88%
Hodnotenie

TUI KIDS CLUB Papillon Aysha recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Belek
  • Belek
20 °C
teplota vzduchu
17 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 0:30 h
Od letiska
Odporúčanie 93 %
Poloha 80 %
Šport a zábava 87 %
Izby 87 %
Strava 92 %
Personál 87 %
88%
Celkové hodnotenie
53 recenzií
Milan a Zdenka
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 18.08.2019 Prečítané 63-krát
93 %
hotel bol výborný, personál ústretový a príjemný, bazény a pláž výborné, aktivity a večerný program výborný, len upratovanie izby malo nedostatky, v mini bare bol len džús, voda, sóda, pivo, nič viac. Strava vynikajúca, takisto aj výber nápojov, drinkov, zákuskov, ovocia a zeleniny. čítať celú recenziu
Miroslava
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 01.07.2018 Prečítané 1020-krát
100 %
Je to hotel hlavne pre rodiny s deťmi, človek sa nemal šancu nudiť, transfer z letiska a na letisko, všetko perfektne zabezpečene a doriešené do bodky, ubytovaní sme boli do hodiny od príchodu, akýkoľvek problém bol ihneď vyriešení, animátori nevtieraví, veľmi milí v bazénoch čistá, každý deň kontrolovaná voda, celkovo všade čisto a krásne. čítať celú recenziu
Maja
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 03.09.2015 Prečítané 795-krát
100 %
Výborná dovolenka, neskutočný hotel, super personál, výborné jedlo a to môj ročný syn papal do bezvedomia :), hlavne večer, na vonkajšej terase pri živej hudbe. Pre detičky sú tu turecké "hippky" (výborné, len bezmäsité:(), ale výber jedla je obrovský. V jedálni je detský kútik s veľkým výberom detského jedla, asi 40 detských jedálenských stoličiek so zabaleným plastovým príborom a jednorázovým brindákom. Veľké detské ihrisko s preliezačkami a húpačkami, miniklub až do 12 rokov. V miniklube je miestnosť pre deti do 3 rokov s behátkom a hračkami už aj pre batoľatá. Pre detičky raj na zemi :). Hotel čistý a voňavý, minibar na izbe dopĺňaný denne bezplatne. Nemám čo vytknúť. Určite sa sem vrátime. čítať celú recenziu
Evička N.
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 13.07.2015 Prečítané 877-krát
100 %
Všetko krásne, čisté, super team. :-) Naša najlepšia dovolenka, v Turecku sme už boli 3x a vieme porovnať. Hotel nemal jedinú chybu. Odporúčam hlavne pre rodiny s deťmi, úžasné detské ihrisko v areáli, detský bazénik, veľká ponuka detského jedla (vrátane balených príkrmov v skle), v jedálni mikrovlnka, mixér, váha. Veľmi príjemný ústretový personál. Vynikajúce jedlo, perfektná čistota a služby. čítať celú recenziu
martina
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 28.06.2015 Prečítané 734-krát
93 %
Naša najlepšia dovolenka, v Turecku sme už boli 3x a vieme porovnať. Hotel nemal jedinú chybu. Odporúčam hlavne pre rodiny s deťmi, úžasné detské ihrisko v areáli, detský bazénik, veľká ponuka detského jedla (vrátane balených príkrmov v skle), v jedálni mikrovlnka, mixér, váha. Veľmi príjemný ústretový personál. Vynikajúce jedlo, perfektná čistota a služby. čítať celú recenziu
Jana Zrubecová
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 10.12.2014 Prečítané 2305-krát
83 %
Tento hotel sa mi vždy páčil, takže keď sa mi naskytla príležitosť, nezaváhala som a s rodinou sme tam išli koncom septembra. Mali sme zvlášť letenky. Transfer sme si zabezpečili cez hotel, lebo ho ponúkal lacnejšie ako oficiálne cenníky taxi služieb na letisku v Antalyi. Areál hotela je nádherný. Všetko upravené a čisté. Čakalo nás tam veľmi milé uvítanie. Izby veľmi pekné, kúpelne tiež, upratovanie super. S ničím sme nemali problém. Syna nadchol aquapark, futbalové ihrisko a krásne more. Vstup do mora je pozvoľný - pri vstupe sú aj kamienky - nie je to čistý piesok. Hotel má aj krásny krytý bazén- ten sme však nevyužili. Jediné výhrady som mala ku strave. čítať celú recenziu
Kate
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 02.07.2014 Prečítané 2156-krát
100 %
Tento hotel je vhodný pre tých najnáročnejších klientov a ponúka naozaj všetko, na čo si pomyslíte. Od letiska je vzdialený 35km, autobusom cca 40min od letiska. Hneď po príchode do hotela nás ubytovali, mali sme izbu na 1. poschodí s výhľadom na reštauráciu a bazény. Do centra Beleku je to asi 10 min autobusom, ale jazdí tam aj vláčik, ktorý ťahá traktor. Bazény boli čisté, bar na pláži a aj pri bazéne bol výborný, obsluha pohotová. Animácie cez deň-plážový volejbal, futbal, aerobik, vodná gymnastika atď. Večerný program-každý večer sme sedeli v amfiteátri, mali sme na programe Alladina, pirátov z Karibiku atď. Pláž-čistá, trocha hlbší spad do mora (ale nevadilo nám to), na pláži aj call service (ale nevyužili sme), cca 100 metrov od brehu bola plošina, na ktorej sa môžete opaľovať alebo si len oddýchnuť pri plávaní. Celkovo sa nám hotel veľmi páčil a určite sa vrátime aj na budúci rok. čítať celú recenziu
Soňa, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 25.08.2013 Prečítané 1898-krát
83 %
Hotel sme po vynikajúcich skúsenostiach z minulého roku navštívili opäť. Nám sa páčilo všetko. Strava úžasná, personál milý. Dokonca sme stretli niektorých ľudí, ktorí tu boli minulý rok. A hlavne tu bolo minimum Rusov a tí, ktorí tu boli, sa správali v pohode. čítať celú recenziu
MUDr.Mária Štefanovičová
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 25.07.2013 Prečítané 2037-krát
97 %
Hotel spĺňa všetky kritéria pre uspokojenie nárokov na dovolenku či už rodín s deťmi, mladých ľudí alebo staršej generácie. Náročnejšia klientela si môže rezervovať apartmán amerického typu a rodiny s deťmi krásne rodinné izby, priestorovo veľmi dobre riešené. čítať celú recenziu
Michal K., Kosice
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 28.03.2013 Prečítané 927-krát
93 %
Celkovy dojem,vynikajuci,urcite odporucam. Boli sme spokojny so vsetkym. AJ v noci si viete objednat stravu,kedze restika je zavreta od 12tej do 7mej tana ,ale na izbe je jedalny listok,zavolate co chcete a Vam prinesu. čítať celú recenziu
soňa, bratislava
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 10.09.2012 Prečítané 1647-krát
95 %
Tento hotel by som odporučila všetkým. Môjmu manželovi sa tak páčilo, že sa tam pravdepodobne vrátime aj na budúci rok. čítať celú recenziu