Najnovšie recenzie hotelov

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
96% Daniela

07.08.2019

Viac častí hotela, tie hlavné, sú o niečo rušnejšie, kvôli večerným zábavám. My sme boli v Park 1, to bolo super, tiché a iba 3 min. od hlavnej budovy. Je vhodný určite pre rodiny s deťmi. Novo otvorené plážové mólo aj s barom a ležadlami. Personál príjemný a strava pestrá. Animátori nemajú chybu. Neváhala by som ísť ešte raz.

prečítať si celú recenziu
Lord's Palace Hotel Spa & Casino recenzie

Lord's Palace Hotel Spa & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Girne

95% Zuzana

06.08.2019

Pekne izby, novy nabytok, trezor, voda, kava a caj na izbe bez poplatku. Wifi v celom areali. Strava vyborna, neskutocny vyber. Personal sa o nas staral s usmevom, nikto nepytal ani necakal baksis. Plaze dve, pieskova, vhodna aj pre deti, druha vchod do vody po rebriku. Voda cista a vsade velmi cisto, plazovy servis mozeme len pochvalit. Hotel je skor pre dospelych, bez animacii, ale boli sme zaciatkom juna, tak v sezone neviem. Vyhrady mame len k delegatke, ktora tvrdila, ze v meste vecer nikto a nic nie je, ze "spinkaju". Opak bol pravdou. Ponukala tiez drahy prenajom auta a pod. Ale to bola drobnost. Urcite sa vratime. Velka spokojnost.

prečítať si celú recenziu
Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort recenzie

Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

90% Dušan R.

06.08.2019

Celkovo hodnotím pobyt ako veľmi dobrý, služby, strava, pláž, bazény, ponuka nápojov - všetko na vysokej úrovni. Treba si len dať pozor na pridelení izby orientovanej výhľadom do areálu - k bazénom t. j. aj výhľad na more. Môžem odporučiť.

prečítať si celú recenziu
Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort recenzie

Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

95% Miroslava

27.07.2019

Vsetko super a to sa mi zasa hoc co nepaci.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

66% Janka

25.07.2019

Hotel je nový, rozľahlý areál, bazény krásne, zelene a chládku menej. Boli sme ubytovaní na 5. poschodí s bočným výhľadom na more. Vedľa je pripravené stavenisko, len v čase nášho pobytu, nepracovali. Výhodou bolo, že nám tam nepieklo cez deň slnko a v noci sme mali otvorený aj balkón a nemuseli sme používať klímu. Len cikády bolo dosť počuť, ale nám to nevadilo.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

+
80% Anna

20.07.2019

Areál hotela pekný, veľa zelene, kvetov, hotel je už dosť "opotrebovaný" alebo len Slovákom dávajú staršie izby. Celkový dojem kazia domáci Turci, ktorých je tam dostatok na dovolenke a taktiež veľa ich chodí na jeden deň, hlavne cez víkend. Výhoda je, že okupujú najviac bazén a aqua park, nie je ich toľko pri mori. Sú strašne hluční, predbiehajú sa, nečakajú v rade v aqua parku a taktiež v jedálni, keď ich upozorníte, tak sa ocapia, že oni sú Turci a oni môžu. ☹️ Kazia celkový dojem z dovolenky.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
93% Ann

19.07.2019

Nenašli sme žiadne negatívum. Všetko bolo super. Hotel veľký aj veľa ľudí, ale všetkého bolo dosť.... Určite odporúčam aj pre rodiny s deťmi... Izby pekné, čisté, upratovali každý deň a tiež každý deň nosili čistú vodu na izbu.... Personál - všetci zamestnanci boli príjemní, usmievaví, pohotoví.... bez problémov. Jediné, čo nemuselo byť, medzipristátie v Antályi. To je také otravné, ale v pohode sme to zvládli.

prečítať si celú recenziu
Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort recenzie

Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

83% Paj

07.07.2019

Novy velky hotel, cistucky, vela bazenov a plaz krasna. Izby sme mali na prizemi za jedalenskou castou. Vychod na terasu a k bazenom. Velka, cista, kazdy den upratovana izba. Klimatizacia fungovala bez problemov. Cestovalo nas asi 7 rodin a vsetci sme boli spokojni. Nebola to nasa prva dovolenka All inclusive.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu