v očiach, veľa rodín s deťmi, pre dospelých moc neodporúčam, hluk, škaredý výhľad, špinavo v jedálni, málo ochotný personál, dobré animačné programy. čítať celú recenziu
marcela
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 29.10.2014 Prečítané 1317-krát
79 %
V Turecku sme boli prvykrat, hodnotim velmi dobre, sluzby vyborne, casnici stale usmiati, ustretovi. Hotel sa mi velmi pacil, bol v azijskom style, velmi efektna fontanka na presklennej streche, ktora sluzi aj na zavlazovanie ovzdusia v horucave, aj na ochladzovanie strechy a balkonov. Strava super, nemam co vytknut. čítať celú recenziu
Jozef G.
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 28.10.2014 Prečítané 1041-krát
87 %
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. Transfer na hotel trvá cca. 50 minút. Ubytovanie je všade to iste /po 14 hodine/. Ak celú dovolenku strávite v areáli hotela, určite vám nebude nič chýbať. Hotel má všetko: obchody, jedálne, bary, ležadlá, slnečníky. Hotel pozostáva z troch častí, ktoré sú navzájom spojené. Boli sme ubytovaní v pravom krídle hotela a ako každý s priamym výhľadom na izby daného hotela /trocha zvyku/. Klimatizácia nestíhala iba v čase podávania večere. Plážové uteráky denne zdarma na výmenu. Nádherné banánovníky v areáli, ak aj upravované časti záhrady. Hotel sa nachádza bezprostredne pri mori. V areáli sa nachádzajú 2 veľké bazény, jeden aj s vírivkou a vodným osviežením /dobre to schladilo človeka/, 1 bazén s 6 toboganmi /nikdy neobsadzujte ležadlá priamo oproti toboganom, ak chcete mať suché veci a elektroniku/ a 1 bazén pre malé deti. Animátori boli dobrí /čo som postrehol, tak sa veľmi bavili aj malé deti/, animácie taktiež dobré. Vzdialenosť od centra Beleku bola cca. 10 km, ale pred hotelom sa nachádzali také isté obchodíky. čítať celú recenziu
Rici
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 26.09.2014 Prečítané 935-krát
67 %
Nie úplne najnovší hotel v ázijskom štýle s perfektným večerným programom. Pekné, ale večer dosť tmavé izby a aj celý hotel. Jedlo aj pitie bolo OK. Veľký areál hotela, v ktorom je asi všetko: 3 bazény, 3 tobogány + trojdráhová šmykľavka, 2 bary, veľký detský kút/ihriská, elektrické autíčka, minigolf, tenisový kurt, nimimarket, obchodíky s handrami, kabelkami, hodinky, kúpele, fitko. Amfiteáter pre večerný animačný program. Záhrada v areáli je pomerne veľká (palmy, banánovníky). V celom hoteli aj na izbách je pomerne slabá klíma, okrem reštaurácie tam je dostatočná. Hotel je čistý, stále pobehuje personál a všetko utiera aj vonku stolíky. Pobehuje tam zopár mačiek, ale nič hrozné, aj keď pri jedle sa motajú popod stoly. Wifi je v celom hoteli aj na záhrade a v izbách bez poplatku ale okrem recepcie a blízko hlavnej budovy vonku je takmer nepoužiteľné, pomalé. Hotel je mimo mesta, čiže v okolí toho veľa nieje, výhľad je na vzdialené kopce a polia. Blízko je ale malý parčík, bazár (cca 20 obchodov všetko potrebné - handry, kabelky, potraviny). 15 min prechádzky popri iných hoteloch, ale po ceste je ďalší väčší bazár (cca 50 obchodov). čítať celú recenziu
Imrich
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 13.09.2014 Prečítané 852-krát
80 %
Hotel vhodný pre všetky kategórie. Je tam všetko, čo k rekreácii potrebujete. Ak celú dobu dovolenky strávite v komplexe, nič Vám nebude chýbať. Seniori ale možno budú mať problém s posteľami, ktoré sú veľmi nízke. Hotel má jedálne, obchody, cukráreň, bary, ležadlá, slnečníky a plážové uteráky denne zdarma. čítať celú recenziu
šanko
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 31.08.2014 Prečítané 718-krát
80 %
Hotel pre rodiny s deťmi, transfer z letiska 1-1, 5 hod. V hoteli sme boli okolo 5 hod. ráno, takže sme tam museli čakať na recepcii do 10 hod. Jediná nevýhoda vzdialenosť od centra. Výborné animačné programy. Super more, bazény a tobogany, hoci tie neboli celý deň otvorené. čítať celú recenziu
Jarík
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 18.07.2014 Prečítané 1134-krát
80 %
Tento hotel vhodný je všetky vekové kategórie. Je pekný, avšak v okolí by to mohlo byť krajšie. Izby sú priestranné a čisté, personál je príjemný. Je tam pekná veľká záhrada, bazény, tobogany a detské ihriská. Je tam dosť mačiek, preto neodporúčame malým deťom hrať sa v pieskovisku. Do mora odporúčame obuv, veľká škoda, že sa tam nenachádza mólo. Až na tieto výhrady bola dovolenka super - odporúčame. čítať celú recenziu
Jakub
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 22.09.2013 Prečítané 2226-krát
100 %
Prekrásny hotel postavený v ázijskom štýle. Nádherná budova hotela. Presklenná strecha lobby, po ktorej tečie voda. Dosť veľký areál hotela, 2 obrovské bazény, 1 relaxačný (masážne trysky, dážď. 1 detský bazén, 3 tobogany + trojdráhová šmykľavka). Záhrada v areáli je prekrásna (palmy, banánovníky). Odporúčam navštíviť tento hotel v septembri, keď nie je v hoteli, tak veľa ľudí a nemáte problém zohnať ležadlá na pláži alebo pri bazéne počas celého dňa. Počas nášho pobytu bolo počas dňa 43°C a večer 38°C (7. 9. - 14. 9. 13). čítať celú recenziu
Oľga J.
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 20.09.2013 Prečítané 2023-krát
77 %
Od tohto pobytu sme očakávali viac. Keďže sme predtým boli 3x v Egypte, konštatujeme, že na 5* hotel v Egypte sa to nechytá. Hotel prezentovaný ako hotel v Beleku, v skutočnosti od Beleku vzdialený 10 km. Nakoľko doprava tam/späť stála 40€, nákupné možnosti sme nevyužili. Zopár obchodíkov 300m od hotela, bohužiaľ, zjednávať ako v Egypte sa nedalo, ak nepočítam 1€ za zľavu. :-) Hotel krásny, priestranný. Izby veľmi pekné. Problém- dopĺňanie mini baru, ktorý mal byť dopĺňaný denne v čase od 10. 00 do 17. 00 hod., avšak v čase od 13. 00 - 15:00 hod sme mali vyvesenú ceduľku neobťažovať (náš malý syn spal, takže bar sme mali doplnený len 4x (namiesto 10x). Na recepcii nám povedali, že smola, majú na to len jedného človeka na celý hotel. Ďalší problém - personál, kde chyžné na chodbe po sebe vykrikovali, chlapi, čo vysávali sa nahlas rozprávali a podobne. Ani po upozornení nech budú ticho, že náš syn spí neprestali. Večer hlasná hudba, ohňostroj a strašný hluk dlho do noci, takže náš 1, 5 ročný syn toho veľa nenaspal. Je to hotel pre rodiny s deťmi, avšak ak ste do jedálne na večeru prišli trošku neskôr, detskú stoličku ste nemali, alebo ste sa o ňu museli pobiť s Rusmi. Jedáleň podchladená (malý sa vrátil domov so soplíkmi a kašľom kvôli klimatizácii)a vonku - FAJČIARI - tí boli všade. Fajčilo sa aj v čase podávania stravy, takže sme si mohli vybrať: jedáleň, kde bolo 20 °C alebo vonku (35 °C), kde vášmu dieťaťu dymia do tváre. Rovnaká hrôza to bola aj na pláži. Fajčiari a znova fajčiari. Nedalo sa pred nimi schovať, takže naše dieťa bolo sústavne vystavené cigaretovému dymu a bezohľadnosti. Strava výborná, ryby sme jedli na obed aj večeru, rôzne po chúťky. Menšia obmena stravy na obed a večeru, no na raňajky stále to isté. Jedlo bolo chutné no na 10. deň som už túžila po normálnych bryndzových haluškách a klasickom kuracom vývare (tam boli len krémové polievky). Personál, až na jedného čašníka, čo mal službu večer, nestál zaveľa. Ak ste, pravda, neboli Nemec alebo Rus. Prítomnosť eur značne menila ich správanie. Rusovi priniesli hocaký nápoj na požiadanie, my sme si museli uchmatnúť príbor z iného prestretého stola, lebo na nás kašľali. Preto sme aj nakoniec tringelt dali len tomu čašníkovi, čo sa o nás ako tak zaujímal. A lá carte reštaurácie - nestáli za nič. Boli sme v rybej, na výber tri druhy rýb a (napriek tomu, že sme mali rezerváciu aj so synčekom) okolo vás - FAJČIARI. Hotel sa nachádza na relatívne malom pozemku, takže výhoda - všetko je blízko, nevýhoda - malý areál a večer hrozný hluk. Bazény nádherné, detský bazén však plný dospelých. Jediné obrovské plus celej dovolenky - 30 až 38 °C teplota vzduchu a teplota mora 25 až 27 °C. Celkovo môžem konštatovať, že dovolenka vhodná pre dospelých, starých ľudí a pre rodiny s deťmi tak od 6 - 7 rokov. Pobyt s mladšími deťmi v tomto hoteli neodporúčam, my sme neboli spokojní. čítať celú recenziu
rodina
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 02.09.2013 Prečítané 1792-krát
63 %
Hotel ma tak 3+. Spinave riady noechota casnikov, par vynimiek, vela ludi malo lehatok doslova bytka o lehatka, museli chodit aj sbs to riesit. Malo stolov na vecery a nikto si vas nevsimal, lebo ste nebol domaci. Super vecerne animacie. Miniklub v slov. jazyku podla mna slaby, poobede kukali rozpravky na dvd. čítať celú recenziu
Ľudovit Kasič
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 23.08.2013 Prečítané 2772-krát
40 %
Hotel už pri príchode vyzeral ako z tretej cenovej skupiny. Vstupný bar pripomínal staničný bufet a čašník pri čapovaní piva si chladil prst v nápoji. Ochota personálu mizerná, (neboli sme Turci). Boli sme tri rodiny a zájazd sme zobrali pod podmienkou, že budeme mať izby pri sebe. Dali nás každého do inej budovy a ešte pre istotu aj na iné poschodie. Po intervencii a hádaní sa nás po dvoch dňoch presťahovali aspoň do jednej budovy. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 18.08.2013 Prečítané 957-krát
98 %
Vynikajuci hotel, sluzby na urovni, najlepsi animacny tim, kazdy vecer postarane o zabavny program (a to nas nepobavi len tak hocico) z programu sme boli naozaj prekvapeni, cez den taktiez vela aktivit - napr. step aerobic, water gym, volejbal, boccia, strelba, sipky a pod. Odporucam kazdemu, aj rodinam s detmi. čítať celú recenziu
Dena
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 15.08.2013 Prečítané 1373-krát
87 %
Príjemný komplex, aj keď dosť rozsiahly, skôr pre rodiny s deťmi, ako pre tichú, pokojnú dovolenku, pre starších ľudí by som neodporúčala, naša prvá dovolenka v Turecku a boli sme spokojní, akurát asi 2m od mora boli kamienky, čo nebolo príjemné na vstup do mora, inde piesok. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 11.08.2013 Prečítané 1388-krát
83 %
Pekný hotel so záhradou, niekoľkými bazénmi aj detským, toboganmi (hlavne deti si ich užili 5r. 13r. príjemným a usmievavým personálom (až na 1 slečnu v lobby bare a 1 čašníka v hlavnej reštaurácii), úžasnými animátormi (zábava počas celého dňa aj večera) a nedá sa nespomenúť skvelý detský klub, v ktorom sa detičkám venovali Evka a Zuzka a detská mini disco show. More čisté počas nášho pobytu takmer bez vĺn, pokojné. Odporúčam využiť služby SPA centra turecké kúpele v cene a masáže za poplatok (stálo to za to zaplatiť si niekoľko masáži boli úžasné). Strava pestrá a vynikajúca (rôzne tematické večere), každý si vyberie. Užili sme si všetci deti aj dospeláci, príjemne zrelaxovali a detičky dokonca nechceli odísť domov. Určite sa do tohto hotela vrátime na budúci rok. Odporúčam rodinám s deťmi a mládeži. čítať celú recenziu
Iva
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 07.08.2013 Prečítané 1348-krát
100 %
Boli sme veľmi spokojní, určite sa do tohto hotela s radosťou vrátime. Ubytovanie veľmi pekne. Strava výborná. Personál ochotný. Animátorky super, vedia to s deťmi. Delegátka ochotná vždy poradiť, pomôcť, fakt bola zlatá. Tento hotel môžem len odporučiť. čítať celú recenziu
erika
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 02.08.2013 Prečítané 1794-krát
60 %
Starsi hotel, izby pekne, bazeny spinave, spinavy pribor a taniere v restauracii, hotel bol plny Nemcov, lehatka okolo 10 obsadene. Ocakavali sme viac od tejto dovolenky, nakolko sme uz boli v Turecku a v 5* hoteli v Side. Mali sme vypadok elektriny, nefungovala klimatizacia pol dna. čítať celú recenziu
V.B.
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 16.05.2013 Prečítané 2099-krát
100 %
Nádherná dovolenka, sme veľmi spokojní a určite sa ešte raz do Siamu vrátime!!! Všetko hodnotíme na 1*. Bola to síce naša prvá dovolenka v Turecku (predtým 4x Egypt), ale odteraz už len Turecko, všetko bolo na vyššej úrovni, luxus:-)) Určite odporúčame!! čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia