Turecko Turecko
Turecko, Belek, Belek Turecko, Belek, Belek

Gloria Golf Resort recenzie 

Gloria Golf Resort recenzie 

Turecko Turecko
Turecko, Belek, Belek Turecko, Belek, Belek
Teplota vzduchu: 33 °C
Teplota vody: 27 °C
Pláž: 0 m
Dĺžka letu: 1:50 h
Od letiska: cca 0:45 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 94 %
Poloha 90 %
Šport a zábava 90 %
Izby 93 %
Strava 93 %
Personál 95 %
Martin
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 05.08.2019 Prečítané 78-krát
70 %
V Glorií Golf Resort Belek sme boli pred 6 rokmi a už je to poznať, že hotel má najlepšie roky za sebou, hlavne hotelová časť izby a reštaurácie, nábytok a vonkajšie bazény staršie a malé, areál je v super stave, všetko krásne ako v botanickej záhrade. Čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 23.07.2018 Prečítané 912-krát
97 %
Boli sme tu štyri manželské páry a užili sme si krásny dovolenkový týždeň, v nádhernom prostredí plného upravenej zelene a kvetín, s kvalitnými službami. Strava vynikajúca, pestrá s množstvom čerstvého ovocia. Stravovať sa dalo okrem dvoch hlavných reštaurácií aj v reštauráciách pri bazénoch a pri pláži, kde boli denne grilované ryby, morské plody či vyprážané časti kurčaťa. Bary preplnené kvalitným alkoholom, drinkami a nealkom. Personál veľmi milý, vždy usmievavý, denné upratovanie je samozrejmosťou, minibar denne doplňovaný. Pláž piesčitá, denne udržiavaná, čistá, s pozvoľným vstupom do mora. Na pláži stále dostatok ležadiel, netreba chodiť obsadzovať, uteráky vždy k dispozícii a zdarma. Gloria Golf Resort budeme určite doporučovať našim priateľom. Ďakujeme za nádhernú dovolenku. Čítať celú recenziu
Marek
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 20.09.2017 Prečítané 613-krát
100 %
Krásny areál plný zelene, balzam na oči a dušu :-) more veľmi teplé v septembri 29´C, Strava super každý deň niečo iné + import alkohol + all drinky resort vhodný pre rodiny s deťmi a náročných klientov, sú tam krásne 2x18 jamkové a 1x9 jamkové greeny veľa športových aktivít a výborný večerný program v zastrešenom amfiteátri + super disco na pláži určite sa ta vrátime !!! Čítať celú recenziu
Marek
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 14.09.2017 Prečítané 326-krát
100 %
Výborný rezort, vynikajúce služby, vhodný pre deti, pozvoľný vstup do mora, strava super, hlavne veľký výber + import alkohol a drinky vám spravia všade, 6 reštaurácií, 7 barov, vlastné mólo s barom! Všade samá zeleň, ako keby ste boli v lesoparku, všetko čisté a udržiavané od izieb reštaurácií, bazénov celého areálu. Každý má svoje miesto či na pláži, pri bazénoch, v reštauráciách žiadne rady iba pohoda a relax. Amfiteáter je prekrytý po bokoch otvorený, cca 1000 ľudí, veľmi kvalitný program každý deň a denne disco pre deti, tie tam majú doslova RAJ na zemi, s plačom idú domov. Určite sa tam vrátime! Čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 14.10.2016 Prečítané 988-krát
100 %
Hotel je uplne neskutocny, ono je to skor siet hotelov, pretoze vedla je hned Serenity a Verde. Je to prekrasny udrziavany areal, super celodenny program ci pre dospelych, alebo pre deti. Je tu super fitko a nedaleko je aj sport arena Gloria, tam sme neboli pozriet, tenis, pozicovna bicyklov, hodiny golfu, aerobik... no proste vsetko. Super tobogany :-), personal neskutocny. Prisli sme rano okolo druhej, na recepcii nam vsetko vysvetlili a opytali sa, ci chceme nieco jest, ze nam to kuchar pripravy, to som este nezazila a to chodime naozaj iba do top hotelov :-), o co ich poprosite, to vam zozenu a prinesu, v noci nemate jedlo pre dietatko, nie je problem, urobia, co chcete a prinesu, izby krasne a hlavne ciste, bar doplnany kazdy den o to, co chyba v nom :-), doplnaju dve vody, dve mineralky, dve fanty, cocacola, dzus, alkohol, cokoladu, gumene cukriky, mufiny, cajovy a kavovy set. Do kupelne davaju tiez kazdy den, co chyba :-) - sampon, sprchac, mydlo, kondicioner, pilnik, spulky, tamponiky. Je tam vela restauraciii, super cukraren neskutocnaaa, voda a aj ochutene v ladnickach a aj nanuky vsade vonku. Vsetko formou all inclusive. Ked si nieco objednate prinesu vam aj na lezadlo, no co povedat, ked budu peniazky, urcite sa sem velmi radi vratime :-), je to uplna topka! Čítať celú recenziu
alex
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 1254-krát
87 %
Hotelový komplex je veľmi dobre situovaný, v krásnej záhrade, ktorá je vždy uprataná. Pláže, čisté, priestranné, výborné ležadlá, výborná strava, milí čašníci, personál. Animačný program na profesionálnej úrovni. Kto nechce nič robiť, len oddychovať, tak jednoznačne sem. Čítať celú recenziu
Alena
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 1058-krát
87 %
Super hotel, super strava, super personal, krasna plaz, krasna zahrada, super vecerne programy. Jednoducho skvely komplex. Pre deti, vyborne animacne programy a tobogany, na ktorych sa mozu vyblaznit, ako velmi chcu, :-) Minibary, denne doplnane, bar dokonca aj na mole. :)) Čítať celú recenziu
Ivan B.
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 09.08.2014 Prečítané 964-krát
100 %
Skvelý, obrovský rezort v krásnej záhrade, kde nájdete všetko k nádhernej dovolenke. Luxusné vilky, veľké bazény, tobogany aj pre náročnejších, tenis. kurty, futbal. ihrisko, posilňovňu, pieskovú pláž/ale vstup do mora kamenistý/, mólo s barom, niekoľko reštaurácii a barov/všade všetko zdarma v rámci all inclusive/, herňa s bowlingom, biliardom, nevýhernými automatmi /za to sa ale platí/, diskotéka, veľká aréna, kde bývajú výborné programy. Neotravujú vás žiadne muchy, chrobáky, komáre, výborne deratizované. Proste skvelé! Čítať celú recenziu
wewe
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 20.07.2014 Prečítané 958-krát
97 %
Najlepšia dovolenka v mojom živote. Hotel na fotkách vyzerá celkom inak ako v realite. Podľa fotiek by si ho človek nevybral, ale realita je úplne iná. Nádherný areál so super službami, mólo s možnosťou nápojov a neskutočné večerné programy na vysokej úrovni, karaoke, tematické večery ako napr. airport party, biela párty a iné. V areáli sú celkom slušné tobogany, na ktorých sa vybláznia aj dospelí. Každý si nájde to svoje. Nerada sa vraciam na tie isté miesta, no tento hotel by som navštívila znova bez váhania. Zatiaľ najlepšia dovolenka v mojom živote. Čítať celú recenziu