Recenzie hotelov - Incekum (21)

Najnovšie recenzie hotelov

Incekum Beach Resort recenzie

Incekum Beach Resort

Turecko - Alanya - Incekum

+
76% Elienka

15.08.2019

Príjemné ubytovanie, čistota na izbách, pravidelné upratovanie, dobrá a pestrá strava. Trochu vadilo, že po ceste z letiska aj na letisko bola zastávka (cca 20 min. obchode s občerstvením). Areál hotela je udržiavaný, veľké množstvo kvetov a stromov (pri mnohých aj označenie - názov), v areáli sa nachádza bazén (ale kto ide k moru, nepotrebuje bazén).

prečítať si celú recenziu
Miarosa Incekum West Hotel recenzie

Miarosa Incekum West Hotel

Turecko - Alanya - Incekum

+
53% Ing. Josef Č.

28.10.2017

Hotelový pokoj - účelně zařízený, vyhovující velikost, úklid bez připomínek, vše funkční Středisko - hotel má rezervován malý kousek písečné pláže mimo areál s nejasnou dostupností (v hotelu chybí informace, našli jsme pouze na základě znalosti střediska z minula). Hotel je situován na ostrohu se , to přináší mizivý hluk z okolí, přístup přímo do hluboké vody je z žebříků, což nám vyhovovalo. Další vstup je z miniaturní plážičky v přilehlé zátočině.Dispozice hotelu tak vyhovuje spíše dospělým, nově vybudovaný prostor u vody však hrozí animačními programy i hudbou během dne. Na novém molu je i bar, takřka bez nabídky. Strava - poměrně fádní a stereotypní, úzký sortiment, spíše vegetariánská, minimum ovoce (začátek října), často neochucená. pravděpodobně nečištěné pivní trubky , nádobí často špatně umyté (střevní potíže nás postihly oba), pravidelně nefunkční kávovar, zkonzumované položky bufetu doplňované jen laxně. V hotelu nejsou pravidlem balíčky za zaplacenou stravu - např. při odjezdu. Personál - nutně potřebuje kurs kulturního chování. Je sice mladý, ke konci sezóny však viditelně nemotivovaný a unavený. Restauraci proměnil na jídelnu nižší kategorie - při úklidu nádobí mu nedělá problém těsně za vašimi zády vymetat zbytky z talířů do igelitového pytle a třískat nádobím. Většina otlučených talířů a jídelních misek jde na jeho vrub. Pouze někteří recepční mluví anglicky.

prečítať si celú recenziu
Hotel Alara West recenzie

Miarosa Incekum West Hotel

Turecko - Alanya - Incekum

+
83% Adriana L.

30.09.2015

Turecko hotel Incekum West bol jednoduchší ale užasne čistý, mal krásnu záhradu, prístup k moru výborný, strava tiež veľmi dobra. Je to hotel rodinného typu Veľmi sa mi páčilo, že popis hotelu na Vašej stránke, zodpovedal skutočnosti, žiadne zavádzanie klienta. Všetko bolo na jednotku Vaše služby, doprave, strava a hotel. Bol to raj na zemi. Je to pre každého kto hľadá pokojnú dovolenku. Ďakujem pekne Adriana

prečítať si celú recenziu
Hotel Incekum Beach Resort recenzie

Incekum Beach Resort

Turecko - Alanya - Incekum

+
23% Daniela

06.08.2015

Miesto večer sme prišli až na druhý deň ráno a nemali pre nás normálne izby. Jedna bola pre personál a v druhej boli mravce. Tu s mravcami nám vymenili až po mojich vyhrážkach delegátovi, že pôjdem za riaditeľom hotela. Hrozné! Nikdy neboli voľné ležadlá ani ráno o 6tej. To sme vyriešili tak, že sme ležali na takých, čo mal hotel rezervované pre svoje potreby. V jedálni neustále dlhé rady na mäso. Na pláž prístup do mora len cez mólo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Incekum Beach Resort recenzie

Incekum Beach Resort

Turecko - Alanya - Incekum

+
90% Maria

29.07.2015

Velmi pekny cistucky hotel, izby z vyhladom na more, krasna zelen, super plaz, ochotny personal, skratka, nemalo to chybu, velmi ma prekvapil tento hotel, nakolko ma len styri hviezdicky rozmanitost ponukanych napojov, odporucam tento hotel aj pre narocnejsich klientov.

prečítať si celú recenziu
Hotel Incekum Beach Resort recenzie

Incekum Beach Resort

Turecko - Alanya - Incekum

+
70% Bibiána

12.06.2015

Hotel je pekný, krásna zeleň, čistý bazén. Starajú sa. Personál ústretový, jediným mínusom je pláž a okolie, nedá sa veľmi kde ísť. Pláž bola malá, v mori kamene, treba dávať pozor. Strava bola dobrá, je z čoho vyberať. Izbu sme mali pri recepcii, ďalej od animácií, bol tam kľud. V celku dobre, len opotrebovaný nábytok a malý balkón, ale izba čista, každý deň uprataná.

prečítať si celú recenziu
Hotel Alara recenzie

Alara Hotel

Turecko - Alanya - Incekum

92% Július Ch.

25.05.2015

Veľmi dobrý – komorné prostredie. Odporúčam i pre rodiny s deťmi.

prečítať si celú recenziu
Hotel Alara Kum recenzie

TUI Fun & Sun Miarosa Incekum Beach

Turecko - Alanya - Incekum

+
32% Roman Uhlík

21.03.2015

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Incekum

Alara Hotel recenzie 90%

Alara Hotel

Turecko - Alanya - Incekum

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe75%

Čistota izieb75%

Personál85%

Pomer ceny a služieb65%

zobraziť recenzie
Miarosa Incekum West Hotel recenzie 77%

Miarosa Incekum West Hotel

Turecko - Alanya - Incekum

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe53%

Čistota izieb60%

Personál73%

Pomer ceny a služieb66%

zobraziť recenzie
Incekum Beach Resort recenzie 66%

Incekum Beach Resort

Turecko - Alanya - Incekum

+

Kvalita izieb76%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Utopia Beach Club recenzie 66%

Utopia Beach Club

Turecko - Alanya - Incekum

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
TUI Fun & Sun Miarosa Incekum Beach recenzie 32%

TUI Fun & Sun Miarosa Incekum Beach

Turecko - Alanya - Incekum

+

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe2%

Čistota izieb11%

Personál62%

Pomer ceny a služieb2%

zobraziť recenzie