Najnovšie recenzie hotelov

Rubi Hotel recenzie

Rubi Hotel

Turecko - Alanya - Avsallar-Incekum

+
95% Štefan P.

19.09.2019

Bol som ubytovaný v budove "A", teda priamo na pláži s výhľadom na more. Hotel je síce starší, ale dobre udržiavaný, čistý. Ponuka stravy bola veľmi rozmanitá a chutná, personál ústretový a veľmi ochotný. Animácie a pestrý večerný program boli tiež dobré. Nuda nehrozila. Niekomu môže prekážať, že v noci bolo počuť vlny mora do hotelovej izby. Musíte sa ale s tým zmieriť, keď chcete byť ubytovaní priamo na pláži. Mám na mysli nádhernú pieskovú pláž s pozvoľným vstupom do mora. Pláž je ocenená "Modrou vlajkou". Hotel RUBI odporúčam, veď som ho navštívil už tretíkrát! Ani raz som nebol sklamaný.

prečítať si celú recenziu
Aska Just In Beach recenzie

Aska Just In Beach

Turecko - Alanya - Avsallar-Incekum

95% Zdenka j

18.09.2019

Dovolenka bola skvela. Odporucam pre tych, kto nema rad velke rezorty. V Aske mate naozaj vsetko blizucko. Odvsadial vyhlad na more (izby, restauracia, recepcia, bazeny). Hotel ma tri budovy A, B, C. Z nich dve (A, B) su priamo na plazi a budova C je za hlucnou cestou spojena s hotelom podzemnou chodbou. Ale oproti velkych rezortov je aj ta velmi blizucko. Byvali sme v dvoch budovach, najskor C v rodinnej izbe a potom A v standard izbe. Izby su zariadene trosku starsie, ale su utulne a hlavne ciste, kazdodenne upratane. Na izbe minibar s vodou, colou, fantou, kazdodenne doplnane zdarma. Co sa tyka stravy, nemam pripomienok. Kazdy si vyberie ci masozravec, ci vegetarian, ci dieta, tak dochodca. Kazdy den ryby a dokonca sushi. Velky vyber, pri plazi je snack - pizza, cestoviny, kuracina, ovocie... pri recepcii zase kolaciky a zakusky. Kazdy den okrem nedele aj zmrzka. V baroch taka klasika, pivo, miestny alkohol, cola, fanta, soda, sprite, tonik. Dokonca podavaju polnocnu polievku. Hotel ma dva vonkajsie a jeden vnutorny bazen. Vo vsetkych voda tepla a je tam vymedzene aj miesto pre male deticky. Plaz je fantastická. Voda vyhriata, tepla a pristup do mora vhodny pre male dieta. Cisty piesok, ziadne kamene, plaz denne upratovali. Trosku problem s lezadlami, ktore Nemci a Rusi v rannych hodinach obsadili, ale zrovna to manazment riesil. Pri bazene lezadla pocas celeho dna. Samozrejme zdarma. Personal vobec neriesi narodnost. Nam zabezpecili vsetky zasuvky behom 10 min. od poziadavky, dcerka do nich davala prsteky. Jedina vec, co sme postradali, bola aspon mala zahradka, ktoru hotel, zial, nema. Urcite uz teraz rozmyslame, ze sa vratime.

prečítať si celú recenziu
Özkaymak Incekum recenzie

Özkaymak Incekum

Turecko - Alanya - Avsallar-Incekum

30% Danka

17.09.2019

Hotel staré zariadenie, personál na recepcii neochota, strava veľmi slabý výber, pláž na také veľké centrum malá, prepchatá. A najhoršie 98% klientov Rusi, ktorým sa v hoteli prispôsobovalo všetko. Sú to arogantní a drzí ľudia. V baroch a pri jedlách sa nevychovane správajú, je nepríjemné pri nich aj jesť a tráviť dovolenku. Incekum má 5 hviezdičiek a vysokú cenu, ale v skutočnosti by som to ohodnotila max. 3 hviezdami. Do tohoto hotela nikdy viac.

prečítať si celú recenziu
Diamond Hill Resort recenzie

Diamond Hill Resort

Turecko - Alanya - Tosmur

100% Lucia

16.09.2019

Hotelu nie je čo vytknúť až na výťahy, tam je čo vylepšovať. Izba s krásnym výhľadom. Ustrojenosť a priateľskosť personálu. Maximálna ochota, ústretovosť a profesionalita manažéra Cenap Arkun a asistentky Florentiny? Strava bohatá na výber. Animátorka Gula priateľská. Veľká spokojnosť. Lucia

prečítať si celú recenziu
Eftalia Marin  recenzie

Eftalia Marin

Turecko - Alanya - Turkler

+
36% Ľuboš

15.09.2019

Po príchode na hotel nemali izbu, ponúkli náhradu samozrejme 100€ plus dve rodiny 200€, žiadne miešané nápoje, všetko za poplatok 6 až 8€. Klasika zadarmo pivo, gin, whisky, vodka. Zmrzlina len od 14 do 15:30. Strava 14 dní dokola to isté, zlatý Egypt 4☆, tam nám miešali drink sirupy, proste všetko. Čo sme chceli, to vám spravil. Turecko nikdy viac, obrovské sklamanie aspoň tieto hotely Eftalia Marin a village.

prečítať si celú recenziu
Rubi Hotel recenzie

Rubi Hotel

Turecko - Alanya - Avsallar-Incekum

+
76% Adam

11.09.2019

Hotel starší, ale výborná poloha pri pieskovej pláži. Dosť ďaleko od letiska cca 2 hodiny, ale to sa dá vydržať. Cestou Vám šofér zastaví na takom malom trhu, nič nekupovať - draho. Od hotela 500 m trh, tam je to o dosť lacnejšie. Mali sme zaplatený blok A s výhľadom na more, ale nemali volnú izbu, tak nás ubytovali na jednu noc v bloku B, ale za to nám dali kompenzáciu masáž zdarma, boli sme štyria, tak sme súhlasili, na druhý deň nás ubytovali v bloku A, tak všetko ok.

prečítať si celú recenziu
Aska Just In Beach recenzie

Aska Just In Beach

Turecko - Alanya - Avsallar-Incekum

63% Janka

10.09.2019

Cesta z letiska bola celkom fajn, až na jednu zastávku. Po príchode nás hneď ubytovali do podkrovia. Výhľad na more bočný /v cestovke sme si museli za výhľad na more priplatiť/. Po dvoch nociach smrdel kanál na izbe, tak nás presťahovali do iného bloku na 4. poschodie, smrad sme nemali, ale zato hluk z ulice a bočný výhľad na more. Ale prežili sme to. Čistota hotela dobrá. Každý deň upratané a vymenené uteráky. Čo sa týka stravy, dobré, ale už sme mali v Turecku aj lepšie a v 4-hviezdičkovom hoteli. Pláž úžasná, čistá voda, ležadiel dostatok.

prečítať si celú recenziu
PrimaSol Telatiye Resort recenzie

PrimaSol Telatiye Resort

Turecko - Alanya - Konakli

+
46% Judita Peštova

10.09.2019

Na odporúčanie z cestovky to nebol 5* hotel, ale slabá 2*, polámaná posteľ, opravili ju na 6. deň. Žiadne ovocie, šaláty, nič mimo raňajok, obeda, večere. Zmrzlina nikdy nikde, káva z odporných automatov v papierovom poháriku a paličkou drevenou zamiešať, asi nepoznajú šálky a lyžičku. Nemáte si kde dať presso, originál tureckú kávu, tak mimo hotela, strava stále to isté, ak bola na obed cestovina, večer ste ju mali v šalátoch. Jedáleň - mokré sedačky, ak vám opierka nezostala v ruke. Šport aerobik - bol 3 krát, joga, volejbal - zabudnite, nikde nič. Ich alkohol riedený tak, že to bola voda, nesrandujem. Uteráky deravé, ostrapkané, aspoň čisté. Pláž - špinavé ležadlá, bar tak akurát, špagety, kečup, mrkva, paradajka a uhorka... to je všetko. Ešte melón! Večer okolo ležadiel túlavé psy, strašné! Nikoho to netrápilo. Program večer tak pre škôlkarov, animácie pre deti žiadne. Tobogany 2 hod doobeda, 3 hod poobede, plný bazén detí a oni ho vypnú. Hotel pekný, čistý, ale inak služby katastrofa!

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu