62%
Hodnotenie

TUI Fun & Sun Miarosa Incekum Beach recenzie 

  • Turecko
  • Turecko
  • Alanya
  • Incekum
18 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 2:00 h
Od letiska
Odporúčanie 20 %
Poloha 65 %
Šport a zábava 55 %
Izby 50 %
Strava 62 %
Personál 52 %
62%
Celkové hodnotenie
15 recenzií
Roman Uhlík
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 21.03.2015 Prečítané 146-krát
32 %
kazdu noc hluk od hlavnej cesty čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 26.08.2014 Prečítané 846-krát
80 %
Hotel sa nachadza v casti Incekum (od centra Alanyie je to cca 25 km) od letiska priblizne dve hodiny autobusom. Hotel ma dve budovy, pri kazdej budove je bazen aj s lezadlami. Nachadza sa tu krasna pieskova a hlavne udrziavana plaz (povedala by som, ze je krajsia ako o mnoho znamejsia Kleopatrina plaz). Myslim si, ze hotel nie je vhodny pre rodiny s detmi, pretoze vedla hotela sa nachadza diskoteka, ktora je dost rusna do skorych rannych hodin. čítať celú recenziu
Ľubica
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 13.08.2014 Prečítané 760-krát
70 %
Vraví sa, že nie je päťka ako päťka. Tak tento hotel bol iste jeden z tých nižších pätiek. No ako som uviedla, vzhľadom na cenu, ktorú sme zaplatili, som zas luxus neočakávala. Vytkla by som servis na izbách, kde sme museli niekedy zvlášť požiadať o výmenu osušiek a na recepcii sme sa stretli s personálom, ktorý nevedel po anglicky. No ruština je tu skrátka priorita, keďže 99% bola klientela z Ruska. No i napriek nevalnej povesti ruských klientov, my sme mali veľmi príjemných spolubývajúcich a nemala ani raz šťastie na podguráženého klienta. Určite i preto, že hotel je orientovaný na rodiny s deťmi. Detičky mali stále nejaký program, tým sa tu určite páčilo. Pláž bola pekná piesočná a čistá, hotel je z dvoch budov v peknom udržiavanom prostredí. Strava sa celkom dala, ale už som bola i na lepšej kuchyni. Viac mi vadila kapacita reštaurácie, ktorá bola skutočne na hrane. No v celku môžem zhrnúť, že to bola príjemná dovolenka a nemám dôvod ľutovať pobyt v tomto hoteli. Ešte by som chcela pochváliť cestovku. Skutočne výborne zvládnuté od začiatku až do konca. čítať celú recenziu
Niki
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 718-krát
73 %
Hotel je vhodný najmä pre rodiny s deťmi, bohaté animátorské programy, ale aj pre mladých ľudí, animátori vytvárali rôzne diskotéky, akcie. Areál hotela krásne upravený, polievaný, čistený (aj šmolková dedinka pre deti). Jeden bazén s ležadlami, ale ten sme nevyužívali, keďže pláž bola krásna a veľká. V areáli boli aj tri tobogany, ktoré spestrili pobyt. Transfer z letiska bol cca 2 h. Neďaleko veľa obchodíkov so severnými, ale aj supermarket, ktorý bol aj priamo v hoteli. čítať celú recenziu
nespokojná
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 13.09.2013 Prečítané 1025-krát
33 %
Hotel špinavý, neudržiavaný, izby upratovali len tým, že vymenili uteráky, strava veľmi slabý výber - nedopĺňali, čo sa týka čistoty riadu - špinavý, pláž nie piesočná, ale plná ohorkov z cigariet, stavebného materiálu, že sa bál človek stúpiť či sa neporeže. . . čítať celú recenziu
Juraj
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 01.09.2013 Prečítané 1059-krát
20 %
Nefungujuca klima na izbach, nepojazdne vytahy v hoteli. Plesen v kupelni. Arogantny, neochotny, priam neprijemny pesonal od riaditela az po upratovacku. Kradeze v hoteli zo uzamknutych izbovych trezorov. Spinava a smradlava plaz. Recepcne vedia len turecky a rusky. Anglicky, nemecky, francuzky, spanielsky sa nedohovorite. čítať celú recenziu
Milan Urban
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 31.01.2013 Prečítané 1918-krát
67 %
Hotel leží pri dosť rušnej hlavnej ceste. Našťastie hluk z áut sa večer utíši. Len pár minút pešo prejdete podchodom a dostanete sa na veľmi peknú pláž s pozvoľným vstupov. Neboli tu žiadne platne ani balvany. Hotel je dosť ďaleko od najbližšieho mesta Avsalar. Dosť ďaleko na to, aby ste si večer mohli spraviť prechádzku :-(. V okolí hotela nie sú žiadne obchody. Nejaké sú v rámci hotela, ale nie vždy sú otvorené a samozrejme sú aj drahé. čítať celú recenziu